Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@06:57:32 GMT

تدبیر وزارت علوم برای رشته‌های بدون بازار کار

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۹۲۶۶

به گزارش خبرنگار ایلنا، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا مبنی بر اینکه چرا رشته‌های که بازار کار ندارند زودتر از اینها حذف نشدند، گفت:  بازار کار برخی از رشته‌ها کم بوده است و به همین دلیل حذف شده اند. بنا داریم تا این دسته از رشته‌ها مورد تجدیدنظر قرار گیرند و در دانشگاه‌های دیگر که تقاضا داشته‌اند، تدریس شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر علوم درباره انحلال و ادغام مراکز آموزشی با یکدیگر بیان کرد: به هیچ وجه انحلال و ادغام فیزیکی دو مرکز را در دستور کار نداریم بلکه ما می‌خواهیم چند مرکز کوچک دانشگاهی ذیل یک تابلو و در پردیس‌های علمی متعدد قرار گیرند تا هم افزایی برای کیفی سازی و افزایش توان تحقیقاتی آنها افزایش داشته باشد.

وی با اشاره به وضعیت دانشگاه پیام نور، اظهار کرد: تلاش‌های این دانشگاه در سال گذشته بسیار خوب بوده است و 900 نفر از اعضای هیأت علمی آن ساماندهی شدند و 300 تن دیگر هم در هیأت مرکزی جذب قرار گرفته‌اند و به صورت کلی می‌توان گفت که وضعیت آنها به خوبی انجام گرفته است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره رشته‌های دانشگاه علمی و کاربردی، گفت: متأسفانه اولویت دانشجویان و دانش آموزان ما رشته‌های علمی کاربردی نیست البته این دانشگاه تلاش می‌کند تا خروجی‌های درست علمی مبتنی بر بازار کار ایجاد شوند تا بتوانند دانش آموزان برای ورود به بازار کار تقویت شوند و تحولاتی هم در این زمینه ایجاد شده است.

غلامی ضمن اشاره به دانشگاه فنی و حرفه‌ای، ادامه داد: این دانشگاه در گذشته ذیل آموزش و پرورش قرار داشت و اکنون به سمت وزارت علوم آمده است و بر اساس مصوبات آموزش و پرورش اساتید حق‌التدریسی در آنجا وجود داشتند که البته اکنون ساماندهی آنها در حال انجام است.مجموعه فنی و حرفه‌ای از لحاظ آزمایشگاهی کیفیت خوبی را به دست آورده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش بازار کار علوم تحقیقات و فناوری فنی و حرفه ای وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۹۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است

ایسنا/هرمزگان رئیس دانشگاه هرمزگان گفت: تاسیس رشته‌های جدید و تدوین سرفصل‌های آموزشی متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است.

مصطفی ظهیری‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، هرمزگان را استان فرصت‌ها دانست و اظهار کرد: استان هرمزگان به واسطه دارا بودن ظرفیت‌های گسترده و متنوع، راهبردی‌ترین استان ساحلی کشور محسوب می‌شود.

وی، با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت‌های دانشگاهی برای بالفعل کرده ظرفیت‌های بالقوه استان هرمزگان، عنوان کرد: در صورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها و مراکز علمی نقش مهمی در تحقق اهداف دارد.

رئیس دانشگاه هرمزگان، بیان کرد: دانشگاه هرمزگان به عنوان دانشگاه جامع استان هرمزگان با دارا بودن بیش از ۲۳۰ عضو هیات علمی در ۱۴۹ رشته تحصیلی در مقاطع مختلف، تمام همت خود را برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های خدادای استان هرمزگان به کار گرفته است.

ظهیری‌نیا، با اشاره به برگزاری دو همایش با همکاری اتاق بازرگانی طی ۶ ماه گذشته در استان هرمزگان، خاطرنشان کرد: محوریت همایش‌های برگزار شده طی مدت اخیر که یکی از آن‌ها نیز روز گذشته بود، اقتصاد دریا محور بود و سعی شد از بعد علمی و تخصصی‌تر به این موضوعات پرداخته شود.

وی تصریح کرد: دانشگاه هرمزگان سعی دارد به بهره‌گیری از اسناد بالادستی به ویژه سند توسعه اقتصاد دریا محور که توسط مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، ابلاغ شد، پرداخته و فعالیت‌ها را ساماندهی ‌و برنامه تحولی خود در این زمینه ‌تدوین کند که یکی از این برنامه‌های تحولی، توسعه رشته‌های متناسب با اقتصاد دریا محور و پذیرش‌های متناسب با ظرفیت‌های استان هرمزگان است.

وی ادامه داد: تا کنون در این زمینه اقداماتی نیز انجام شده است که تاسیس رشته‌های جدیدی که ماموریت‌گرایی را دنبال می‌کند در دستور کار استان هرمزگان است.

رئیس دانشگاه هرمزگان، تشریح کرد: بازنگری در سرفصل‌های آموزشی موجود از دیگر اقداماتی است که درحال انجام شدن است تا محتوای مطالب آموزشی را متناسب با ظرفیت‌های استان هرمزگان سوق دهیم، چراکه وزارت علوم این ظرفیت را دارد که سرفصل آموزشی دوره‌های ۴۰ واحد درسی، متناسب با ظرفیت‌های استانی و محلی تدوین شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است
  • برگزاری کنکور در ۱۹۱۳ حوزه و در بیش از ۴۰۰ شهرستان
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • ضرورتِ هدایت نخبگان به سمت علوم انسانی
  • پذیرش بدون آزمون در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • تمدید ثبت نام امریه سربازی در وزارت علوم تا ۶ اردیبهشت
  • بررسی سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود
  • برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای