Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- مدیرکل امور مشترک فدراسیون های ورزشی از بررسی و تصمیم گیری درباره نام نویسی سرپرستان فدراسیون ها در مجامع انتخاباتی خبرداد و گفت: برای پرهیز از ایجاد شائبه در انتخابات، مصلحت این بوده سرپرستان شرکت نکنند و امروز تصمیمات در حوزه ورزش عُقلایی است.

به گزارش ایرنا، «سید محمد شروین اسبقیان» یکی از مدیران باسابقه ورزش که 2 دهه از عمر فعالیت های ورزشی خود را در زادگاهش اردبیل و در پست های مدیریتی گذارده است، سال 88 به تهران کوچ می کند و دهه سوم کاری خود را در وزارت ورزش و جوانان ادامه می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسبقیان قبل از انقلاب و در سال 53 وارد عرصه ورزش قهرمانی شد. اما فعالیت ورزشی خود را از دوره نونهالی با فوتبال آغاز کرد و تا مرحله دروازبانی تیمش در اردبیل پیش رفت.
در سن 16 سالگی استعداد وی در دوومیدانی شناسایی می شود و در رقابت های قهرمانی غرب کشور در پرش ارتفاع مقام چهارمی را کسب کرد. کمی بعدتر بخت خود را در ماده دیگری از این رشته آزمود و قهرمان دو 100 و 200 متر در دهه 60 شد. مقطعی که استعدادیابی در ورزش کمرنگ بود.
اسبقیان که در مقطعی ریاست فدراسیون قایقرانی را برعهده داشت، درباره چالش نامزد شدن سرپرستان فدراسیون های ورزشی در مجامع انتخاباتی گفت: در قانون عنوان نشده که سرپرستان می توانند، نامزد شوند اما تلاش وزارت ورزش و جوانان این است که سرپرستان در مجامع انتخاباتی شرکت نکنند.
وی درباره محدود شدن سرپرستان فدراسیون ها و انتصاب چند باره برخی از این افراد گفت: این انتصاب به تشخیص مقام عالی وزارت ورزش و جوانان است و نیت خاصی نیست.
این مقام ورزشی درباره اینکه چرا وزارت ورزش هنوز عملکرد فدراسیون ها در بازی های آسیایی را اعلام نکرده است، اظهار داشت: این موضوع بررسی و نتیجه آن اطلاع رسانی می شود.
خبرنگار ایرنا با وی درباره اقدامات حوزه قهرمانی و انتقادهای مطرح شد،، گفت و گوی تفصیلی را انجام داده که ادامه آن در مورد حضور «حمید بنی تمیم» سرپرست فدراسیون کشتی در انتخابات و همچنین برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون های کشتی، وزنه برداری و والیبال مطالب مهمی را بیان کرد که در این بخش می خوانید.
ایرنا: آقای اسبقیان با این فعالیت ورزشی از سنین نونهالی و علاقه شما به ورزش، تحصیلات شما چیست و نخستین پست مدیریتی شما چه بود؟
اسبقیان: دارای دکترای مدیریت با گرایش کسب و کار هستم و ریاست هیات دوومیدانی اردبیل جزو نخستین سمت های مدیریتی من بوده، البته مربیگری هم می کردم. زمانی که به عنوان مربی به اردوی تیم دوومیدانی جوانان دعوت شده بودم، «مجید کیهانی» قهرمان پرش ارتفاع و رئیس کنونی فدراسیون دوومیدانی عضو تیم بود.

ایرنا: در دوره مربیگری چه تعداد قهرمان تربیت کردید؟
اسبقیان: بیش از دهها قهرمان در دو های سرعت و پرش در استان تربیت کردم و این موفقیت در آن مقطع باعث شد تا به عنوان مربی به اردوی تیم ملی دعوت شوم، زمانی که «علی کفاشیان» رئیس فدراسیون دوومیدانی بود. پس از آن هم مدیر مجموعه ورزشی تختی استان اردبیل و معاون ورزشی اداره کل استان شدم و سپس با حکم «سید مصطفی هاشمی طبا» ریاست وقت سازمان تربیت بدنی، نزدیک به 10سال مدیرکل ورزش استان اردبیل بودم.

