Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-19@02:13:47 GMT

فواید منیزیم و هر آنچه باید در مورد مکمل منیزیم بدانید

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۵۸۷۲۳

فواید منیزیم و هر آنچه باید در مورد مکمل منیزیم بدانید

مکمل منیزیم با اسامی تجاری دیگری هم به فروش می رسد که در ادامه با دیگر اسامی قرص منیزیم آشنا می شوید:

Almora
Citrate Of Magnesia
Dewees Carminative
Elite Magnesium
Mag-Gel 600
Maginex
Mag-Tab SR
Phillips Milk of Magnesia
Citracal Slow Release
Liquid Calcium-Magnesium Strawberry Flavor
Mag 2
Magnelium
Magnesium
Magnesium-Rougier

منیزیم به عنوان یک مکمل رژیم غذایی برای افرادی استفاده می شود که دچار کمبود منیزیم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
گرچه یک رژیم غذایی متعادل معمولا تمام نیازهای نیازهای منیزیم یک فرد را تامین می کند، مکمل های منیزیم توسط بیمارانی مصرف می شوند که به دلیل بیماری یا درمان با داروهای خاص، منیزیم بدن خود را از دست داده اند.

کمبود منیزیم منجر به تحریک پذیری، ضعف عضلانی و نامنظم شدن ضربان قلب می شود.

آمپول منیزیم فقط با نظارت و کنترل متخصص تغذیه تزریق می شود. گاهی نیز قرص منیزیم یا پودر منیزیم فقط با نسخه پزشک در دسترس قرار می گیرند. دیگر انواع آن بدون نسخه پزشک نیز موجود می باشند.

فواید منیزیم و رژیم غذایی حاوی منیزیم

برای سلامت جسم برخورداری از یک رژیم غذایی سالم و متنوع ضروری است. اگر با متخصص تغذیه مشورت می کنید، دقیقا رژیم غذایی پیشنهاد شده توسط متخصص را دنبال کنید. برای نیازهای ویتمین های مختلف و مواد معدنی از مشاور تغذیه خود بخواهید که لیستی از غذاهای مناسب به شما ارائه دهد. اگر فکر می کنید که ویتامین یا مواد معدنی کافی به بدن شما نمی رسد، بهتر است از مکمل های غذایی استفاده کنید.

بهترینمنابع منیزیم عبارتند از سبزیجات دارای برگ های سبز، مغزی جات، نخود فرنگی، لوبیا و دانه غلات پوست کنده نشده. تحقیقات نشان داده که آب سخت* حاوی منیزیم بیشتری است. رژیم غذایی حاوی چربی زیاد باعث جذب کمتر منیزیم می شود. پخت مواد غذایی نیز محتوای منیزیم مواد غذایی را کاهش می دهد.

* آب سخت : آبی است که حاوی نمک‌های معدنی از قبیل ترکیبات بی‌کربنات، یون‌های کلسیم، منیزیم و غیره‌است. از فواید آب سخت باید بگوییم معمولاً شکستگی استخوانهای آنهایی که آب سخت می‌آشامند زودتر بهبود می‌یابد. با وجود فواید آب سخت، سختی بیش از حد آب نیز مضراتی دارد. یکی از این مضرات این است که نوشیدن بیش از حد آب سخت موجب رسوب در افراد سنگ ساز می‌شود و همچنین موجب سنگ کلیه است؛ بنابراین بیشتر توصیه می‌شود از آب سبک برای شرب استفاده کرد و منیزیم و کلسیم مورد نیاز بدن را از غذاها یا سبزیجات و میوه جات تهیه نمود.

