Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@20:18:07 GMT

لاریجانی:صندوقهای ورشکسته احیاشوند

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۱۷۴۲

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر احیای صندوق‌ها گفت: انحلال صندوق‎‌های ورشکسته، پاک کردن صورت مسأله است و باید آنها را مجددا احیا کرد. ناطقان: علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی عصر روز سه شنبه، ۲۷ فروردین ماه با محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از معاونان وی دیدار و گفت و گو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



لاریجانی در این دیدار با اشاره به راهکار حل مشکل صندوق ها گفت: منحل کردن صندوق ها پاک کردن صورت مسأله است لذا باید آنها را احیا کنیم چرا که در دوره ای به آنها دستبرد زده شد و برخی مقررات بنیه آنها را تضعیف کرد و باعث شد تاب آوری صندوق ها کاهش یابد پس باید با حل اشکالات، آنها را مجددا احیا کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با تأکید بر اینکه دولت باید بدهی های خود به صندوق تأمین اجتماعی را پرداخت کند، اظهار داشت: باید تئوری احیای صندوق ها را دنبال کرد که در این خصوص قوانینی نیز وضع شد و گفته اشد اگر صندوق ها امتیازاتی می خواهند به آنها داده شود و البته دولت نیز پولی برای پرداخت ندارد لذا باید خلق ثروت صورت گیرد و اگر این کار با جدیت آغاز شود، مجلس نیز حمایت خواهد کرد.

وی در ادامه با تأکید بر به کارگیری نیروی جوان در سطح مدیریت کشور بیان داشت: جوانان ذهن خلاق دارند و می توانند برای خلق ثروت تفکر کنند لذا باید از نیروی آنها استفاده شود تا وزارتخانه صرفا منتظر بودجه نفت نماند.

لاریجانی همچنین با بیان اینکه باید برنامه ریزی زمانی برای حل مشکلات در سطح کلان داشت، یادآور شد: وضعیت اشتغال با سرمایه گذاری سنگین حل نمی شود و باید به سمت سرمایه گذاری های خرد و کوچک حرکت کرد البته ممکن است در درازمدت به نفع نباشد اما برای ایجاد اشتغال فراگیر و جلوگیری از بحران نیاز است.

رئیس قوه مقننه ادامه داد: باید از IT و مشاغل خانگی، مشاغل مربوط به گردشگری و کشاورزی که شامل گلخانه داری و پرورش ماهی در قفس می شود استفاده کرد که بسیار ثروت افزا هستند.

وی در ادامه آموزش برای اشتغال را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: باید آموزش های فنی و حرفه ای جدی گرفته شود و با فعال سازی بخش خصوصی، متناسب با ظرفیت استان ها آموزش داده شود همچنین باید تکنولوژی آموزشگاه ها نیز مدرن شود.

لاریجانی ادامه داد: در کنار کار روستایی باید صنایع جانبی در حوزه صنعت، معدن و گردشگری نیز فراهم شود تا جوانان مشغول باشند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با تأکید بر ضرورت استفاده از بازار خارج از ایران برای کارگران و اعزام کارگران ایرانی به این کشورها، خاطرنشان کرد: وزارتخانه باید نقش اساسی در اعزام کارگران سازمانی به کشورها به خصوص همسایگان داشته باشد که به لحاظ اقتصادی و سیاسی بسیار مفید است.

شریعتمداری: تصمیم مجلس در افزایش حقوق و دستمزد بسیار کارگشا بود/مشکل صندوق‌ها را حل می‌کنیم

محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این دیدار به ارائه گزارشی از عملکرد این وزارتخانه در سال ۹۷ و برنامه های آن برای سال ۹۸ اشاره کرد و گفت: در حال حاضر تیمی از کشور کرواسی در ایران حضور دارد که قرار است مجموعه سازمان فنی و حرفه ای با رایزنی با آنها اقدام به اعزام نیروهای متخصص به این کشور کند.

وزیر تعاون در ادامه با بیان اینکه بودجه تعیین شده برای این وزارتخانه در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ رشد داشته است، عنوان کرد: کاستی هایی همیشه وجود دارد اما امیدواریم در طول سال با تدابیری که اندیشیده ایم بتوانیم آن را جبران کنیم.

وی در ادامه تصمیم مجلس برای قانونی کردن افزایش حقوق و دستمزد را بسیار مثبت ارزیابی کرد و گفت: این مصوبه بسیار کارگشا بود و در غیر این صورت ما نمی توانستیم اقدام به افزایش حقوق کنیم البته تلاش داریم این اقدام به گونه ای صورت گیرد که نه تنها به هزینه های کارفرما اضافه نشود بلکه از آن بکاهد و فشار کمتری وارد آورد.

شریعتمداری همچنین با بیان اینکه برنامه سال ۹۸ وزارت تعاون به صورت دقیق، مکتوب و به معاونت ها ابلاغ شده است، یادآور شد: درباره مسأله صندوق ها مطالعه کرده ایم و همه چیز درباره آنها شفاف شده است لذا تلاش داریم صندوق ها را در یکدیگر ادغام کرده و یا ورشکسته ها را منحل کنیم.

این عضو کابینه دوازدهم درباره شستا عنوان کرد: قصد داریم به این سمت حرکت کنیم که شستا رفته رفته به سمت بورس حرکت کند همچنین تلاش داریم تا طلب خود از افرادی که به وزارت بدهکار هستند را با راهکارهایی دریافت کنیم.