ایرنا: چه شد که از استان خوش آب و هوای اردبیل برای ادامه فعالیت به سئول کوچ کردید؟
اسبقیان: با پیشنهاد مسئولان وقت و تغییر دولت به تهران آمدم و در سال 88 مدیرکل ورزش استان تهران را برعهده گرفتم. پس از آن با حکم وزیر ورزش، مدیرکل استان آذربایجان شرقی شدم اما با نام نویسی در مجمع انتخاباتی فدراسیون قایقرانی، رئیس شدم.

ایرنا: در چه سالی ریاست فدراسیون قایقرانی را برعهده گرفتید؟
اسبقیان: سال 91 که البته پس از یکسال بنا بر دلایلی استعفا دادم و این بار به تبریز رفتم مدیرکل شدم. تا اینکه در زمان «محمود گودرزی» وزیر سابق ورزش و جوانان به مدت یکسال سرپرست فدراسیون ژیمناستیک شدم و اکنون مدیریت دفتر مشترک امور فدراسیون ها را برعهده گرفتم.

ایرنا: موضوع نام نویسی سرپرست فدراسیون ها در انتخابات از مدتی قبل با برخی انتقادها همراه بود تا جایی که مهرماه سال گذشته عنوان شد بنابر راهبرد وزارت ورزش و جوانان، سرپرستان به هیچ وجه نامزد ریاست فدراسیون نشود و در آذر همان سال دوباره اعلام شد که حضور سرپرستان فدراسیون در انتخابات منع قانونی ندارد. حال دلیل این چرخش راهبردی وزارت ورزش چیست؟
اسبقیان: در قانون عنوان نشده که سرپرستان نمی توانند نامزد انتخابات شوند. اما تلاش وزارت ورزش بر این است که سرپرستان در مجامع انتخاباتی شرکت نکنند.

ایرنا: پس علت مخالفت با نام نویسی سرپرستان در مجامع انتخاباتی چیست؟
اسبقیان: مخالفتی در کار نیست اما برای اینکه شائبه ای در انتخابات ایجاد نشود، مصلحت این است سرپرستان شرکت نکنند.

ایرنا: البته «افشین داوری» سرپرست فدراسیون والیبال در جایی عنوان کرد که اگر به حضور من علاقه مند باشند، شرکت می کنم و گویا قصد نام نویسی در انتخابات را دارد؟
اسبقیان: موضوع سرپرستی و اینکه سرپرستی بخواهد در انتخابات شرکت کند در حال بررسی است. امروز تصمیمات در حوزه ورزش عُقلایی است.

ایرنا: پس تکلیف نام نویسی «حمید بنی تمیم» که سرپرست فدراسیون کشتی است و نامزد ریاست انتخابات شده، چیست؟
اسبقیان: در این باره تصمیم گیری می شود.

ایرنا: چرا انتصاب سرپرستان محدود به چند نفر می شود. گویا برخی از کارمندان وزارت ورزش شغلشان سرپرستی است، نظیر «افشین داوری» یا «رمضانعلی دولو» که بارها سرپرست فدراسیون ها شدند؟
اسبقیان: این انتصاب به تشخیص مقام عالی وزارت ورزش بوده و نظر کلی بر این است افرادی که سرپرست می شوند در انتخابات شرکت نکنند تا شائبه ایجاد نشود. به همین دلیل وزارت ورزش یکی از مدیران خود را که با تجربه و آشنا با کار فدراسیون هاست به سرپرستی منصوب می کند و نیت خاصی نیست. من خودم هم تاکنون یکبار سرپرست فدراسیون شدم.

ایرنا: با وجود استعلام نامزدهای وزنه برداری هنوز زمان انتخابات اعلام نشده است؟
اسبقیان: هنوز پاسخ احراز صلاحیت های نامزدها به وزارت ورزش و جوانان اعلام نشده است.

ایرنا: عنوان شده است که شرایط مدیریتی «کوروش باقری» احراز شده است؟
اسبقیان: صلاحیت مدیریتی باقری در جسله تجدید نظر کمیسیون تطبیق تایید شده و می تواند در انتخابات شرکت کند.

