Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار زنجان در خصوص اظهارات پلیس راهور در حل مشکلات ایمن سازی محور کمربند شمالی زنجان گفت: شهرداری زنجان در حوادث رانندگی که در این محور اتفاق می‌افتد هیچ تقصیری ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسیح‌اله معصومی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; در واکنش به مقصر اعلام کردن شهرداری از سوی پلیس راهور در حادثه رانندگی که دو روز گذشته در کمربند شمالی اتفاق افتاد اظهار کرد:  مدیریت و کنترل عبور و مرور و اعمال قانون و برخوردهای قانونی در محورها وظیفه پلیس راهور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار زنجان در پاسخ به سوالی در خصوص اظهارات پلیس راهور در مورد مشکل عدم ایمن سازی در نزدیکی پل قائم  که منجر به حادثه می‌شود افزود: اگر در محل مورد نظر تقاطعی ساخته شده با تایید شورای ترافیک بوده و احداث پل گلشهر نیز با نظر شورای ترافیک انجام می‌شود.

وی بیان کرد: وقتی سرعت‌کاه و دوربین در جایی از شهر نصب می‌شود باید با نظر و تایید شورای ترافیک انجام شود.

معصومی در ادامه گفت: ساخت هر محوری یا منطبق بر طرح تفصیلی بوده یا اگر تقاطع غیرهمسطح باشد منطبق بر شورای ترافیک است.

وی خاطر نشان کرد: حالا یک شهروندی متاسفانه ضوابط سرعت در آن محل را رعایت نکرده یا به هر حال موارد دیگری مانند خواب آلوده بودن راننده و یا موارد غیره که منجر به وقوع حادثه شده نباید شهرداری را مقصر اعلام کنیم.

شهردار زنجان بیان کرد: اما اینکه قبل از بررسی و رسیدگی این مسائل بگوییم که شهرداری 50 درصد مقصر است به نظر بنده انداختن توپ در میدان دیگری است.

وی با اشاره به اینکه احتمالا این مسائل ریشه در بحث‌های دیگری دارد بیان کرد: پلیس راهور موظف است وقتی که می‌بیند در آن محل تصادف زیاد اتفاق می‌افتد در شورای ترافیک نسبت به نصب سرعت‌کاه پیشنهاد دهد و در ضمن خود سرعت‌کاه هم با مصوبه شورای ترافیک اتفاق می‌افتد.

معصومی گفت: هر سرعت کاهی که در سطح شهر زنجان نصب یا حذف می‌شود با تایید شورای ترافیک انجام می‌شود و شهرداری تنها یک عضو شورای ترافیک است و اعضا و ریاست شورای ترافیک افراد دیگری هستند.

وی با اشاره به اینکه هر محور شرایط ترافیکی خود را دارد افزود: هر محور سرعت خاص و سرعت کاه و غیره  دارد که کنترل آن برعهده پلیس راهور است و پلیس راهور باید در تمام تقاطع‌ها و بزرگراه‌ها نظارت داشته باشد.

معصومی بیان کرد: اگر قرار باشد زیرساخت را شهرداری انجام دهد و مدیریت تردد نیز برعهده شهرداری باشد پس جایگاه و نقش پلیس راهور در سطح شهر زنجان چیست؟

وی با اشاره به بالا رفتن آمار تصادفات در استان زنجان گفت: این موضوع باید بررسی شود و برخی از عوامل آن اجتماعی است و مشکلات مختلف اجتماعی می‌تواند در سطح جامعه بر افزایش تصادفات و نحوه رانندگی و عدم رعایت سرعت رانندگی تاثیر بگذارد.

شهردار زنجان عنوان کرد: ترافیک را همیشه با سه ضلع عنوان می‌کنند که در کتب و مقالات علمی نیز این سه ضلع مطرح است که یک بعد آن مهندسی و بعد دوم فرهنگ و سومین بعد آن را قانون و انضباط شهری عنوان می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه بعد زیرساخت و مهندسی با شهرداری بوده و بعد فرهنگی با نهادهای فرهنگی است افزود: اما بعد اعمال قانون نیز برعهده راهور است.

معصومی عنوان کرد: در طرح خطوط شهری با راهور همکاری شده چرا در این طرح جلوگیری از ورود خودروها به خطوط ویژه و ایجاد توقف ممنوع‌ها در این طرح بر عهده پلیس راهور بوده و شهرداری اصلا ابزار برخورد با متخلفان و خودروها را ندارد.

وی افزود: اعلام مقصر بودن شهرداری در حادثه دو روز گذشته کمربند شمالی زنجان را به هیچ عنوان قبول ندارم و به اعتقاد بنده شانه خالی کردن به دلیل مشکلاتی است که باید بخشی از آن را پلیس راهور پاسخگو باشد و بخش دیگری از آن نیز به مباحث فرهنگی برمی‌گردد که نهادهای مرتبط با فرهنگ نیز باید در این زمینه کار کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۵۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال در البرز

معصومه جودکی افزود: از سال ۲۰۰۱ تاکنون ، پوشش بالای واکسیناسیون و انجام با کیفیت عملیات ایمن سازی تکمیلی سالیانه، وضعیت عاری از فلج اطفال در کشور تداوم داشته است.

وی  گفت: اما احتمال ورود و انتشار مجدد این بیماری با وجود دو کشور همسایه افغانستان و پاکستان که بیماری فلج اطفال در آن‌ها بومی است، وجود دارد که برنامه ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال ویژه کودکان اتباع در استان البرز نیز در دو مرحله ۲ تا ۴ اردیبهشت و ۳۰ اردیبهشت تا ۱ خرداد ماه انجام می‌شود.   معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گفت: برنامه ایمن سازی تکمیلی برای کودکان زیر ۵ سال اتباع غیر ایرانی به ویژه کودکانی که در محل تجمع عمده مهاجرین مستقر هستند انجام می‌شود. باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • ترافیک مرکز کرج با بهره برداری از امتداد بلوار ماهان کاهش می یابد/ متمم موافقت نامه باغ ارتش بزودی در شورای شهر کرج مطرح می شود
  • مسئولان فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • تشکیل شورای راهبردی سلامت با مصوبه شورا
  • تاکید مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران بر یکپارچه سازی حمل و نقل همگانی
  • افزایش دوربین‌های ترافیکی سطح شهر در زنجان
  • واژگونی تانکر روغن به دلیل خواب‌آلودگی راننده
  • ایمن سازی و تاب آوری خط تغذیه گاز ۱۱۰ میلیمتر پلی اتیلن در چگنی
  • لایحه دو فوریتی اصلاحیه بودجه شهرداری کرمانشاه همچنان معطل مانده است
  • آغاز ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال در البرز
  • اجرای پویش زنگ ترافیک در مدارس استان کرمان