Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-وزير آموزش و پرورش گفت: وي مسير اول تحول در آموزش و پرورش را تحول در محتوا عنوان کرد و گفت: براي تحقق تحول در محتوا بايد موانع برداشته شود که از جمله اين موانع مي توان به برگزاري آزمون در دوره ابتداي اشاره کرد که حکم سم براي دانش آموزان دارد و از نظر ما  ممنوع مطلق و خط قرمز ما  است.

به گزارش آريا از شيراز، سيد محمد بطحايي در ديدار با شوراي معاونين اداره کل ،روساي ادارات آموزش و پرورش فارس و جمعي از نمايندگان مردم فارس در مجلس شوراي اسلامي در شيراز ، با اشاره به طرح مسائل و مشکلات آموزش و پرورش توسط روساي ادارات و نمايندگان مجلس در اين جلسه ،گفت: تا زماني که نگاه ما به مسائل آموزش و پرورش اصلاح نشود ، قطعا در  40 سال آينده نيز کساني که جاي ما مي آيند ، همين مسائل را مرور خواهند کرد و اين مشکلات در آموزش و پرورش وجود خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزير آموزش و پرورش گفت: من و شما به عنوان مديران آموزش و پرورش بايد به راههاي جديد براي حل اين مسائل فکر کنيم ، بيانديشيم و به کار گيريم .

وي افزود: بايد با توجه بيشتربه داشته هايمان در مقابل کمبودها، مسائل آموزش و پرورش را آنگونه که تا کنون تمرين کرده ايم و حل نشده حل کنيم و سند تحول آمده است تا اين موانع و مشکلاتي را که جلوي پاي آموزش و پرورش است بردارد .

بطحايي گفت: مردم  منتظر آثار سند تحول در تربيت فرزندانشان هستند و مي گويند اگر تحولي اتفاق افتاد ، بايد وضعيت فرزندان ما بيرون از مدرسه متفاوت شده باشد ، به نحوي که ادب و ايمان آنها بالا رفته باشد ، خدا ترس تر شده باشند و عاطفه  آنها تقويت شده باشد ،احترام به بزرگتر در آنها بالا رفته باشد ،مسئوليت پذير تر شده باشند و در خانه احساس مسئوليت بيشتري کنند.

وي در ادامه با بيان اينکه" تحول در آموزش  و پرورش از دو مسير انجام مي شود" گفت: محور اصلي آموزش و پرورش عمومي تربيت و پرورش است  و اين در حالي است که همه انرژي ما در زمينه آموزش  و در سطحي ترين نوع آن يعني حافظه محروي صرف مي شود.

وزير آموزش و پرورش با انتقاد از تشويق دانش آموزان توانمند در زمينه درسي و تلاش براي تقويت اندوخته هاي ذهني آنها، گفت: بايد مدال را به دانش آموزي داد که مسئوليت اجتماعي بالاتري را تمرين کرده باشد و اين روح حاکم بر سند تحول بنيادين است که نقطه هدف سند تحول است.

وي مسير اول تحول در آموزش و پرورش را تحول در محتوا عنوان کرد و گفت: براي تحقق تحول در محتوا بايد موانع برداشته شود که از جمله اين موانع مي توان به برگزاري آزمون در دوره ابتداي اشاره کرد که حکم سم براي دانش آموزان دارد و از نظر ما  ممنوع مطلق و خط قرمز ما  است.

بطحايي با اشاره به کم شدن کتاب هاي کمک درسي در سال هاي اخير گفت: نياز دانش آموزان کودکي کردن و بازي کردن در مدرسه در کنار فرا گيري مطالب علمي است و آموزش مفاهيم علمي هم بايد با رويکرد هاي تربيتي  داشته باشد که اين از سياست هاي آموزش و پرورش است و مديران به عنوان نماينده اين نهاد بايد آنرا دنبال کنند.