ایرنا: گویا انتخابات فدراسیون کشتی به زودی برگزار نمی شود در حالی که فدراسیون هایی نظیر کشتی، وزنه برداری و والیبال المپیکی هستند و نیاز به تعیین تکلیف دارند تا فعالیت خود را دنبال کنند. نظر شما در این زمینه چیست؟
اسبقیان: تاکید وزیر ورزش وجوانان هم این است تا هر چه سریعتر ثبات مدیریت های فدراسیون هایی مانند کشتی، وزنه برداری و والیبال برقرار شود که مجامع انتخاباتی فدراسیون کشتی و وزنه برداری طی 2 ماه آینده و شاید زودتر برگزار شود.

ایرنا: اما فدراسیون والیبال، تنها فدراسیونی است که هنوز تاریخ نام نویسی نامزدهای آن اعلام نشده؟
اسبقیان: وضعیت این فدراسیون هم تا 6 ماه نخست سال جاری تعیین می شود. به نظر می رسد بعد از لیگ ملت های والیبال ثبت نام آغاز شود. البته برگزاری مقتدرانه این لیگ، برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است که پس از آن با اعلام معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای، زمان نام نویسی شروع خواهد شد.

ایرنا: فکر نمی کنید کمی دیر است؟
اسبقیان: 6 ماه نهایت زمان است و شاید زودتر برگزار شود. البته معاون توسعه قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان به دلیل قانون منع بکارگیری بازنشسته ها و اتفاق هایی که در والیبال رخ داد، معتقد است، باید آرامش در فدراسیون برقرار شود که این اتفاق با حضور داوری ایجاد شد و تلاش بر این است در اولین فرصت نام نویسی انتخابات این فدراسیون آغاز شود.

ایرنا: عنوان می شود که در واقع مدیریت اصلی فدراسیون والیبال برعهده خود داورزنی رئیس سابق فدراسیون والیبال و معاون فعلی وزیر ورزش و جوانان است؟
اسبقیان: صحت ندارد. مسئولیت داورزنی فراتر از والیبال است و وی به دلیل جایگاه جهانی خود در این رشته مسائل این فدراسیون را ویژه رصد می کند. طبیعی است، نمی تواند بی تفاوت از کنار آن بگذرد. اما در امور داخلی فدراسیون دخالت نمی کند.

ایرنا: مراسم تجلیل از قهرمانان سال 97 چه زمانی برگزار می شود؟
اسبقیان: قرار شد در ستاد عالی بازی ها در این باره تصمیم گیری شود. اما به طور یقین برای ایجاد انگیزه قهرمانان در المپیک 2020 توکیو این آیین برگزار می شود.

ایرنا: آیا پاداش قهرمانان بر اساس آیین نامه قبلی برپایه سکه خواهد بود؟
اسبقیان: بدیهی است پرداخت پاداش بر اساس آئین نامه تجلیل از قهرمانان خواهد بود.

ایرنا: قرار بود 29 نفر از مدال آوران بازی های آسیایی 2018 جاکارتا که مشمول قانون معاف از سربازی شده اند، برای آنها کارت معافیت صادر شود؟ اما هنوز خبری نیست؟
اسبقیان: سال گذشته بلافاصله پس از موافقت فرمانده کل قوا با معافیت مدال آوران جهانی و آسیایی از سربازی، با فدراسیون ها مکاتبه و اسامی به ستاد کل نیرو‌های مسلح ارسال شد و در مرحله صدور قرار دارد.

ایرنا: آیا وزارت ورزش و جوانان و ستاد عالی بازی ها تصمیم ندارد، عملکرد فدراسیون ها در بازی های آسیایی 2018 اندونزی را اطلاع رسانی کند؟
اسبقیان: وزارت ورزش و جوانان عملکرد فدراسیون ها را بررسی کرده و نتیجه آن نیز اطلاع رسانی می شود و بدون تردید عملکرد آنها زیر ذره بین خواهد بود.

