Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@23:22:14 GMT

فرماندار لاهیجان: دولت خود را موظف به پاسخگویی می داند

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۰۳۰۸

فرماندار لاهیجان: دولت خود را موظف به پاسخگویی می داند

لاهیجان - ایرنا - فرماندار شهرستان لاهیجان گفت: امروز دولتی انتقاد پذیر داریم و همه به راحتی از دستگاه های اجرایی انتقاد می کنند و ترسی از بیان آن ندارند و دولت هم خود را موظف به پاسخگویی می داند.

به گزارش خبرنگار ایرنا سیداسماعیل میرغضنفری عصر سه شنبه در جلسه ستاد سازماندهی جوانان شهرستان لاهیجان افزود: امروز ملت شریف ایران و همه می توانند خیلی راحت در کنار دستگاه های اجرایی بنشینند و و هر نوع انتقادی را شفاف مطرح کنند درحالی که این انتقادها را نمی توانند به جاهای دیگر داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: جوانان از مشکلاتی نظیر نداشتن شغل و درآمد مناسب سئوال می کنند و همه این مسایل را از دولت می خواهند و ما به عنوان نمایندگان دولت باید پذیرای انتقادات مردم و جوانان باشیم و سخنان آنان را بشنوییم و پاسخگو باشیم .
میرغضنفری اظهارداشت:بسیاری موضوعاتی که مطرح می شود فقط دولت نمی تواند پاسخ دهد و برخی از این مسایل که به آن منتقد هستیم دولت تولی گری آن را برعهده ندارد ولی در مقام پاسخ همگان دولت را طرف پاسخگویی می دانند .
وی با اشاره به اینکه باید نگاهمان را نسبت به دولت عوض کنیم یادآورشد: جوانان باید بدانند دولت کانون قدرت نیست و همه مسائل در اختیار دولت قرار ندارد و باید از خود نیز سئوال کنند و کارها را خود شروع کنند و دولت نیز به آنها کمک می کند .
فرماندار لاهیجان گفت: جوانان باید برنامه برای خود ترسیم کنند و تشکیلات دولتی نیز از آنان حمایت می کند و اگر جوانان برنامه ریزی نداشته باشند در دنیای امروز بتدریج از رقابت ها کنار گذاشته می شوند.
وی یادآورشد: جوانان باید نگاه های خود را تغییر دهند و خودشان را فعالتر کنند؛ امروز ایجاد شغل برای همه جوانان در توان دولت نیست بلکه آنها باید خودشان تلاش کنند و به توانمندی خود اعتماد داشته باشند و دولت نیز با پرداخت تسهیلات کمک می کند.
میرغضنفری اظهارداشت: دولت در مدیریت شهرستان ها جوان گرایی کرده و برای جوان گرایی روی سیاست های خود ایستاده و فضاهایی نظیر فضای نشاط ایجاد کرده و ملت باید در کنار دولت باشد و در همکاری با هم امور پیش برود.
در این جلسه که با حضور مدیران برخی ادارات لاهیجان برگزار شد تعدادی از جوانان نخبه و مدال آور شهرستان مشکلات خود را بیان کردند.
پرتوا دارابی قهرمان آسیا در رشته های رزمی در این جلسه اظهارداشت: در لاهیجان زیرساخت های ورزشی خوبی وجود دارد ولی ورزش این شهرستان کیفیت لازم را ندارد و با چشم درآمدزایی به آن نگاه می شود.
وی خاطرنشان کرد: ورزش قهرمانی ارزشمند است و باید به رشته های معتبر و ورزش های قهرمانی توجه بیشتری صورت گیرد و با اطلاع رسانی به مردم ، آنان را نسبت به مزایای ورزش های قهرمانی آگاه کرد.
نیلوفر امیدی مربی بسکتبال چای رفاه لاهیجان نیز در این جلسه گفت: شهرستان لاهیجان در زمینه های مختلف ورزشی مستعد است و تاکنون آزمون های خود را نیز پس داده و باید بیشتر به رشته های ورزشی توجه شود.
وی از فرماندار لاهیجان خواست اتاق فکری متشکل از جوانان نخبه شهرستان و برخی ارگان ها تشکیل شود تا مشکلات جوانان بررسی و راهکارهای مناسب ارائه شود.
مرتضی میرحسینی جوان نخبه فرهنگی شهرستان لاهیجان نیز گفت: یکی از دغدغه های کشور آزادی بیان است که وعده هایی در این زمینه داده شده ولی هنوز به وضعیت مطلوب در این مورد نرسیده ایم و هرچه آزادی بیان محدود شود، جامعه نمی تواند مشکلات خود را حل کند.
وی افزود: وضعیت فضای رسانه ای کشور به گونه ای است که یک روزنامه رسمی کشور اثرش از یک کانال معمولی که معلوم نیست توسط چه کسی اداره می شود، کمتر است.
ولی شریعت ناصری از فعالان رسانه ای شهرستان لاهیجان نیز گفت: هنوز راه حلی برای جوانان نداریم درحالی که در جهان امروز جوان وزنه است؛ امروز جوانان از نظر فیزیکی به ما نزدیکند ولی از نظر مجازی فرسنگ ها با ما به عنوان خانواده ها فاصله دارند.
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار لاهیجان نیز گفت: تشکیل ستاد سازماندهی جوانان شهرستان در آغاز سال جدید نشان خوبی برای توجه به جوانان و نخبگان جوان است.
وی اظهار داشت: این ستاد از نماینده 18 اداره و جوانان شهرستان تشکیل شده و امیدواریم با تشکیل پارک و فناوری در لاهیجان طی سال جاری بسیاری از آرزوهای جوانان تحقق یابد.
لاهیجان در 40 کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است.
6029 / 2007

