Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی گفت: با راه‌اندازی خط تولید قوطی فلزی یکبار مصرف در شرکت تولید قوطی آلومینیوم کاوه زمینه خودکفایی کشور در تولید این محصول فراهم شد.

به گزارش ایسنا، سید علی آقازاده در حاشیه افتتاح خط 2 شرکت تولید قوطی آلومینیوم کاوه در شهرک صنعتی کاوه شهرستان ساوه بیان کرد: این شرکت محصولاتی را تولید می‌کند که تا دیروز برای در اختیار داشتن آن در کشور وابسته بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تلاش بخش خصوصی و تحقق شعار ما می توانیم در این مجموعه افزود: این شرکت می تواند به تحقق اقتصاد مقاومتی، رونق تولید و گسترش تولید کالای ایرانی کمک کند. امروز شاهدیم که با سرمایه گذاری بخش خصوصی و صرف ۵۰ میلیون دلار سرمایه به برکت برجام، این شرکت خط تولید جدید خود را افتتاح می کند .

آقازاده تصریح کرد: این شرکت در زمان اجرای برجام موفق به خریداری ماشین آلاتی از کشور ایتالیا انگلستان و آلمان شد که امروز راه اندازی می شوند و در این راستا کشور نه تنها در تولید و مصرف قوطی فلزی یکبار مصرف به خودکفایی رسید بلکه می تواند مازاد تولید را به کشورهای همسایه صادر کند .

وی اضافه کرد: کشورهای عراق و افعانستان به شدت نیاز به این محصول دارند و ۵۰ میلیون دلاری که در این زمینه هزینه شده است سرمایه‌گذاری ارزشمندی است و با افزایش تولید و تامین مصرف داخلی و صادرات محصولات شرکت به اقتصاد کشور و رونق تولید کمک می شود. این اتفاق خوب که خواست مردم، دولت و رهبر معظم انقلاب است در استان مرکزی و ساوه محقق شد .

استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه باید از بخش خصوصی حمایت لازم را داشت، بیان کرد: این شرکت با همکاری شرکای خارجی خود موفق شده با هم افزایی طی سه سال اخیر کارخانه مجهزی را ایجاد کند و این نشان دهنده عزم راسخ ملت و بخش خصوصی است که بتواند از موانع موجود و محدودیت‌ها تحریم‌ها با اقتدار و سربلندی عبور کند.

به گزارش ایسنا، استاندار مرکزی در جریان سفر خود به شهرستان ساوه علاوه بر افتتاح خط تولید جدید شرکت قوطی سازی آلومینیوم کاوه از کارخانه کیش چیپس(مرمز)ساوه نیز بازدید کرده و در جریان مشکلات این شرکت قرار گرفت .

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استاندار مركزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۷۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه حل تازه عضو حزب موتلفه برای رسیدن به جهش تولید/ از دلال‌ها بیشتر مالیات بگیرید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حمیدرضا ترقی با اشاره به شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین تاکیدات پیشین رهبر انقلاب بر مردمی‌سازی اقتصاد، اظهار کرد: در یک سال گذشته برای مردمی‌سازی اقتصاد تلاش‌هایی صورت گرفت، اما کافی نیست. یکی از اقدامات تصویب قانون تسهیل کسب‌وکار بود که در آن سعی شد موانع صدور مجوزها برداشته شود. این قانون بخشی از مشکلاتی که به‌ علت وجود نظام بروکراسی ایجاد شده بود را برطرف کرد و امروز ورود مردم به اقتصاد اندکی تسهیل شده است. همچنین در زمینه واگذاری بخش‌های اقتصاد دولتی به مردم هم یک‌ سری تسهیلاتی وضع شده که زمینه را برای مشارکت مردم در عرصه اقتصاد فراهم می‌کند.

