Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی خانقائی گفت: هفت میلیون و 314 هزار و 682 تن کالا سال گذشته توسط ناوگان حمل و نقل عمومی جاده ای این استان جابجا شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی خانقائی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون در تشریح خبر فوق اظهار کرد: این میزان بار توسط 496 هزار و 161 سفر انجام شده ناوگان باری جابجا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته وی، میزان تناژ  بار جابه جا شده در سال 97 در مقایسه با 5 میلیون و 318 هزار و 170 تن کالای حمل شده در سال 96، رشد 38 درصدی را نشان می دهد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان عمده کالاهای جابجا شده در سال گذشته را برنج، هندوانه و سیمان عنوان کرد و گفت: در حال حاضر 108 شرکت حمل و نقل داخلی کالا در سیستان و بلوچستان فعال بوده و 8 هزار و 964  نفر راننده باری نیز در این استان مشغول کار هستند.

وی تعداد ناوگان باری فعال استان را بیش از 6 هزار دستگاه عنوان کرد و افزود: با توجه به اهمیت اقتصادی صنعت حمل و نقل، در بخش حمل و نقل داخلی کالای استان در سال گذشته زمینه اشتغال 303 نفر فراهم شد.

وی با اشاره به نقش بندر چابهار در جابجایی کالاهای اساسی کشور گفت: این بندر به عنوان یکی از مهمترین بنادر کشور، به دلیل دسترسی به آبهای آزاد بین المللی از طریق اقیانوس هند، از موقعیت استراتژیکی در واردات، صادرات و ترانزیت کالا برخوردار است.

این مسئول با بیان این مطلب که سال گذشته شاهد ورود 10 فروند کشتی حامل جمعاً 196 هزار و 794 تن کالاهای استراتژیک به بندر چابهار بودیم، افزود: اعمال تخفیفات ویژه، اصلاح تعرفه های عوارض و هزینه های بندری در کنار کوتاه بودن مسیر سبب شده تا چابهار به یکی از مقرون به صرفه ترین بنادر جنوبی کشور تبدیل شود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۰۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب‌ماندگی جذب ۵۰ درصدی اشتغال نیرو‌های بومی استان بوشهر جبران شود

احمد محمدی‌زاده در نشست با مدیرعامل و معاونان سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با بیان اینکه این منطقه مهم صنعتی و تولیدی نقش مهمی در اقتصاد کشور دارد اظهار داشت: منطقه پارس جنوبی که تاکنون افزون بر ۱۵۰ میلیارد دلار در آن سرمایه‌گذاری شده است در عرصه تولید، صادرات، اشتغال و اقتصاد دریا محور نقش مهم و اثرگذاری دارد.

وی با بیان اینکه عمده صادرات میعانات گازی از پارس جنوبی صورت می‌گیرد گفت: ۵۰ درصد محصولات صنایع پتروشیمی ایران در استان بوشهر و منطقه پارس جنوبی تولید می‌شود و این درحالی است که بیش از ۷۲ درصد گاز مصرفی کشور از این منطقه مهم تولید و به خطوط سراسری منتقل می‌شود.

استاندار بوشهر منطقه پارس جنوبی را از نقاط مهم، استراتژیک و حساس کشور دانست و تأکید کرد: توجه به حوزه امنیت و پایش نظارتی و ایمنی این منطقه صنعتی باید در اولویت برنامه‌ها قرار داشته باشد

محمدی‌زاده یکی از مصوبات مهم دولت را تحقق ۵۰ درصد نیرو‌های بومی استان بوشهر در صنایع مختلف پارس جنوبی دانست و گفت: اشتغال نیرو‌های بومی در تأسیسات این منطقه هم به نفع منافع ملی است و هم اینکه هزینه‌ها را کاهش می‌دهد و سبب پایداری جمعیت می‌شود.

وی با بیان اینکه مکلف به اجرایی شدن مصوبات دولت هستیم اضافه کرد: برای تحقق مصوبات دولت در بکارگیری نیرو‌های بومی استان بوشهر در صنایع پارس جنوبی که اکنون عقب‌ماندگی دارد، باید از همه ظرفیت‌ها استفاده شود.

استاندار بوشهر با اشاره به اقدامات خوب انجام شده در سال گذشته اضافه کرد: باید تلاش شود عقب‌ماندگی تحقق جذب ۵۰ درصدی اشتغال و استخدام نیرو‌های بومی استان بوشهر در صنایع پارس جنوبی جبران شود.

محمدی‌زاده در ادامه با اشاره به تصویب سرمایه‌گذاری ۷ هزار میلیارد تومانی از سوی وزارت نفت و صنایع پتروشیمی در سفر اول و دوم رئیس جمهور به استان بوشهر تأکید کرد: این اعتبار باید بر اساس مصوبه هیئت دولت در مدت سه سال در طرح‌های مختلف هزینه شود.

وی با اشاره به خرید کالا‌های مورد نیاز صنایع و شرکت‌های مستقر در پارس جنوبی از تولیدات داخلی استان بوشهر افزود: استان بوشهر در عرصه تولیدات محصولات مختلف از جمله گوشت مرغ، محصولات کشاورزی مانند خرما، تولیدات کالا‌های صنعتی و دیگر محصولات از ظرفیت بالایی برخوردار است که باید کالا‌های مورد نیاز منطقه پارس جنوبی از داخل استان بوشهر خریداری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • گرامیداشت ثبت ملی سیاه دوزی و مهارت ساخت لعبتک، درمنطقه سیستان
  • ظرفیت ته لنجی برای بهبود معیشت مردم استفاده شود
  • جابجایی بیش از ۲۱ میلیون تن کالا از مازندران
  • زمینه اشتغال ۷۰۰ نفر به صورت مستقیم در اردستان فراهم می‌شود
  • همه ظرفیت‌ها برای پذیرایی از میهمانان نوروزی فراهم شود
  • عقب‌ماندگی جذب ۵۰ درصدی اشتغال نیرو‌های بومی استان بوشهر جبران شود
  • جابجایی بیش از ۶۵ هزار مسافر در سیستان و بلوچستان
  • سرعت گرفتن چرخ اشتغال سیستان و بلوچستان با طرح نهضت ملی مسکن
  • ثبت تخلف ۹ واحد صنفی و خدماتی در سیستان و بلوچستان
  • ورود بیش از ۱۶ هزار پرونده به تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان