Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- آیت‌الله مکارم‌شیرازی گفت: در کنار مبلغ ۳۵۰ میلیون تومانی که برای سیل زدگان کمک کرده‌ایم، گروه ۵۰ نفرهای از جوانان فاضل حوزه به همراه ۷۰ میلیون تومان به این مناطق فرستادیم و مقرر شد ۱۰ روز در این منطقه مانده و در کنار کمک به سیل زدگان، وسائلی را نیز تهیه نمایند. گروه سیاسی خبرگزاری میزان؛ آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی امروز در درس خارج اصول در مسجد اعظم قم با اشاره به اینکه هنوز مسئله سیل در کشور مطرح است، اظهار داشت: در ابتدا باید از کسانی که در این سیل واقعا به میدان آمدند، تشکر کنیم؛ باید از جوانان، طلاب و فضلا که به میدان آمده و خوش درخشیدند، قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: وقتی در تصاویر مشاهده می‌کنیم که این طلاب برای راحتی مردم تا چه مقدار داخل گِل رفته اند، افتخار می‌کنیم.

این مرجع تقلید خاطرنشان ساخت: ما نیز در کنار مبلغ ۳۵۰ میلیون تومانی که برای سیل زدگان کمک کرده ایم، گروه ۵۰ نفره‌ای از جوانان فاضل حوزه به همراه ۷۰ میلیون تومان به این مناطق فرستادیم و مقرر شد ۱۰ روز در این منطقه مانده و در کنار کمک به سیل زدگان، وسائلی را نیز تهیه نمایند.

این استاد برجسته حوزه با اشاره به انگیزه این خدمات، تصریح کرد: اگر نگوییم صددرصد انگیزه این خدمات دینی است، حداقل ۹۵ درصد آن دینی است؛ اینجاست که ارزش این کار‌ها مشخص می‌شود که این افراد بر اساس مبانی مذهبی خدمت می‌کنند؛ اما اشخاصی نیز مبانی مذهبی مردم را تضعیف کرده اند که این کار، خیانت است.

معظم له با اشاره به اینکه خدمات اولیه برای سیل زدگان انجام شده است، اذعان داشت: پس از خدمات اولیه، دو مسئله مهم وجود دارد؛ اولی موضوع مسکن است که باید به سیل زدگان داده شود؛ برخی پیشنهاد کردند که در کشور ۱۰۰ هزار مسجد وجود دارد و اهالی هر مسجد، متعهد شوند که یک خانه برای سیل زدگان بسازند و مشکلات حل می‌شود که پیشنهاد خوبی است؛ لذا اگر بخواهیم با پول دولت کار مسکن سازی انجام دهیم، به طول خواهد انجامید.

این مفسر قرآن کریم اظهار داشت: مسئله دیگر آنکه نباید برای خانه‌های سابق خرج زیادی کرد؛ البته موقتا باید درست شود؛ اما این خانه‌ها دیگر خانه نخواهد شد؛ برخی از این خانه‌ها در حاشیه رودخانه‌ها بوده و همیشه در خطر است؛ باید در مکان امن برای آنان خانه ساخته شود.

وی در ابتدای درس به روایتی از نبی مکرم اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) اشاره کرد و گفت: رسول اکرم (ص) در این حدیث فرمودند: «أَرْبَعٌ إِذَا کُنَّ فِیکَ فَلاَ عَلَیْکَ مَا فَاتَکَ مِنَ اَلدُّنْیَا حِفْظُ أَمَانَةٍ وَ صِدْقُ حَدِیثٍ وَ حُسْنُ خَلِیقَةٍ وَ عِفَّةُ طُعْمَةٍ/ چهار چیز است که اگر داراى او باشى ضررى بر تو نیست اگر چه از دنیاى تو هر چه کاسته شود و آن‌ها حفظ‍ امانتست و راستگوئیست و خوش خلقى است و عفّت ورزیدنست».

این مرجع تقلید اظهار داشت: حدیث به این کوتاهی، برنامه و دستوری جامع است که اگر عمل شود، زندگی انسان و جامعه را زیر و رو خواهد کرد.

این استاد برجسته حوزه ابراز داشت: عمل به این حدیث سخت است؛ اما انسان اگر نتوانست، باید مرحله به مرحله به آن عمل نماید؛ اگر تدریجا هم عمل کرده و در پایان کامل شود، افتخاری است؛ البته حکم این است که مطلقا عمل شود.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آیت الله مکارم شیرازی سیل زدگان سیل لرستان سیل خوزستان سیل گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۸۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر حمله گاندو‌ها در کمین سیل‌زدگان

محمدرضا علیمرادی، مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: پیرو بارندگی اخیر سیستان و بلوچستان، سیلابی شدن رودخانه‌ها و سرریز شدن بیشتر سد‌های استان از جمله پیشین، زیردان و ادامه شرایط نامساعد جوی، استرس و تنش در حیات وحش به ویژه تمساح پوزه کوتاه (گاندو) دور از انتظار نیست. از این رو احتمال خروج تمساح‌ها از برکه محل زیست اصلی وجود دارد.

به گزارش ایرنا، وی بیان کرد: از ساکنان مناطق سیل‌زده درخواست می‌شود نسبت به تردد غیر ضروری در مناطق سیلابی، حاشیه رودخانه باهوکلات، هوتک‌ها، مرداب‌ها و مناطق حاشیه‌ای زیستگاه‌های حیات وحش تا زمان فروکش کردن سیلاب و برگشت به شرایط عادی خودداری کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان تصریح کرد: به منظور پیشگیری از وقوع حوادث تلخ و حملات احتمالی حیات وحش به مردم توصیه می‌شود در زمان مشاهده هر گونه جانور وحشی گرفتار در مناطق سیلابی، مراتب را به نزدیک‌ترین اداره حفاظت محیط زیست اعلام و یا با سامانه شبانه روزی ۱۵۴۰ تماس بگیرند.

دیگر خبرها

  • دریافت مالیات باید عادلانه باشد
  • آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی: هزینه سفر حج بسیار سنگین است
  • آیت‌الله مکارم شیرازی: هزینه سفر حج بسیار سنگین است
  • آیت الله مکارم شیرازی: هزینه سفر حج بسیار سنگین است
  • آیت‌الله مکارم شیرازی: هزینه‌های سفر حج کاهش یابد
  • خطر حمله گاندو‌ها در کمین سیل‌زدگان
  • هشدار محیط زیست به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • وزیر کشور: مشکلات سیل‌زدگان براساس اولویت پیگیری و رفع خواهد شد
  • معرفی حریفان ایران در مسابقات قایقرانی آب‌های آرام
  • معرفی حریفان ایران در مسابقات قایقرانی آب‌های آرام آسیا