Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیرو گفت: به مصرف کنندگان کمتر از الگوی مصرف آب و برق، مبالغی پرداخت می‌شود.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اردکانیان وزیر نیرو در حاشیه جلسه هیأت دولت اظهار کرد: به مصرف کنندگان کمتر از الگوی مصرف آب و برق، مبالغی پرداخت می‌شود. همچنین مصرف کنندگان آب و برق به قبوض اردیبهشت ماه شان توجه کنند و این قبوض می‌تواند هشداری برای مصرف کنندگان بیش از الگوی مصرف باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اردکانیان اظهار کرد: خبری مبنی بر صدور احکام اعضای هیأت ویژه بررسی و تدوین گزارش ملی سیلاب‌های اخیر توسط ریاست جمهوری منتشر شد که مسئول آن رئیس دانشگاه تهران است. در این هیأت ۲۰ تن از اساتید و متخصص و باتجربه و صاحب نام از دانشگاه‌های مختلف در انضباط‌ها و بخش‌های مختلف مدیریت سیلاب عضویت دارند.
وی ادامه داد: تشکیل این هیأت ویژه خبر خوبی است و یکی از اقدامات ضروری به شمار می‌رود که معمولا در این گونه حوادث می‌تواند نقش تعیین کننده در ارتباط با اصلاح وضع موجود و توسعه روش‌هایی باشد که انشالله سیل برای مان برکت و فایده داشته باشد.

وزیر نیرو تصریح کرد: وزارت نیرو با همه توان در همه رده‌ها و سطوح مدیریتی آمادگی کامل را دارد تا پس از مشخص شدن برنامه‌های اجرایی آنها، همکاری‌های لازم را داشته باشیم.

وی بیان کرد: همکارانم در سطح استان‌های سیل زده موفق شدند تا آب و برق را به میزان بالایی در همه مناطق و روستا‌ها برقرار کنند؛ حدود ۴ هزار روستایی که در اثر سیل با قطع سیستم آب مواجه شده بودند، الان این سیستم در بیش از ۹۷ درصد روستا‌ها برقرار شده است.

اردکانیان اظهار کرد: ۱۱۱ روستا دراستان‌هایی همچون خوزستان، سیستان، لرستان و هرمزگان مشکل دارند و در بخش غرب کشور ۲۳۵۲ روستا با قطع برق روبرو بودند که هم اکنون کمتر از ۲۰ روستا با این مشکل روبرو هستند و سیستم برق بیش از ۹۹ درصد روستا‌ها برقرار است.

وی افزود: جدا از سختی‌ها و مشکلات در ارزیابی‌هایی که سرفرصت انجام خواهیم داد، عملکرد‌ها در جریان سیل اخیر و سایر عملکرد‌ها یکی از جنبه‌های شاخص است که قابل مقایسه و رقابت با عملکرد‌های مشابه در سطح بین المللی است.

اردکانیان اظهار کرد: برای انجام درست الگوی مصرف با توجه به شرایط اقلیمی در مناطق کشور که تعیین شده است، از مصرف کنندگانی که این الگو را رعایت می‌کنند، سپاسگزاریم و کسانی که از الگوی مصرف کمتر مصرف می‌کنند در سیستم پرداخت ما به ازای آن مبالغی در قبوض شان به آن‌ها پرداخت می‌کنیم.

وی بیان کرد: کسانی که بیش از الگوی مصرف سال گذشته مصرف کردند، سعی خواهیم داشت تا آن‌ها را تشویق کنیم تا به سمت گروه خوش مصرف‌ها بپیوندند و بتوانیم این عادت خوب را توسعه دهیم و منابع به جا مصرف شود و سوبسید‌های آب و برق به گروه‌های واجد شرایط تعلق بگیرد.

