Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم وفناوری ایسکانیوز، آغاز سال 1398 برای دید و بازدیدهای نوروزی بود اما هیأت دولت و رییس‌جمهوری، در ایام نوروز دیدوبازدیدهای مرسوم ایرانیان را با چاشنی دیدار کاری توأمان کرد.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری از دیدار نوروزی با حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رییس‌جمهوری کشورمان، گفت‌وگو پیرامون زیست‌بوم کارآفرینی و نوآوری، رفع چالشها و اقلام تحریمی ، جهت گیری جدید دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی در جهت حل مشکلات کشور، تاسیس کارخانجات نوآوری و مراکز نوآوری، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها و تحقیقات مرز دانش گفت و ادامه داد: رییس‌جمهوری محترم به مناسبت فرارسیدن سال جدید و ایام شعبانیه، فرصتی ویژه به گفت‌وگو درباره دستاوردها، ضرورت‌ها و برنامه‌های معاونت علمی و فناوری در خصوص توسعه زیست‌بوم کارآفرینی، نوآوری و اقتصاد دانش‌بنیان شرکت های دانش بنیان اختصاص دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاری با بیان این‌که دغدغه و تلاش کاروان علمی و فناوری در راستای توجه جدی دولت به ویژه شخص رییس جمهوری به محورهایی چون تحول اشتغال‌زایی و ارزش‌آفرینی با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها است، ادامه داد: در جلسه پس از گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های معاونت علمی و فناوری رییس‌جمهوری محترم اهمیت تلاش، تأکید و اهتمام در حوزه دانش‌بنیان و نوآوری را بیان کردند.

به گفته معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری، پیشرفت اقتصاد کشور با تولید دانش‌بنیان و ایجاد اشتغال ارزش‌آفرین همواره مورد تأکید ایشان بوده است. بر همین اساس شرحی از فعالیت‌های صورت گرفته و دستاوردها بیان شد که رییس‌جمهوری محترم ضمن قرار گرفتن در جریان دقیق برنامه‌ و اولویت‌های پیش‌روی معاونت برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان، بر ضرورت‌ها و لازمه‌های حرکت اثرمند در این مسیر به عنوان نیاز و اولویت نخست کشور نکاتی را یادآور شدند.

اهتمام ویژه رئیس جمهور به دانش بنیان ها

رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: خوشبختانه رئیس جمهور محترم از ابتدای دولت یازدهم توجه ویژه ای به شرکت های دانش بنیان و همچنین استارتاپ ها دارند به طوری که اجرایی سازی قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و گسترده شدن فرش حمایتی زیر پای فعالان فناور و کارآفرین در دولت یازدهم کلید خورد، مطابق گزارشی که من از کمیت و کیفیت‌ها ارائه دادم رییس جمهوری ضمن تأکید بر این موضوع، مثال هایی قابل درک و روشن بیان کردند و من متوجه شدم ایشان به این حوزه دقت ویژه‌ای دارند و نکاتی را در این خصوص مطرح کردند.

ستاری با بیان این که زیست‌بوم کارآفرینی و نوآوری شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ ها مولود دولت یازدهم است اظهار کرد: ماحصل این توجه ویژه نقش آفرینی بیش از 4300 شرکت دانش‌بنیان و هزاران استارتاپ با درآمدی بیش از 80هزارمیلیارد تومان و ایجاد هزاران شغل در اقتصاد کشور از دولت یازدهم به این سو نقش آفرینی کرده است.

قرارداد تولید بیش از 200 واکسن و دارو

وی به برنامه معاونت علمی و فناوری در راستای رونق تولید محصولات دانش‌بنیان اشاره کرد و ادامه داد: رییس‌جمهوری محترم در جریان توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها در حوزه‌های گوناگون قرار دارند؛ به طور مثال در حوزه تولید داروهای زیست‌فناوری قرارداد تولید بیش از 200 قلم دارو و واکسن با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که سال 97 با نقش‌آفرینی بخش خصوصی و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد شد، به سمع و نظر ایشان رسید.

ایجاد بستر مناسب برای جوانان خلاق

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری از تأکید ویژه رییس‌جمهوری کشورمان به موضوع جوانان خلاق، کارآفرین و نخبه و استارت آپی تأکید ایشان بر ایجاد زمینه‌های حفظ و ماندگاری استعدادهای برتر گفت و ادمه داد: برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان برای بازگشت استعدادهای برتر به کشور در حال انجام است که سال گذشته زمینه‌ساز بازگشت بیش از یک هزار و چهارصد نخبه ایرانی غیرمقیم از صد دانشگاه برتر به کشور شد که تلاش برای فراهم ساختن محیط مساعد ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها انگیزه‌بخش این افراد بوده است. رئیس جمهوری نیز با تأکید و شناخت کافی به این موضوع بر ادامه این روند و اهتمام هرچه بیش‌تر بر ایجاد بستر مناسب برای جوانان خلاق تأکید کردند.