وی ادامه داد: باید بپذیریم که جوانان باید وارد صحنه شوند البته ممکن است اشتباهاتی نیز داشته باشند اما با کسب تجربه حل می شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان با بیان اینکه پرداخت ها و دریافت های بهزیستی به صورت کاملا شفاف صورت می گیرد، اظهار داشت: معاونان این وزارتخانه بدون تبلیغات به مناطق سیل زده سرکشی کردند و جابجایی ساکنان به مناطق امن صورت گرفت تا شرایط آنها به ثبات برسد. منبع: ایسنا برچسب ها: صندوق های ورشکسته ، احیا ، لاریجانی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: صندوق های ورشکسته احیا لاریجانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۱۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سد سازی در جنوب سیستان و بلوچستان در اولویت کاری منطقه

به گزارش جام جم آنلاین، استاندار در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در فرمانداری شهرستان چابهار برگزار شد،  با بیان اینکه باید تمام طرح های سطح استان با دقت کافی و انجام مطالعات و پیش‌بینی‌های لازم انجام شوند، گفت: به واسطه پیش بینی‌ها و اقدامات پیشگیرانه‌ای که پیش از وقوع سیلاب اخیر انجام شد، کمترین آسیب جانی را داشته‌ایم.

محمد کرمی افزود: در سیلاب اخیر حجم بسیار بالایی از آب در قسمت سرریز سد کهیر با ارتفاع سه متر به وجود آمد که اکنون حجم ورودی آب بسیار کم شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: ما شاهد محدوده‌ای به وسعت حدود ۳۲۰ کیلومتر منطقه درگیر سیلاب بوده‌ایم و، چون این مناطق به صورت دشت است؛ خسارت‌ها نیز کاهش یافت. 

وی ادامه داد: کار‌های بسیار خوبی دراین مدت در محدوده درگیر سیلاب در جنوب استان انجام شده، اما باید کار‌های باقیمانده نیز با سرعت مضاعف پیگیری و انجام شوند.

کرمی عنوان کرد: دو بالگرد جدید ارتش نیز در حال افزوده شدن به تیم‌های حاضر در منطقه است تا علاوه بر گروه‌های جهادی که در اختیار ستاد اجرایی هستند، با تلاش مضاعف هرچه زودتر از این بحران عبور کنیم.

وی افزود: باید مباحث آبرسانی با سرعت پیگیری شوند و تیم‌های موجود در منطقه نیز با تامین نیروی انسانی و امکانات از سایر استان‌ها تکمیل شوند تا روستا‌های دارای تنش آبی مشکلاتشان کاسته شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: اعتبارات لازم برای افزودن دستگاه‌های راهسازی به راهداری داده شده است و این موضوع به اطلاع فرمانداران منطقه نیز قرار داده شده است.

وی ادامه داد: نکته بسیار حائز اهمیتی که در سیلاب گذشته هم بر آن تاکید شده است؛ آن است که باید از آب‌های حاصل از باران‌های این چنینی استفاده مفیدی و لازم صورت گیرد.

کرمی یادآور شد: ما دو اولویت مهم در امر سدسازی سد کاجو و سد قصر قند را در منطقه دنبال می‌کنیم و با ساخت این سد‌ها بخشی از آب حاصل از باران‌های سیلابی کنترل می‌شوند.

وی افزود: بر همین اساس بخش مطالعاتی سد‌های حوزه جنوب انجام شده و به رئیس جمهور ارائه شده است همچنین در بخش هوتگ‌ها به دنبال استفاده مفید از از آنها برای ذخیره و جلوگیری از خسارات ناشی از سیلاب‌ها هستیم.

وی ادامه داد:  بخشی از راه‌های ما به شدت آسیب دیده و بخشی نیز به علت نبود پل کافی برای گذر آب رودخانه‌ها، تخریب شده است.

کرمی گفت: در منطقه مهرستان نیز به واسطه نبود پل و استفاده از آبنما در طول مسیر راه اصلی، ارتباط دو شهرستان قطع شده بود که می‌توانست با ایجاد یک پل این مشکل به صورت ریشه‌ای حل شود.

وی ادامه داد: پل‌هایی که احداث شده به واسطه مطالعات ۵۰ سال گذشته و دبی آب ۲۰۰ سال پیش دچار آسیب شده است و بر همین اساس باید تغییرات اساسی در مطالعات صورت گیرد تا کمترین آسیب ایجاد شود.
استاندار سیستان و بلوچستان با اعلان اینکه در بحث برق رسانی و آبرسانی نیز برخی از لوله‌ها در مسیر رودخانه‌ها قرار گرفته‌اند وبه جای آنکه در کنار پل قرار گیرند، عنوان کرد: بخشی از فیبر نوری هم در مسیر آب قرار داده شده در حالی که می‌توانستند با انجام اقدامات فنی نظیر کابل کشی از عمق پنج متری و یا شش متری زمین و بتن‌ریزی خسارت را کاهش دهندوباید به صورت اساسی در این زمینه کار شود.

دیگر خبرها

  • نماینده سابق مجلس عزادار شد /پیام لاریجانی
  • انصاریان‌: نمازهای جماعت در کشور ما ورشکسته است
  • مأموریت‌های مستشاران ایرانی در سوریه ادامه دارد
  • انصاریان‌: نمازهای جماعت الان در کشور ما ورشکسته است
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • شیخ حسین انصاریان: نمازهای جماعت در کشور ما ورشکسته شده است /چهارتا مشجد کنار حرم ها را ملاک نگیرید
  • سهم ۶۴ درصدی طرحهای عمرانی از بودجه ۱۴۰۳ شهرداری اشنویه
  • حمایت ۳ هزار میلیارد ریالی صندوق ملی مسکن از طرح‌های زیربنایی مسکن خراسان‌جنوبی
  • میرسلیم: هرکس در مقابل احکام الهی بایستد آدم فاسقی است
  • سد سازی در جنوب سیستان و بلوچستان در اولویت کاری منطقه