Web Analytics Made Easy - Statcounter

 ناصر موسوی لارگانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره لایحه تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت و احیای وزارت بازرگانی گفت: ما در کشور آزمون و خطاهای زیادی را انجام دادیم و بعد از چهل سال باز هم دنبال همان رویکرد هستیم که یک روز وزارتخانه‌ها را ادغام کنیم، روز بعد تفکیک کنیم. این کار منطقی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طبق قانون اساسی بدنه اجرایی دولت باید کوچک شود. همچنین در برنامه پنجم توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور، کاهش تعداد وزارتخانه‌های کشور از 22 به 17 هدف‌گذاری شده است.

موسوی لارگانی با بیان اینکه تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت کار عبث و بیهوده‌ای است، گفت: به اعتقاد بنده با تفکیک وزارت بازرگانی از وزارت صنعت، معدن و تجارت هیچ دردی از کشور دوا نمی‌شود. حتی مشکلات اضافه‌تر هم می‌شود. وقتی وزارتخانه‌ای تشکیل می‌شود نیاز به ساختمان‌هایی دارد که در گذشته فروخته شده و پولش هم مشخص نیست صرف چه کاری شده است.

وی افزود: حالا باید ساختمانی در شان وزیر خریداری یا شاخته شود. در استان‌ها و شهرستان‌ها هم نیاز به ساختمان‌هایی در شان مدیرکل و مدیر بازرگانی است. افرادی که زمانی گفتند نیروها را تعدیل می‌کنند نه تنها یک نفر آنها کم نشد بلکه اکنون می‌گویند این وزارت‌خانه نیز به نیرو نیاز دارد. بنابراین این مسائل هزینه سنگینی برای کشور دارد. به نظر من با توجه به اینکه مردم از نظر معیشتی دچار مشکلات جدی هستند، این هزینه را صرف رفاه مردم کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان تصریح کرد: اگر بخواهند مشکل وزارت صنعت، معدن و تجارت حل شود باید مدیران ارشد و میانی، افرادی توانمند شوند. مدیر توانمند، معاون توانمند انتخاب می‌کند و از این رو قطعا کار بهتر اداره می‌شود و نیازی به تفکیک هم نیست. ما یکبار بابت ادغام هزینه سنگینی پرداخت کردیم و نباید دوباره برای تفکیک آن، هزینه بدهیم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی لایحه معدن و تجارت وزارت بازرگانی قانون اساسی دولت اقتصادی و اجتماعی معدن تجارت مشکلات کمیسیون اقتصادی معاون وزارت بازرگانی موسوی لارگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۱۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه

      به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،   مدیر صنعت، معدن و تجارت تربت حیدریه گفت: هم اکنون بیش از ۱۳ هزار واحد صنفی در شهرستان تربت حیدریه فعال هستند.   محمدرضا ملکی روز سه‌شنبه افزود: امید است بتوان در آینده‌ای نزدیک واحدهای تجاری برای فعالیت تخصصی اصناف ایجاد کرد که دارای دسترسی آسانی هم برای مردم باشند.   وی ادامه داد: اجاره نشینی اصناف موجب می‌شود هر ساله هزینه‌ها افزایش یابد و این فعالان با مشکل در پرداخت هزینه اجاره بها رو به رو می‌شوند.   مدیر صنعت معدن و تجارت تربت حیدریه گفت: انتقال واحدهای کارگاهی هم به شهرک های صنفی یا مجتمع های صنفی نیازی است که باید به آن پاسخ داد.   ملکی افزود: اگر بتوان مجتمع ها و شهرک های صنفی دارای دسترسی آسان هم برای این منظور ایجاد کرد اقدام بزرگی در راستای کمک به بهبود خدمات و محیط شهری انجام گرفته که مردم آثار آن را در مبلمان شهری و ساماندهی فعالان این حوزه مشاهده خواهند کرد.   وی ادامه داد: یکی دیگر از نیازهای شهرستان تربت حیدریه ایجاد سایت یا مجموعه نمایشگاهی دائمی است که این می‌تواند برای ساکنان ۱۲ شهرستان اطراف تربت حیدریه نیز مفید باشد.   مدیر صنعت معدن و تجارت تربت حیدریه گفت: افزون بر ۱۳ هزار واحد صنفی فعال این شهرستان براساس نوع فعالیت شان شامل توزیعی، خدماتی، فنی و خدمات فنی تقسیم بندی می شوند که در قالب ۴۲ اتحادیه صنفی و یک اتاق اصناف مشغول به فعالیت هستند.   ملکی افزود: ۲۳ انتخابات صنفی هم طی سال گذشته برگزار شد و تلاش می‌شود در سال جاری هم هفت انتخابات برگزار شود.   مرکز شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند
  • ۱۹ هزار تن کالا از پاکستان به استان خراسان رضوی وارد شد
  • تشکیل۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • لاستیک‌سازی خرم‌آباد در مرحله دریافت تسهیلات
  • تشکیل ۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • برخورد ویژه با ۵ گروه کالایی قاچاق در تهران
  • اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه
  • برگزاری سومین نشست معاون اول رئیس جمهور با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی و تعاون
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته