Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، روستای حصار گلی با جمعیت 121 نفردر انتهایی ترین نقطه شهرستان ورامین واقع شده است، حصار گلی با داشتن قدیمی ترین رشته قنات های کشور و به دلیل قرار گرفتن در دروازه ورودی کویر مرکزی، یکی از روستاهای هدف گردشگری شهرستان ورامین است که این روزها به دلیل استقرار شهرک گلخانه ای، از شهرت بیشتری در حوزه تولیدات محصولات گل و گیاه برخوردار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طرح احداث و راه اندازی شهرک گلخانه ای در سال 1381 در منطقه کویر ورامین به مساحت یک هزار و 386 هکتار مورد مطالعه قرار گرفت و عملیات زیربنایی آن از سال 1383 آغاز شد.
از مجموع مساحت یک هزار و 386 هکتاری این منطقه که از اراضی ملی محسوب می شود، 65 درصد برای احداث سالن های گلخانه به مساحت 880 هکتار و 20 درصد باقیمانده برای تأمین زیرساهت های تولیدی نظر مراکز اداری، سالن های فروش، سورتینگ، نمایشگاه بسته بندی، بارگیری و راه های دسترسی اختصاص یافته است.
فاز نخست این پروژه به مساحت 190 هکتار شامل 74 قطعه 14 هزار متر مربعی می باشد.
برای راه اندازی این شهرک گلخانه ای اقداماتی نظیر انجام مطالعات تفصیلی، حفر و تجهیز دو حلقه چاه به ظرفیت آبدهی 48 لیتر بر ثانیه، مرمت ساختمان ایستگاه های پمپاژ اولیه و ثانویه به تعداد 3 دستگاه و عملیات اجرایی شبکه آبرسانی، احداث منبع ذخیرآب زمینی با گنجایش 13 هزار متر مکعب، حداث منبع ذخیره آب هوایی با گنجایش 150 متر مکعب و شبکه انتقال آب شامل 6 کیلومتر کانال بتنی و 11 کیلومتر لوله گذاری از چاه های حفر شده به استخرها اجرا شده است.
بر اساس گفته مسئولان شهرک گلخانه ای حصار گلی، با راه اندازی فاز نخست شهرک گلخانه ای حصار گلی، سالانه 30 هزار تن سبزی وصیفی و 24 میلیون گل شاخه بریده در آن تولید شود.
ورامین با 300 هزار نفر جمعیت در 35 کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است.
تهرام/7254//6139
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 پایتخت گردشگری روستای کویر گلخانه 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۱۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخل ۷۰ درصد از اراضی کشاورزی و منابع ملی سامان

حجت الله رئیسی مدیر جهاد کشاورزی سامان گفت: مساحت کل اراضی شهرستان ۴۵ هزار و ۴۵۲ هکتار می‌باشد که از این میزان، ۴۵ پلاک به مساحت ۲۷ هزار و ۷۰ هکتار شامل رفع تداخلات می‌شود.

وی افزود: مجموع ۳۳ پلاک سوادجان، حرمی، چشمه سنگ، چلوان، قریه صادق آباد، چم نار، قوچان، قارقوش، برمه، لره، چم عالی، چم کاکا، کراب، گرکاچی، ایلبگی، لاغدنبه، یالانچی، چم خرم، چم زین، خلیل آباد، محمد آباد، گردکان، دولابی و بنکلو، یاسه چاه، یاشولجه، نیسانیه، چم چنگ، گلستان، فولاد آباد، مزارع صادق آباد، گرایلی، شهری جان و حسین آباد جمعاً به مساحت کل ۱۴۸۸۸٫۲۴ هکتار مطرح، تحت بررسی و جهت اخذ مصوبه نهایی به دبیرخانه کمیسیون رفع تداخلات استان ارسال شد که بر اساس مصوبات اخذ شده از کمیسیون مذکور ماهیت حدوده ۵۰ هکتار از اراضی دارای سابقه کشت و احیاء در دهه‌های ۴۰ و ۵۰ شمسی، از ملی به غیر ملی تغییر و به زارعین و کشاورزان ذینفع واگذار گردید به طوری که از کل مساحت اراضی مطرح شده در کارگروه رفع تداخلات شهرستان ۲۲۳۴٫۴۳ هکتار به عنوان اراضی غیرملی (مستثنیات) و ۱۲۶۵۴٫۲۹ هکتار نیز به عنوان اراضی ملی تثبیت گردید. 

رئیسی اظهار کرد: از ۳۳ پلاک مصوب شده، تعداد ۲۰ پلاک نیز توسط مدیریت امور اراضی استان در سامانه CMS سازمان امور اراضی کشور جهت بهره برداری و اقدام لازم بارگذاری شد.

بیشتر بخوانید

صدور ۱۶۱ مجوز تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در چهارمحال و بختیاری

وی گفت: پلاک‌های باقی مانده شامل ۱۲ پلاک کهرداش سوادجان، کاهکش، گرمدره، مارکده، شوراب کبیر، موات یاسه چاه، موات پلنگستان، موات هوره، کمربر ایلبگی، کوه شیراز، یالانچی و گاوچر می‌باشند که ۵ پلاک در حال رسیدگی در کارگروه رفع تداخلات شهرستان می‌باشد و مابقی نیز در حال رسیدگی جهت طرح کارگروه شهرستانی می‌باشد.

رئیسی اضافه کرد: یکی از وظایف اصلی ما تثبیت مالکیت و رفع تداخلات اراضی و صدور اسناد کشاورزی می‌باشد که خوشبختانه شهرستان سامان توانسته نزدیک به ۷۰ درصد از اراضی را رفع تداخل کند و این فعالیت را با کیفیت به اتمام برساند و ۳۰ درصد باقیمانده نیز جز برنامه‌های سال ۱۴۰۳ می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • کاهش ۵۰ درصدی بیماری‌های ریشه گیاهان با استفاده از کود بیولوژیک
  • بهره برداری از ۱۴ پروژه اجرای طرح هادی در رودسر
  • نصب تله‌های جالب برای آفت پوستخوار کاج در بوستان سرخه حصار | این تله‌ها چطور عمل می‌کنند؟
  • نصب تله‌های فرمونی برای جلوگیری از آفت پوستخوار کاج در بوستان سرخه حصار
  • نصب تله های فرمونی در بوستان جنگلی سرخه حصار
  • رفع تداخل ۷۰ درصد از اراضی کشاورزی و منابع ملی سامان
  • افزایش دوبرابری مساحت بوستان‌های مشهد
  • کوچ پرندگان به تالاب کمجان
  • لزوم استفاده بهینه از ظرفیت سالن اجلاس در اصفهان
  • برخورداری ۷۰۰ نفر از خدمات درمانی اردوی جهادی ارتش