Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام جنتی مدیرکل اوقاف زنجان در گفتگو با گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،با بیان اینکه دنیا دار ابتلا است و گرفتاری‌های فراوانی دارد، اظهار کرد: خدای رحمان با این تعبیر می‌فرماید «انسان را در رنج آفریدیم» و مقدمات سیل اخیر هرچه که بود سبب شد تا خانواده‌هایی آسیب ببینند.

حجت الاسلام جنتی با بیان اینکه کمک به همنوع در آموزه‌های دینی و قرآنی ما وجود دارد، اظهار کرد: در سیل اخیر شاهد کمک‌های گسترده هم میهن نان به خسارت‌دیدگاه از سیل هستیم که مورد تمجید مقام معظم رهبری هم قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در سیل اخیر شاهد خسارت به منازل مسکونی و و سایل زندگی مردم هم بودیم و طرح هر مسجد، یک خانه در قالب جهاد همبستگی ملی بیانگر انسجام و روحیه اتحاد قوی ملی در جامعه است.
وی تصریح کرد: افرادی که از لحاظ مالی متمکن هستند باید خود را محک بزنند که آیا در چنین شرایط زمانی نسبت به هم‌وطنان سیل‌زده حس همدردی دارند یا خیر؟

مدیرکل اوقاف با بیان اینکه مبلغ کمک زیاد مهم نیست و مهم این است که انسان به اندازه توان مالی خود مشارکت کند، اظهار کرد: طرح هر مسجد، یک خانه می‌تواند گامی بزرگی برای کمک به مردم حادثه دیده باشد.

جنتی ادامه داد: به فرموده امام راحل، مسجد سنگر است و فقط سنگر دفاعی نظامی نیست و مؤمنان می‌توانند در آن متمرکز شوند و برای حل مشکلات گرفتاران جامعه تصمیم بگیرند.

وی افزود: اگر این طرح تحقق پیدا کند و هر مسجد حداقل یک واحد مسکونی آسیب‌دیده از سیل را ترمیم و یا نوسازی کند به خواست خداوند، خرابی‌های سیل به سرعت آباد می‌شود.

مدیرکل اوقاف با بیان اینکه دشمنان قدار ما در انتظار بودند که این سیل موجب آشفتگی اوضاع جامعه ما شود، اظهار کرد: حضور مردم برای کمک‌رسانی از قشر‌ها و اصناف مختلف بهت‌برانگیز است و در چنین شرایطی که همه برای کمک بسیج شدند سزاوار است هر مسجد برای ساخت یک مسکن اقدام کند و این باعث پیشرفت در کار می‌شود تا مردم به زندگی عادی خود برگردند

جنتی گفت: اداره اوقاف هم نیز وظیفه خود دانسته که در این مورد اقدام کند بنا به همین طرح تعداد ۵ هزار هیئت امنا ء اعلام کردیم تا کمک‌های نقدی و غیر نقدی اقدام کنند که تا به امروز مبلغ ۷۰۰ میلیون از طریق مساجد و بقاع متبرکه به مناطق سیل زده فرستاده شده شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۸۱۰۱۶۹۵۹۰ جهت واریز کمک‌های مردمی از طریق سازمان اعلام شده تا کمکی برای مناطق سیل زدگان انجام شود
جنتی بیان کرد:اداره اوقاف و امورخیریه استان زنجان طی مجوزی از طریق سازمان اوقاف مبنی بر برپایی موکبی توسط هیئت امنای حسینیه اعظم جهت خدمات دهی در مناطق سیل زده گرفته شد، و با هماهنگی مقامات استان خوزستان جهت منطقه مورد نظر که احتیاج به کمک رسانی هستند اعلام کنند که مقرر شد تا در استان خوزستان و شهر بستان این موکب برپاشود ودر حال حاضر از این موکب از روز ۲۴فروردین کارخود راشروع کرده و تا به امروز ۷۰هزار پرس غذا در دو وعده نهار وشام به مردم سیل زده شهر بستان توزیع می‌کنند این موکب به مدت ۲۰روز در بستان مستقر خواهد بود، و تعداد دو گروه ۴۰نفری از خادمین افتخاری و هیئت امنای در این موکب فعالیت دارند.   انتهای پیام/ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوادث مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۶۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهشگاه هوافضا؛ گامی در جهت تحقق اهداف فضایی کشور

