Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-29@05:29:24 GMT

رمان نوجوان «شجاع مثل تو» چاپ شد/کشف رازهای پدربزرگ مرموز

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۰۶۸۲

رمان نوجوان «شجاع مثل تو» چاپ شد/کشف رازهای پدربزرگ مرموز

به گزارش خبرنگار مهر، رمان «شجاع مثل تو» نوشته جیسون رینولدز به‌تازگی با ترجمه شقایق قندهاری توسط نشر افق منتشر و راهی بازار نشر شده است. این کتاب، دویست و دوازدهمین عنوان از مجموعه «رمان نوجوان» است که این ناشر چاپ می‌کند.

جیسون رینولدز نویسنده این کتاب، رمان پیش رو را برای نوجوانانی نوشته که حوصله کتاب‌خواندن ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خود این نویسنده هم مانند مخاطبانش حوصله خواندن داستان‌های حوصله‌سربر را ندارد. او اولین شعر خود را در ۹ سالگی سرود و پیش از چاپ اولین رمانش، شعرهای زیادی منتشر کرد.

رمان «شجاع مثل تو» در سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ برنده جایزه کرکس، مدال افتخار اسکات کینگ و جایزه کتاب خانوادگی اشنایدر شد.

داستان این رمان درباره دختری نوجوان به نام جینی است که اصلاً توقع ندارد تابستان را در خانه روستایی پدربزرگ و مادربزرگ سپری کند اما حالا او و برادر کوچک‌ترش ناچارند تابستان را در آن خانه بمانند و سخت کار کنند. جینی دختری یازده ساله است و باید مراقب ارنی هم باشد. غافلگیری بزرگ جینی و برادش زمانی است که راز بابابزرگ را متوجه می‌شوند و به علت این‌که چرا خودش را در یک اتاق پر از پرنده حبس کرده، پی می‌برند...

سوالی که در ادامه برای دو نوجوان پیش می‌آید این است که چرا یک مرد نابینا باید هفت‌تیر داشته باشد؟ … رمان «شجاع مثل تو» در ۲۱ فصل نوشته شده است.

در قسمتی از این کتاب می‌خوانیم:

جینی سوار ماشین شد و فوری گفت: «ببخشید، باید به پرنده‌ها غذا می‌دادم.» موتور ماشین از قبل روشن بود و مامان‌بزرگ هم پشت فرمان آماده حرکت بود. جینی کمی وول خورد تا کامیون را از جیبش بیرون بیاورد. بعد آن را طوری توی جیب پشت صندلی مامان بزرگ جا داد تا او کامیون را نبیند. جینی خیلی تنگ و فشرده کنار سبد نخودفرنگی‌ها نشست، یا دقیقاً کنار ۶۲۷ تا غلاف نخودفرنگی. بغل دستش چندتا کیسه به اندازه ظرف ناهار مدرسه و یک ترازو هم بود و جینی نمی‌خواست کامیون آسیبی ببیند. ارنی در نقش نگهبان راننده، کنار مامان‌بزرگ نشسته بود.

مامان‌بزرگ پیچ رادیو را چرخاند و گفت: «فهمیدم، باید به آن پرنده‌های بدبو غذا می‌دادی. حالا کمربندت را ببند.» درست است؛ رادیوی ماشین مامان‌بزرگ با یک پیچ کنترل می‌شد، نه یک دکمه. یک پیچ. ماشینش قدیمی بود، ولی دست‌کم مثل ماشین کرب کهنه و زشت نبود. برنامه رادیو از اخبار به موسیقی جاز و بعد هم به موسیقی رپ رسید. وقتی مامان‌بزرگ به ضرباهنگ و موسیقی بم هیپ‌هاپ رضایت داد، جینی سرحال شد و سرش را تکان داد. ولی مامان‌بزرگ دوباره شبکه رادیو را عوض کرد.

مامان‌بزرگ رادیو را روی یک شبکه موسیقی کلیسایی گذاشت و گفت: «حالا دیگر راه می‌افتیم.» او به خاطر آفتاب، سایه‌بان را پایین کشید و آهسته فرمان را گرداند تا از مسیر تپه پایین برود. وقتی پایین تپه رسیدند، او صدای موسیقی را بلند کرد. ارنی و جینی هیچ‌کدام بدشان نمی‌آمد با صدای بلند به موسیقی گوش کنند، اما وقتی موسیقی کلیسایی با صدای بلند پخش می‌شد و مادربزرگشان هم طوری با تمام وجود نعره می‌زد که انگار راست‌راستی داخل کلیساست، یک‌جورهایی اوضاع غیرعادی می‌شد. ارنی برای اینکه جلوی خنده‌اش را بگیرد، از پشت پنجره به بیرون نگاه کرد. جینی هم سعی کرد هرطور شده سوالی از مامان‌بزرگ بپرسد تا او مجبور شود صدای موسیقی را کم کند.

این کتاب با ۴۰۰ صفحه، شمارگان هزار و ۵۰۰ نسخه و قیمت ۴۰ هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 4592760 صادق وفایی

منبع: مهر

کلیدواژه: رمان نوجوان ادبیات کودک و نوجوان نشر افق ترجمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۰۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه ملی کتاب کودک و نوجوان در یک قدمی اجرا

قرار بود نخستین دوره جایزه ملی کتاب کودک و نوجوان تا پایان سال ۱۴۰۲ برگزار شود‌، اما نه خبری از برگزاری شد و نه خبری از اعلام فراخوان. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ حوزه کودک و نوجوان به عنوان یکی از حوزه‌های مهم در سال 1402 مورد توجه مسئولان و مدیران قرار گرفت،‌ پس از بازدید رهبر معظم انقلاب از نمایشگاه کتاب تهران وتاکید معظم‌له بر تولید محتوا در این حوزه‌، رئیس جمهور نیز در بازدید از نمایشگاه کتاب،‌ بخش کتاب‌های کودک و نوجوان را در اولویت قرار داد و از لزوم تولید محتوای مناسب در این حوزه سخن گفت.

