Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با آیین نمادین افتتاح پویش «سیل مهربانی همکلاسی ها»، مدارس شهر‌ها و روستا‌های مختلف هم در این آیین شرکت کرده و کمک‌های خود را به سیل‌زدگان اهدا کردند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان، همزمان با آیین نمادین افتتاح پویش «سیل مهربانی همکلاسی ها»، مدارس شهر‌ها و روستا‌های مختلف هم در این آیین شرکت کرده و کمک‌های خود را به سیل‌زدگان اهدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



امیر علی نعمت‌اللهی در آیین «سیل مهربانی همکلاسی‌ها» که صبح امروز در دبیرستان دخترانه شایسته منطقه ۱۱ شهر تهران برگزار شد گفت: «امروز نظام تعلیم و تربیت کشور مفتخر است در بیش از ۱۱۰ هزار مدرسه، دانش‌آموزان آینده‌ساز فردای کشور و جوانان آینده این کشور را با همدلی، مشارکت، اتحاد کم‌نظیر و تدبیر و با همکاری تمام تشکل‌های دانش‌آموزی در کنار هم در کنار نهاد‌های موثر نظام منادی صمیمیت، دوستی ایثار، مشارکت و هم‌افرایی شرکت داده است.»

وی افزود: «هرچند سیل اخیر برای دانش‌آموزان، فرهنگیان و خانواده‌ها مشکل ایجاد کرد، اما یکی از نتایج خوب آن، سیل مهربانی همکلاسی‌هاست که با وحدت مثال زدنی تشکل‌های مختلف دانش آموزی این اقدام انجام می‌شود تا کمک‌ها و همراهی با دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده اثبات شود.»
قائم‌مقام وزیر آموزش و پرورش گفت: «همکاران پرتلاش من در سراسر کشور در یک کار جهادی با همکاری دانش‌آموزان در این موضوع درخشیدند و گزارش‌ها از حضور پررنگ و فعال فرهنگیان و دانش‌آموزان به صورت جهادی در سیل مهربانی حکایت دارد.»

نعمت‌اللهی افزود: «این افراد آمادگی خود را برای کمک به افراد مناطق سیل‌زده اعلام کردند. همه معلمان و حتی بازنشستگان نظام تعلیم و تربیت با شور و نشاط در خدمت رفع دغدغه سیل قرار گرفتند.»

وی ادامه داد: «آموزش و پرورش قریب به ۲۵۰ مدرسه و آموزشگاه را به صورت اضطراری در اختیار سیل زدگان قرار داده است. سیاست ما این است که تعطیلی زودرس نداشته باشیم، بنابراین همه همکاران در مدیریت جهادی بسیج شدند در روز ۱۷ فروردین کانکس، کتب و لوازم‌التحریر به این مدارس ارسال کنند، اما تشخیص داده شد به علت امنیت، آغاز مدارس با تاخیر برگزار شود.»

نعمت‌اللهی گفت: «به حسب وظیفه، اولویت ما همکاران فرهنگی، دانش‌آموزان و خانواده‌ها هستند. در کنار آن تجهیزات آموزشی و دغدغه‌ها رفع خواهد شد. همچنین ما خود را مسئول بهداشت روانی و اجتماعی دانش‌آموزان می‌دانیم.»

فولادوند: عقب‌افتادگی تحصیلی دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده جبران می‌شود

عبدالرضا فولادوند نیز در آیین سیل مهربانی همکلاسی‌ها گفت: «این پویش برای توسعه فرهنگ نوعدوستی، ایثار و از خودگذشتگی است.»

فولادوند افزود: «آموزش و پرورش در حوزه آموزش در مناطق سیل‌زده برنامه‌ریزی کرده تا عقب‌افتادگی تحصیلی و آموزشی دانش‌آموزان جبران شود.»

وی افزود: «خدمات مشاوره‌ای هم آغاز شده است تا به دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده آموزش‌های لازم را بدهد.»

لازم به ذکر است پویش «سیل مهربانی همکلاسی‌ها» با هدف جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی دانش‌آموزان، فرهنگیان و اولیا صبح امروز همزمان در مدارس سراسر کشور با همکاری تشکل‌های دانش‌آموزی آغاز شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیل مهربانی دبیرستان دخترانه روستا سیل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۸۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی دانش‌آموزان مدارس سما با ایده تحصیلی ـ شغلی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، هفته مشاغل «فرصت‌ها و راهکار‌ها» در مدارس ابتدایی سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده تشکیل شد.

مدیرکل مجتمع آموزشی مدارس سمای آباده با بیان این مطلب به خبرنگار آنا گفت: همه‌ساله از اول اردیبهشت به مدت یک هفته مشاوران و مدیران مدارس درگیر برنامه‌های هفته معرفی مشاغل هستند.

رضا مسعودی عنوان کرد: دانش‌آموزان در این هفته با برنامه‌های مختلف مدرسه آشنایی آشنا و اطلاعاتی درباره حرفه‌ها، رشته‌های تحصیلی و مشاغل مختلف به‌دست می‌آورند.

وی متذکر شد: دانش‌آموزان باید برای طرح‌ریزی مناسب تحصیلی ـ شغلی با مشاغل موجود در جامعه آشنا شوند تا بتوانند تصمیم‌گیری مناسبی برای انتخاب رشته تحصیلی و شغلی براساس استعداد و رغبت خود و کیفیت‌بخشی به زندگی داشته باشند.

جابری مدیر مدرسه سمای شهرستان آباده هم با بیان اهداف راهنمایی شغلی در دوره‌های مختلف تحصیلی تبیین کرد: مهم‌ترین هدف راهنمایی شغلی در دوره ابتدایی آن است که دانش‌آموزان متوجه شوند وجود تمام مشاغل مشروع و اشتغال در آنها برای ادامه زندگی افراد و بقای جامعه لازم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی از فردا
  • ۵ اردیبهشت؛ آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید از فردا
  • آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان اندک است
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید از ۵ اردیبهشت
  • آشنایی دانش‌آموزان مدارس سما با ایده تحصیلی ـ شغلی
  • لزوم تلاش برای افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان
  • آغاز به کار نمایشگاه هفته مشاغل در هنرستان تربیت زرین شهر
  • ظلمی به نام تنبیه بدنی
  • اجرای طرح «انتخاب مسیر زندگی» در البرز