Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از ایلام، محمد نوذری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام امروز با حضور در جمع خبرنگاران شرکت‌کننده در کارگاه دو روزه رسانه و آسیب‌های اجتماعی که در جهاددانشگاهی واحد استان ایلام، توسط خانه مطبوعات و اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، در حال برگزاری است، اظهار کرد: از مجموع جمعیت ۵۸۰ هزار نفری استان ایلام ۲۷ درصد را جوانان تشکیل می‌دهند که از میانگین ۲۵ درصدی کشور، بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی چندوجهی، پیچیده و مرتبط با هم هستند و ریشه و بستر تاریخی هم دارند، تصریح کرد: تنها راه حل این آسیب‌ها، ورود دانشگاه‌ها و مراکز علمی به این موضوعات است چون هر کجا که دانشگاه را به کمک گرفته‌ایم موفقیت‌هایی حاصل شده است.
معاون استاندار ایلام از تدوین سند توسعه‌ی اجتماعی استان خبر داد و گفت: در این سند سه رویکرد کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت  دیده شده و کارهای خوبی از جمله تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورز با حضور دانشگاهیان در زمینه‌‌ی آسیب‌های مختلف تشکیل شده است.
نوذری 4 آسیب اولویت‌بندی شده‌ی استان را برای مقابله ، اعتیاد ،  طلاق، خودکشی و حاشیه‌نشینی اعلام و اظهار کرد: در اعتیاد در رتبه 26 کشوری هستیم و  برای درمان معتادان 50 مرکز در استان فعال است و برنامه‌های دیگری از جمله ساماندهی معتادان و توانمندسازی آنان انجام شده و برنامه‌هایی اجرا شده که 130 هزار نفر را تحت پوشش قرار داده است.
وی گفت: ایلام در زمینه طلاق در رتبه 30 کشور قرار دارد و از هر 5.1 ازدواج یک ازدواج منجر به طلاق می‌شود ، اما در 5 سال اخیر شیب طلاق 2 برابر شده است.
نوذری در باره‌ی مسئله خودکشی در استان هم گفت: دلیل وجود این مسئله تاب‌آوری اجتماعی پایین است و استان ایلام در این زمینه نسخه‌ی اجتماعی خاص خود را می‌طلبد.
وی از کاهش 10 درصدی اقدام به خودکشی و کاهش 11 درصدی خودکشی منجر به فوت خبر داد.
معاون استاندار ایلام با بیان اینکه نقش رسانه‌ها در این موضوع خیلی مهم است، تصریح کرد: دولت در این زمینه به نقش سمن‌ها اعتقاد کامل دارد و به تبع در استان ایلام نیز به خوبی زمینه ورود سازمان‌های مردم‌نهاد فراهم شده است چرا که هر جا کار به مردم واگذار شده موفق بوده‌ایم.
نوذری درباره حاشیه‌نشینی هم گفت: 7 درصد جمعیت استان حاشیه‌نشین است که عمدتا در مرکز استان زندگی می‌کنند و در مجموع بسیاری از آسیب‌های اجتماعی از حاشیه‌ها به مرکز سرایت می‌کنند و برای حل این مشکلات دو دفتر تسهیل‌گیری اجتماعی به عنوان شهرداران اجتماعی فعالیت می‌کنند.
وی از رسانه‌ها خواست در زمینه پیشگیری ، آگاه سازی و تولید فکر در مقابله با آسیب‌ها مسئولان را یاری کنند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا ایلام فرهنگی رسانه آسیب اجتماعی قران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۰۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید بر آگاه سازی دانش آموزان از نحوه برگزاری امتحانات نهایی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ فرماندار ویژه شهرستان مهاباد در نخستین جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان درسالجاری، با تأکید برآگاه سازی دانش آموزان از نحوه برگزاری امتحانات نهایی گفت: باتوجه به تأثیر مستقیم نمرات امتحانات نهایی در کنکور، لازم است آزمون در فضایی آرام و مناسب برگزار شود.

حسن عباسی، با اشاره به اینکه با همکاری دستگاههای اجرایی باید شرایط مناسب و فضایی آرام برای برگزاری امتحانات نهایی در سطح شهرستان مهیا شود، افزود: تجهیزات و امکانات لازم ازجمله تهیه کاغذ از طرف فرمانداری تأمین شده و از این بابت جای نگرانی نیست.

عباسی، با اشاره به برنامه ریزی برای بزرگداشت هفته معلم هم گفت: آموزش و پرورش زمینه ساز رشد و توسعه اجتماعی در جامعه بوده که این امر در سایه تلاش معلمان امکانپذیر است.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان مهاباد هم در این جلسه گفت: بیش از پنج هزار دانش آموز این شهرستان در سه مقطع دهم، یازدهم و دوازدهم در امتحانات نهایی شرکت می کنند.

اسعد رسولی افزود: تاکنون نسبت به تهیه ۱۰۰ کارتن برگه امتحانی اقدام شده و به ۱۰۰ کارتن دیگرهم برای برگزاری امتحانات نیاز است و از دستگاههای مختلف انتظار داریم در این زمینه کمک کنند.

رسولی، در ادامه از اداره های خدمات رسان خواست در هنگام برگزاری امتحانات از قطعی آب و برق جلوگیری کنند.

مهراب پوراکبر، دادستان شهرستان مهاباد هم گفت: در عصر کنونی که دانش آموزان با انواع تهدیدهای فضای مجازی مواجه هستند، باید مهارتهای زندگی به دانش آموزان ارائه شود تا آسیب نبینند.

در این جلسه همچنین از برگزاری همایش استانی هوش مصنوعی با هدف بررسی فرصتها و چالشها و جهت گیریهای آینده در آموزش و پرورش با همکاری دانشگاه علامه طباطبایی تهران خبر داده و اعلام شد 13 خرداد، آخرین مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه همایش و 15 تیر، زمان برگزاری همایش خواهد بود.

امتحانات نهایی از 27 اردیبهشت آغاز می شود و تا سی ام خرداد ماذه ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • ضرورت استفاده از الگو‌های موفق افزایش ازدواج و کاهش طلاق
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • ۹۰ درصد نیرو‌های پتروشیمی ایلام بومی هستند
  • تأکید بر آگاه سازی دانش آموزان از نحوه برگزاری امتحانات نهایی
  • کمبود تولیدات هنری در زمینه کاهش طلاق ملموس است
  • رسانه‌ها در ارتباط با مردم و فرهنگ‌سازی نقش مهمی دارند
  • مشارکت مردم در عرصه‌های تولید نیازمند گفتمان‌سازی است
  • در جهت آگاه سازی و تبلیغات باید به شیوه درست عمل کنیم