Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-19@08:12:12 GMT

راهکار‌های درمان طب سنتی برای خواب‌آلودگی بهار

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۷۴۳۰۳

راهکار‌های درمان طب سنتی برای خواب‌آلودگی بهار

باشگاه خبرنگاران: درباره علت ایجاد خواب‌آلودگی بهاری و راه‌های مقابله با آن اظهار کرد: فصل بهار به دلیل مزاج گرم و تری که دارد شیرین‌ترین فصل سال محسوب می‌شود، این مزاج که مطلوب‌ترین مزاج طبیعت است با مزاج گرم و‌تر جوانتر‌ها همراه می‌شود که در نهایت قرار گرفتن این افراد در حالت تعادل و ایجاد آرامش ذهنی را برای آن‌ها به همراه دارد که در نهایت این امر به خواب آلودگی می‌انجامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: برای حفظ سلامت بدن در این فصول توصیه می‌شود از ترکیباتی مانند سکنجبین و آب هندوانه استفاده شود؛ استفاده از خیار بوته‌ای همراه با شربت سکنجبین هم می‌تواند اثر بخش مطلوبی بر بدن شما داشته باشد و آثار خواب‌آلودگی بهاری را در بدنتان کاهش دهند.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: این مواد به دلیل خاصیت مدری که دارند می‌توانند بدن را در دفع ترکیبات نامناسب همراهی کنند و به این امر سرعت بخشند.

تغییرات پوستی در فصل بهار
مینایی درباره تغییرات ایجاد شده در پوست افراد اظهار کرد: در این فصل منافذ پوست بدن نسبت به فصول دیگر بازتر می‌شود و به همین دلیل هوا در آن جریان پیدا می‌کند؛ افزایش هوا در سیستم گردش خون تاثیرگذار است و باعث می‌شود اکسیژن بیشتری به اعضای بدن از جمله اعضای مهمی مثل مغز، قلب و کبد برسد؛ این امر باعث بهبود تعادل بدن می‌شود و در نهایت آرامش ذهنی را به ما هدیه می‌دهد، به طور کلی فصل بهار خواصی مانند سحرگاه و زمان بین‌الطلوعین دارد که می‌تواند در بهبود سلامت بدن موثر باشد.

وی تصریح کرد: تمامی گروه‌های سنی باید در این فصل توجه بیشتری به سلامت جسمانی خود داشته باشند و سفره غذایی آن‌ها از ترکیبات ارگانیک و طبیعی تشکیل شود تا بتواند به حفظ سلامت بدن کمک کند.


این متخصص طب سنتی ادامه داد: استفاده از غذا‌های طبیعی و ارگانیک کمی دشوار‌تر است و شاید باعث شود در تهیه آن‌ها با مشکل مواجه شوید، اما کیفیت آن در سلامت بدن نقش مهم و چشمگیری دارد به طور کلی توصیه می‌شود که سعی کنید تا در این فصل کمتر از غذا‌ها به خصوص از غذا‌های سنگین استفاده و پیش از سیر شدن سفره را ترک کنید.

مینایی تاکید کرد: سعی کنید در این فصل خورده خواری و استفاده از تنقلات را کاهش دهید و مزاج هر ترکیبی را که قصد استفاده از آن را دارید در نظر بگیرید؛ استفاده از ترکیباتی که قابلیت تسهیل مزاج را دارند بسیار مفید است و می‌تواند به حفظ سلامتتان کمک کند.