ایرنا: وزارت ورزش بیش از یک سال گذشته اعلام کرده که با توجه به تغییر اساسنامه فدراسیون های ورزشی و ابلاغ آن در سه ماه آینده ترکیب اعضای فدراسیون ها تغییر خواهد کرد و انتخابات به صورت دموکراتیک تری برگزاری می شود؟ اما هنوز خبری از تصویب اساسنامه فدراسیون ها نیست؟
اسبقیان: هم وزیر و هم معاون وزیر پیگیر تصویب آن در دولت هستند. اکنون در کمیسیون اجتماعی دولت در دست بررسی است و به نظر می رسد در نهایت طی 6 ماه آینده تصویب شود.

ایرنا: طی سال 97 چه تعداد مجامع انتخاباتی برگزار شد و در سال جاری دوره چهارساله چه فدراسیون های به پایان می رسد؟
اسبقیان: در سال گذشته 17 مجمع انتخاباتی برگزار شد و در سال جاری 15 مجمع انتخاباتی برگزار می شود که از این تعداد دوره های چهار ساله فدراسیون های بیماران خاص 25 فروردین پایان یافت. همچنین فدراسیون وزنه برداری دوم اردیبهشت، ورزش های رزمی 16 اردیبهشت، دوومیدانی 15 شهریور، پزشکی ورزشی 6 آبان، تنیس روی میز 16 آبان، موتورسواری سوم بهمن، ورزش های دانشگاهی 17 بهمن و شطرنج 24 اسفند امسال پایان می یابد.

ایرنا: سال 98 چه سالی برای ورزش ایران خواهد بود؟
اسبقیان: مهمترین اتفاق کسب سهمیه المپیک توکیو است و رئیسان فدراسیون ها باید هوشمندانه عمل کنند تا فرصت سوزی نشود. در شورای مدیران هم تصمیم گیری شد، منهای ستاد عالی بازی ها، جلسات تخصصی با فدراسیون هایی که شانس کسب مدال را دارند به صورت تک به تک و با جزئیات کامل برگزار کنیم که از اردیبهشت جاری آغاز می شود و این جلسات در کسب سهمیه ها تاثیر گذار است.

ایرنا: شانس کسب سهمیه در بین زنان را چگونه پیش بینی می کنید؟
اسبقیان: رویکرد «مسعود سلطانی فر» وزیر ورزش و جوانان در حوزه زنان به لحاظ مدیریتی و توجه به حوزه ورزش زنان قابل مقایسه با گذشته نیست.

ایرنا: و سخن آخر...
اسبقیان: امروز شاهد هستیم وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک، مکمل یکدیگر هستند که اقدامی بسیار ارزشمند است. به طور صریح اعلام می کنم کوچکترین تناقضی بین این دو نهاد ورزشی وجود ندارد.
از طرفی رفتار اخلاقی و حمایتی و ادبیات «سید رضا صالحی امیری» وحدت و صمیمیت بین مدیران 2 نهاد را برقرار کرد که این در ادوار گذشته کم سابقه بوده است.
همچنین از رسانه می خواهیم به آرامش در ورزش کمک کنند و مسائل پیش پا افتاده را بزرگ نمایی نکنند تا شاهد موفقیت در حوزه ورزش باشیم.
گفت و گو از گلی سفیدزاده
ورزشی**9250**1067**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش سرپرستان كميته المپيك تجليل از قهرمانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۲۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مژده 500 میلیاردی وزیر در دیدار با ورزشکاران

به گزارش "ورزش سه"، كيومرث هاشمي در ادامه دیدارهای روزهای اخیر خود با برخی از مسئولان کمیته ها و بخش های مختلف فدراسیون ها، امروز در نشست مشترك با روساي كميسيون ورزشكاران فدراسيون‌هاي ورزشي حاضر شد.

