Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-16@07:47:49 GMT

چگونه می‌توان به بهبود وضعیت زنان امیدوار بود؟

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۴۷۳۸

چگونه می‌توان به بهبود وضعیت زنان امیدوار بود؟

نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: مخالفت مجلس با افزایش مشارکت سیاسی زنان، ما را با این پرسش جدی مواجه کرده که آیا با وجود شعار و عمل متناقض آنان، می‌توان به بهبود وضعیت زنان و توسعه کشور امیدوار بود؟

به گزارش ایمنا، درپی مخالفت مجلس با تعیین حداقل سهم زنان در لیست احزاب برای شرکت در انتخابات مجلس، ناهید تاج الدین در توییتر خود نوشت: مخالفت  مجلس با افزایش مشارکت سیاسی زنان، بیش‌ازهمه نشانگر فاصلهٔ عمیق کشور تا توسعه‌یافتگی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن تقدیر از نگرشِ ٦٣ نمایندهٔ مردِ موافق، اما اغلب مخالفان، زنان را با این پرسش جدی مواجه کردند که آیا با وجود شعار و عمل متناقض آنان، می‌توان به بهبود وضعیت زنان و توسعه کشور امیدوار بود؟

لازم به ذکر است در جلسه‌ علنی روز سه‌شنبه-۲۷ فروردین‌ماه- و در جریان بررسی جزئیات طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس، پروانه مافی پیشنهادی را مبنی بر اختصاص حداقل یک ششم فهرست‌های انتخاباتی به زنان در حوزه‌های انتخابیه بالای شش کرسی نمایندگی مطرح کرد که نمایندگان با ۷۹ رأی موافق، ۱۱۰ رأی مخالف و شش رأی ممتنع از مجموع ۲۲۰ نماینده حاضر با آن مخالفت کردند.

در ادامه فاطمه حسینی بر اساس پیشنهاد دولت پیشنهادی را مطرح کرد که بر اساس آن در حوزه‌های دارای سه کرسی نمایندگی، یک نفر از فهرست انتخاباتی باید به زنان اختصاص یابد. در کرسی‌های دارای چهار و پنج کرسی نمایندگی دو نفر از فهرست انتخاباتی به زنان اختصاص می‌یابد و در حوزه‌های دارای شش کرسی نمایندگی و بالاتر یک سوم فهرست انتخاباتی به زنان اختصاص می‌یابد. همچنین حوزه‌های انتخابیه دارای یک یا دو کرسی نمایندگی تحت تأثیر این پیشنهاد قرار نمی‌گرفتند و به گفته‌ فاطمه حسینی بیش از ۱۷۰ حوزه انتخابیه مشمول این پیشنهاد نیستند. این پیشنهاد نیز با ۷۶ رأی موافق، ۱۰۴ رأی مخالف و پنج رأی ممتنع از مجموع ۲۱۴ نماینده حاضر مورد مخالفت نمایندگان قرار گرفت.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: زنان مجلس شورای اسلامی ناهید تاج الدین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۴۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مهم دستگاه قضا در بهبود فضای تولید و توسعه

قائم مقام دادگستری استان تهران با تأکید بر اینکه دستگاه قضا در سرمایه‌گذاری نقش مهمی دارد، گفت: سرمایه‌گذاری منوط به تأمین امنیت است و اگرچه قاضی استقلال در رأی دارد، اما وقتی هدف توسعه کشور باشد، باید زمینه هم‌افزایی دستگاه قضایی و اجرایی فراهم شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، حاجی رضا شاکرمی ظهر امروز در آئین تودیع و معارفه رئیس حوزه قضایی بخش کهریزک با اشاره به اقدام شجاعانه و مقتدرانه نیروهای مسلح علیه رژیم کودک‌کش اسرائیل گفت: در نظام جمهوری اسلامی، قانون اساسی مادر همه قوانین است و سه قوه اعم از قضاییه، مجریه و مقننه در حکمرانی انجام وظیفه می‌کنند.