وی افزود: افراد مختلف و به خصوص جوانتر‌ها می‌توانند با استفاده از موادی مثل آب آلبالو، آب زرشک، آب لیمو، آب غوره و ... برای حفظ سلامتی و کنترل خواب‌آلودگی استفاده کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: درمان طب سنتی خواب آلودگی فصل بهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۴۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای تولید نان کامل سبوس‌دار در کرمان

   به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان همایش گرامیداشت روز ملی گندم و نان ویژه گردهمایی مادران خانواده امروز در حالی در تالار فرهنگ و هنر کرمان برگزار شد که همه چیز رنگ و بوی مشارکت مردمی داشت، انجمن تغذیه سالم استان کرمان با همکاری قرارگاه مردمی نان کامل یک جلسه تمام عیار را ترتیب داده بودند که در آن از ویژگی نان سالم که غذای اصلی ما ایرانی هاست بگویند و به تقویت بعد سلامتی خانواده کمک کنند.

مهمانان برنامه هم مادران، بانوان صاحب نظر و دغدغه مندان عرصه سلامت و بهداشت در استان کرمان بودند که در نشست  سه ساعته از ویژگی های یک نان سالم و تاثیر آن در زندگی افراد گفتند و شنیدند.

البته در این نشست متخصصان طب سنتی بزرگی چون حکیم حسین خیراندیش و علی اصغر زنده دل هم حضور داشتند و در مباحث مختلفی از اهمیت نان سالم در طب اسلامی گفتند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان اولین کسی بود که از اینگونه نشست ها قدردانی کرد و در این همایش گفت: انسان ترکیبی از جسم و روح است، نسخه های غربی به دلیل توجه تنها به بعد جسمانی و نبود توجه به بعد روحی وجود آدمی رو به نابودی هستند.

مریم السادات طباطبایی بیان کرد: همانقدر که سلامت روح دارای اهمیت است سلامت جسم هم اهمیت دارد و صد البته سلامت روح در گرو سلامت جسم خواهد بود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی کرمان هم گفت: فرهنگ مصرف نان در کرمان نان تافتون است که سطح سبوس گیری خوبی دارد یعنی فقط۱۳.۵درصد سبوس گندم در این نان گرفته شده  و نان های سوپر مارکت ها بدون نظارت بهداشتی  است و پیشنهاد شده این نان ها با بسته بندی سیب سلامت تولید و در مغازه‌ها عرضه شود.

مسئول کارگروه رسانه ای همایش گرامیداشت روز ملی گندم و نان در کرمان نیز  افزود: تنها یک کارخانه تولید آرد کامل در استان کرمان داریم که آن هم در رفسنجان واقع شده است.

مرضیه حسینی راد ادامه داد: در کلانشهر کرمان تنها سه نانوایی پخت نان با آرد کامل فعالیت می کنند.

حکیم علی اصغر زنده دل متخصص طب سنتی نیز در این همایش افزود: نان غذایی استراتژیک در تمام جهان است و بیش از ۵۰۰ نوع نان محلی در کشور ایران وجود دارد و ایران کشوری با اقلیم های مختلف است که فرایند اختصاصی به خود در تولید نان دارد.

حکیم حسین خیراندیش پدر طب اسلامی ایران و رییس دانشگاه بین المللی طب سنتی اسلامی ایرانی نیز در این نشست به صورت پرسش و پاسخ به سوالات شرکت کنندگان در مورد انواع بیماری ها و راه‌های درمان آنها پرداخت‌.

دیگر خبرها

  • داروهایی که حافظه را ضعیف میکند
  • دم‌کرده این گیاه مثل یک خواب‌آور قوی عمل می‌کند
  • درمان سنتی عفونت لثه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • برنامه ریزی برای تولید نان کامل سبوس‌دار در کرمان
  • مبارزه با جوندگان شهری با راهکار‌های جدید شهرداری مشهد
  • شناسایی و پلمپ یک واحد طب سنتی غیرمجاز در سرایان
  • اگر مدام خسته هستید، این مورد را چک کنید
  • مواجهه ۲.۴۲ درصدی خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های سلامت/ راهکار‌های کاهش هزینه‌های کمرشکن سلامت در ایران
  • چرا برخی افراد نیمه‌شب از خواب می‌پرند؟
  • نگرانی اهالی روستای انزل از آلودگی کارخانه سنگ شکن