Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-20@09:46:27 GMT

محکومیت پزشک و بیمارستان در مرگ دختر ۳ ساله

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۵۹۳۰۵

محکومیت پزشک و بیمارستان در مرگ دختر ۳ ساله

  مقصران مرگ دختر ۳ ساله‌ای که سال گذشته در یکی از بیمارستان‌های تهران جان باخته بود با حکم دادگاه محکوم شدند.   به گزارش «ایران»، شهریور سال ۹۷ زهرا کوچولو که دچار عفونت ریه شده بود از سوی پدرش به یکی از بیمارستان‌های دولتی منتقل شد، اما بر اثر سهل‌انگاری پزشک و بستری نکردن وی در بیمارستان دختر کوچولو در کمتر از ۲۴ ساعت جان باخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از این حادثه پدر زهرا شکایتی در خصوص قصور پزشکی در دادسرای جرایم پزشکی تنظیم کرد.   وی ضمن توضیح در خصوص جزئیات شکایت از پزشک و بیمارستان مربوطه گفت: بعد از فوت زهرا شکایتی علیه بیمارستان و پزشک معالج که فوق تخصص اطفال بوده و در همان بیمارستان مشغول به کار است مطرح کردم. حدود دو ماه بعد یعنی در آبان ماه نخستین کمیسیون ۳ نفره پزشکی تشکیل شد و پزشک معالج را ۳۰ درصد و بیمارستان را ۱۰ درصد مشمول قصور پزشکی دانستند، اما با اعتراض من به این رأی پرونده به کمیسیون ۵ نفره ارجاع شد و در جلسه این کمیسیون هم که در پایان اسفند برگزار شد دوباره همان رأی برای پزشک و بیمارستان یعنی ۴۰ درصد قصور پزشکی صادر شد.   وی در ادامه افزود: آیا صدور این رأی به معنای آن است که بنده به‌عنوان پدری که آن شب همه تلاشم را کردم تا دخترم بهبود یابد ۶۰ درصد در مرگ دخترم مقصر هستم؟ من که به محض ورود به آن بیمارستان هرکاری از دستم برمی آمد انجام دادم حتی پس از آنکه پزشک در ابتدا گفت که دخترتان باید بستری شود به مسئول پذیرش بیمارستان التماس کردم که دخترم را بستری کنید، اما گفت: تخت خالی نداریم و با من برخورد فیزیکی کرد. در صورتی که حالا از زبان یکی از بازرسان کمیسیون شنیدم که طبق بررسی وضعیت بیمارستان در آن تاریخ ۲ تخت خالی وجود داشته، اما اجازه ندادند دختر ۳ ساله‌ام بستری شود.   پدر زهرا تصریح کرد: به همین خاطر روز گذشته به حکم صادره اعتراض کردم تا کمیسیون ۷ نفره به پرونده‌ام رسیدگی کنند. طبق نظر پزشکان اگر زهرا آن شب بستری و به او آنتی بیوتیک تزریق می‌شد حالا زنده بود، اما با سهل‌انگاری پزشک دخترم از دستمان رفت.   البته شکایت دیگری هم در دادسرای نظام پزشکی طرح کرده‌ام که قرار است حکم آن ظرف یکی – دو روز آینده صادر شود. البته در این مدت هیچ‌کسی به تخلف مسئول پذیرش که شب حادثه با من برخورد فیزیکی کرد و من را از بیمارستان بیرون انداخت رسیدگی نکرده است. زهرای ۳ ساله من که از دنیا رفته، اما همه تلاش من برای این است که این اتفاق برای بچه‌های دیگر تکرار نشود و امید‌های خانواده‌ای دیگر همچون خانواده ما به ناامیدی بدل شود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: خطای پزشکی عفونت ریه دختربچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۹۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای جلوگیری از بستری‌های بی دلیل بیماران چه باید کرد؟

به گزارش همشهری آنلاین، امیرحسین تکیان، استاد سیاستگذاری سلامت و مسئول پنل نقش آزمایشگاه های پزشکی در سیاست گذاری سلامت با بیان این مطلب می‌گوید: وقتی بخواهیم به سمت زنجیره خدمات سلامت مبتنی بر ارزش حرکت کنیم و مراقبت ها براساس ارزش گذاری ها انجام شود، مهم است بتوانیم خدمات با کیفیت را مبتنی بر هزینه انجام دهیم. بنابراین آزمایشگاه های تشخیص پزشکی با توجه به تشخیص دقیق خود، می توانند مؤثر باشند. با کمک این آزمایشگاه ها می توان درباره بیماری های مزمن و غیرواگیر حتی سرطان ها، از بستری شدن بی دلیل در بیمارستان جلوگیری و به تجربه بهتر بیمار کمک کرد.

تکیان ادامه می‌دهد: برای ارائه عادلانه و پایدار خدمات آزمایشگاهی، به دنبال این هستیم که استاندارد، عدالت، دسترسی مقرون به صرفه، خدمات مبتنی بر نیاز دریافت کنندگان در خدمات سلامت فراهم شود. همچنین باید همه بیماران بتوانند در هر سطح از جامعه از خدمات استفاده کنند.