* دولت نيز پاي كار ورزشكاران ايستاده است
وزیر ورزش و جوانان در جمع ورزشکاران گفت: ماهيت جلسه امروز ماهيت قهرمانان است. در دنياي امروز شاخصه اصلي ورزش طبق منشور المپيك ورزشكاران هستند. اگر ورزشكاران نباشند مربيان و مديران معنايي پيدا نمي‌كنند. كميته بين‌المللي المپيك نيز تلاش زيادي دارد كه چهره‌هاي ورزشي و قهرمانان علاوه بر مدال‌آوري سفير كشور خود باشند و ظرفيت‌هاي فرهنگي كشور خود را نشان دهند. در ديدار رهبر معظم انقلاب با ورزشكاران، ايشان چندين بار از قهرمانان ما تشكر كردند و اين موضوع بي‌سابقه بود و اين موضوع نشانگر اين است كه قهرمانان از منظر رهبر انقلاب از درجه اهميت بالايي برخوردار هستند. مراسم تجليلي كه سالانه با حضور رييس‌جمهور برگزار مي‌شود نشان مي‌دهد كه دولت نيز پاي كار ورزشكاران ايستاده است. هدف از برگزاري اين نشست اين بود كه از نزديك با مشكلات ورزشكاران آشنا شويم و اين جلسات مي‌تواند به رفع مشكلات كمك كند. اعضاي كميسيون‌ها بايد نقش پررنگ‌تري در فدراسيون خود داشته باشند و در تصميم‌گيري‌ها دخيل شوند.

* حاضریم قهرمانان را به عرصه مدیریتی بیاوریم
وي افزود: اين سومين دوره است كه كميسيون ورزشكاران كميته ملي المپيك تشكيل مي‌شود و اينقدر جايگاه اين كميسيون بالا است كه رييس كميسيون ورزشكاران مي‌تواند شخصا با رييس كميته بين‌المللي المپيك مكاتبه كند. بايد توجه بيشتري به اين موضوع داشته باشيم و اهميت جايگاه خود را بيشتر بدانيم و قطعا اعضاي كميسيون مي‌توانند كارهاي بزرگي را انجام دهند. اين نگاه را داريم كه قهرماناني كه دوران ورزش آنها تمام شده و علاقه‌مند هم هستند، به عرصه مديريت ورزشي بياوريم و بتوانيم از ظرفيت‌هاي آنها بهره بگيريم.

* کمیسیون ورزشکاران نباید فقط محدود به مجمع شود
وزير ورزش و جوانان در ادامه و پس از شنيدن صحبتها و نظرات قهرمانان گفت: حتما برگزاري اين نشست ها فايده دارد و منشا كارهاي بزرگ و خدمت‌رساني براي ورزش خواهد بود. عضو شدن يكي از اعضاي كميسيون ورزشكاران در هيات رييسه فدراسيون‌ها پيشنهاد خوبي است كه بايد در اصلاح اساس‌نامه انجام شود. بحث مشاركت ورزشكاران در مسئوليت‌هاي اجتماعي و كارهاي عام‌المنفعه نيز از آن حمايت مي‌كنيم. ورزش ايران هميشه از سال هاي دور تا به الان در كارهاي خيرخواهانه پيش قدم بوده و مي‌توان اين اقدامات را تقويت كرد. همانطور كه كميسيون ورزشكاران كميته ملي المپيك شرح وظايف دارد بايد اين كميسيون نيز شرح وظايف داشته باشد كه همه اعضا با آن آشنا باشند. قطعا هر فدراسيون يكسري شرايط خاص خودش را براي كميسيون ورزشكاران دارد. درست نيست كه فقط سالي يك بار در مجامع شاهد حضور كميسيون ورزشكاران باشيم.

