Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون بهداشت گفت: باتوجه به اینکه به سمت گرم شدن هوا می رویم و مهار اولیه بیماری ها صورت گرفته است انتظار می رود در آینده هم مشکلی از این بابت نداشته باشیم.

عباسعلی پوربافرانی عضو کمیسیون بهداشت و درمان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به عملکرد وزارت بهداشت در جریان سیل اخیر، اظهار داشت: در جلسه اخیر کمیسیون بهداشت عملکرد وزارت بهداشت و درمان در این حوزه را بررسی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه مسئولان وزارتخانه اقدام خوبی را در مناطق سیل زده انجام دادند و آن هم توزیع آب آشامیدنی سالم و بسته بندی شده به مردم سیل زده بود، افزود: باتوجه به اینکه در شرایط بحرانی بیشترین امکان انتقال بیماری از طریق آب آشامیدنی و غذا صورت می گیرد این کار کمک ویژه ای در جلوگیری از شیوع بیماری ها توانسته بود انجام دهد.


پوربافرانی با تاکیدبراینکه خوشبختانه تاکنون مشکل چندانی در این زمینه نداشته ایم، تصریح کرد: متاسفانه برخی از کسانی که از آب آب انبارها استفاده کرده بودند دچار بیماری های واگیردار شده بودند که بلافاصله این موضوع کنترل شد، از این رو وزارت بهداشت و درمان در این حوزه عملکرد قابل قبولی از خود به جای گذاشت.


عضو کمیسیون بهداشت و درمان با اشاره به گرم شدن هوا و شیوع بیماری های واگیردار در این فصل سال، گفت: باتوجه به اینکه به سمت گرم شدن هوا می رویم و مهار اولیه بیماری ها صورت گرفته است انتظار می رود در آینده هم مشکلی از این بابت نداشته باشیم ضمن اینکه مسئولان باید تدابیر لازم را برای پیشگیری و جلوگیری از راه های شیوع بیماری های واگیردار داشته باشند و به آموزش در بین سیل زدگان از طرق مختلف اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیماری واگیردار کمیسیون بهداشت آب آب آشامیدنی سیل شیوع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۵۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان هپاتیت سی رایگان شد

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام این که درمان هپاتیت سی در کشور رایگان شده است؛ از تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار مبتلا به این ویروس در کشور خبر داد.

به گزارش مشرق، حسین فرشیدی از برنامه وزارت بهداشت برای شناسایی و درمان موارد ابتلا به هپاتیت سی برای حذف این بیماری در کشور خبر داد و اظهار کرد: هپاتیت C نوعی بیماری ویروسی است که علت اصلی بیماری مزمن کبدی بوده و می‌تواند به سیروز، سرطان کبد و مرگ منجر شود.

تشخیص هپاتیت سی با پیگیری مراکز بهداشتی

وی افزود: تصمیم گرفتیم در سال جاری افراد مبتلا به هپاتیت سی را شناسایی کنیم و در همین راستا در مرحله اول مراقبان سلامت به امر پیگیری و شناسایی افراد پرخطر و پزشکان عمومی در مراکز بهداشتی به تشخیص این بیماری خواهند پرداخت.

فرشیدی ادامه داد: پس از انجام تست‌های تشخیصی در صورت ابتلای افراد به هپاتیت C، بیمار به بخش‌های درمانی ارجاع داده می‌شود. درمان بیماران هپاتیت سی به این روش نیز برای بیماران هزینه‌ای ندارد و رایگان شده است.

تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار مبتلا در ایران

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره آمار ابتلا به هپاتیت سی در کشور گفت: تخمین زده می‌شود که حدود ۲۰۰ هزار نفر بیمار مبتلا به هپاتیت سی در کشور داشته باشیم.

درمان همه مبتلایان تا دو سال آینده

فرشیدی با بیان اینکه با استفاده از داروها، درمان این بیماری قطعی خواهد بود؛ ادامه داد: هدفگذاری کرده‌ایم که ظرف دو سال آینده همه افراد مبتلا را درمان کنیم و داروی درمان این بیماری نیز به میزان موردنیاز تأمین شده است.

شایع‌ترین راه انتقال ویروس هپاتیت C

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره راه‌های انتقال ویروس هپاتیت سی بیان کرد: تزریق خون و فرآورده‌های خونی آلوده و رابطه جنسی از شایع‌ترین راه‌های انتقال این ویروس هستند.

منبع: تسنیم

دیگر خبرها

  • احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو
  • ایرلند: ۱۰۰ درصد فلسطینیان غزه با شبح قحطی مواجه هستند
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • اختصاص ۷ همت به طرح دارویار
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • مجلس با ارسال گزارش کمیسیون بهداشت به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد
  • درمان رایگان بیماران هپاتیت C؟
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد + جزئیات
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد