Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبریز-ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی نگاه چند بعدی به ارتباط صنعت و دانشگاه را ضروری دانست و گفت: در حال حاضر مباحث علوم انسانی به عنوان یکی از مهمترین مولفه های ارتباط صنعت و دانشگاه، مورد بی توجهی قرار گرفته است.

علی جهانگیری چهارشنبه شب در نشست «بررسی چالش‌ها و راهکارهای ارتباط موثر مراکز علمی با بخش صنعت و نقش دانشگاه‌ها در رونق تولید ملی»، افزود: بدون شک بخشی از علوم و فنون از دانشگاه‌ها حاصل می شود، اما باید بپذیریم که دانش اصلی را در محیط و میدان تجربه می توان به دست آورد، از این رو نیازمند ارتباط کلیه صنایع و دانشگاه ها برای حل مشکلات جامعه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: امروز در حالی از ارتباط صنعت و دانشگاه صحبت می ‌کنیم که متاسفانه بسیاری از دانشکده ها و کارگروه های داخل دانشگاه با یکدیگر ارتباطی ندارند و برای رفع این مشکل باید اساتید فنی و تخصصی ارتباط خود را با دانشکده های علوم انسانی گسترش دهند.
جهانگیری، تحریم‌های آمریکا علیه کشورمان را فرصتی برای دانشگاهیان دانست و اظهار داشت: امروز صنایع ما برای توسعه نیازمند دانش فنی متخصصان داخلی هستند، از این رو تحریم‌ها فرصت مغتنمی است تا دانشگاهیان توان علمی و تخصصی خود را به صورت برجسته به معرض نمایش بگذارند.
وی با اشاره به اهتمام دولت برای توسعه مباحث دانش بنیان در سطح کشور، گفت: حکومت و دولت توجه به مباحث دانش بنیان را در اولویت کاری خود قرار داده و قدم های مهمی نیز در طول سال‌های گذشته در راستای تحقق این مهم برداشته شده است و امیدواریم با همکاری تمامی بخش‌های دولتی و خصوصی شاهد تحقق برنامه‌های اقتصادی دانش بنیان در سطح کشور و استان باشیم.
جهانگیری با بیان اینکه ادبیات گذشته دیگر پاسخگوی ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه نیست، یادآور شد: اگر می‌ خواهیم دانشگاهیان را به سمت صنعت سوق دهیم باید ضمن تجدید نظر در آیین نامه ارتقای دانشگاهیان، ادبیات نگاه به این مسائل را تغییر دهیم.
وی حرکت دانشگاه ها در مسیر تحقق دانشگاه کارآفرین را ضرورتی انکار ناپذیر دانست و گفت: کارآفرین کسی است که فرصت کسب و کار را شناسایی و برای آن فرصت، سازمان توانمندی را ایجاد کند، از این رو دانشگاه هایی که در مسیر کارآفرین شدن حرکت می کنند باید ببینند که آیا توانسته‌اند برای شناسایی این فرصت ها شرایط را فراهم کنند و این دانشگاه ها توانایی ایجاد سازمانهای مورد نیاز را دارند یا نه.
3038/518

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد صنعت دانشگاه علوم انساني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۴۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام دستاوردهای کشور با محوریت مردم بوده است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی مالک رحمتی در جلسه هم اندیشی با جمعی از نخبگان شهرستان مرند گفت: اگر امروز در عرصه‌های متعدد فرهنگی و جهادی، حرکتی رو به جلو هست صرفاً با محوریت مردم است.

وی با اشاره به اینکه دغدغه دولت، اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است، افزود: نسخه نجات در این زمینه، استفاده از ظرفیت مردم و بخش خصوصی است و بر این اساس آمادگی داریم با استفاده از ظرفیت قانون مولدسازی، هر پروژه نیمه‌کاره را در هر شرایطی به بخش خصوصی واگذار کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه جهش تولید فقط با حضور و مشارکت مردم امکان‌پذیر است، تصریح کرد: نخبگان باید این موضوع را از دولت مطالبه کنند و ما مسئولان نیز به عنوان خادمان مردم باید این سیاست را اجرایی کنیم.

وی افزود: در اقتصاد هم حلقه گمشده این بود که دولت می‌خواست همه کار‌ها را خودش انجام دهد، اما واقعیت این است که توان دولت برای اتمام پروژه‌ها و حرکت جهشی کافی نیست.

رحمتی اظهار کرد: اگر می‌خواهیم اقتصاد ما فعال باشد، باید میدان را در اختیار بخش خصوصی و مردم قرار دهیم و دولت نباید هیچ وظیفه‌ای جز سیاست‌گذاری، راهبری، تسهیل‌گری و نظارت داشته باشد.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین درخصوص مطالبه فعالان صنعت مبلمان شهرستان مرند مبنی بر ایجاد شهرک صنعتی مبل، گفت: با توجه به فعالیت یک‌هزار واحد تولید مبلمان در این شهرستان، یکی از کار‌هایی که به اشتغال و تولید در این حوزه کمک می‌کند، تاسیس این شهرک خصوصی است که باید کار‌های اجرایی آن ظرف یک ماه انجام شده و در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان مطرح شود.

وی درخصوص مسائل و مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان شهرستان تاکید کرد: خوشبختانه اقدامات خوبی در حوزه دانش‌بنیان شهرستان انجام شده است و شرکت‌های دانش‌بنیان شهرستان نیازمند ایجاد یک پارک یا مرکز رشد هستند.

در نشست استاندار آذربایجان شرقی با نخبگان شهرستان مرند، جمعی از برگزیدگان این شهرستان به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود درخصوص مسائل و مشکلات حوزه‌های مختلف پرداختند.

وی همچنین در تماس تلفنی با تعدادی از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان، مسائل مطرح‌شده از سوی نخبگان شهرستان مرند را پیگیری کرد.

دیگر خبرها

  • تمام دستاوردهای کشور با محوریت مردم بوده است
  • آمادگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای خدمت رسانی در شب‌های قدر
  • تاکید استاندار مازندران به اقتصاد دریا با رونق صنعت گردشگری
  • بازدید استاندار آذربایجان شرقی از پروژه‌های عمرانی مرند
  • انتصابات جدید در استانداری آذربایجان شرقی
  • تمرکز دانش بنیان‌ها بر سواحل مکران
  • اعتکاف علمی در مدارس آذربایجان شرقی برگزار می‌شود
  • پیام تسلیت امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی
  • بازدید استاندار آذربایجان شرقی از طرح‌های عمرانی مرند
  • دانشکده‌ هوش مصنوعی در تبریز تاسیس می شود