Web Analytics Made Easy - Statcounter

به همت گروهی از خانواده‌های مشهدی اردوی جهادی تولید پوشاک برای کمک به سیل‌زدگان راه‌اندازی شد.

در این حرکت جهادی و هماهنگ، گروهی از بانوان مشهدی برای کمک به سیل‌زدگان اقدام به تولید ۱۰۰۰ دست لباس می‌کنند. مدیر این طرح در گفت‌وگو با خبرنگارما گفت: این حرکت خودجوش و مردمی با مشارکت حداقل ۵۰ خانواده مشهدی صورت می‌گیرد و در این طرح هر خانواده براساس توان خود مشارکت خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مریم درانی افزود: این در حالی است که در این طرح برخی از خانواده‌ها، پارچه‌های بلا استفاده و مناسب دوخت خود را هدیه داده‌ و برخی با خرید طاقه پارچه از بازار و اهدای آن در این طرح مشارکت کردند. عضو خواهران مؤسسه کتاب پردازان خاطرنشان ساخت: عده‌ای نیز چرخ خیاطی خود را به محل طرح فرستاده و تعدادی با حضور در محل اجرای طرح اقدام به خیاطی می‌کنند.

 وی افزود: اعتماد مردم به این مؤسسه موجب شده تا خوشبختانه این طرح با حمایت خوبی همراه شود. وی یادآور شد: از هفته گذشته، پس از برنامه‌ریزی و بررسی‌های طرح‌های مختلف، به طرح تولید لباس رسیدیم.

درانی همچنین تصریح کرد: با بررسی و مطالعات در منطقه سیل‌زده شمال و جنوب بود که دریافتیم گروه‌های مردمی که به کار تولید مشغولند و در واقع سرمایه را به محصول تبدیل می‌کنند، موفق‌ترند زیرا در تولید، محصول چند برابر می‌شود و در واقع می‌توان در این خصوص با تولید بیشتر کمک بیشتری به زلزله‌زدگان بپردازیم.

  اردوی جهادی

مدیر این طرح تولیدی اعلام کرد: این طرح به صورت نمادین از روز گذشته با حضور و بازدید تنی چند از مدیران ستاد بحران استان و هلال احمر در محل مجتمع فرهنگی کتاب‌پردازان آغاز شد. وی همچنین توضیح داد: با آغاز خسارت‌های سیل در کشور برای کمک به مردم عزیز هموطن کمک‌های عمدتاً نقدی را از طریق مراجع ذی صلاح ارسال کردیم چون معتقدیم با حضور گروه‌های مختلف جهادی در استان‌های سیل‌زده، نیازهای فوری آن‌ها درحال پیگیری است؛ بنابراین تمام توانمان را برای تأمین نیازهای بعدی آن‌ها براساس توان خود قراردادیم.

 دوخت لباس برای گروه سنی نوزاد تا ۱۵ ساله

درانی اظهار داشت : می‌دانیم ابعاد این حادثه خیلی وسیع است و لباس و پوشاک هم جزو نیازهای سیل‌زدگان است اما به دلیل هزینه‌های بالای تهیه لباس، تصمیم گرفتیم بحث تولید لباس را برای گروه سنی نوزاد تا ۱۵ ساله دختر و پسر و همچنین لباس زیر را برعهده بگیریم.

 حضورایثارگرانه بانوان در طرح

وی اعلام کرد: از طرفی چون اکثراً با خیاطی آشنایی داریم، برای تولید و دوخت لباس اقدام کردیم؛ بنابراین فراخوان داخلی زدیم و از میان خانواده‌های مرتبط با مجموعه افراد دیگری نیز آشنا شدیم که از این طریق مشارکت‌ها آغازشد و معتقدیم این طرح از برکت جمع و هم‌افزایی و هماهنگی بیشتری برخوردار باشد. از این رو ۲۷ فروردین را به عنوان نخستین اردوی جهادی تولیدی بانوان قراردادیم که این اردو در مشهد ازساعت ۸ صبح تا ۱۹ عصر در محل مؤسسه فرهنگی کتاب پردازان برگزارشد.

 توزیع و تحویل توسط هلال‌احمر

وی تأکید کرد: دراین حرکت خودجوش جهادی حداقل ۱۰۰۰ دست لباس تولید و برای توزیع، تحویل هلال احمر استان خواهد شد تا به دست هموطنان عزیزسیل زده برسد.