* تغییراتی در بحث استخدام و معافیت ورزشکاران ایجاد می شود
وي ادامه داد: نبايد فاصله قهرمانان با مديران زياد شود و و بايد اين فاصله را روز به روز كمتر كنيم و مديران بايد دغدغه ورزشكاران شنيده شود كه صحبت‌هاي آنها به خارج از مجموعه فدراسيون برده نشود. دليل تشكيل چنين جلساتي نيز مخابره اين پيام است كه مديران ورزشي و روساي فدراسيون‌ها بايد با ورزشكاران ارتباط نزديكي داشته باشند. در بحث استخدام قهرمانان به ويژه در بحث توان‌يابان منتظر اصلاح قانون در مجلس هستيم. لايحه‌اي از طرف دولت به مجلس رفته و در دستور صحن قرار گرفته كه بايد تصويب شود و در صورت تصويب قطعا اتفاقات خوبي را در بحث استخدامي خواهيم داشت.
وي با اشاره به تغييرات صورت گرفته در لايحه جديد دولت گفت: در لايحه جديد كه به مجلس رفته ورزشكاري كه مقام سوم جهان را كسب مي‌كند بعد از اين شامل معافيت مي‌شود. همچنين به جز نفر اول، نفرات دوم و سوم بازي‌هاي آسيايي نيز شامل معافيت و استخدامي خواهند شد. در بحث ورزشكاران توان‌ياب و جانباز پيش از اين يكي از اعضاي خانواده آنها شامل استخدام مي‌شد ولي الان اگر خود ورزشكار هم شرايطش را داشته باشد شامل قانون استخدام مي‌شود‌.

* 500 میلیارد برای تجهیزات درخواست کردیم
هاشمي افزود: ناوگان تجهيزات فدراسيون‌ها قدمت ۲۰ ساله و نياز به تجهيزات جديد دارد. براي تجهيزات غيرمصرفي كمك ۵۰۰ ميليارد توماني درخواست كرديم كه با كمك وزارت نفت اين منبع ديده شده و پس از اختصاص و پرداخت براي نوسازي تجهيزات در اختيار فدراسيون‌ها قرار خواهد گرفت.
وزير ورزش و جوانان همچنين درخصوص پرداخت پاداش به قهرمانان گفت: با وجود اينكه آيين‌نامه هنوز اصلاح نشده ولي از اختيارات خودمان استفاده كرديم و آن دسته از رشته‌هايي كه قبلا در ليست وجود نداشت را براي پرداخت پاداش اضافه كرديم كه ان‌شاءالله در مراسمي كه به زودي با حضور رييس‌جمهور برگزار مي‌شود از آنها تجليل خواهد شد.

* براي تكميل پروژه ها ۷ هزار ميليارد بودجه گرفته‌ايم
هاشمي خطاب به اعضاي كميسيون گفت: شما نمايندگان فعال جامعه خودتان و صداي ورزشكاران هستيد. مي‌توانيم نشست‌هاي فصلي بگذاريم كه چطور دغدغه‌ها را برطرف كنيم. اعضاي كميسيون بايد مدافع ورزشكاران خود باشند و اين وظيفه و رسالت اصلي اعضاي كميسيون است. ترويج اخلاق ورزشي نكته خيلي مهمي است و بايد به اين موضوع پرداخته شود. چون قهرمانان با اخلاق ورزشي مي‌توانند ماندگار شوند‌.

وی در پایان اضافه کرد: در جلسه شوراي عالي ورزش كه با حضور رييس جمهور برگزار شد درخصوص تعيين تكليف پروژه‌هاي نيمه تمام‌ كه بزرگترين دغدغه ما است اعلام كرديم تا پروژه آمايش سرزميني اجرا نشود هيچ پروژه تازه‌اي شروع نمي‌شود. براي تكميل پروژه ها ۷ هزار ميليارد بودجه گرفته‌ايم كه با استفاده از طرح آمايش براي تكميل آنها اقدام مي‌كنيم. بعد از اين آمايش سرزميني به ما مي‌گويد كه در چه شهري بايد چه ورزشگاهي ساخته شود.

دیگر خبرها

  • مژده 500 میلیاردی وزیر در دیدار با ورزشکاران
  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • اعلام رسمی پایان یک دوره مهم برای سرخابی‌ها
  • ورزش ایران بهترین های خود را شناخت
  • شروین اسبقیان: وزارت ورزش هم حمایت می کند، هم نظارت! / فیلم
  • اسبقیان: وزارت ورزش در انتخاب هیات مدیره سرخابی‌ها دخالت نمی‌کند
  • دبیرکل فدراسیون کبدی مشخص شد
  • دبیر جديد فدراسیون کبدی معرفى شد
  • مالکان درمورد مدیریت سرخابی‌ها تصمیم می‌گیرند
  • مشاور وزیر:مالکان درمورد مدیریت استقلال و پرسپولیس تصمیم می‌گیرند