Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@21:25:48 GMT

تغییر نیاز سیلزدگان از موادغذایی به لوازم خانگی

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۷۵۱۶۷

تغییر نیاز سیلزدگان از موادغذایی به لوازم خانگی

خرم آباد - آباد - با گذشت 2 هفته از وقوع سیل در لرستان ، آرامش نسبی در مناطق سیلزده پلدختر و معمولان تا حدودی برقرار شده، اما اکنون نیاز سیلزدگان نیز تغیییر یافته و امروز مشکل اصلی آنان تامین لوازم خانگی و اسباب زندگی است.

به گزارش ایرنا، موج همدلی مردم سراسر ایران در روزهای نخستین پس از وقوع حادثه، مردم سیلزده را در آغوش گرفت و اقلام امدادی از جای جای ایران روانه لرستان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کمک های نقدی، موادغذایی، بهداشتی، پوشاک، چادر، آب معدنی و حتی چکمه برای تردد میان گل و لای بجا مانده از سیل از نظر خیبران کوچک و بزرگ پنهان نماند، مردم نوع دوستی که فکر همه چیز را کرده بودند و موجب سخاوت آنها در تک تک خانه های ویران سیلزده جاری شد.
تا امروز نیز کمک های مردمی به سیلزدگان لرستان ادامه دارد و مردم ایران هرکدام به نوعی و در حد توان خود قدمی هرچند کوچک اما تاثیرگذار برداشته اند تا سیلزدگان این دیار بدانند اگر سیل همه هستی شان را با خود برد اما دریایی از سخاوت و مهربانی را برای انها به بارآورده است.
امروز که تاحدودی زندگی عادی در حال شکل گیری مجدد است نیاز مردم پلدختر و معمولان تغییر یافته، زنان دیگر خواستار غذای حاضری نیستند بلکه وسایلی می خواهند تا همچون گذشته تنور خانه گرم باشد و عطر غذای خانگی در خانه نیمه فروریخته شان بپیچد.
حتی برخی از خانوارهایی که به دلیل شدت تخریب در چادر هستند خواستار وسایل ابتدایی طبخ غذا شدند، شاید از نظر روحی می خواهند بازگشت به زندگی را باور کنند و اینگونه شروع مجدد پس از سیل را آغاز نمایند.
پلدختر جنوبی ترین شهر لرستان و همسایه خوزستان است که گرمای هوا را از هم اکنون تجربه می کند و یکی دیگر از ملزومات و خواسته های مستمر سیلزدگان پلدختر تامین وسایل سرمایشی و خنک کننده است.
علاوه بر ضرورت وسایل سرمایشی، یخچال در شرایط فعلی و با ورود به روزهای گرمتر بسیار مورد نیاز است چراکه دمای هوای پلدختر تا 40 درجه افزایش می یابد که در این شرایط، استفاده از آب گرم و مواد غذایی خارج از یخچال خود موجب بروز بیماری ها و شاید اپیدمی های عفونی و گوارشی شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان می گوید: تامین مواد غذایی برای سیلزدگان استان شرایط مطلوبی دارد و اکنون اولویت کمک های مردمی و خیران تهیه وسایل زندگی برای آنان است.
گودرز امیری در کفت و گو با ایرنا افزود: در نخستین روزهای وقوع سیلاب توجه مردم و خیران به سمت و سوی تامین مواد غذایی معطوف شد و به همین دلیل در حال حاضر مشکلی در خصوص اقلام خوراکی وجود ندارد.
وی اظهار داشت: مردم و خیران دقت کنند اقلام مورد نیاز کنونی سیلزدگان وسایل زندگی، فرش، پوشاک و ولوازم سرمایشی است.
وی با تقدیر از همکاری مردم در تامین مایحتاج اقلام مورد نیاز سیلزدگان تصریح کرد: باید کمک های مردمی هدفمند شود تا بتوان بخشی از وسایل زندگی سیلزدگان را از این طریق تامین نمود.
به هر حال امروز آنچه امروز برای بازگشت به زندگی سیلزدگان بیش از غذا نیاز است، لوازم ابتدایی معیشت است تا اکنون که چهره شهر از گل و لای پاک شده بتوان رنگ زندگی و جنب و جوش را به شهر پاشید.
بر پایه تازه ترین آمار و برآوردها سیل دوازدهم فروردین جاری سبب تخریب کامل سه هزار خانه و خسارت به هشت هزار واحد مسکونی شهری و روستایی شهرستان پلدختر شد.
سیل همچنین 550 میلیارد تومان به بخش کشاورزی پلدختر آسیب زد و به 550 مغازه و فروشگاه خسارت کلی و جزیی وارد کرد.
حجم کلی خسارت و زیان های ناشی از سیل در استان لرستان نزدیک به چهار هزار میلیارد تومان تخمین زده شده و پیش بینی می شود تا 10 هزار میلیارد تومان نیز افزایش یابد.
7269/6060

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سيل 98 سيل لرستان لوازم خانگي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۵۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترسیم نقشه جذب دانش‌بنیان‌ها در صنعت لوازم خانگی

عباس ابهری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در ارتقای صنایع مختلف از جمله صنعت لوازم خانگی و بهبود بهره‌وری در تولید آن کمک‌کننده باشند.