وی عنوان می‌کند: با افزایش کیفیت و کاهش هزینه ها کمک می شود تا تعداد بیشتری از شهروندان را مورد درمان قرار دهیم و پایداری نظام سلامت تامین شود. نظام بیمه ای کارآمد بر مبنای نظام آزمایشگاهی پزشکی متمرکز است؛ برای خروجی محور شدن خدمات به استفاده بهتر از منابع منجر می شود و با تحلیل داده های موجود می توانیم خدمات هزینه اثربخش تر را ارائه دهیم، لذا آزمایشگاه ها باید اجازه دهند سازمان های بیمه گر به سمتی بروند که خدمات تشخیصی و پیشگیرانه با قیمت مناسبی انجام شود.

تکیان تاکید می‌کند: بیمه ها در این صورت سرانه کمتری دریافت می کنند و می توانند پوشش بیشتری داشته باشند، لذا تصمیمات مبتنی بر داده که با کیفیت است، کمک می کند آزمایشگاه ها در زنجیره پوشش سلامت به عنوان هدف غایی نقش موثری داشته باشند که به نظام حکمرانی سلامت کشور نیز کمک می کند. شواهدی هم داریم که اگر بتوانیم خدمات آزمایشگاهی و مبتنی بر ارزش را پیش ببریم نتایج بهتری خواهیم گرفت و کیفیت خدمات استانداردتر شود.

به گفته این استاد سیاسگذاری سلامت، یکی از روش های خوب در این موضوع، ارزیابی فناوری اطلاعات است که می تواند به سیاست گذاری آگاه از شواهد کمک کند. دسترسی به این مهم نیازمند اصلاحاتی در نظام سلامت ایران شامل نظام مالی و بیمه ای، سرمایه گذاری مناسب در نظام فناوری سلامت، و آموزش و مشارکت شهروندان است.

تکیان معتقد است برای دسترسی به خدمات آزمایشگاهی باید به توزیع عادلانه منابع و برنامه های بیمه ای فکر کنیم. ظرفیت آزمایشگاه های دولتی و خصوصی از نظر ظرفیت ساختاری خوب است اما در ایجاد تقاضای القایی و تعارض منافع، نظام ارجاع باید موثرتر عمل کنیم، ضمن این که وجود شواهد و دستورالعمل های بالینی مهم است. بر این اساس تعامل با جامعه آزمایشگاهی کشور فرصت مغتنمی است و امیدواریم بتوانیم از آن برای نیل به نظام سلامت پایدار و عادلانه، با بستر آزمایشگاه های مؤثر و مبتنی بر ارزش، با محوریت آزمایشگاهیان ایران، بهره ببریم.

او همچنین به بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روزهای 11 الی 14 اردیبهشت ماه 1403 در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اشاره می‌کند و می گوید: در این پنل که با حضور صاحب نظران مجرب به نقش آزمایشگاه های پزشکی در سیاست گذاری سلامت با محوریت خدمات مبتنی بر ارزش خواهیم پرداخت، نقش بنیادین آزمایشگاه های تشخیص پزشکی یا آزمایشگاه های سلامت در تشخیص دقیق، پیشگیری از بیماری ها و فرایند پایش بیماری ها را با شواهد جهانی و الگوی بومی مبتنی بر شواهد بحث خواهیم کرد. که به نظر می رسد در راستای دانش افزایی و افزایش آگاهی شرکت کنندگان و متخصصین علوم آزمایشگاهی، دربهبود تصمیم گیری های بالینی و تحقق روند مطلوب پیشگیری، تشخیص و درمان مناسب، با محوریت ارایه خدمات عادلانه و پایدار، مؤثر باشد و به افزایش کیفیت و کاهش قیمت خدمات درمانی و تشخیصی و هم چنین بهبود رضایت‌ شهروندان، بیانجامد.

کد خبر 845728 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها درمان درمانگاه سرطان خبر مهم آزمایش

دیگر خبرها

  • برای جلوگیری از بستری‌های بی دلیل بیماران چه باید کرد؟
  • نقش آزمایشگاه در جلوگیری از بستری‌های بی‌دلیل بیماران
  • نقش آزمایشگاه‌ها در پیشگیری از بستری‌ بی‌دلیل بیماران در بیمارستان موثر است
  • نقش آزمایشگاه در جلوگیری از بستری‌های بی دلیل بیماران
  • نقش آزمایشگاه در جلوگیری از بستری های بی دلیل بیماران
  • معرفی قهرمان قهرمانان دختر تکواندو مازندران
  • رشد ۱۷ درصدی انجام آزمایش در آزمایشگاه بیمارستان علامه بهلول گنابادی
  • کمیسیون پزشکی حج تمتع ۱۴۰۳ در گلستان تشکیل شد
  • آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس بندرعباس - تهران / ترخیص ۱۰ مصدوم حادثه + اسامی
  • آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس بندرعباس _ تهران