پژوهشگاه هوا و فضا ذیل وزارت علوم تشکیل و آغاز به کار کرد. از جمله اهداف پژوهشگاه می‌توان به شناسایی و معرفی فناوری‌های هوافضایی و همکاری با سازمان‌ها و نهادهای مربوط برای دستیابی به آخرین دستاوردهای پژوهشی در زمینه هوافضا اشاره کرد. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، پژوهشکده هوافضا در تاریخ 1375/03/26 طبق موافقت اصولی شورای گسترش آموزش عالی به منظور انجام تحقیقات هوافضایی، توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پایه‌گذاری شد و فعالیت رسمی خود را از سال 1379 آغاز کرد؛ به استناد مصوبه شماره 22/7765 مورخ 1383/10/27 شورای گسترش آموزش عالی موافقت قطعی مبنی بر ارتقای پژوهشکده به پژوهشگاه صورت پذیرفت.

در همین راستا و به منظور تحقق اهداف پیش‌بینی شده فعالیت‌های مجموعه در قالب بخش‌های زیر سازمان‌دهی شد:

پژوهشکده سامانه‌های فضانوردیپژوهشکده علوم و فناوری هواییپژوهشکده مدیریت حقوق و استانداردهای هوافضاییگروه پژوهشی فیزیولوژی هوافضاییگروه پژوهشی کاربرد هوافضا در محیط زیستکانون تفکر آینده‌اندیشی و راهبردی هوافضایی

از جمله اهداف پژوهشگاه می‌توان به شناسایی و معرفی فناوری‌های هوافضایی و همکاری با سازمان‌ها و نهادهای مربوط برای دستیابی به آخرین دستاوردهای پژوهشی در زمینه هوافضا اشاره کرد.

تحصیلات تکمیلی

پژوهشگاه هوافضا با عنایت به ضرورت فعالیت‌های پژوهشی در زمینه راهبردی هوافضا و تأکید بر پژوهش کاربردی در راستای مأموریت خود و ضرورت تربیت دانش‌آموختگان با هدف رفع نیاز نیروی پژوهشی کشور از نیم سال اول سال تحصیلی 87_86 اقدام به ایجاد دوره کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا در گرایش مهندسی فضایی کرده است که در هر دوره 8 نفر دانشجو پذیرفته شده‌اند.

ارائه دروس و هدایت پایان‌نامه‌های دانشجویان این دوره‌ها توسط اساتید پژوهشگاه هوافضا و همکاری دانشگاه‌های معتبری چون دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی انجام می‌پذیرد.

حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی و اعطای بورس به دانشجویان مستعد و ممتاز در مقطع دکتری از جمله اقداماتی است که توسط پژوهشگاه هوافضا و به منظور توسعه امر پژوهش صورت می‌گیرد. همچنین برگزاری دوره‌های هدفمند بین رشته‌ای و ارائه آموزش‌های خاص، بخشی از اهداف آموزشی این پژوهشگاه در راستای تحقق اهداف پژوهشی آن است.

امکانات پژوهشگاه هوافضا

از جمله امکانات موجود در پژوهشگاه می‌توان به آزمایشگاه‌های پردازش موازی، برق و الکترونیک و واقعیت مجازی؛ پایگاه رایانه‌ای با شبکه داخلی، اتصال دائمی و پرسرعت به اینترنت و کتابخانه تخصصی به منظور ایجاد بستر لازم برای انجام فعالیت‌های پژوهشی اشاره کرد.

دستاوردهای علمی ـ پژوهشی

برنامه‌های آینده

توسعه و جهت‌دهی فعالیت‌های پژوهشی طبق اهداف راهبردی کشورگسترش همکاری با مؤسسات صنعتی و دانشگاهیجذب نیروی انسانی کارآمد براساس ساختار مصوب پژوهشگاهتوسعه امکانات پژوهشی از جمله آزمایشگاه‌ها براساس طرح جامع تدوین شدهتوسعه فضای کالبدی پژوهشگاه متناسب با رشد نیروی انسانی و امکانات پژوهشی

دهمین دوره بین المللی مسابقه کن‌ست ایران در سال 1403

دهمین دوره مسابقه بین المللی کن‌ست ایران در تابستان 1403 برگزار خواهد شد.

کن‌ست به ماهواره‌های کوچک در ابعاد قوطی نوشابه گفته می‌شود که توسط یک سیستم اوج‌دهی تا ارتفاع مشخصی از سطح زمین حمل شده و رهاسازی می‌شود. کن‌ست باید بتواند خود را به صورت سالم به زمین برساند و در حین فرود یک مأموریت مشخص را در چارچوب الزامات تعیین شده انجام دهد.

