Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@02:27:06 GMT

اسیدی بودن آب رودخانه تلخ آب رود شور دشتستان کذب است

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۷۵۲۹

اسیدی بودن آب رودخانه تلخ آب رود شور دشتستان کذب است

به گزارش خبرگزاری مهر، فرهاد قلی نژاد بیان کرد: پس از کسب اطلاع از انتشار کلیپی در فضای مجازی که مدعی بود که آب رودخانه تلخ آب رود شور اسیدی است، رئیس اداره محیط زیست شهرستان دشتستان مأمور سرکشی به این رودخانه شد و پس از حضور وی و همکاران، به لحاظ کیفیت آب رودخانه، مطلوب ارزیابی شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر افزود: حساسیت شهروندان نسبت به محیط پیرامون خود بسیار ستودنی و قابل ستایش است و بی شک محیط زیست استان این دغدغه مندی را ارج می‌گذارد اما شهروندان در انعکاس خبرها و تصاویر از محیط پیرامون خود، با دقت بیشتر و مسئولانه‌تر اقدام نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادق پورسالم رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دشتستان نیز درباره رودخانه تلخ آب رود شور گفت: این رودخانه به عنوان یکی از سرشاخه‌های رودخانه شاپور است.

وی اضافه کرد که طی بازدیدی که با همکاران خود در تاریخ ۲۶ فروردین ۹۸ از این رودخانه داشته، دبی بسیار خوبی داشته و کیفیت آب رودخانه نیز مطلوب ارزیابی کرده است و هرگونه اسیدی بودن رودخانه را تکذیب می‌کند.

کد خبر 4593622

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر اداره کل محیط زیست استان بوشهر دشتستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۷۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام فراخوان برای جذب سرمایه‌گذار منطقه چالابه

احد جلیلیان مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با اشاره به در دستور کار بودن برنامه‌هایی برای ساماندهی چالابه به عنوان یکی از مناطق تحت مدیریت محیط زیست که مورد توجه گردشگران است، گفت : در گذشته هیچ زیرساخت و امکاناتی در ورودی این منطقه وجود نداشت و شاهد بی‌نظمی‌ها و مشکلاتی در ارائه خدمت به مردم بودیم.

وی ادامه داد: اکنون با همکاری سازمان محیط زیست، تصمیم گرفته شده که با جلب مشارکت بخش خصوصی به صورت بهره‌بردار و بدون اینکه واگذاری صورت گیرد و در عین رعایت جدی ملاحظات زیست محیطی، زون تفرجگاهی در ورودی این منطقه ایجاد شود.

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه قرار است وسعت حدود صد هکتاری از ورودی چالابه به صورت بهره‌برداری در اختیار سرمایه‌گذار قرار گیرد، خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذار می‌تواند در عین ایجاد امکانات گردشگری در این منطقه، به حفاظت و احیاء چالابه نیز کمک کند.

جلیلیان، پروژه‌های پیشنهادی برای اجرا در این زون تفرجگاهی را شامل ایجاد آلاچیق، سرویس‌های بهداشتی، پارکینگ با ظرفیت محدود، پرنده‌نگری، دوچرخه سواری، سوارکاری، کمپینگ روزانه، غرفه ارائه محصولات بومی و محلی و... اعلام کرد و افزود: اجرای هریک از این طرح‌ها باید بدون هرگونه دخل و تصرف در منطقه بوده و تعارضی با ملاحظات زیست محیطی نداشته باشد.

وی اظهار کرد: به علاوه سرمایه‌گذار هیچ حق مالکیتی نخواهد داشت و تنها می‌تواند در صورت تایید دوره‌ای، حداکثر تا مدت ۱۵ سال بهره‌بردار باشد.

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای این منطقه به صورت مناقصه اعلام شده، گفت: در گذشته سرمایه‌گذارانی که بومی استان بودند برای این منظور اعلام آمادگی کردند و در مناقصه نیز متقاضیان بومی در اولویت خواهند بود.

جلیلیان با بیان اینکه زمان آغاز این پروژه امسال و ظرف مدت دو سال پیش‌بینی شده، حجم سرمایه‌گذاری در نظر گرفته شده را نیز دو هزار میلیارد ریال اعلام کرد.

وی از چالابه به عنوان یک منطقه مهم با پوشش گیاهی و جانوری غنی یاد کرد که سالانه نزدیک به ۳۰۰ هزار بازدیدکننده دارد و ارائه خدمات به این بازدیدکنندگان در عین حفاظت از منطقه اهمیت بسزایی دارد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • اعلام فراخوان برای جذب سرمایه‌گذار منطقه چالابه
  • سیلاب و خطر خروج تمساح پوزه کوتاه
  • هشدار به سیل زدگان در سیستان و بلوچستان : مراقب تمساح باشید
  • سیلزدگان مراقب تمساح باشند
  • ساختمان‌های تهران سبز می‌شوند
  • آیا کیفیت آب سد چمشیر مشکلی دارد؟
  • بارندگی‌های اخیر جان تازه‌ای به تالاب‌های کرمانشاه بخشید
  • اولین همایش ملی دانش سنتی محیط زیست در چهارمحال و بختیاری
  • مرغ داری آلوده کننده تالاب انزلی به مراجع قضایی معرفی شد
  • شلوار جین برای محیط زیست مضر است؟