Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-23@21:22:19 GMT

نسبت به تامین آب شرب مشهد همچنان نگرانیم

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۷۷۶۴

نسبت به تامین آب شرب مشهد همچنان نگرانیم

مدیرعامل آبفا مشهد گفت: ما همچنان نسبت به تامین آب شرب مشهد را در کوتاه مدت و بلند مدت نگرانی داریم.

به گزارش قدس آنلاین، حسن اسماعیلیان در خصوص بارندگی‌های اخیر در استان، اظهار کرد: مسئولیت شبکه جمع‌آوری فاضلاب برای مشترکین بر عهده ما بوده، اما شبکه‌ای که مربوط به جمع‌آوری آب‌های سطحی درون شهر بوده بر عهده شهرداری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی ادامه داد: ما همواره در هنگام بارندگی‌ها با مشکلی روبه‌رو می‌شویم که در مکان‌هایی که دچار آبگرفتگی می‌شود، بعضا برخی از افراد به صورت خودسرانه دریچه فاضلاب را بر می‌دارند تا آب جمع شده در آن مکان از طریق آن دریچه‌ها وارد شبکه جمع‌آوری فاضلاب شوند. مدیرعامل آبفا مشهد افزود: این امر زمانی که رخ می‌دهد، شاید مشکل آن مکان را حل کند، اما بلافاصله در یک منطقه پایین دست دچار پس‌زدگی فاضلاب  در منازل مسکونی و در برخی از نقاط شهر از طریق دریچه‌های فاضلاب و یا شکستگی‌های دریچه این فاضلاب در معابر جاری شود و مشکل را چند برابر کند. اسماعیلیان عنوان کرد: در روز یکشنبه حدود ۵۰ مورد پس‌زدگی فاضلاب داشته‌ایم که با برقراری تماس تلفنی توانسته‌ایم این مشکل را حل کنیم. وی با بیان اینکه بر اساس ضوابط و مقررات باید شبکه جذب آب باران ساختمان‌ها از شبکه فاضلاب آن‌ها مستقل باشد، خاطرنشان کرد: یعنی به صورتی که برای آب باران یک چاه اختصاصی باشد که آب را جذب کند و مانع از ورود آن به شبکه فاضلاب شود. مدیرعامل آبفا مشهد تصریح کرد: آب باران پاک بوده و بایستی به چاه‌های اختصاصی وارد شود و بتواند آب‌های زیرزمینی را تغذیه کند و به هیچ عنوان این آب با فاضلاب یکجا نشود که تبدیل به فاضلاب شود. اسماعیلیان بیان کرد: متاسفانه برخی از مشترکین هم این تفکیک را انجام نداده‌اند و شبکه آب باران ساختمان خود را به شبکه فاضلاب وارد کردند و این امر خود سبب پس‌زدگی فاضلاب می‌شود. وی با بیان اینکه استان ما دارای یک اقلیم خشک و نیمه خشک بوده و عمده منابع تامین آب شرب مشهد از طریق منابع آب‌های زیرزمینی است، تاکید کرد: منابع آب دشت مشهد به عنوان مهم‌ترین منبع تامین کننده آب شرب مشهد است و این دشت جز دشت‌های بحرانی بوده و شرایط حادی دارد و در چند سال گذشته به دلیل برداشت‌های بی رویه دچار افت شدید شده است. مدیرعامل آبفا مشهد اضافه کرد: بارندگی زیاد دلیل بر آن نیست که افت آب‌های زیرزمینی و دشت‌ها جبران شده باشد، لذا ما همچنان شرایط نگرانی تامین آب شرب مشهد را در کوتاه مدت و بلند مدت داریم.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تامین آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۷۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و اصلاح بیش از ۴۷ کیلومتر از شبکه فاضلاب شهر قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم؛ آقای مهدی نظرزاده با ارائه گزارشی از عملکرد معاونت بهره‌برداری و توسعه فاضلاب آبفای استان در سال گذشته به وجود ۲۴۰ کیلومتر شبکه فرسوده فاضلاب در قم اشاره کرد و گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۷ کیلومتر از این شبکه اصلاح و بهسازی شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۴۲ درصد از شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار دارد، به هزینه‌های سنگین اجرای شبکه‌های فاضلاب اشاره کرد و افزود:سال گذشته توانستیم با وجود محدودیت منابع مالی ۲۰ کیلومتر شبکه فاضلاب شهر را توسعه دهیم که این میزان بیش از ۳۰۰ درصد بیش از پیش‌بینی‌ها بود.

آقای نظرزاده در ادامه از رسیدگی به ۱۳۷ حادثه در شبکه فاضلاب خبر داد و گفت: اکیپ‌های شرکت آب و فاضلاب در میانگین زمانی ۱۸ دقیقه خود را به محل حادثه رسانده و نسبت به رفع حادثه اقدام کرده‌اند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم تعداد حادثه در انشعابات فاضلاب را در سال گذشته هزار و ۷۲۳ مورد اعلام کرد و افزود: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۴۸۰ کیلومتر از شبکه فاضلاب شهر شستشو و ۶۷ کیلومتر شبکه هم به منظور عیب‌یابی احتمالی و رفع آن ویدئو متری صورت گرفت.

وی با اشاره به انجام مقدمات انعقاد قرارداد سرمایه‌گذاری با بخش خصوصی در زمینه توسعه شبکه و تأسیسات فاضلاب قم در سال گذشته و امضا آن با حضور رئیس‌جمهور در فروردین‌ماه امسال ابراز امیدواری کرد؛ در سال جاری شاهد رشد شاخص‌های حوزه فاضلاب در شهر قم باشیم.

دیگر خبرها

  • افتتاح بیش از ۸۰درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی کرمانشاه تا پایان تیر
  • شناسایی ۲هزار و ۵۰۰ واحد صنفی با فاضلاب غیراستاندارد/همه بیمارستان‌های مشهد سیستم پیش‌تصفیه ندارند
  • خبر مدیرعامل تامین اجتماعی درباره سن بازنشستگی
  • با وجود بارش های اخیر؛ البرز همچنان عطش دارد
  • آخرین جزئیات از عرضه پساپ در بورس انرژی اعلام شد
  • پخش «سرسفره خدا» همچنان از شبکه کودک
  • بهره‌برداری مجدد از عمیق‌ترین چاه آب شرب غرب کشور
  • توسعه و اصلاح بیش از ۴۷ کیلومتر از شبکه فاضلاب شهر قم
  • آخرین وضعیت ساماندهی آبشوران
  • فعال سازی دریچه شبکه آبیاری در «کورسا» / تحقق تقویت کشاورزی منطقه