به گزارش ایسنا، وی اضافه کرد: در حوزه تعاون نیز تحولاتی رخ داده اما کافی نیست و باید به‌طور کامل این بخش تقویت شود تا بتواند سرمایه‌های‌ کوچک مردم را متمرکز کرده و کارهای کلان اقتصادی را به دست گیرد. اکنون به نظر می‌رسد مقدمات و زیرساخت‌های تقویت بخش تعاون در حال فراهم شدن است.

رئیس شورای وحدت در خراسان رضوی با بیان اینکه مردمی‌سازی اقتصاد به عزم دولت، مجلس، مردم، بخش خصوصی و تعاونی نیاز دارد و به نظر می‌رسد هنوز به‌طور کامل این عزم شکل نگرفته است، گفت: در همین راستا امسال رهبری تاکید داشتند که جهش تولید و رونق اقتصادی در کشور بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست و دولت به تنهایی نمی‌تواند موجب جهش تولید شود.

ترقی با اشاره به اینکه تاکنون گاها به اسم خصوصی‌سازی، سوء استفاده‌هایی صورت گرفته، تأکید کرد: لذا باید رویه‌هایی که تاکنون برای واگذاری اقتصاد به بخش خصوصی وجود داشته، آسیب‌شناسی شود. در بخش تجارت و واردات کالاهای اساسی نیز دولت باید سوبسید را به جای واردکننده، به مصرف‌کننده پرداخت کند. اگر این موارد اصلاح شود، بخش خصوصی بهتر می‌تواند اعتماد کند و وارد این عرصه شود و زمینه مشارکت برای مردم فراهم خواهد شد.

ترقی افزود: از طرفی مردم نیز باید سرمایه خود را به سمت تولید ببرند. برای تشویق مردم نسبت به انجام این کار، باید کاری کرد ‌که سود حاصل از تولید، نسبت به دلالی و واسطه‌گری بیشتر شود و دولت از دلالی و واسطه‌گری مالیات بالا اخذ کند.

این نماینده سابق مجلس با بیان اینکه در این زمینه ما هم نیاز به اصلاح قوانین داریم و هم نیاز به تقویت نظارت‌ها، عنوان کرد: قوانین مرتبط با اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ تصویب شده، اما چون نظارت کافی بر آن در هنگام اجرا صورت نگرفته، از مسیر خود منحرف شده است. اگر سیاست‌ها به‌طور دقیق اعمال شود، بخش بزرگی از فعالیت‌های بخش دولتی به مردم واگذار می‌شود، اما این سیاست‌ها به درستی اجرا نشد و بخش‌های دولتی به جای واگذار شدن به مردم، به قشر خاص و ویژه‌ای واگذار و از مسیر تولید منحرف شد. اینها ناشی از عدم دقت در خصوصی‌سازی اقتصاد است. لذا مجلس جدید باید به منظور تحقق شعار سال، هم نظارت‌ دقیق‌تری انجام دهد و هم هر کجا لازم است، قانون جدید وضع کند.

211

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888242

دیگر خبرها

  • دولت باید زمینه‌ایی برای سوق دادن سرمایه سرگردان مردم به سمت تولید فراهم آورد
  • تلاش برای دستیابی به خودکفایی در زمینه تولید مرغ و تخم‌مرغ در سیستان و بلوچستان
  • شکست انحصار تولید پرینتر سه‌بعدی فلزی با قابلیت ساخت قطعات پیچیده
  • بستر‌های مشارکت مردم در جهش تولید فراهم می‌شود
  • تولید قطعات پیچیده صنعتی با پرینتر سه بعدی فلزی «ایران ساخت»
  • تولید قطعات صنعتی با چاپگر‌های سه بعدی فلزی در کشور
  • جهش تولید با مشارکت مردم زمینه ساز توسعه و پیشرفت اقتصادی کشور است
  • مشارکت مردم در تولید، چگونه؟|احسان ارکانی
  • راه حل تازه عضو حزب موتلفه برای رسیدن به جهش تولید/ از دلال‌ها بیشتر مالیات بگیرید
  • برای تحقق شعار سال، باید مالیات‌های سنگین از دلالی و واسطه گری اخذ شود