Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-25@09:01:16 GMT

شبیه‌ترین فرد به حضرت علی اکبر (ع) چه کسی است؟

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۷۰۴۰۶

شبیه‌ترین فرد به حضرت علی اکبر (ع) چه کسی است؟

خبرگزاری میزان- نوری‌زاده گفت: حضرت علی اکبر (ع) فرزند حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بر اساس آنچه در روایت‌ها به آن اشاره شده، بسیار زیبا، خوش صورت و خوش سیرت بودند و از نظر چهره و زیبایی، شبیه‌ترین فرد به خاتم پیامبران (ص) محسوب می‌شدند.

علی نوری‌زاده کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان در خصوص یازدهمین روز از ماه شعبان گفت: روز یازدهم ماه شعبان برابر با ولادت با سعادت حضرت علی اکبر(ع) است که به نام روز جوان نام‌گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پیامبر اکرم (ص) در حدیثی فرموده‌اند: فضیلت جوان عابد که از آغاز جوانی عبادت کند و تا زمان پیری و کهولت به عبادت بپردازد، همانند فضیلت پیغمبران بر دیگر مردمان است.


نوری‌زاده تصریح کرد: حضرت علی اکبر (ع) فرزند حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بر اساس آنچه در روایت‌ها به آن اشاره شده، بسیار زیبا، خوش صورت و خوش سیرت بودند و از نظر چهره و زیبایی، شبیه‌ترین فرد به خاتم پیامبران (ص) محسوب می‌شدند.

وی در ادامه صحبت‌های خود اظهار کرد: حضرت علی اکبر (ع) به اندازه‌ای به جد بزرگوارشان شباهت داشتند که هر فردی که آرزوی دیدار رسول خدا (ص) را داشت، به چهره ایشان نگاه می‌کرد.

این کارشناس علوم قرآنی توضیح داد: حضرت علی اکبر (ع) در کربلا در اوج جوانی بودند و نخستین شهید عاشورا از قمر بنی هاشم به شمار می‌روند. شجاعت، دلاوری، بصیرت دینی و سیاسی، پیروی از امام زمان وقت و فروتنی از ویژگی‌های بسیار مهم فرزند بزرگوار امام حسین (ع) محسوب می‌شود.

وی یادآور شد: بر اساس آنچه در روایت‌ها به آن اشاره شده، حضرت علی بن الحسین (ع) در پایین پای پدر بزرگوارشان حضرت سید الشهداء (ع) به خاک سپرده شده‌اند و از این جهت، نزدیک‌ترین شهید کربلا به امام حسین (ع) هستند.


نوری‌زاده افزود: خواندن مناجات ارزشمند شعبانیه و به جای آوردن اعمال مشترک ماه شعبان در روز ولادت حضرت علی اکبر (ع) ثواب بسیاری دارد.

وی خاطرنشان کرد: فرزند گرامی امام حسین (ع) با برخورداری از ویژگی‌های والای اخلاقی و رفتاری، شمار زیادی از جوانان را به سوی خود جذب می‌کردند به‌خصوص که خوش‌خو و خوش برخورد بودن ایشان با مردم، آسان گیر بودن و نشست و برخاست با فقیران که در جامعه کمتر به آن‌ها توجه می‌شد، از خصوصیات ارزشمندی است که درباره این حضرت می‌توان مشاهده کرد. از این رو شایسته است جوانان ما با الگو قراردادن حضرت علی اکبر (ع)، همواره مسیر زندگی و موفقیت خود را در راستای زندگی آن حضرت ترسیم کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: علی نوری زاده حضرت علی اکبر اباعبدالله الحسین پیامبر اکرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۰۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات رائفی‌پور درباره اموالش: مستاجرم!

به گزارش «تابناک»، روزنامه اعتماد در گزارشی به موسسه خیریه میعاد مهرمهدوی که متعلق به امیرحسین رائفی‌پور، بردار علی‌اکبر رائفی‌پور است، پرداخته است.

در ادامه قسمتی از این گزارش را می‌خوانید؛

مریدان موسسه مصاف و در راس آنها، علی‌اکبر رائفی‌پور، یکی از پرچمداران دشمنی با قالیباف بودند و بخشی از مسوولیت درگیری در فضای مجازی با هواداران قالیباف را برعهده داشتند. آنها شرایطی ایجاد کرده‌اند که هر کسی از منابع مالی یا سایر مناسبات موسسه مصاف سوالی در فضای مجازی مطرح می‌کند، او را متهم به تطمیع شدن از سوی تیم قالیباف می‌کنند.

شاید این همان خطی باشد برای ناامن کردن و ارعاب افرادی که قصد دارند این موسسه و مدیر آن را به چالش بکشند، پی گرفته می‌شود.

او خود را داعیه‌دار شفافیت می‌داند و از همین‌رو پیش از انتخابات اخیر مجلس، اموال خود را منتشر کرده بود؛ او گفته که مستاجر است و هیچ پولی بابت سخنرانی‌هایش نمی‌گیرد و اگر هم کسی پولی به حساب موسسه واریز کند، ارتباطی به او ندارد!

رائفی‌پور همچنین درباره محل درآمدش برای خرج زندگی نوشته «۶۰۰ میلیون تومان پول نزد یکی از دوستانم (آهنگری) دارم که هر ماه سود آن را محاسبه کرده و پرداخت می‌کند.»

البته او حدود ۷ سال پیش گفته بود که خرج زندگی‌اش را از یک «مغازه عطاری» در «محله‌ای پایین شهر تهران یا خارج از تهران» کسب می‌کند؛ رائفی‌پور در توضیحات بیشتر گفته بود که «من سرمایه‌گذاری کرده‌ام و یکی از دوستانم آنجا کار می‌کند.» او هرگز توضیح نداده که موسسه مصاف با این حجم از فعالیت و واحدهایی که ذیل موسسه تشکیل شده، بودجه برای گرداندن موسسه را از کجا می‌آورد.

دیگر خبرها

  • علیرضا فغانی چیزی شبیه به کولینا
  • فناوری شبیه سازی Voice Engine چه خطراتی دارد؟
  • توضیحات رائفی‌پور درباره اموالش: مستاجرم!
  • سالروز وفات حضرت عبدالعظیم در تقویم ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • نصرت‌الله میرزایی درگذشت
  • سفر به تهران قدیم؛ شیره‌کش‌خانه‌های سیار در تهران لو رفتند(+عکس)
  • تمجید شواین اشتایگر از گواردیولا؛ امیدوارم باز هم مربی شبیه او در بایرن مونیخ داشته باشیم / زیرنویس فارسی
  • کشف سیارکی که بچه ماه است!
  • علی‌اکبر احمدیان به روسیه می‌رود