Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس اداره پیشگیری از جرایم مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا گفت: هموطنان مراقب تبلیغات فیلم‌ها در شبکه‌های اجتماعی باشند و قبل از هر اقدامی نسبت به اصالت سایت یا کانال ارائه کننده فیلم مورد نظر اطمینان حاصل کنند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان سرهنگ مهدی شکیب اظهار داشت: این روز‌ها شاهد انتشار بازی‌ها و سریال‌های دنباله‌دار مختلفی هستیم که در زمان‌های مختلف سری جدید آن بعد از ساخت و تولید در فضای مجازی هم انتشار می‌یابد تا علاقمندان به این سریال‌ها و بازی‌ها بتوانند در کمترین زمان ممکن قسمت‌های جدید آن را مشاهده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این امر باعث شده تا مجرمان سایبری با طراحی برخی از ویروس‌ها و باج افزار‌های مختلف و بارگذاری آن‌ها در قالب فایل‌های پیوست اقدام به سرقت اطلاعات مهم کاربران برای اخاذی از آن‌ها کنند.

رئیس اداره پیشگیری از جرایم مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با اشاره به اینکه در روز‌های آینده شاهد بارگذاری قسمت‌های جدید از سریال‌های مختلف خواهیم بود، خاطرنشان کرد: هموطنان باید دقت داشته باشند دریافت این‌گونه فیلم‌ها و سریال‌ها از منابع نامعتبر می‌تواند زمینه ساز سرقت اطلاعات مهم آن‌ها شود بنابراین لازم است مراقب تبلیغات جذاب و اغوا‌کننده سایت‌های نامعتبر باشند.

وی ادامه داد: در گذشته شاهد طراحی بدافزار‌ها و باج افزار‌های مختلف و سرقت اطلاعات مهم کاری و خصوصی بودیم بنابراین کارمندان باید ضمن جداسازی سیستم‌های کاری از سیستم‌های اداری، مراقب فلش مموری‌های آلوده به بدافزار باشند و با استفاده از آنتی ویروس‌های معتبر و بروزرسانی آن‌ها از سرقت اطلاعات خود جلوگیری کنند.

سرهنگ شکیب به کاربران توصیه کرد که فایل‌ها و مطالب مورد نیاز خود را از منابع رسمی و معتبر دریافت کنند و در صورت برخورد با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir لینک مرکز فوریت‌های سایبری با همکاران ما در پلیس فتا مطرح کنند.

 انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پلیس فتا ناجا بدافزارها پیشگیری از جرایم سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۴۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات پلیس فتا در زمینه ارتقای امنیت کنکور سراسری

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار وحید مجید گفت: با توجه به حساسیت مربوط به ایام کنکور و پیرو مجموعه اقدامات سال گذشته، از ابتدای سال جاری پلیس فتا فراجا ضمن هدایت و نظارت عملیاتی کلیه رده‌های پلیس سایبری در سراسر کشور در زمینه ارتقا امنیت آزمون‌های کنکور سراسر نوبت اول اردیبهشت ۱۴۰۳ اقدام کرده است.

این مقام ارشد سایبری ادامه داد: با انجام اقدامات اطلاعاتی، عملیاتی و رصدهای تخصصی بالغ بر ۳۰۰ نشانگاه مجرمانه مورد شناسایی قرار گرفته است که از این تعداد ۸۰ مورد موضوع تحت اقدام عملیاتی بوده و تعداد ۲۰ نفر از مدیران و گردانندگان اصلی این صفحات، کانال و اکانت که مدعی فروش و واگذاری سوالات کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ با قبولی تضمینی در کنکور و آزمون و یا واگذاری ادوات تقلب افزار بوده اند دستگیر و به مراجع قضائی جهت سیر مراحل قانونی پرونده شأن معرفی شده اند.

وی با اشاره به اینکه اقدامات لازم جهت شناسایی سایر مرتکبان و مجرمان در این رابطه در حال اجرا می‌باشد، افزود: برابر رصدهای صورت گرفته و تحلیل روش‌های کلاهبرداری افراد مذکور مشخص شده است دریافت رمز ارز و مسکوکات طلا و سکه نیز یکی از روش‌های دریافت وجوهات از سوی مجرمان بوده است.

رئیس پلیس فتای فراجا خبر داد: تا کنون در این رابطه بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال معادل رمز ارز و تعداد ۵۰ قطعه انواع سکه طلا از این افراد کلاهبردار، کشف و ضبط شده است.

سردار مجید با اشاره صریح به این موضوع که تا کنون هیچ گونه نمونه سوال از متهمان و مجرمان مرتبط با کنکور سراسری کشف نگردیده است؛ یکی از شگردهای این افراد را واگذاری نمونه سوالات ادوار گذشته عنوان کرد.

رئیس پلیس سایبری کشور خاطر نشان کرد: این افراد کلاهبردار در بسیاری از موارد پس از دریافت وجوهات از پاسخگویی به متقاضیان و مالباختگان امتناع کرده اند لذا هموطنان گرامی ضمن حفظ هوشیاری به هیچ عنوان فریب این افراد را نخورند.

این مقام مسئول گفت: در صورت مشاهده موارد مشکوک؛ افراد می‌توانند بلافاصله با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا در سراسر کشور تماس بگیرند و از خدمات انتظامی و تخصصی این پلیس بهره مند شوند.

کد خبر 6086445

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۵۰۰ موبایل سرقتی در عملیات پلیس آگاهی پایتخت / کاهش آمار وقوع سرقت مسلحانه
  • اسفند گذشته سرقت کاهش یافت/ سارقان عید امسال مرخصی نرفتند
  • کاهش آمار سرقت در اسفند سال گذشته
  • صدور کیفرخواست برای تعدادی از متخلفان انتخابات
  • شناسایی ۳۰۰ تارنمای فعال در زمینه فروش سوالات کنکور
  • جغرافیای جرایم پرتکرار در اهواز مشخص شده است
  • انهدام باند سارقان مسلح در شهرستان منوجان
  • افزایش پایش تصویری مناطق جرم‌خیز اهواز
  • انهدام باند سرقت مسلحانه در منوجان
  • اقدامات پلیس فتا در زمینه ارتقای امنیت کنکور سراسری