Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-19@06:45:01 GMT

تکذیب شکستن "سد علیشار"

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۷۰۷۴۹

بخشدار بخش خرقان با اشاره به انعکاس برخی شایعات در فضای مجازی مبنی بر شکسته شدن سد علیشار گفت: شکسته شدن سد روستای علیشار از توابع بخش خرقان شهرستان زرندیه صحت ندارد. آفتاب‌‌نیوز : موسی لطفی فر در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: ورودی و خروجی سد خاکی روستای علیشار تحت کنترل است و هیچ مشکلی در پایداری آن وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تأکید بر اینکه عملکرد تمامی سدهای خاکی روستاهای بخش خرقان زرندیه از جمله سد خاکی روستاهای بند امیر، ورامه و ... تحت کنترل است اظهار کرد: با وجود شدت بارش ها در بخش خرقان هیچ گونه خطای فنی و مهندسی در سدهای بخش خرقان رخ نداده است.
بخشدار بخش خرقان همچنین با اشاره به نشتی جزئی سد علیشار گفت: با توجه به اینکه سد علیشار ازنوع سدهای خاکی بوده و تازه ساخت هم است، نشت جزئی در نقاط نزدیک به تاج آن از نظر فنی طبیعی است و مشکل خاصی ندارد، البته نشتی مربوط به بارندگی های سیل آسای گذشته است.
وی تصریح کرد: هم اکنون دبی ورودی آب به سد حدود ۲ متر مکعب بر ثانیه است و به دلیل تکمیل ظرفیت آب ذخیره شده در پشت سد و سرریز شدن آب در حال حاضر حدود دو متر مکعب بر ثانیه خروجی آبی است که از این سد سرریز می‌شود.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۰۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمر بیشتر محورهای گنبد کاووس بیش از نیم قرن است

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان بابیان اینکه عمر بیشتر جاده‌های شهرستان گنبد کاووس به ویژه در مناطق روستایی بالای ۵۰ سال است، گفت: حداقل ۳۰ درصد از ۶۷۰ کیلومتر جاده‌های این بخش نیاز به روکش آسفالت دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، عادل مصدقی، امروز – چهارشنبه بیست‌ونهم فروردین- در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهرستان گنبد کاووس با هزار و ۲۰۸ کیلومتر جاده اصلی، فرعی و روستایی، معادل یک پنجم طول راه‌های استان گلستان را دارد.

وی افزود از مجموع طول راه‌های گنبدکاووس ۲۰ کیلومتر بزرگراه، ۳۵۰ کیلومتر راه اصلی دو خطه، ۶۷۰ کیلومتر راه روستایی آسفالته، ۵۵ کیلومتر راه روستایی شنی و ۱۱۳ کیلومتر راه خاکی است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان اضافه کرد: برای تکمیل هر کیلومتر شبکه ارتباطی راه‌های روستایی گنبدکاووس و زیرسازی و آسفالت ۱۱۳ کیلومتر جاده خاکی فعلی که در اولویت دوم قرار دارد، ۵۵ میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم.

وی بابیان اینکه عمر بیشتر جاده‌های شهرستان گنبد کاووس به ویژه در مناطق روستایی بالای ۵۰ سال است، بیان کرد: حداقل ۳۰ درصد از ۶۷۰ کیلومتر جاده‌های این بخش نیاز به روکش آسفالت دارند.

مصدقی افزود: هزینه هر کیلومتر روکش آسفالت ۳۰ میلیارد ریال است که تحقق آن به تخصیص اعتبارات ویژه از منابع ملی و استانی به گنبدکاووس نیاز دارد.

وی همچنین کم عرض بودن برخی راه‌های اصلی گنبدکاووس را از دیگر معضلات این شهرستان دانست و اضافه کرد: کم‌عرض بودن به معنای غیر استاندارد بودن راه نیست، بلکه به سبب رشد جمعیت و افزایش خودروها، جاده‌ها باید تعریض شوند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان ادامه داد: هم اکنون جاده گنبد- کلاله که از پرترددترین محورهای اصلی این شهرستان است، نیاز شدید به تعریض و احداث یک دهنه پُل روی رودخانه «اوغان» در محدود روستای «بایلر» دارد.

وی، فقدان شانه خاکی را عمده مشکل جاده‌های اصلی و روستایی این شهرستان ذکر کرد و گفت: جاده گنبد- مراوه‌تپه به طول ۱۵۵ کیلومتر، محور گنبد- «بی بی شیروان» به طول ۳۵ کیلومتر و جاده گنبد- سلطانعلی به طول ۱۵ کیلومتر فاقد شانه خاکی هستند.

به گفته مصدقی، نبود شانه خاکی از دلایل اصلی کاهش ایمنی و تخریب جاده و افزایش استرس رانندگان و به تبع آن کاهش ایمنی بصری آنها و در نهایت وقوع سوانح رانندگی می‌شود.

وی اضافه کرد: کمبود علائم ایمنی و تابلوهای رانندگی در جاده‌های گنبدکاووس از دیگر معضلات زیرساختی حوزه راه‌های این شهرستان است که بخشی از علائم نصب شده توسط افراد بزهکار در سال‌های اخیر سرقت شدند.

مصدقی، تخصیص اعتبارات ویژه ملی و استانی را تنها راهکار جبران عقب‌ماندگی‌های زیرساختی راه‌های گنبدکاووس دانست و بیان کرد: مطابق استانداردهای موجود باید هر ساله ۲۰ درصد ارزش جاده‌ها، صرف نگهداری و بهسازی آنها شود.

کد خبر 745358

دیگر خبرها

  • وقتی جیمی کرگر فکر می کند تلویزیون استودیو در حال افتادن و شکستن است! / فیلم
  • نحوه انتقال اطلاعات گوشی در صورت شکستن یا سوختن ال سی دی
  • پیشگیری از تعرض به حریم بناهای تاریخی البرز با ثبت ملی
  • جادوی کهکشانی‌ها؛ منچسترسیتی فرصت شکستن دو رکورد تاریخی خود را از دست داد
  • شکستن رکورد بارش۱۰ایستگاه بارانسنجی جنوب سیستان وبلوچستان
  • بند خاکی قازنقایه جزو بزرگترین بند های خاکی گلستان است
  • سرریز شدن ۲ سد خاکی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • عمر بیشتر محورهای گنبد کاووس بیش از نیم قرن است
  • خداحافظی با پیاده‌رو‌های خاکی در منطقه پردیسان قم
  • درگیری با نیروی انتظامی، شکستن شیشه و دلخوری بانوان!