مکمل منیزیم به شکل های زیر در بازار موجود می باشد:

کپسول
پودر
مایع
قرص
کپسول پر شده از مایع
قرص پوشش دار
قرص زود رهش
پودر برای تعلیق
شربت

مصرف مکمل منیزیم

اگر شما در حال مصرف مکمل تغذیه بدون نسخه پزشک هستید، با دقت تمام اقدامات احتیاطی و توصیه های اشاره شده روی بسته بندی را دنبال کنید. برای این مکمل ها، موارد زیر را باید مورد توجه قرار داد:

حساسیت به قرص منیزیم
اگر تاکنون هرگونه حساسیت دارویی داشته اید، به پزشک خود اطلاع دهید. به علاوه حساسیت های دیگر، مانند حساسیت به رنگ های غذایی، مواد نگهدانده و حیوانات، نیز حتما به پطشک اطلاع داده شود. برای محصولاتی که بدون نسخه پزشک مصرف می کنید، توصیه های روی بسته بندی و ترکیبات آن را با دقت مطالعه کنید.

مکمل منیزیم برای نوزادان
هیچگونه مشکلی در رابطه با مصرف این دارو برای کودکان، در صورت مصرف صحیح روزانه، گزارش نشده است.

قرص منیزیم برای سالمندان

مصرف صحیح این دارو در افراد مسن مشکلی ایجاد ایجاد نکرده است. بررسی ها نشان داده اند که افراد مسن دارای میزان کمی منیزیم در خون هستند. بنابراین معمولا پزشک به این افراد توصیه می کند که از یک مکمل منیزیم استفاده کنند.

منیزیم در دوران بارداری
دریافت ویتامین و مواد معدنی کافی در دوران بارداری اهمیت فوق العاده ای دارد. رشد سالم جنین به منبع غذایی مادر بستگی دارد. با این حال مصرف زیاد مکمل های غذایی در دوره بارداری به مادر و جنین آسیب می رساند و باید از آن اجتناب کرد.

منیزیم در دوران شیردهی و مادران شیرده
در دوران شیردهی نیز دریافت میزان کافی از ویتامین ها و مواد معدنی برای مادر و نوزاد بسیار اهمیت دارد، به ویژه اینکه نوزاد از طریق شیر مادر ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز را دریافت خواهد کرد. با این حال مصرف زیاد مکمل های غذایی در دوره شیردهی به مادر و نوزاد آسیب می رساند و باید از آن اجتناب کرد.

بیماری ها و مکمل منیزیم
وجود برخی مشکلات پزشکی ممکن است بر روی مصرف مکمل های غذایی در این گروه تاثیر بگذارد. در صورتی که دچار هر گونه مشکل پزشکی دیگری هستید، به پزشک خود اطلاع دهید، به ویژه مشکلاتو بیماریی مانند موارد زیر:

بیماری قلبی: مکمل های منیزیم این بیماری را بدتر می کنند.

مشکلات کلیوی: مصرف مکمل های منیزیم ممکن است میزان منیزیم خون را به شدت افزایش دهند (hypermagnesemia) که باعث بروز عوارض جانبی خیلی جدی خواهد شد؛ در این شرایط پزشک میزان مصرف دارو را برایتان تغییر خواهد داد.

طریقه مصرف صحیح منیزیم

مکمل های منیزیم باید همراه با غذا مصرف شوند، مصرف این مکمل ها با معده خالی باعث بروز اسهال می شوند. برای افرادی که از قرص زودرهش این دارو استفاده می کنند، توصیه هایی می شود، از جمله:

قرص را به طور کامل ببلعند، از جویدن یا مکیدن قرص اجتناب کنند.

برخی قرص ها ممکن است شکسته یا خرد شده باشند و یا روی مواد غذایی پاشیده شوند. در مورد این مسئله با پزشک خود مشورت کنید، زیرا این اتفاق در مورد اکثر داروها نباید رخ دهد.


به افرادی که از پودر منیزیم استفاده می کنند، توصیه های زیر می شود:

پودر را در داخل لیوان بریزید.

سپس به آن آب اضافه کرده و هم بزنید.