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي گيلان لاهيجان امور جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۰۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نکوداشت کاشف السلطنه فردا در لاهیجان

روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان اعلام کرد: آیین نکوداشت حاج محمدمیرزا قوانلو ملقب به کاشف السطنه (پدر صنعت چای ایران) عصر فردا در موزه چای لاهیجان برگزار می‌شود.

این برنامه با همکاری فرمانداری، شهرداری و شورای اسلامی لاهیجان، اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این شهرستان و سازمان چای کشور برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۱۶ الی ۱۸ فردا (پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه) برای شرکت در مراسم در جوار مقبره کاشف السلطنه حضور یابند.

کاشف السلطنه کیست؟

تاریخ می‌گوید: «محمدخان قاجار قوانلو» کارمند وزارت خارجه و کنسول ایران در هند بود، به فکرش رسید که آب و هوای مزارع چای هند شبیه آب و هوای گیلان است. پس تصمیم گرفت، یک امتحانی کند و ببیند می‌تواند چای را در ایران بکارد یا نه. رفت دنبال کار و در یادداشتی هم نوشت: «می روم دنبال چای ... ان شاءالله کسان دیگری هم در فکر رفع احتیاج سایر کالا‌ها باشند».

باقی داستان این است که مقدار زیادی بذر چای و ۳ هزار نهال چای را با هر زحمتی بود در سال ۱۲۷۹ هجری شمسی به ایران آورد و در لاهیجان کاشت و به یک نفر از معتمدین محلی سپرد که مراقب مزرعه چای باشد و بوته‌ها را زیاد کند و خودش دیگران را تشویق کرد که چای بکارند و نتیجه آن که تا چند سال بعد چای ایرانی رسیده بود به سینی چای ایرانی ها. همین موفقیت او در بومی کردن صنعت کشت چای باعث شد از مظفرالدین قاجار لقب «کاشف السلطنه» بگیرد و از مردم ایران نیز لقب «پدر چای ایران».

موزه کاشف السلطنه کجاست؟

موزه کاشف السلطنه یا همان موزه تاریخ چای ایران به عنوان تنها موزه تخصصی و تاریخی چای در کشور در آرامگاه کاشف السلطنه (بنیانگذار صنعت چای ایران) در شهر لاهیجان در ۴۰ کیلومتری شرق مرکز استان گیلان قرار دارد.

این موزه امروزه با توجه به جذب گرشگران داخلی و خارجی جزء یکی از معروف‌ترین و بی نظیرترین جاذبه‌های شهرستان لاهیجان محسوب می‌شود. 

فضای داخلی موزه چای ایران از ۲ طبقه تشکیل شده است. در طبقه پایین تندیس و دست نوشته‌ها و برخی وسایل شخصی کاشف السلطنه به همراه ادوات کشت و فرآوری گیاه چای قرار دارد. 

در طبقه دوم که به صورت بالکن بر روی طبقه اول ساخته شد، بیشتر پوشش و آداب و سنن مردم گیلان و لاهیجان به نمایش گذاشته است. مقبره کاشف السلطنه نیز در بخش انتهایی طبقه دوم قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • محله شِیخانبَر لاهیجان مقصد محله مج خبر
  • عدم پاسخگویی مسئولان جشنواره آسمان هشتم در میناب بی‌اعتنایی به رسانه‌ است
  • فرماندار مشهد:طرح نهضت ملی مسکن از اقدامات خوب دولت سیزدهم است
  • نکوداشت کاشف السلطنه فردا در لاهیجان
  • ضرورت استقرار و استقلال تمام ادارات در خلیل‌آباد بعد از ۲۰ سال
  • گفتگو با فرماندار راور درباره خسارات سیل به این شهرستان
  • پیدا شدن جسد ۲ کودک غرق شده در نیمروز
  • خدمات رسانی به مردم رویکرد اصلی دولت سیزدهم است
  • گزارش‌هایی از تخلفات مجتمع‌های بین راهی قم اعلام شد
  • مدارس این شهر فردا تعطیل شد