وي با اشاره به  در اختيار قرار گرفتن دو ساعت از فعاليت هاي درسي دانش آموزان به مدرسه در قالب اجراي برنامه بوم در مدارس  کشور ، گفت : با اجراي اين طرح يکي از آرزوهاي ديرينه آموزش و پرورش تحقق يافته و با کم کردن کتاب درسي ، تلاش شده در 6 پايه تحصيلي، از چهارم ابتدايي تا نهم  دوره متوسطه اول ، زمينه طرح مسائل مورد نياز دانش آموزان در قالب فراگيري مهارت هاي مختلف فراهم شود.

وزير آموزش و پرورش محور اصلي تغيير را مدرسه محوري عنوان کرد و گفت: مدرسه محوري يعني تفويض اختيار به مدرسه  و ايجاد خلاقيت و نوآوري در آنجا.

وي لازمه تحقق مدرسه محوري  و مقدمه واگذاري اختيار را شايستگي  دانست و گفت: براي ايجاد شايستگي هاي لازم 4 برنامه انتخاب و انتصاب مديران بر اساس شايستگي هاي لازم ، نظام سنجش سلامت و شايستگي مديران مدارس، کنترل و تضمين کيفيت مدارس دولتي، تفويض اختيار به مدارس بر اساس رتبه بندي هاي انجام شده ،  توسعه مشارکت معلمان پيش بيني شده است.

گفتني است در اين جلسه  نمايندگان مردم فارس در مجلس شوراي اسلامي و روساي آموزش و پرورش سراسر استان به طرح مسائل و مشکلات موجود در آموزش و پرورش استان پرداختند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۵۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در انتظار جذب تعداد ۷۷۷ فرهنگی جدید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، افشین امیریان گفت: برنامه ریزی لازم برای برگزاری ارزیابی تکمیلی (مصاحبه تخصصی) پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون صورت گرفته است و ۶ کانون در استان بدین منظور تجهیز خواهد شد.
وی گفت: از مجموع ۷۷۷ نفر سهیه تعداد ۲۰۸ نفر آموزگار ابتدایی و مربی استثنایی، تعداد ۲۴۱ نفر دبیر و تعداد ۳۲۸ نفر مربی امور تربیتی در رشته‌های شغلی مربی امور تربیتی و سبک زندگی، مربی امور تربیتی و مشاوره، تربیت بدنی و سلامت و مشاوره جذب خواهند شد.
مدیر کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری افزود: بعد از مرحله اول آزمون فرایند استخدام همکاران فرهنگی شامل مراحل بررسی مدارک، مستندات و معاینات پزشکی، ارزیابی تکمیلی (مصاحبه تخصصی) و گزینش خواهد بود.
وی خاطر نشان کرد: برنامه ریزی لازم برای برگزاری دوره آموزش ارزیابان و اقدامات لازم برای تأمین تجهیزات و فناوری لازم تامین شده است.
آزمون مرحله اول استخدامی آموزگاری ۱۸ اسفند ماه سال گذشته برگزار شد و آزمون مرحله اول دبیری ۲۸ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • تجهیز ۱۰۵ میلیارد ریالی حوزه‌های برگزاری آزمون‌ها در کردستان
  • سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است
  • امکان افشای سئوالات آزمون های وزارت آموزش و پرورش غیرممکن شد
  • امکان افشای سئوالات آزمون‌های وزارت آموزش و پرورش غیرممکن شد
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش: آزمون های شبه نهایی از ۹۰ درصد محتوای برنامه و کتاب درسی است
  • آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در انتظار جذب تعداد ۷۷۷ فرهنگی جدید
  • کهگیلویه و بویراحمد، پیشرو در اجرای طرح‌های قرارگاه عدالت تربیتی 
  • تجهیز ۳۰ مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد به سیستم گرمایشی و سرمایشی
  • استخدام ۷۷۷ معلم و مربی امور تربیتی در چهارمحال و بختیاری