Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاول رئیس جمهوری در دیدار با سفیر جدید ترکیه در ایران نقش 2 کشور در منطقه و حل مشکلات دنیای اسلام را موثر دانست.
به گزارش صدای ایران معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه دو کشور مهم و تأثیرگذار در منطقه هستند، گفت: گسترش همکاری‌های تهران و آنکارا نقش مؤثری در حل مسائل دنیای اسلام و منطقه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اسحاق جهانگیری عصر امروز (سه شنبه) در دیدار «دریا اورس» سفیر جدید ترکیه در ایران، با تبریک پیروزی حزب عدالت و توسعه در انتخابات اخیر، تسلط سفیر جدید این کشور به زبان فارسی و آشنایی با ظرفیت های ایران را امتیازی بزرگ در جهت توسعه روابط تهران- آنکارا برشمرد و اظهار کرد: نقش سفرا در توسعه مناسبات فیمابین نقشی پراهمیت و تعیین کننده است و امیدوارم در دوره جدید شاهد رفع موانع پیش رو و گسترش روابط دوجانبه ایران و ترکیه در همه زمینه ها باشیم.
معاون اول رئیس جمهور با بیان این که امروز در مقطع حساسی قرار گرفته ایم، به خروج یکجانبه آمریکا از توافق برجام و اعمال تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران اشاره و خاطرنشان کرد: ایران و ترکیه باید بدون توجه به تحریم های جدید آمریکا، به توسعه روابط دو کشور در زمینه های مختلف ادامه دهند.
وی با اشاره به اراده مقامات عالی رتبه دو کشور بر توسعه مناسبات فیمابین، یکی از موانع پیش روی گسترش روابط را موانع و محدودیت های بانکی برشمرد و بر ضرورت تلاش دو طرف برای رفع موانع و توسعه همکاری های بانکی تأکید کرد. 
جهانگیری با تأکید بر این که جمهوری اسلامی ایران از حضور و فعالیت سرمایه گذاران کشور ترکیه استقبال می کند گفت: دو کشور از ظرفیت های لازم برای افزایش حجم مبادلات تجاری برخوردار هستند و می توانند حجم مبادلات را به 30 میلیارد دلار در سال برسانند.
سفیر جدید ترکیه در ایران نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت این کشور به معاون اول رئیس جمهور کشورمان، از آمادگی خود در دوره مسئولیت جدید برای تلاش در جهت ارتقای سطح مناسبات تهران – آنکارا در همه زمینه ها و در راستای منافع دو ملت خبر داد.
دریا اورس با تأکید بر ضرورت تلاش در جهت تسهیل روابط تجاری دو کشور اظهار امیدواری کرد با تلاش دو طرف در جهت رفع موانع بانکی و اقداماتی نظیر استفاده از پول ملی دو کشور در مبادلات تجاری، بتوانیم به نتایج مثبتی در جهت ارتقاء سطح همکاری ها و روابط اقتصادی دست پیدا کنیم.   وی با اشاره به اینکه دیدگاه دو کشور در خصوص مسائل سوریه بسیار به یکدیگر نزدیک است، گفت: امیدوارم با همکاری دو کشور شاهد حل مسائل سوریه در آینده نزدیک باشیم.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: جهانگیری معاون اول رئیس جمهور سفیر ترکیه در ایران حزب عدالت و توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۷۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران مصمم به برداشتن گام‌های جدید در توسعه روابط با کشورهای همسایه است

رئیس‌جمهور تقویت روابط اقتصادی و تجاری با پاکستان و سریلانکا را از جمله اهداف این سفر عنوان کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست همسایگی، مصمم به برداشتن گام‌های جدید در توسعه و ارتقای روابط با کشورهای همسایه و همسو است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله ابراهیم رئیسی پیش از عزیمت به پاکستان و سریلانکا، با بیان اینکه این سفر به دعوت رؤسای جمهور دو کشور دوست انجام می‌شود، تصریح کرد: کشور پاکستان از جمله کشورهای مهم جنوب آسیا و دارای روابط دیرینه تاریخی و تمدنی با ایران است که همواره روابط سیاسی و اقتصادی و نیز همکاری‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای مورد توجه دو کشور بوده است.