میزان مصرف منیزیم
میزان مصرف این دارو برای بیماران مختلف متفاوت خواهد بود. بهتر است بیمار طبق توصیه های پزشک یا برچسب روی دارو عمل کند. اطلاعات زیر مربوط به میزان متوسط مصرف این دارو می باشد. اگر میزان مصرف شما متفاوت است، آن را تغییر ندهید، مگر با توصیه پزشک.

میزان دارویی که مصرف می کنید، بستگی به قدرت آن دارو دارد. همچنین تعداد دفعاتی که از یک دارو در طول روز استفاده می کنید و فاصله هر بار مصرف، بستگی به مشکل مربوطه دارد.

میزان مصرف روزانه منیزیم در افراد مختلف متفاوت است و به سن افراد بستگی دارد که میزان مناسب مصرف روزانه منیزیم را در سنین مختلف به شرح زیر بیان می کنیم:


مردان بزرگسال و نوجوان – 270 تا 400 میلی گرم در روز

خانم های بزرگسال و نوجوان – 280 تا 300 میلی گرم در روز

خانم های باردار – 320 میلی گرم در روز

مادران شیرده – 340 تا 355 میلی گرم در روز

کودکان 7 تا 10 سال – 170 میلی گرم در روز

کودکان 4 تا 6 سال – 120 میلی گرم در روز

کودکان از زمان تولد تا 3 سال – 40 تا 80 میلی گرم در روز
برای درمان کمبود منیزیم، برای تمام گروه های سنی و افراد مختلف با شرایط متفاوت، میزان منیزیم تجویز شده توسط پزشک به شدت این کمبود بستگی دارد.

عوارض جانبی قرص منیزیم

هر دارویی علاوه بر تاثیرات مثبت، دارای عوارض جانبی نیز می باشد. گرچه تمام این عوارض بروز نمی کنند، اما در صورت بروز هر یک مراقبت های پزشکی نیاز خواهد بود.

در صورت مشاهده هر یک از عوارض جانبی زیر، بلافاصله به پزشک مراجعه کنید:

عوارض کمتر مشاهده مکمل منیزیم
ضعف و خستگی
التهاب و درد در محل تزریق – فقط برای بخش های عضلانی
فلج عضلانی
مشکل در تنفس


علائم مصرف بیش از اندازه مکمل منیزیم
تاری دید
کما
خستگی یا ضعف
سرگیجه (شدید)
کاهش یا افزایش میزان ادرار
کاهش ضربان قلب
مشکل در تنفس
برخی عوارض جانبی نیازی به درمان ندارند و به خودی خود و با سازگاری بدن با دارو، برطرف می شوند. به علاوه پزشک نیز راهکارهایی برای پیشگیری و کاهش عوارض جانبی ارائه خواهد داد. در صورتی که علائم زیر تداوم پیدا کرده و آزار دهنده شدند، به پزشک مراجعه کنید:


عوارض کمتر مشاهده شده (با منیزیم خوراکی)
اسهال
عوارض دیگری نیز ممکن است رخ دهند که در اینجا به آنها اشاره ای نشده است. اگر هر گونه مشکل دیگری مشاهده کردید، با پزشک خود مشورت کنید.   منبع: سیمرغ 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مکمل های غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۸۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این موجودات دوست داشتنی را بخورید!

پروبیوتیک‌ها در دنیای مواد غذایی بسیار هیجان‌انگیز و محبوب هستند. شاید شما بخش زیادی از عمر خود را صرف دوری از باکتری‌ها کنید، اما نظر روده شما این نیست! پروبیوتیک‌ها میکروارگانیسم‌ها و باکتری‌های مفید و زنده‌ای هستند که برای مبارزه با باکتری‌های مضر بدن بسیار مفید هستند. آن‌ها هضم غذا را آسان می‌کنند، سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند و سلامت کلی ما را ارتقا می‌بخشند.

