Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-20@02:08:15 GMT

گفتگو|دلایل حذف یارانه نقدی پردرآمدها

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۶۴۴۸

گفتگو|دلایل حذف یارانه نقدی پردرآمدها

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس دلایل حذف یارانه نقدی پردرآمدها را تشریح کرد. ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۶ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

عامرکعبی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم با اشاره به مصوبه مجلس درباره الزام دولت به حذف یارانه نقدی پردرآمدها،گفت: طبق مصوبه مجلس در قانون بودجه 98، دولت ملزم به حذف یارانه نقدی پردرآمدها شده، اما متأسفانه، سال‌هاست که به دلایل و توجیهاتی از این کار استنکاف می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دولت همواره اعلام می‌کند که یارانه‌های نقدی میراث بدی از دولت قبلی بوده که برایش به یادگار مانده و بار اضافی بر بودجه جاری کشور تحمیل کرده است، اما نمی‌دانیم که چرا خودش از اجرای قانون مصوبه مجلس، استنکاف می‌کند و آن را اجرا نمی‌کند؟

شکایت مجلس از دولت درباره عدم تعیین تکلیف یارانه پردرآمدهامخالفت مجلس با افزایش یارانه نقدی کم‌درآمدهامصوبه کمیسیون تلفیق برای حذف یارانه نقدی پردرآمدهابرنامه دولت برای افزایش یارانه نقدی نیازمندان در سال 98

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس به ضرورت حذف یارانه نقدی افراد پردرآمد جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: حذف یارانه نقدی پردرآمدها موجب می‌شود تا در منابع یارانه نقدی صرفه‌جویی شده و سهم بیشتری به دهک‌های پایین درآمدی جامعه از لحاظ پردخت یارانه نقدی اختصاص یابد.

کعبی تأکیدکرد: حذف یارانه نقدی پردرآمدها و اقشار ثروتمند جامعه موجب می‌شود تا صرفه‌جویی از محل این منابع، صرف توسعه اقتصادی کشور و پیشبرد اهداف عمرانی شود.

 عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پایان خاطرنشان کرد: مجلس به طور جدی حذف یارانه نقدی پردرآمدها را پیگیری می‌کند و بر اجرای قانون بودجه 98 نظارت مستمر خواهیم داشت.

انتهای پیام/

R1011202/P/S1,15/CT1 واژه های کاربردی مرتبط عامر کعبی نمایندگان مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس دهم یارانه نقدی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عامر کعبی نمایندگان مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس دهم یارانه نقدی عامر کعبی نمایندگان مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس دهم یارانه نقدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۶۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی آخرین وضعیت طرح اصلاح مفادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری را تشریح کرد. - اخبار سیاسی -

حسین محمدصالحی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در کمیسیون متبوعش، اظهار کرد: طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری شهریور ماه سال 1399 در کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس به تصویب رسید و برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد و نمایندگان در جلسه علنی روز یکشنبه 11 آبان ماه همان سال با آن موافقت کردند.

وی یادآور شد: این طرح قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 1400، مرحله به مرحله در کمیسیون امور داخلی کشور بررسی شد و سپس به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید، شورای نگهبان نیز این طرح مجلس را تایید کرد اما در مجمع تشخیص مصلحت مباحثی پیرامون این طرح مطرح شد که نهایتا کنار گذاشته شد.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس ادامه داد: اکنون طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در دستور کار کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها قرار ندارد اما اگر فرصت باقی بود و در دستور کار کمیسیون قرار گرفت مجلس تلاش خواهد کرد تا اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری را نیز مانند قانون انتخابات مجلس و شوراها به سرانجام برساند.

محمدصالحی بیان کرد: به دلیل فشردگی کار کمیسیون در سال گذشته و قرار گرفتن اولویت‌هایی از جمله طرح شفافیت و ساماندهی تجمعات، لایحه برنامه هفتم و پس از آن بودجه سنواتی ،  امکان رسیدگی به این طرح در کمیسیون وجود نداشت و رسیدگی به طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری از دستورکار کمیسیون شوراها خارج شد.

وی بیان کرد: امکان دارد که طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در سال جدید و تا قبل از پایان عمر مجلس یازدهم در دستورکار کمیسیون شوراها قرار گیرد تا این طرح نیز تعیین تکلیف شود.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس با بیان اینکه با تصویب طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری تغییراتی در شرایط نامزدی انتخابات ریاست جمهوری ایجاد می‌شود،  گفت: بر اساس طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری قرار است مواردی از جمله بحث تایید صلاحیت‌ها، موضوع شرایط کاندیداها از مدرک تحصیلی تا موضوع رجل سیاسی و همچنین ایجاد شرایطی برای ثبت‌نام نامزدها اصلاح شود.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • یارانه نقدی فروردین 1403 برای کدام دهک‌ها واریز شد؟ | کی می‌شود این مبلغ را برداشت کرد؟
  • کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان تشکیل شد
  • یارانه نقدی فروردین ماه واریز شد/ یارانه از ساعت ۲۴ قابل برداشت است
  • یارانه نقدی فروردین‌ماه واریز شد
  • پیگیری راه اندازی موزه معدن در کرمان
  • منتخبان مجلس دوازدهم باید مکلف به پاسخگویی باشند/ ضرورت نظارت سخت گیرانه بر ثروت‌های ملی در استان
  • تغییرات دولت در بخش اول لایحه بودجه اصلاح شد/گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می شود
  • همه دلایلی که دولت را پای میز مذاکره مزدی برگرداند!
  • فراخوان انتخاب برترین‌های صنعتی و معدنی ۱۴۰۳ در چهارمحال و بختیاری
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