وزیر نیرو تصریح کرد: دولت تصمیم گرفته است این روال جدید را از فصل گرم آغاز کند و هموطنان در قبوض اردیهبشت ماه توجه کنند و این قبوض هشدار و اطلاع رسانی در سطح وسیعی انجام می‌شود تا هدف ما و دولت این تعرفه‌های جدید برای تأمین منابع نباشد، بلکه تعرفه‌ها هایی برای پرداخت نشدن باشد. مشترکان خودشان باید مدیریت کنند تا مصرف شان مشمول افزایش ۱۶ درصدی نشود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رضا اردکانیان وزیر نیرو وزارت نیرو الگوی مصرف آب و برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۷۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ناترازی در الگوی کشت برنامه راهبردی تات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیدمجتبی خیام نکویی معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی (تات) در نشست خبری پنجاه سالگی تات درباره­وضع اجرای الگوی کشت، گفت: الگوی کشت با محوریت معاونت زراعت و همکاری شرکت بازرگانی دولتی صورت می‌گیرد و تمرکز آن بیشتر بر محصولات راهبردی است، منتهی نکته‌ای که هست وظیفه سازمان تحقیقات آموززش و ترویج کشاورزی، تدوین و به روزرسانی و نظارت بر الگوی کشت است ما هر ساله الگوی کشت را تدوین و به روزرسانی می‌کنیم و گزارشی از میزان پیشرفت را به مسئولان کشور تقدیم می‌کنیم.
وی افزود: امسال که دامنه الگوی کشت را از محصولات زراعی به محصولات باغی تعمیم دادیم اگر حمایت ویژه‌ای بشود، امیدواریم مثل سال گذشته میزان ناترازی را به حداقل برسانیم، سال گذشته تلاش ­که شد میزان ناترازی در الگوی کشت که حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد بود ولی به میزان حمایتی که صورت می‌گیرد این ناترازی کاهش پیدا می‌کند­ اگر حمایت ویژه‌ای بشود از لحاظ دانش، ­فناوری و محققان ما در نظارت که ۲ هزار نفر درگیر الگوی کشت هستند سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها هم همکاری می‌کنند امسال شرایط الگوی کشت عملکرد قابل قبول تری در مقایسه با سال گذشته خواهد داشت.
خیام نکویی اضافه کرد: همین که بعد از ۵۱ سال در کشور الگوی کشت و اجرای آن ­دارد تبدیل به یک گفتمان غالب می‌شود مطلوب است و اگر سالی ۵ درصد میزان پیشرفت مان نسبت به سال قبلش در الگوی کشت عملیاتی بشود، حداکثر ظرف ۷ تا ۸ سال به میزان الگوی کشت واقعی دست پیدا خواهیم کرد.
وی درباره برنامه امسال تات با توجه به ماده ۳۳ برنامه هفتم که به ­کوچک سازی، ­ اثربخشی و پژوهش و فناوری بخش کشاورزی اشاره شده چیست، تصریح کرد­: برای چابک سازی مجموعه تات برنامه ما این است که امسال تعداد هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان بخش کشاورزی را مستقر در پارک‌ها و دهکده‌های فناوری و نوآوری افزایش بدهیم، الان حدود ۶۲۱ شرکت دانش بنیان و هسته‌های فناور در بخش کشاورزی داریم و انتظار رهبر انقلاب از بخش کشاورزی این هست که تعداد شرکت‌های دانش بنیان ۲۰ درصد کل شرکت‌ها بشوند.
رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی گفت: امسال با همکاری وزارت علوم و تحقیقات­، صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش کردیم نسبت به بخش کشاورزی و استقرار هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان به شکل ویژه تری برخورد کنیم ­وزارتخانه تسهیلات مناسب و بهتری در نظر بگیرد و سازمان تحقیقات در زمینه در اختیار گذاشتن عرصه‌های مورد نیاز شرکت‌های دانش بنیان برای امر تجاری سازی آنها کمک کند هم در پارک علمی و فناوری البرز و هم در ۱۳ تا ۱۴ استان کشور و ما این تعداد دهکده‌های فناوری را در سایر استان‌های کشور گسترش بدهیم اگر این اتفاق بیفتد بتوانیم تعداد شرکت‌ها را امسال به ۱۰۰۰ شرکت افزایش بدهیم و با این اتفاق می‌توانیم بگوییم بخش خصوصی در سالی که به دنبال جهش تولید هستیم مشارکت شان یک مشارکت قابل قبولی هست راهبرد ما امسال حمایت از شرکت‌های نوآور بهره ­ور در بخش کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان هست که این کمک می‌کند به چابک سازی و انتقال دانش‌های فنی تولیدی سازمان تات به شکل رایگان به شرکت‌های خصوصی است.
خیام نکویی افزود: فازغ التحصیلان بخش خصوصی که مایل به ایجاد هسته‌ها و­واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان هستند در اولویت واگذاری دانش فنی به صورت رایگان در بخش خصوصی و تجاری سازی هستند و آنها می‌توانند در پارک و دهکده‌های فناوی و نوآوری ما مستقر بشوند برای اینکه امر توسعه بخش کشاورزی را با مشارکت خودشان افزایش بدهند این راهبرد کلان ماست.
وی درباره چگونگی و مبنای طراحی الگوی کشت، اضافه کرد­: الگوی کشت را برای کل کشور تدوین کردیم و به تفکیک برای کل استان‌های کشور متناسب با اقلیم و مزیت‌ها و شرایط منطقه‌ای و حتی برای شهرستان و دهستان، بنابراین کل مناطق کشور به تفکیک مشخص است که در هر استانی به تفکیک شهرستان و دهستان برای آنجا چه کشت‌هایی و به چه شکل داشته باشیم.
خیام نکویی درباره تدوین ۳ سناریو بدبینانه، خوش بینانه و روند رو به رشد و ارزیابی الگوی کشت، گفت: ارزیابی ما گزینه واقع بینانه است یعنی آنچه پیش بینی کردیم محقق شد و حتی یک مقدار فراتر رفتیم، ­اما ­­سرجمع واقع بینانه بوده در برخی محصولات بیشتر از انتظار حاصل شد و در برخی محصولات کمتر بوده ولی برایندش واقع بینانه بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تشدید نظارتهای صنفی درچهارمحال و بختیاری
  • برق کمتر مصرف کنید، خودرو جایزه بگیرید!
  • همایش پویش حامیان آب در گلپایگان
  • جایزه خودرو برای صرفه‌جویی کنندگان در مصرف برق خانگی
  • گلستان باید الگوی برجسته وحدت معرفی شود
  • کدام موادغذایی حاوی سطح خطرناک‌تری از مواد شیمیایی ماندگار هستند؟ چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟
  • عوامل محیط زیستی، دلیل ۲۵ درصد مرگ و میر‌ها
  • ثبت بیش از ۱۰ هزار بازدید کنترل‌کیفی در پخش منطقه آذربایجان شرقی
  • تمامی وزارتخانه‌ها برای سند الگوی کشت باید پای کار آیند
  • کاهش ناترازی در الگوی کشت برنامه راهبردی تات