حوزه کتاب‌های کودک و نوجوان که چند سالی است، دغدغه بسیاری را برای فعالان این عرصه به وجود آورده است، ورود بی‌رویه و چمدانی کتاب‌های ترجمه و حضور کی‌پاپ‌ها و مانگاها در این حوزه در کنار کاهش روز به روز کتاب‌های چاپ اول در مقابل تجدید چاپی‌ها یکی از پویاترین حوزه‌های نشر را دچار مشکل کرده است.

 پس از توجه رهبر انقلاب و رئیس جمهور به این حوزه اگرچه مجموعه وزارت ارشاد و معاون فرهنگی نیز تلاش کرد، توجه خود را به این حوزه معطوف دارد،‌ اما در نهایت در سال 1402 اتفاقی برای این حوزه رخ نداد.

اضافه‌شدن جایزه ملی کتاب کودک و نوجوان به جوایز خانه کتاب/ نگاه سیاسی نمایشگاه کتاب فرانکفورت با دعوت دوباره از سلمان رشدی

وزیر ارشاد در تیرماه در مراسم بزرگداشت یک نویسنده کودک و نوجوان با اشاره به اهمیت این حوزه،‌ از لزوم برگزاری یک جایزه ملی برای ادبیات کودک و نوجوان خبر داد. پس از آن یاسر احمدوند نیز تدارک جایزه بین‌المللی ادبیات کودک را حق نویسندگان و ناشران ایرانی دانست و گفت: در سال جاری اولین دوره این جایزه را برگزار می‌کنیم. توجه بیشتر به تشکل‌ نویسندگان، شاعران و تصویرگران ادبیات کودک در دستور کار ارشاد است.

چندی بعد علی رمضانی مدیرعامل خانه کتاب در گفت‌وگویی با تسنیم،‌ از نهایی شدن آیین نامه برگزاری جایزه خبر داد و افزود:  اعضایی به‌عنوان هیئت مؤسس از متخصصان حوزه کودک و نوجوان و نویسندگان این حوزه گرد هم می‌آیند،‌ تا مقدمات کار فراهم شود،‌ ان‌شاءالله امسال فراخوان اولین دوره برگزاری این جایزه اعلام خواهد شد‌، در تلاش هستیم تا این جایزه وجه بین‌المللی نیز داشته باشد.احتمالاً بخش ملی‌ این جایزه به صورت سالانه و بخش بین‌المللی‌ به صورت دوسالانه در حوزه‌های مختلف شعر، داستان، حوزه دانش در کتاب‌های کودک و نوجوان، حوزه تصویرگری و موضوعات دیگر برگزار می‌شود.

حالا، نه جشنواره‌ای برگزارش شده و نه خبری از اعلام فراخوان جشنواره است. خبرگزاری تسنیم برای پیگیری این وعده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به سراغ معاون فرهنگی این وزارتخانه رفته است.

یاسر احمدوند از تصویب اساسنامه جایزه خبر داده و می‌گوید: اساسنامه به امضای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رسیده است‌، جلسات متعددی با بخش‌های مختلف در داخل وزارتخانه برگزار شده و نظرات آن‌ها نیز اعمال شده است.

وی ادامه می‌دهد: حتما نخستین دوره این جایزه در سال 1403 برگزار خواهد شد و در ابتدای سال نیز فراخوان جشنواره اعلام شده و اطلاع‌رسانی‌‌ها انجام خواهد شد.

امروز،‌ کتاب کودک و نوجوان که همواره در دهه‌های متمادی به‌عنوان سکوی پرش ایران در بازارهای جهانی و امید نشر ایران مطرح بوده، نه تنها فاصله بسیاری از دوران طلایی خود گرفته بلکه این بیم وجود دارد که هویت گذشته خود را نیز از یاد ببرد،‌ در چنین شرایطی، دغدغه‌های اقتصادی بر دغدغه‌های فرهنگی سایه می‌اندازد. در سال‌های اخیر عمده فعالان بازار نشر از دغدغه‌های اقتصادی این صنف که موجب شده تا دغدغه‌های فرهنگی فدا شوند. اگرچه صرف برگزاری یک جایزه یا رویداد نمی‌تواند نجات‌بخش نشر کودک و نوجوان از آسیب‌های موجود باشد،‌ اما می‌تواند هم توجه‌ به آسیب‌ها را افزایش دهد و هم موجب دیده شدن کتاب‌های خوبی که در حجم انبوه کتاب‌های زرد پنهان شده‌اند‌، باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شجاع و نترس، همچون این هوادار نوجوان بارسلونا در مواجهه با وینیسیوس جونیور! / فیلم
  • تجهیز بیش از هزار کلاس درس به کتابخانه در مناطق محروم کشور
  • ایجاد کتابخانه مدارس در مناطق محروم کشور
  • گزارشی از نظر منتقدان درباره آخرین کتاب چاپ شده مارکز
  • جایزه ملی کتاب کودک و نوجوان در یک قدمی اجرا
  • قصه های به زبان ساده برای بچه ها در ماه رمضان
  • بیش از هر زمان دیگر به تقویت هویت جامعه نیاز داریم
  • جستجوی ذرات مرموز «شبح» را در تونل‌های زیرزمینی سرن
  • افشاگری مهدی طارمی درباره اسپیکر معروف؛ عاشقانه‌ها با شجاع است!
  • جستجوی ذرات مرموز «شبح» در تونل‌های زیرزمینی سرن