این مسابقه یک پلتفرم استاندارد جهانی است که از سال 1390 توسط پژوهشگاه هوافضا در کشورمان آغاز شده و هدف اصلی آن مشارکت دانشجویان و علاقه‌مندان به این حوزه در یک پروژه واقعی هوافضایی از طراحی تا ساخت و تست است.

معرفی کلاس‌های مسابقه

کلاس سنجشی ـ ارتباطی

مأموریت کن‌ست سنجشی ـ ارتباطی اندازه‌گیری داده‌های محیطی مانند دما، رطوبت، فشار و همچنین تهیه تصاویر و ارسال برخط آنها به ایستگاه زمینی است. مأموریت تعریف شده در این دوره، داده‌برداری و تهیه تصاویر مبتنی بر هوش مصنوعی با رویکرد کاربرد در حوزه کشاورزی، محیط زیست و مدیریت بحران است.

در این مأموریت کن‌ست بر فراز اهداف زمینی رهاسازی شده و باید ضمن تهیه تصویر توسط دوربین و تشخیص این اهداف با استفاده از الگوریتم‌های پردازش تصویر، مساحت و طیف رنگی هدف را شناسایی کند.

کلاس علمی ـ اکتشافی

مأموریت کن‌ست علمی ـ اکتشافی، شبیه‌سازی مأموریت یک سامانه فضایی خودکار در حال فرود روی سطح یک سیاره فرضی است. در این مأموریت کن‌ست پس از رهاسازی از ارتفاع مشخص بیش از 300 متری از سطح زمین باید بتواند با استفاده از مکانیزم‌های کنترلی به صورت خودکار و بدون دریافت فرمان از زمین با انجام مانورهای پروازی شامل پایدارسازی پرواز به محدوده بالای هدف و انجام مانور مارپیچ در محدوده‌ای مشخص دایره‌ای به قطر 5 متر فرود آید.

گفتنی است در این کلاس کن‌ست باید از بال ثابت برای پرواز خود استفاده کند. در طول پرواز داده‌های فشار، دما، ارتفاع و موقعیت توسط کن‌ست ثبت شده و به همراه تصویر به صورت برخط به ایستگاه زمینی گزارش می‌شود. همچنین داده‌ها باید بر روی یک کارت حافظه ثبت و ذخیره سازی شوند.

اهداف برگزاری مسابقه

تقویت توانایی استفاده از سرریز دانش هوافضا در پاسخ‌گویی به نیازهای کشور در حوزه‌های مختلف.

ایجاد بستری مناسب برای استفاده عملی از آموخته‌های تئوری و ورود به عرصه صنعت.

بهره برداری از خلاقیت دانشجویان در رفع نیازهای صنعت هوافضا و سایر صنایع.

آشنایی با اصول مهندسی سیستم تیم‌سازی و ایجاد توانمندی در استفاده عملی از آن.

تقویت روحیه کار تیمی، سیستمی و افزایش قدرت برنامه‌ریزی.

ایجاد زمینه‌ای برای برقراری ارتباط میان دانشجویان داخلی و خارجی.

توسعه فناوری‌های دانش‌بنیان و تجاری‌سازی محصولات توسعه داده شده.

ارتقای ارتباطات بین‌المللی با دانشگاه‌های خارجی از طریق افزایش تیم‌های شرکت‌کننده بین المللی.

شناسایی نیروی انسانی مستعد در شهرهای مختلف به ویژه شهرهای محروم و دورافتاده.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اظهارنامه پیش فرض؛گامی تازه در جهت هوشمندسازی نظام مالیاتی
  • بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت به کجا رسید؟
  • چالش بزرگ سپاهان در شهرآورد اصفهان
  • پژوهشگاه هوافضا؛ گامی در جهت تحقق اهداف فضایی کشور
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت
  • تهیه اظهارنامه پیش فرض، گامی مهم در جهت هوشمندسازی نظام مالیاتی
  • چالش بزرگ سپاهان در دربی اصفهان
  • ضرغامی: میراث ملموس و ناملموس از هم جدا نیستند
  • حذف پذیره از قرارداد اجاره ای اماکن موقوفه ای مازندران
  • بمباران یک مسجد و تخریب خانه‌های فلسطینی‌ها در غزه