Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - زاهدان- ايرنا- رئيس سازمان جهاد کشاورزي سيستان و بلوچستان گفت: با وجود تامين نشدن اعتبار براي مبارزه با ملخ صحرايي تاکنون 11 هزار و 610هکتار از مراتع شهرستانهاي کنارک، چابهار، قصرقند و نيکشهر سمپاشي شده است.

غلام حيدر زورقي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: با توجه به آخرين گزارش ارسالي از سازمان خواروبار کشاورزي(فائو) مبني بر هجوم دسته هاي ملخ از شبه جزيره عربستان به استانهاي جنوبي کشور از جمله سيستان و بلوچستان به منظور رديابي، ديده باني و مبارزه با اين آفت خطرناک 27 تيم ديده باني، هفت تيم خودرويي مبارزه و يک هواپيماي سم پاشي براي مبارزه با ملخ صحرايي توسط جهاد کشاورزي پيش بيني و کار مبارزه با اين آفت خطرناک را از 13اسفندماه سال گذشته در شهرستان کنارک آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: با وجود پيگيري هاي مکرر اعتبار براي مبارزه با ملخ صحرايي در سيستان و بلوچستان تامين نشده است.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي سيستان و بلوچستان گفت: دسته هاي پر تراکم اين ملخ ها هر نوع سرسبزي اعم از علوفه، غلات، صيفي جات و حتي علف هاي هرز را که در مسير خود ببينند مورد هجوم قرار داده و از بين مي برند.
وي تصريح کرد: با توجه به بارندگي هاي فروردين، افزايش رطوبت و درجه حرارت شرايط مناسبي براي خروج پوره ملخ صحرايي و هجوم دستجات بزرگ ملخ از شبه جزيره عربستان به سيستان و بلوچستان که خسارات هنگفتي به بخش کشاورزي وارد خواهند کرد فراهم شده است.
زورقي به منظور مبارزه به هنگام با ملخ صحرايي مهاجر خواستار ساخت باندهاي پروازي بيشتر براي هواپيماي سمپاش در مجاورت با استان هرمزگان، محدوده جازموريان و تخصيص اعتبار لازم براي تداوم مبارزه با اين آفت خطرناک شد.
به گزارش ايرنا سيستان و بلوچستان پهناور با داشتن ظرفيت ها و پتاسيل هاي بسيار بالا در حوزه کشاورزي و زيربخش هاي مهم آن و اقليم بسيار مناسب توليد محصولات زراعي فصلي و خارج فصل (فصل زمستان)، ميوه هاي گرمسيري و سردسيري و محصولات متنوع دامي و شيلات در آبهاي ساحلي و فراساحلي و منابع آبي داخلي با پرورش ماهيان گرمابي و سردآبي و ديگر زمينه ها مي تواند تامين کننده نياز بازار داخل و صادرات به ديگر کشورها باشد.
7316 **3213
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۲۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۰ درصدی مبادلات مرزی محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از رشد ۱۰ درصدی مبادلات مرزی محصولات کشاورزی از این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، غلامحسین تیموری، اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون بالغ بر 84 هزار و 539 تن محصولات کشاورزی با نظارت هفت مرکز قرنطینه گیاهی مستقر در مرزهای رسمی استان سیستان و بلوچستان شامل مرز میلک، پیشین، میرجاوه، گمشاد، چابهار، ریمدان، زاهدان مبادله شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 10 درصد رشد داشته است.

وی گفت: از مجموع مبادلات مرزی محصولات بخش کشاورزی، واردات 39 هزار و 225 تن کالاهای شامل برنج، موز و  کنجد و بیش‌ از 44 هزار و 198 تن صادرات محصولات کشاورزی عمدتاً شامل انواع خرما، گوجه فرنگی، هندوانه و سیب درختی  و سایر خشکبار است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان کل ترانزیت محصولات کشاورزی در  یک ماه اول سال که از مرزهای رسمی انجام شده را 1116 تن اعلام کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خودکفایی درتولید بذرگندم درسیستان وبلوچستان،اولویت جهادکشاورزی
  • رشد ۱۰ درصدی مبادلات مرزی محصولات کشاورزی از سیستان و بلوچستان
  • رشد ۱۰ درصدی مبادلات مرزی محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان
  • خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • رفع تداخل ۱۱هزار و ۱۱۷هکتار از اراضی کشاورزی قزوین
  • مبارزه با آفت غلات در سمنان از ۶ هزار هکتار فراتر رفت
  • خرید ۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • ۷۰۰ میلیون مترکعب آب وارد سیستان و بلوچستان شد
  • اجباری شدن ثبت الکترونیکی مجوز‌های کسب وکار درسیستان و بلوچستان
  • خسارت میلیاردی سیل به بخش کشاورزی سیستان‌وبلوچستان