Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرج - ايرنا - معاون برنامه ريزي و توسعه فرمانداري ويژه کرج گفت: شبکه هاي توزيع کالا در اين شهرستان براساس پراکندگي جمعيتي و نيازهاي مردم در مناطق مختلف شهري بايد کارآمد شود.

به گزارش ايرنا، محمدمجرد روز چهارشنبه در نشست تنظيم بازار کرج افزود: با توجه به قرارگرفتن در آستانه ماه مبارک رمضان و ضرورت ترسيم برنامه اي راهبردي به همين منظور جلسه تنظيم بازار با حضور شهرداران شهرهاي اقماري کرج با رويکرد ساماندهي شبکه توزيع در اين زمينه تشکيل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ضمن تأکيد بر تدوين دستورالعملي واحد براي توزيع اقلام اساسي ادامه داد: سياست اصلي جلسات تنظيم بازار اتخاذ تصميماتي است که منتج به تأمين هرچه مطلوب تر کالاهاي اساسي در بازار شود و نبايد اينگونه باشد که بعد از هر نوسان و تغييري اين جلسات تشکيل شود.
مجرد گفت: اين جلسات براي گزارش دهي صرف نيست و بايد تصميمات آن با رويکرد پيش بيني بازار و اتخاذ تدابير لازم باشد.
وي اضافه کرد: در شيوه نامه تنظيم بازار از توليد به توزيع مي رسيم بنابراين بايد براساس نياز، بازار را پيش بيني کنيم و به عنوان نمونه اينکه چه الزاماتي در بخش بازرگاني و تأمين کالاها بايد انجام شود به تعادل در بازار برسيم.
معاون برنامه ريزي و توسعه فرمانداري کرج اضافه کرد: با همراهي تمام دست اندرکاران و متويان امر از فرايند توليد تا توزيع بايد شبکه توزيع را کارآمدتر از قبل هدايت کرد و در جلسه ويژه اي که بزودي با حضور شهرداران شهرهاي اقماري تشکيل خواهد شد به اين مهم مي پردازيم.
گزارش توزيع کالاهاي تنظيم بازار اهم از گوشت منجمد، گوشت گرم، برنج، روغن از سوي مديريت جهاد کشاورزي و پشتيباني امور دام، بررسي اقدامات صورت پذيرفته پيرامون توزيع ميوه تنظيم بازار شب عيد، ارائه گزارش تعزيرات حکومتي، بازرسي صنعت، معدن و تجارت، بازرسي اصناف و مرکز بهداشت در ايام نوروز از ديگر مباحث مطروحه در نشست تنظيم بازار شهرستان کرج بود.
8029/ 6155
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۶۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجاره ‏‏‌بها «کنترل» شد یا «رکورد» زد؟

صبح روز گذشته احسان خاندوزی، سخنگوی اقتصادی دولت در نشست با خبرنگاران، سراغ بازار مسکن رفت و در واکنش به «اوضاع اجاره‌‌‌نشین‌‌‌ها در کشور» گفت: دولت‌‌‌های دهه ۹۰ در بازار مسکن غایب بودند و نقش تنظیم‌‌‌گری نداشتند، اما دولت سیزدهم این رویکرد را تغییر داد و سیاست‌‌‌ تنظیم اجاره‌‌‌بها را تصویب کرد.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از دنیای اقتصاد؛ این ادعای عضو کابینه دولت درباره «تنظیم اجاره‌‌‌‌‌‌بها در کشور»، تا چه حد با «واقعیت اوضاع اجاره‌‌‌نشین‌‌‌ها» سازگار است؟

بررسی‌‌‌ها نشان می‌‌‌دهد، «بازار اجاره مسکن در دولت سیزدهم، رکورد بیشترین رشد اجاره‌‌‌بها را در تاریخ ثبت داده‌‌‌‌‌‌های رسمی از اجاره، به ثبت رسانده است.»

ماجرا چیست؟

ارقام رسمی مربوط به تورم اجاره مسکن در تهران نشان می‌‌‌دهد، از سال ۱۴۰۰ تا پایان ۱۴۰۲، «اجاره‌‌‌بها، سالانه به ترتیب ۴۵ درصد، ۴۴‌درصد و ۵۲‌درصد جهش کرد.»

از سال ۱۳۷۰ تا ۱۴۰۰، «بالاترین رشد سالانه اجاره‌‌‌بها، برای سال ۷۵ بود و به میزان ۴۱.۵درصد.» بنابراین، «ملتهب‌‌‌ترین دوره اجاره‌‌‌نشینی» برای سال‌‌‌های دولت سیزدهم بوده است و نه دولت‌‌‌های قبل‌‌‌تر. پس اگر از روی «داده رسمی»، قرار باشد کارنامه دولت رئیسی در بازار اجاره مسکن مورد قضاوت نسبی قرار بگیرد، این دولت در «تنظیم اجاره‌‌‌بها»، موفقیتی نداشته‌ است.

همچنین تورم اجاره در کشور نیز طی دو سال گذشته، از «متوسط سالانه دوره‌‌‌های قبل»، ‌‌‌ سبقت گرفت. نسبت تورم عمومی به تورم اجاره در کشور، همیشه عدد ۱.۵ بوده است. اما سال گذشته به علت «رشد تاریخی اجاره‌‌‌بها در کشور»، این نسبت به مرز عدد یک رسید.

 

دولت تاکنون اقدام موثری برای تنظیم تورم مسکن و تورم اجاره به این معنا که باعث «بازگشت قیمت‌ها به سطح متعارف شود» انجام نداده است.

دیگر خبرها

  • ۱۲۰۰ تن شکر در سکوهای تنظیم بازار یزد توزیع می‌شود
  • باران بهاری خیابان‌ها چابهار را هم سیلابی کرد
  • ضرورت تشکیل وزارت بازرگانی برای تنظیم بازار
  • گشتی در چهارشنبه بازار گرگان
  • اجاره ‏‏‌بها «کنترل» شد یا «رکورد» زد؟
  • اجرای طرح «کاسبان امین» و «ناظران افتخاری»برای کنترل قیمت‌ها درقم
  • رونق اقتصادی در روز بازارها با مشارکت مردمی
  • واگذاری تنظیم بازار کسب و کارهای بازی‌محور به وزارت فرهنگ
  • برنامه ریزی برای راه اندازی بازار میوه و تره‌بار و ایجاد میدان عرضه دام در فیروزکوه
  • توزیع بیش از ۶۰۰ تن کالای اساسی تنظیم بازار در شهرستان کازرون طی سالی که گذشت