وی نکات بارز این طرح را مشارکت وصف نشدنی دوستان و خانواده‌های مختلف اعلام کرد و افزود: خوشبختانه دراین طرح یکی از کارخانه‌های نساجی ۴۲ طاقه پارچه را به ما اهدا کرد و برخی از نوعروسان نیز پارچه‌های دوخته نشده خود را برای ما فرستادند و هرکس به اندازه توان خود درحال کمک است. عضو شورای خواهران مؤسسه فرهنگی کتاب پردازان همچنین با بیان این نکته که در حال حاضر گروه‌های خانوادگی در منازل برای دوخت لباس‌ها مشغول به کار شده‌اند، توضیح داد: در صورت ضرورت اردو تمدید خواهد شد و در هفته آینده پوشاک دوخته شده تحویل هموطنان سیل زده خواهد شد.

منبع: روزنامه قدس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اردوی جهادی بانوان جهادگر طرح تولید پوشاک کمک به سیل زدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۲۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخ و ساعت دقیق پخش سریال بدل علی مشهدی

برخی از سریال‌های تلویزیونی که قرار بود سال گذشته روی آنتن بروند، طلسم پخششان شکست و بالاخره قرار است در هفته‌های آتی در کنداکتور پخش شبکه‌های تلویزیونی جا بگیرد

قرار بود سریال طنز «بدل» علی مشهدی برای عید پخش شود، اما با پر شدن آنتن نوروز پخش این سریال به بعد از تعطیلات موکول شد.
همچین سریال‌های معمایی و پلیسی، چون «رخنه» و «هشت پا» هم قرار است به زودی روی آنتن بروند.

همچنین فصل دوم «آقای قاضی» هم که قرار بود در جدول پخش زمستان قرار بگیرد، از هفته دوم اردیبهشت ماه از شبکه دوم پخش می‌شود. در فصل دوم این مجموعه، آقای قاضی به پرونده‌هایی پیچیده‌تربا موضوعاتی مختلف خواهد پرداخت. کارگردانی این مجموعه همچون فصل اول با سجاد مهرگان و سرپرستی نویسندگان آن سید محمد حسینی است.

در این فصل «بهزاد خلج» که همچنان نقش آقای قاضی را ایفا می‌کند وارد یک شعبه جدید به نام شعبه ۱۲۱ می‌شود، و با داستان‌هایی متفاوت به جنبه‌های دیگری از آموزه‌های حقوقی می‌پردازد

به نظر می‌رسد مدیران سیما، با پایان پخش «هفت سر اژدها»، سریال «بدل» علی مشهدی را برای شبکه سه در نظر گرفته اند. شهرام قائدی، هادی عامل هاشمی، داریوش سلیمی، اصغر حیدری، ساعد هدایتی، اشکان اشتیاق از جمله بازیگرانی‌اند که در سریال تلویزیونی «بدل» بازی می‌کنند. همچنین چند بازیگر جدید هم در این سریال معرفی می‌شوند که از جمله آن می‌توان به فرزانه سهیلی و پریسا مقتدی اشاره کرد. علی مسعودی معروف به علی مشهدی همچون کار‌های دیگر خودش «بدل» را هم به نگارش درآورده و در ۲۶ قسمت آماده پخش خواهد شد.

بعد از مدت‌ها بالاخره سریال «ناریا» جواد افشار هم آماده پخش شده، مجموعه‌ای از معاونت برون‌مرزی سازمان صداوسیما که هم تم پلیسی دارد و هم عاشقانه. فیلمنامه سریال ناریا به نویسندگی حمید رسول‌پور و سمیه تاجیک در ۵۰ قسمت به نگارش درآمده است. «مهیار عیار» یک سریال عاشقانه تاریخی است که زمان پخش آن دقیق مشخص نیست. این سریال داستانش در دوران صفویه می‌گذرد. مهیار عیار به کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی و تهیه‌کنندگی بهروز مفید در حال تولید برای پخش از شبکه دو است. این سریال در۳۰ قسمت تولید می‌شود. در این مجموعه کامران تفتی، متین ستوده، بهنام تشکر، محمود جعفری، صفا آقاجانی، مهرداد ضیایی، پریا مردانیان، دانیال نوروش، بهراد خرازی، سامرند معروفی، بابک نوری و... ایفای نقش کرده‌اند.