رئیس جمهور با اشاره به نگاه مشترک جمهوری اسلامی ایران و پاکستان در زمینه حقوق بشر، دفاع از مردم مظلوم فلسطین و مبارزه با تروریسم، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست همسایگی و توسعه روابط با کشورهای اسلامی و همسو، علاقمند به ارتقای روابط با کشور پاکستان است و در این سفر مسائل مختلفی از جمله مسائل اقتصادی و تجاری، انرژی و مسائل مرزی با دولت پاکستان مورد بحث و گفت وگو قرار خواهد گرفت.

دکتر رئیسی همچنین با بیان اینکه سطح روابط اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان به میزان سطح روابط سیاسی نیست، از هدف‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری مبادلات تجاری و اقتصادی با توجه به ظرفیت‌های قابل توجه دو کشور در این زمینه خبر داد و گفت: مردم پاکستان، مردمی مؤمن، متدین و علاقمند به ارزش‌های انقلاب اسلامی بویژه به امام خمینی (ره) و رهبری معظم انقلاب اسلامی هستند و محبت و ارادت خود به ایران اسلامی را بارها به اثبات رسانده‌اند، ما امنیت این کشور را امنیت خود می‌دانیم و معتقدیم تثبیت و ارتقای امنیت نقاط مرزی به نفع دو کشور و دو ملت خواهد بود.

رئیس جمهور همچنین توسعه روابط اقتصادی و تجاری با سریلانکا را از جمله اهداف سفر خود به این کشور عنوان کرد و با اشاره به رشد قابل توجه همکاری‌های دو کشور در حوزه فنی و مهندسی ابراز امیدواری کرد این سفر نقطه عطفی در ارتقای سطح روابط میان ایران و سریلانکا باشد.

دکتر رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران به دعوت رسمی همتای پاکستانی خود و در رأس هیأتی عالیرتبه از مقامات اقتصادی و سیاسی، دقایقی پیش با بدرقه معاون اول رئیس جمهور، معاون بین‌الملل دفتر رهبر معظم انقلاب و جمعی از وزرا عازم اسلام‌آباد شد.

رئیس جمهور در سفر ۲ روزه خود پس از استقبال رسمی از سوی نخست وزیر پاکستان، با محمد شهباز شریف دیداری خصوصی خواهد داشت و به اتفاق وی نشست مشترک هیأت‌های عالیرتبه دو کشور را برگزار خواهند کرد.

دکتر رئیسی در این سفر همچنین با آصف علی زرداری همتای پاکستانی خود ملاقات خواهد داشت و علاوه بر آن با سفر به برخی شهرهای دیگر این کشور با علما، نخبگان، تجار و فعالان اقتصادی نیز دیدار و گفت وگو می‌کند.

سفر به شهر لاهور قلب فرهنگی پاکستان و شهر کراچی به عنوان قلب اقتصادی این کشور از دیگر برنامه‌های آیت‌الله رئیسی در ادامه سفر خود به پاکستان خواهد بود.

کد خبر 746788

دیگر خبرها

  • جهانگیری: از نظر توسعه و اقتصاد، نصف ترکیه و عربستان شده‌ایم
  • دهه نود بدترین دهه زندگی مردم بود
  • آفریقا سرزمین فرصت‌ها برای شرکت‌های یزدی
  • قطار روابط تهران - اسلام‌آباد روی ریل توسعه
  • سفر رئیس‌جمهور به پاکستان موانع توسعه روابط را از بین می‌برد
  • عزم مقام‌های عالی ایران و پاکستان برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی
  • رئیس جمهور: به هیچ وجه نمی‌توان بین ملت پاکستان و ایران جدایی انداخت
  • در دیدار رئیسی با رئیس‌جمهور پاکستان چه گذشت؟
  • اسحاق جهانگیری : صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد
  • ایران مصمم به برداشتن گام‌های جدید در توسعه روابط با کشورهای همسایه است