وی افزود: هر یک از قوا در قانون اساسی مستقل هستند و وظایفی دارند که در قوه قضائیه به امور قضایی، پیگیری از جرم و احقاق حقوق عامه می‌پردازند اما وقتی دستور برای حمایت از تولید صادر می‌شود همگی در راستای تحقق آن تلاش خواهند کرد.

قائم مقام دادگستری کل استان تهران با اشاره به لزوم همراهی قوای سه گانه در جهت توسعه کشور گفت: وقتی تمام قوا در کنار یکدیگر قرار بگیرند، با هم افزایی موجب توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و قضایی و نیز توسعه در همه مسائل و پیشبرد امور خواهند شد.

 شاکرمی تصریح کرد: قاضی در رأی و استدلال قوانین استقلال دارد و دستگاه اجرایی نیز استقلال در عمل دارد؛ اما وقتی هدف توسعه کشور باشد باید زمینه آن که هم افزایی و باهم بودن است را فراهم کنیم و تصمیم‌گیری بر اساس خرد جمعی انجام شود.

وی ادامه داد: وقتی شاهد توسعه هستیم که سرمایه گذاری، اشتغالزایی، پرداخت مالیات، افزایش درآمد ملی و از بین رفتن فقر و بیکاری ایجاد می‌شود و در این وضعیت دعاوی و شکایات نیز در دستگاه قضایی کمتر شده و تصمیم گیری‌ها بهتر انجام می‌شود.

وی تأکید کرد: درواقع در صورت مشارکت مردم، قانون گذاری بهتر شده و با فراغ بال تصمیم گیری می‌شود؛ اما این موضوع منوط به مشارکت مردم است و اگر بخواهیم تولید افزایش داشته باشد باید مشارکت مردم افزایش یابد و بر همین اساس همه کسانی که صاحب ایده و فکر هستند باید پای کار آمده و شرکت‌های دانش بنیان را راه اندازی کنند و کسانی که مال و سرمایه دارند، باید سرمایه گذاری کرده و از سرمایه گذاری مشروع حمایت شود.

شاکرمی ابراز داشت: سرمایه گذاری منوط به تأمین امنیت است و قوانین درست تصویب و پشتیبانی می‌شود؛ زیرا که دستگاه قضایی نیز در حوزه سرمایه گذاری و تامین امنیت نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند.

برخورد سخت و قاطع دستگاه قضا با مروجین فساد و فحشا در جامعه

قائم مقام دادگستری کل استان تهران خاطرنشان کرد: در بخش رئیس حوزه قضایی وظایف مهمی دارد که شامل وظایف دادستانی اعم از احیای حقوق عامه، حفظ امنیت و آسایش مردم و ... است اما کار سختی است که باید با مشارکت مردم اجرایی شود.

به گزارش تسنیم، در این مراسم از زحمات آرش ناصر پیرسرایی در ریاست حوزه قضایی بخش کهریزک تقدیر و محمدعلی محمدی به عنوان رئیس جدید حوزه قضایی بخش کهریزک معرفی شد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • چهره‌های با سابقه در فهرست ۹۰ نفره دور دوم انتخابات مجلس/در کدام کلان شهرها انتخابات به دور دوم کشیده شد؟
  • نقش مهم دستگاه قضا در بهبود فضای تولید و توسعه
  • آغاز به کار مجلس دوازدهم از هفتم خردادماه/ ۲ خرداد؛ مراسم اختتامیه مجلس یازدهم
  • مراسم افتتاحیه مجلس دوازدهم ۷ خردادماه برگزار می‌شود
  • آغاز به کار مجلس دوازدهم از هفتم خردادماه/ مراسم اختتامیه مجلس یازدهم ۲ خرداد برگزار می‌شو
  • ظرفیت گردشگری برای بهبود وضعیت اقتصادی روستانشینان مورد استفاده قرار گیرد
  • مهمترین «انتخابات دور دوم» ادوار مجلس با ۴۵ کرسی تاثیرگذار
  • خواص شگفت انگیز ژل رویال معجزه قرن
  • آخرین وضعیت کارگروه رسیدگی به وضعیت اینترنت اعلام شد
  • مهدی تاج: نباید مردم را نسبت به وضعیت استقلال و پرسپولیس امیدوار کنیم!