Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@14:48:54 GMT

زنجان جزو استان های با کمترین نرخ بیکاری است

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۳۹۱۵

زنجان جزو استان های با کمترین نرخ بیکاری است

محمدرضا یوسفی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس گزارش منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران با افزایش نرخ مشارکت اقتصادی زنجان در سال 97 نسبت به سال 96 از 41.4 درصد به 42.6 درصد ، نرخ بیکاری در این استان با کاهش 1.8 درصدی از 10.3 درصد به 8.5 درصد رسید.
وی فعالیت مستمرکارگروه اشتغال استان، همگرایی و هم افزایی دستگاههای استانی، ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، شورای برنامه ریزی وتوسعه و سایر کارگروههای زیر مجموعه تولید و اشتغال را از عوامل زمینه ساز کنترل و کاهش نرخ بیکاری در سال 97 عنوان کرد و اظهار داشت: انتظار این است همکاری و هم افزایی به وجود آمده بین ارگان های مرتبط با تولید و اشتغال در سال جاری در جهت تحقق شعار سال، بیش از پیش تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر کارگروه اشتغال استان توجه به کارآفرینی و خلق فرصت های نوین شغلی، الزام مجریان طرح های اقتصادی به ارائه پیوست اشتغال و نیز صیانت از اشتغال موجود را به عنوان رویکردهای محوری کار کارگروه اشتغال استان در سال جاری ذکر کرد و افزود: پرداخت تسهیلات تلفیقی از محل تبصره 18 قانون بودجه، تسهیلات قرض الحسنه به گروههای تحت پوشش نهادهای حمایتی و پرداخت مانده اعتبارات اشتغال روستایی در کنار برنامه هایی همچون طرح کارورزی، طرح مشوق بیمه ای و طرح آموزش در محیط کار واقعی جز اقداماتی است که در سال جاری نیز ادامه خواهد یافت.
به گزارش ایرنا سهم یک هزار و 400 میلیارد تومانی زنجان از محل تبصره 18 بودجه، زمینه و شرایطی را مهیا کرده است تا در نتیجه تزریق آن به فعالیت های تولیدی، بر اساس برآوردها 36 هزار فرصت شغلی در این استان تثبیت و ایجاد شود.
3088
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 اشتغال اقتصاد مقاومتی بیکاری قرض الحسنه مرکز آمار ایران 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۳۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳

یوسف شعبانی افزود: تعداد بیمه‌شدگان اجباری سطح استان همدان در ابتدای سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴۱ هزار نفر بود که در پایان سال گذشته این تعداد به ۱۴۹ هزار و ۷۰۰ نفر افزایش پیدا کرد.

وی در ادامه با اشاره به ثبت آمار در سامانه رصد تصریح کرد: ۹۱۷ طرح در استان در سامانه رصد قابل بررسی است. ضمن اینکه تمام طرح‌های قابل بررسی، باید با تعیین ضرب‌العجل تعیین تکلیف شود تا در راستی‌آزمایی دچار مشکل نشویم.

شعبانی همچنین بیان کرد: با توجه به وضعیت شهرستان بهار در حوزه کسب‌وکار، تزریق تسهیلات در بخش ایجاد توسعه و سرمایه در گردش به شهرستان ضرورت دارد و باید رفت و برگشت تسهیلات در حوزه شهرستان بهار متمرکز باشد تا ظرفیت‌های بالقوه به فعلیت برسد.

وی بیان کرد: شهرستان بهار در جذب اعتبار مشاغل خانگی با پرداخت ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، رتبه دوم استان را در سال گذشته به دست آورد. 

شعبانی ادامه داد: اعتبار تسهیلات مشاغل خانگی استان همدان در سال گذشته افزون بر ۱۶۲ میلیارد تومان بود که از این میزان اعتبار افزون بر ۱۱۴ میلیارد تومان آن پرداخت شد.

وی همچنین با اشاره به سیاست‌گذاری سال جدید گفت: امسال ۲۵ درصد تمام تسهیلات اشتغال در اختیار شهرستان‌ها، باید مختص به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی باشد و ۴۲ درصد پیشرفت اشتغالزایی ما در فضای کسب‌وکار، با حضور فارغ‌التحصیلان دانشگاهی انجام شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان اضافه کرد: ایجاد کارگاه‌های جدید در قالب طرح‌های کارفرمایی در راستای اشتغال پایدار و بیمه‌های اجباری و جهش در فضای کسب‌وکار در سال‌جاری در اولویت خواهد بود.

وی ادامه داد: طبق سیاست‌ها، ۲۵ درصد کل تسهیلات باید به حوزه تعاون، تشکیل و توسعه تعاونی و رونق کسب‌وکار در تعاونی‌ها اختصاص یابد و در این رابطه به روستا‌های کانونی در این حوزه توجه ویژه شود ضمن اینکه طبق برنامه هفتم توسعه، در هر سال از برنامه، لحاظ دو درصد پیشرفت تعاونی‌ها ضروری است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • ۷۴ درصد از زندانیان ندامتگاه خورین ورامین مشغول به کار شدند
  • بیش از ۳۲ هزار نفر کارمند در نظام اداری ایلام اشتغال دارند
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳
  • تحقق ۱۱۴ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان بهار
  • مرگ ۲۵ کارگر در اثر حوادث کار در همدان
  • مشارکت ۴۳ درصدی خراسان رضوی در حوزه اشتغال
  • افزایش ۵۷ درصدی دستمزد ۱۴۰۱ بیکاری را ۸ درصد کاهش داد
  • بیکاری زیبنده جوانان شهر شرینو نیست