به گزارش فارس، شاید هیچ راه ساده‌تر و خوشمزه‌تری برای ورود آن‌ها به برنامه غذایی روزانه وجود نداشته باشد تا اینکه ماست را میان وعده‌های خود اضافه کنید. خواص این محصول محدود به این چند مورد نیست. مصرف پروبیوتیک می‌تواند خطر سندرم روده تحریک پذیر را کاهش و در جلوگیری از پوکی استخوان، محافظت علیه سرطان، بهبود آلرژی و.. نقش ویژه‌ای داشته باشند.

روده ما از میلیارد‌ها میکروب به نام میکروبیوم روده تشکیل شده است و آنچه می‌خوریم و می‌نوشیم می‌تواند بر تعادل میکروبیوم روده ما تأثیر بگذارد.

هنگامی که پروبیوتیک‌ها وارد سیستم گوارشی شما می‌شوند، تعادل را برقرار کرده و با باکتری‌های مضر مبارزه می‌کنند و در جلوگیری از عفونت کمک می‌کنند. از همه مهم‌تر برای مدیریت علائم مربوط به سندرم روده تحریک‌پذیر، اسهال، یبوست، عدم تحمل لاکتوز و کولیت مهم هستند؛ چون غذا‌های فیبردار مانند میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل را تجزیه می‌کنند.

نوع پروبیوتیکی که بیشتر با آن مواجه می‌شوید لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس نام دارد و محققان می‌گویند که سودمندترین نوع آن است. هضم غذا را ساده می‌کند، قند خون سالم را کنترل کرده و به بدن شما کمک می‌کند تا در برابر عفونت‌های قارچی مقاوم باشید.

تعریف پروبیوتیک

پروبیوتیک، موجودات ریز، زنده و فعال میکروسکوپی هستند که خوردن آنها، باعث تغییر میکروبیوم دستگاه گوارشی ما در جهت سلامتی بیشتر می‌شود. بیشتر اوقات به آن‌ها باکتری‌های مفید روده هم می‌گوییم.

وجود این باکتری‌های خوب، از رشد و تکثیر باکتری‌های بیماری‌زا جلوگیری می‌کند و باعث گوارش بهتر غذا و کمک به کارکرد سیستم ایمنی بدن می‌شود.

فواید و مزایای پروبیوتیک

پروبیوتیک‌ها به حفظ تعادل در کارکرد دستگاه گوارش ما کمک می‌کنند. برخی عوامل می‌توانند این تعادل را بر هم بزنند، مانند:

برخی بیماری‌ها

مصرف حتی یک دوره آنتی‌بیوتیک

برنامه غذایی نامناسب و با ارزشِ غذاییِ کم

رشد بیش از حد باکتری‌هایی که برای بدن ما مفید نیستند.

اگرچه پژوهش‌ها برای تعیین دقیق فواید انواع پروبیوتیک همچنان ادامه دارد، شواهد موجود نشان می‌دهد، پروبیوتیک‌ها این مزایا را برای سلامتی ما به همراه دارند:

پیشگیری و درمان اسهال ناشی از عفونت‌ها یا آنتی‌بیوتیک‌ها

بهبود و کاهش علائم سندروم روده تحریک‌پذیر (اسهال یا یبوست در پی استرس زیاد)

تقویت سیستم ایمنی

کاهش التهاب و آلرژی‌ها

بهبود خُلق و کاهش اضطراب

عوارض پروبیوتیک

نخست ببینیم چه کسانی می‌توانند پروبیوتیک مصرف کنند. به طور کلی، پروبیوتیک‌ها برای کسانی که از سلامت عمومی برخوردارند، بی‌خطر محسوب می‌شوند.

عوارض پروبیوتیک بسیار نادر است و شاید فقط به صورت علائم گوارشی خفیف مانند نفخ بروز پیدا کند.

در صورت تضعیف یا سرکوب دستگاه ایمنی به هر دلیل (مانند مصرف درازمدت دارو‌های حاوی کورتون) اهمیت مشورت با پزشک معالج افزایش می‌یابد؛ زیرا مصرف پروبیوتیک در این افراد ممکن است با عوارض جدی مانند عفونت همراه باشد.

