Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، هدایت صفری، مدیرکل و دبیر شورای زکات استان در جلسه شورای زکات شهرستان زنجان گفت: رفع فقر ومحرومیت در جهت عدالت اجتماعی است وپیشرفت منهای عدالت معنا ندارد وکمیته امداد استان زنجان با کمک اعتبارات دولتی وهم افزایی آن با منابع امدادی در جهت رفع محرومیت ونیاز نیازمندان قدم‌های موثری در کاهش آسیب‌های اجتماعی وکم کردن فاصله طبقاتی برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه مشارکت مردم در فعالیت‌های خیرخوانه و کمک به نیازمندان نشان دهنده حاکم بودن تفکر و اندیشه انقلابیگری در کشور است، افزود:ارتقاء سرمایه‌های اجتماعی به نفع آحاد جامعه وافزایش آسیب‌ها نیز به ضرر کل جامعه است لذا رویکرد مقابله‌ای با فقر وتولید کننده‌های آن وظیفه همه دستگاهاست.
صفری با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از ۱۴ میلیارد تومان زکات توسط کمیته امداد استان زنجان جمع آوری شده است افزود: بیش از ۳ میلیاردو ۲۰۰ میلیون تومان از این زکات در شهرستان زنجان جمع آوری شده که از تحقق ۱۰۷ درصدی برنامه برخوردار است.
مدیر کل کمیته امداد استان زنجان گفت: شهرستان زنجان در هزینه کرد زکات برای محرومین بسیار خوب عمل کرده بطوریکه ۷۱ درصد زکات جمع آوری شده برای محرومین و ۲۹ درصد برای پروژه‌های عمرانی بوده است.
دبیر شورای زکات استان زنجان در ادامه با تاکید بر اینکه براساس قانون و اذن حکومتی، کمیته امداد بعنوان دبرخانه شورای زکات تنها نهاد متولی جمع آوری زکات است، گفت: توسعه فرهنگ پرداخت زکات نیازمند عزم و همت همگانی در ترویج و فرهنگ سازی این فریضه الهی بوده و نیاز است همه در این بخش ایفای نقش کنند.
وی با اشاره به بخشی از پیام مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) به اجلاس سرا سری زکات که فرمودند: ما مسئولان از کم‌کاری خود دراین‌باره باید به عفو خداوند پناه ببریم و از او طلب آمرزش نماییم، ادامه داد: پیام معظم له تکلیف همه مسئولان را در حوزه زکات مشخص کرده و باید برای نهادینه شدن و احیای این فریضه الهی به‌صورت همگانی همت شود.
دبیر شورای زکات استان زنجان با اشاره به اینکه در مجموع ۸۰ درصد از روستا‌های استان زنجان زکات خود را به دبیرخانه شورای زکات پرداخت کرده اند، افزود: درشهرستان زنجان ۹۴ درصد روستا‌ها زکات خود را به کمیته امداد پرداخت کرده اند که ۱۶ پروژه عمرانی از محل زکات در این شهرستان ایجاد شده است.
انتهای پیام/ن   جمع آوری بیش از ۱۴ میلیاردتومان زکات واجب ومستحبی درسال گذشته در استان زنجان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کمیته امداد اشتغالزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۵۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص کمبود دارو گفت: علاوه بر جلسات صحن علنی مجلس برای بررسی علل کمبود دارو بنده نیز جلسات جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

بنابر گزارش ایسنا، وی ادامه داد: بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند. بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد منتها در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با استناد به ماده ۲۳۴ در تذکری بیان کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است. آخرین جلسه در ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد.

وی اضافه کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیمار بپردازد که این اتفاق رخ نداده و تقریبا پرداختی از جیب بیمه و بیمار نصف نصف است. بیشترین اشکال هم به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بر می‌گردد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی توضیح داد: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تامین نکرد. سازمان برنامه و بودجه هم ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده، سازمان تامین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است؛ علی‌رغم اقدام معقول مجلس شورای اسلامی همچنان مشکلات مردم حل نشده و باید چاره‌ای اندیشید.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898545

دیگر خبرها

  • اهتمام به نظر همه اعضا از تنش در شوراها می‌کاهد
  • پرداخت 20 میلیارد تومانی زکات فطره در هرمزگان
  • هرمزگانی‌ها بیش از ۲۰ میلیارد تومان زکات فطریه پرداخت کردند
  • افزایش ۱۴ درصدی پرداخت زکات فطره در هرمزگان
  • پرداخت ۲۰ میلیارد زکات فطریه از سوی هرمزگانی‌ها
  • روستا‌های حاشیه شیراز مظلوم‌ترین روستا‌های فارس هستند
  • پرداخت زکات فطریه در استان بوشهر ۱۲ درصد افزایش یافت
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود
  • برگزاری همایش تکریم و ترویج زکات در هویزه +فیلم
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!