شرکت‌های دانش‌بنیانی که در زمینه دانش و تحقیق فعال باشند شمار بالایی ندارند

عضو انجمن صنایع لوازم خانگی ایران افزود: بخشی از دانش‌بنیان‌ها می‌توانند در بخش‌های تحقیق و توسعه یاریگر تولید باشند، اما در کشور ما، هم در واحد‌های صنعتی در این زمینه ضعف وجود دارد و هم شرکت‌های دانش‌بنیانی که در زمینه دانش و تحقیق فعال باشند شمار بالایی ندارند، ضعیف عمل کرده و فاصله بسیار زیادی با سطح تحقیق و توسعه بین‌المللی دارند.

افق متفاوت شرکت‌های دانش‌بنیانی در داخل و سطح بین‌المللی

کارشناس صنعت لوازم خانگی گفت: افقی که شرکت‌های بین‌المللی در زمینه لوازم خانگی ترسیم کرده‌اند با افق شرکت‌های تولیدکننده داخلی و یا حتی شرکت‌های دانش‌بنیانی که ادعای تحقیق و توسعه دارند، کاملا متفاوت است.

وی افزود: در صنعت لوازم خانگی کشور رشد تکنولوژیکی بالایی دیده نمی‌شود و رشدها، تعدادی و آماری است. محصولی که امسال تولید می‌شود مشابه محصولات سال‌های گذشته برند‌های خارجی است که در کشور مهندسی معکوس شده است.

نقشه راهی برای دانش‌بنیان‌ها در صنایع مختلف از جمله صنعت لوازم خانگی تعریف نشده است

ابهری بیان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش تحقیق و توسعه و آینده‌پژوهی صنعت لوازم خانگی بسیار کند و ضعیف عمل می‌کنند که بخشی از آن به دلیل ضعف دانش است، اما مهمترین دلیل آن است که نقشه راهی برای دانش‌بنیان‌ها در صنایع مختلف از جمله صنعت لوازم خانگی تعریف نشده است.

وی عنوان کرد: اکنون تنها دانش فنی طراحی در کشور وجود دارد، اما اقدامی که در نمونه مشابه خارجی انجام نشده باشد وجود ندارد و اگر هم برخی کار‌ها توسط دانش‌بنیان‌ها انجام شده باشد، اتفاقات بزرگی نبوده است؛ بنابراین به صراحت می‌توان گفت که در زمینه دانش‌بنیان بودن در صنعت لوازم خانگی ضعیف عمل شده است.

عضو انجمن صنایع لوازم خانگی ایران خاطرنشان کرد: البته در حوزه دانش‌بنیان‌کردن صنعت به دلیل بالابردن بهره‌وری و کیفیت محصولات اقدامات خوبی شده است.
وی گفت:‌تعیین نقشه راه و اعلام نیاز بازار در کنار ارتباط نزدیک صنعت و دانشگاه می‌تواند نقش مهمی در جذب دانش‌بنیان‌ها در صنایع مختلف از جمله صنعت لوازم خانگی داشته باشد.

ابهری بیان کرد: وقتی جاده‌ای کشیده نشود و پروژه درستی تعریف نشود طبیعی است کسی در آن قدم نخواهد زد. جذب دانش‌بنیان‌ها در صنعت لوازم خانگی نیازمند تعریف نقشه راه میان‌مدت و بلندمدتی است که مورد قبول و اجماع همه باشد تا همه در این مسیر حرکت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خسارت میلیاردی آتش در مغازه لوازم‌خانگی
  • احتکار ۳۵ میلیاردی لوازم خانگی قاچاق در اصفهان
  • افزایش قیمت لوازم خانگی در راه است؟
  • لوازم خانگی گران خواهد شد؟
  • آتش سوزی مغازه لوازم خانگی در فریمان
  • قیمت لوازم خانگی ایرانی در بازار چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • اهدای ۱۶۵ میلیارد ریال لوازم ضروری به نیازمندان خراسان‌جنوبی
  • ترسیم نقشه جذب دانش‌بنیان‌ها در صنعت لوازم خانگی
  • حراج برخط لوازم خانگی اموال تملیکی در ۶ استان آغاز شد
  • مردم از اتومبیل‌های خودران می‌ترسند؛ آیا صنعت می‌تواند آن را تغییر دهد؟