غذا‌های پروبیوتیک‌دار

طبیعی‌ترین غذا‌های حاوی پروبیوتیک به شرح زیر هستند:

ماست

نوشیدنی کفیر، معروف به دوغ کفیر

شورِ کلم (کلم خردشده که چند روز در آب نمک غلیظ باقی مانده و تخمیر اسید لاکتیک در آن انجام شده است)

بسیاری از ترشی‌ها

موز

سیر

پیاز

خیارشور

خیار‌هایی که با استفاده از باکتری‌های اسیدلاکتیک طبیعی خود در آب‌نمک تخمیر می‌شوند، سرشار از پروبیوتیک‌ها و همچنین ویتامین K هستند.

زیتون

سیب

تحقیقات نشان می‌دهد سیب حاوی حدود ۱۰۰ میلیون باکتری است که می‌تواند با میکروبیوم‌های روده به روشی سالم تعامل کند که مؤثرتر از مکمل‌های پروبیوتیک منفرد است.

سرکه بالزامیک

یکی دیگر از منابع حاوی پروبیوتیک، سرکه سیب است. اسید استیک ترکیب اصلی سرکه بالزامیک است و حاوی سویه‌هایی از باکتری‌های پروبیوتیک است که می‌تواند سلامت روده و سیستم ایمنی را بهبود بخشد.

پروبیوتیک‌ها انواع گوناگونی دارند، اما همه انواع آن‌ها تمام خواص و مزایایی که در بالا ذکر شده است، را ندارند.

به عنوان نمونه، ممکن است یک نوع از پروبیوتیک‌ها کارکرد خاصی داشته باشد و فواید آن تنها برای یک عضو از بدن باشد.

اگرچه مکمل‌های پروبیوتیک هم مفید هستند، اما باید به برخی نکات هنگام تهیه و مصرف آن‌ها توجه کنیم:

مطمئن شویم پروبیوتیک مربوطه برای رفع مشکل سلامتی مورد نظرمان مناسب است.

شرایط نگهداری مندرج روی بسته‌بندی آن را مطالعه کنیم. برخی پروبیوتیک‌ها باید در یخچال نگهداری شوند.

تاریخ انقضای مکمل پروبیوتیک اهمیت زیادی دارد و با گذشت زمان از تاریخ تولید، تعداد پروبیوتیک زنده موجود در مکمل کاهش می‌یابد.

غذا و مکمل هر دو می‌توانند مزایای پروبیوتیک را برای ما فراهم کنند.

برای افزایش تعداد باکتری‌های مفید روده، مصرف غذا‌های دارای ارزش غذایی بالا و فیبر زیاد توصیه می‌شود؛ مانند میوه‌ها، سبزی‌ها، و غلات کامل (دارای سبوس).

باکتری‌های مفید روده از فیبر‌ها تغذیه می‌کنند. این باکتری‌ها در صورت دریافت فیبر کافی، به خوبی تکثیر می‌شوند و مزایای پروبیوتیک را در بدن پدید می‌آورند.

دیگر خبرها

  • خواص زیره: ۹ خاصیت علمی اثبات شده
  • فواید یک ویتامین برای زنان
  • هشدار درباره مصرف محصولات عرضه شده در فضای مجازی
  • آنچه باید درباره اختلال شخصیت ضد اجتماعی و عوامل بروز آن بدانید
  • فواید بی‌نظیر ریواس
  • این موجودات دوست داشتنی را بخورید!
  • دوربین ثبت وقایع خودرو؛ مزایا، قیمت و هر آنچه باید بدانید
  • گیاهی که برای تعدیل قند خون در افراد دیابتی مفید است | فواید بی‌نظیر ریواس : این افراد نباید ریواس مصرف شود
  • خودکفایی تولید مواداولیه مکمل‌ها در ۱۴۰۳/رشد ۲۵ درصدی صادرات
  • هر آنچه که باید قبل از خرید پین هوش مصنوعی Humane بدانید