رفع چالش های ملی و اقلام تحریمی

ستاری ، از نقش‌آفرینی کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها در تحقق بخشیدن به رونق تولید و تأمین نیاز کشور به اقلام تحریمی (رفع چالش های ملی و اقلام تحریمی)، تاسیس کارخانجات و مراکز نوآوری و های‌تک گفت و ادامه داد: نگاه و عنایت ویژه رییس جمهور محترم و شناخت روشن به اهمیت این موضوع ها، چراغ راه کاروان علمی و فناوری قرار گرفت؛ این توجه و شناخت موجب شده است تا فعالان دانش‌بنیان و استارتاپی، همچون گذشته که همراه و یاور اقتصاد کشور بوده‌اند، با انگیزه مضاعف، تلاش خود را برای رونق تولید و تأمین نیاز کشور به کالاهای تحریمی به کار ببندند.

به بیان معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری شاید اگر این توجه از سوی عالی ترین مقام اجرایی کشور، نبود و مسیر اقتصاد دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها، رویکرد به سرمایه‌های انسانی و اهمیت یک فضای مناسب برای بالندگی نهال های کارآفرینی و نوآوری وجود نداشت، مسیر دیگری رقم می‌خورد. از این همراهی و همدلی مشفقانه رییس‌جمهوری محترم سپاسگزارم و امیدوارم این توجه، الگوی فرهنگ ساز و راهنمای کشور برای حرکت در مسیر اقتصاد دانش بنیان باشد.

انتهای پیام/

169 / 279 دانش بنیان زیست بوم کارآفرینی نوآوری استارتاپ تولید واکسن و دارو

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانش بنیان زیست بوم کارآفرینی نوآوری استارتاپ تولید واکسن و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۸۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون جهش دانش‌بنیان مهم‌ترین سرفصل کاری معاونت علمی در ۱۴۰۳

معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی در نخستین دورهمی مدیران عامل شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در سال جاری، اجرای دقیق و باکیفیت قانون جهش تولید دانش‌بنیان را از مهمترین سرفصل‌های کاری این معاونت در سال ۱۴۰۳ دانست. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جواد مشایخ؛ معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، در نخستین دورهمی مدیران عامل شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در سال جاری، اجرای دقیق و باکیفیت قانون جهش تولید دانش‌بنیان را از مهمترین سرفصل‌های کاری این معاونت در سال 1403 دانست.

 مشایخ با اشاره به برنامه‌های معاونت علمی در سال جدید گفت: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان در تلاش است تا با استفاده از ابزارهای موجود، خدمت‌رسانی حداکثری را به شرکت های فناور و دانش‌بنیان داشته باشد.

وی با اشاره به سؤال یکی از مدیران عامل شرکت‌ها درباره اعطای تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: معاونت علمی خود نهاد مالی نیست و اعطای تسهیلات را در قالب قوانین و مقررات موجود از طریق نهادهای مالی همچون صندوق نوآوری و شکوفایی، نظام بانکی و صندوق‌های پژوهش و فناوری پیگیری می‌کند.

توافق‎نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان و شرکت کرمان موتور امضاء شد

مشایخ همچنین به ضرورت توجه شرکت‌ها به استفاده از ابزارهای قانونی نوین مانند اعتبار مالیاتی، تولید بار اول و تأمین مالی طرح‌های فناورانه از طریق بازار سرمایه اشاره کرد.

در ابتدای این دیدار، دبیران نمایشگاه‌های «اینوتکس 2024» و «ایران‌هلث 1403» که به ترتیب در روزهای 18 تا 21 اردیبهشت و 29 اردیبهشت تا 1 خرداد 1403 برگزار خواهند شد، به بیان ویژگی‌های این نمایشگاه‌ها پرداختند و مدیران برخی از شرکت‌های مستقر در پارک فناوری پردیس نیز دیدگاه‌ها و سؤالات خود را در زمینه‌های مختلف کاری شرکت‌ها طرح کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قانون جهش دانش‌بنیان مهم‌ترین سرفصل کاری معاونت علمی در ۱۴۰۳
  • ضرورت رسیدگی سریع‌تر به سیل‌زدگان مناطق جنوبی کشور
  • شرکت‌های دانش‌بنیان راهی میان‌بُر برای رشد تولید هستند
  • شرکت‌های دانش بنیان راه میانبر برای رشد تولید هستند
  • ساماندهی منابع و تسهیلات با هدف تقویت زیست بوم علم و فناوری
  • معاون اول رئیس جمهور: حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها است
  • شرکت‌های دانش بنیان، نماد اصلی جهش تولید و مشارکت مردم/ حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها
  • مخبر: پارک علم و فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود
  • پارک علم و فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود
  • بزرگترین مزیت جمهوری اسلامی وجود نیروی جوان و نخبه است