Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، بهنام امیری در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به راه‌اندازی سامانه یکپارچه بازرسی در مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: در حال حاضر بازرسی از واحدهای صنفی توسط دستگاه‌های مختلف از جمله بازرسان اتحادیه‌ها، سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کننده، تعزیرات، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، پلیس اماکن و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. انجام می‌شود ولی متاسفانه هیچیک از این دستگاه‌های بازرسی، به اطلاعات دستگاه‌های دیگر که آن‌ها هم وظیفه بازرسی را عهده‌دارند، دسترسی ندارند.

وی افزود: این عدم دسترسی به اطلاعات سایر دستگاه‌ها در این حوزه باعث می‌شد تا در طول سال بعضی از واحدهای صنفی، توسط چندین دستگاه مورد بازرسی قرار گیرند و در عین حال ممکن بود یک واحد صنفی حتی یک بار هم در سال، مورد بازرسی بازرسان دستگاه‌های مختلف قرار نگیرد.

معاون تسهیل تجاری مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صمت، ادامه داد: این سامانه قرار است تمامی بازرسی‌های انجام شده توسط این دستگاه‌ها را به صورت یکپارچه به یکدیگر متصل کند و گزارش بازرسی هریک از این دستگاه‌ها نیز در این سامانه ثبت و ضبط می‌شود تا برای سایر بازرسان، به منظور نوع رسیدگی به تخلفات احتمالی بعدی قابل بهره‌برداری باشد.

به گفته امیری هم اکنون طراحی این سامانه در فازهای آخر خود قرار دارد و امسال احتمالاً به طور کامل راه‌اندازی خواهد شد.

امیری همچنین با اشاره به در دست اقدام بودن راه‌اندازی سامانه یکپارچه شکایت نیز گفت: علاوه بر این در حال حاضر راه‌اندازی سامانه‌ای دیگری برای رسیدگی به شکایت مصرف کنندگان در دست اقدام است که با راه‌اندازی آن، مصرف‌کنندگان می‌توانند هرگونه شکایت خود از واحدهای صنفی را در این سامانه ثبت کنند تا رسیدگی به شکایت‌ها به طور متمرکز انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که هم اکنون مصرف‌کنندگان شکایت خود را به اتحادیه‌ها، تعزیرات، سازمان حمایت و دستگاه‌های دیگری ارائه می‌دهند و به دلیل عدم یکپارچگی اطلاعات شکایت‌ها، شاهد موازی کاری و هدر رفت انرژی بازرسان دستگاه‌های مختلف هستیم.

معاون تسهیل تجاری مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صمت، با بیان اینکه این سامانه نیز تا پایان سال راه‌اندازی و مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت، گفت: در این سامانه، دستگاه‌های رسیدگی کننده به شکایات، به سوابق شکایت‌های قبلی واحدهای صنفی و نتیجه بررسی این شکایات دسترسی خواهند داشت.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۹۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت سازمان بازرسی کل کشور از شورای شهر تهران

تین نیوز

در پی سازمان بازرسی کل کشور علیه شورای اسلامی شهر تهران، هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخشی از یک مصوبه شورای شهر تهران درباره تراکم در احداث بنا را غیر قانونی اعلام و باطل کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، متن رأی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری در اینباره به شرح زیر است:

بر اساس ماده ۱۰۰ قانون شهرداری (الحاقی ۲۷/۱۱/۱۳۴۵): « مالکین اراضی و املاک واقع در محدوده شهر یا حریم آن باید قبل از هر اقدام عمرانی یا تفکیک اراضی و شروع ساختمان از شهرداری پروانه اخذ نمایند. شهرداری می تواند از عملیات ساختمان های بدون پروانه یا مخالف مفاد پروانه به وسیله مأمورین خود اعم از آن که ساختمان در زمین محصور یا غیرمحصور واقع باشد، جلوگیری نماید »  و بر مبنای تبصره ۱ همین ماده، در موارد مذکور فوق که از لحاظ اصول شهرسازی یا فنی یا بهداشتی قلع تأسیسات و بناهای خلاف مشخصات مندرج در پروانه ضرورت داشته باشد یا بدون پروانه شهرداری ساختمان احداث یا شروع به احداث شده باشد به تقاضای شهرداری موضوع در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مطرح می شود و شهرداری مکلّف به اجرای رأی کمیسیون های مربوط است و از طرفی هرگونه اتّخاذ تصمیم در خصوص میزان  تراکم و سطح اشغال  در احداث بنا در صلاحیت  کمیسیون ماده ۵ قانون تأسیس شورای عالی شهرسازی و معماری ایران  قرار دارد و شوراهای اسلامی شهر فاقد هرگونه اختیار قانونی در این خصوص هستند.

بنا به مراتب فوق، تبصره ۲ الحاقی به بند ۳ـ۱ از مصوبه شماره ۲۸۸۱ مورخ ۱۴۰۰/۸/۳۰ شورای اسلامی شهر تهران که متضمن اتّخاذ تصمیم در رابطه با سطح اشغال و تراکم است، خلاف قانون و خارج از حدود اختیار بوده و مستند به بند ۱ ماده ۱۲ و ماده ۸۸ قانون دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ ابطال می شود.

این رأی براساس ماده ۹۳ قانون دیوان عدالت اداری (اصلاحی مصوب ۱۰/۲/۱۴۰۲ ) در رسیدگی و تصمیم گیری مراجع قضایی و اداری معتبر و ملاک عمل است. با اعمال ماده ۱۳ قانون دیوان عدالت اداری و تسری اثر ابطال مقرره مورد شکایت به زمان تصویب آن مخالفت شد.

رئیس هیأت عمومی دیوان عدالت اداری ـ حکمتعلی مظفری

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • یک کلوپ بازی‌های تصویری به علت تخلف در مشهد پلمب شد
  • کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد پلمب شد
  • موافقت وزیر صمت با حذف سامانه یکپارچه خودرو
  • اجرای طرح تشدید نظارت بر کالا‌های اساسی در لرستان
  • (ویدئو) سامانه یکپارچه خودرو حذف می‌شود؟!
  • طرح جدید اتاق اصناف / منتظر این بازرسان باشید
  • سامانه یکپارچه خودرو حذف می شود؟ | ما مسئول تعیین قیمت پژو پارس نیستیم
  • پاسخ به بیش از ۷۷ هزار تماس توسط مرکز تماس یکپارچه سازمان فناوری
  • معرفی ۴ فروشگاه لوازم کشاورزی متخلف به تعزیرات حکومتی در جیرفت
  • شکایت سازمان بازرسی کل کشور از شورای شهر تهران