از دیگر سریال‌هایی که زمزمه پخش آن از سال گذشته می‌آمد، «مادر سوجان» بود، سریالی با بازی ثریا قاسمی که روایتگر زندگی در سال‌های ۱۳۱۰ تا ۱۳۵۷ است و با محوریت شخصیت مقاوم زن ایرانی و اهمیت نهاد خانواده ساخته می‌شود. قصه بیشتر بر پایه زندگی سوجان، دختری گیلانی است که در همین دوران بخش‌های مهمی از تاریخ معاصر ایران و گیلان هم روایت می‌شود. معاون امور استان‌های صداوسیما در گفت‌وگویی با تسنیم اعلام کرده که قرار است فیلمبرداری «مادر سوجان» ۶۰ قسمتی ادامه پیدا کند و امسال به پخش برسد.

از غریبه تا هشت پا

تصویربرداری «غریبه» به کارگردانی سروش محمدزاده این روز‌ها با حضور بازیگرانی، چون پژمان بازغی و حمید گودرزی در ترکیه پیش می‌رود. سروش محمدزاده پیش از این چند سریال ساخته است که آخرین آنها مجموعه «سوران» بود که در حال و هوای تاریخ معاصر ساخته شد و به یکی از قهرمانان کرد کشور می‌پرداخت.

«فراری» که از آثار تولیدشده تازه تلویزیون است، به فصل دوم رسید. داستان این فصل در دهه ۸۰ اتفاق می‌افتد به گفته تهیه‌کننده، در این قسمت‌ها زمان سریال تغییر می‌کند و کاراکتر اصلی داستان دیگر نوجوان ۱۳، ۱۴ ساله نیست و به یک جوان تقریبا ۲۱ ساله‌ای تبدیل شده است. این مجموعه به کارگردانی امیر داسارگر در واقع نگاهی آزاد به زندگی یکی از شهیدان مدافع حرم و کار اقتباس آزاد، نگاه زیستی و سبک زندگی شهدای مدافع حرم و قصه‌ای اجتماعی است. قهرمان این سریال یک نوجوان است که به گفته تهیه‌کننده سریال برای ایفای این نقش، بازیگری انتخاب شده که نخستین تجربه‌اش است که نام او در سریال هادی است.

سریال «هشت پا» احمد معظمی هم تصویربرداری اش به پایان رسیده و «رویان» داوود بیدل هم از دیگر سریال‌هایی است که در نوبت پخش قرار گرفته است.

علی غفاری این روز‌ها کارگردانی سریال «رخنه» را برعهده دارد، یک درام معمایی با محوریت هوافضاست که سال گذشته کلید خورد. داستان این سریال به اقتدار موشکی ایران برمی‌گردد که بازیگران مختلفی در آن به ایفای نقش می‌پردازند و مهدی شفیعی، تهیه‌کنندگی آن را بر عهده دارد.

پس تولید و پیش تولید ۱۰ سریال

در این میان سریال‌هایی هم هستند که در مراحل مختلف تولید اعم از مذاکره، نگارش، پیش‌تولید، تولید، پس‌تولید یا آماده پخش پیش می‌روند از جمله «مسیر اصلی» به کارگردانی محمدرضا خردمندان درباره پروفسور بهاروند، دانشمند حوزه سلول‌های بنیادی یا «سرنخ۲»، «روز‌های لاجوردی» با محوریت زندگی شهید لاجوردی، «سرباز کوچک امام» درباره آزاده سرافراز مهدی طحانیان و «تی‌مه‌ره» که به مبارزات عشایر ایرانی با استعمار انگلیس می‌پردازد. 

 

منبع: عرشه آنلاین 

tags # تلویزیون ، سریال سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • ساخت هزار و ۵۰۰ مسکن برای خانواده های کم درآمد مشهدی
  • برپایی اردوی جهادی پزشکی از سوی کمیته امداد شهر قدس
  • برگزاری نخستین اردوی جهادی مدیران دستگاه‌های اجرایی در شهرستان کیار
  • تاریخ و ساعت دقیق پخش سریال بدل علی مشهدی
  • لباس شیرخوارگان حسینی در حرم رضوی دوخته می‌شود
  • فردا، افتتاح کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در مشهد
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در مشهد مقدس افتتاح می‌شود
  • تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی
  • اجرای طرح نور تأمین کننده منافع زن و خانواده است
  • سند ملی سبک پوشش اسلامی چه کمکی به صنعت پوشاک کشور می‌کند؟