Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده ناوگان شمال نداجا به اعزام پنجاه و ششمین ناوگان نیروی دریایی ارتش برای مبارزه با دزدان دریایی اشاره کرد و گفت:‌ نداجا امروز در تمام آبراهه‌های دنیا حضوری فعال دارد. ۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۱ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، دریادار دوم عرشه سید عبدالوهاب طاهری صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نیروی دریایی ارتش در تمام آبراهه‌های دنیا حضوری مقتدرانه دارد به طوری‌که پنجاه و ششمین ناوگروه خود را نیز برای مبارزه با دزدان دریایی به این مناطق اعزام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده ناوگان شمال نداجا اعزام ناوگان نیروی دریایی ارتش به خلیج عدن،‌ دریای سرخ و اقیانوس اطلس را مورد تأکید قرار داد و گفت: این ناوگان‌ها برای مبارزه با فعالیت دزدان دریایی و پشتیبانی از فعالیت‌های تجاری جمهوری اسلامی ایران با تجهیزات پیشرفته و مدرن در مناطق مختلف دریایی حضور دارند.

وی تعامل با سایر کشورهای دیگر و رساندن پیام صلح و دوستی جمهوری اسلامی ایران به سایر کشورها را از دیگر مأموریت‌های نداجا خواند و تصریح کرد: دشمن با پروژه ایران‌هراسی خود قصد منزوی کردن جمهوری اسلامی را دارد اما نیروی دریایی با حضور مقتدرانه خود در عرصه‌ها در برابر این توطئه می‌ایستد.

ارشد نظامی ارتش در گیلان: هم‌افزایی همه‌جانبه ارتش و سپاه عامل افتدار کشور استارتش و نیروهای مسلح اقتدار و امنیت را برای ایران به ارمغان آورده‌اندامیرحیدری: ارتش با هرتهدیدی قاطعانه برخورد می‌کند

فرمانده ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش از شکست طرح ایران‌هراسی غرب علیه انقلاب اسلامی سخن گفت و ابراز داشت: نشان دادن اقتدار نظام جمهوری اسلامی به ویژه در عرصه دریا یکی از مؤلفه‌های اساسی نداجاست که برای رسیدن به آن پیشرفت و به روز کردن تجهیزات خود را در دستور کار قرار داده است.

وی نقش نیروی دریایی ارتش در تحقق شعار رونق تولید را نیز بسیار ویژه و بی‌بدیل اعلام کرد و بیان داشت: توان بالای تولید انواع تجهیزات دریا محور و ساخت ناوشکن‌ها و حضور مؤثر در عرصه پسکرانه‌ها از تلاش متخصصان بومی و جوان نداجا و خودکفایی در عرصه تولید بسیاری از سامانه‌ها حکایت دارد.

فرمانده منطقه چهارم دریایی امام رضا(ع) نیروی دریایی ارتش با تأکید بر اینکه در این منطقه یک واحد کشتی‌سازی با تکیه بر توانمندی‌های داخلی و بومی فعالیت می‌کند گفت در این واحد کشتی‌سازی که کار ساخت،‌ تجهیز و به کارگیری یگان‌ها را بر عهده دارد فرصت‌های شغلی بسیار زیادی ایجاد شده است.

فرمانده ناوگان شمال نداجا اقتدار امروز ارتش را وابسته به اصل خودکفایی و اتکاء به نفس خواند و عنوان کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز در تمام حوزه‌های فعالیت خود توانسته با تکیه به دانش و تجربه و صنعت بومی خود شکوفا شود در حالی‌که در گذشته به خارج از کشور وابستگی کامل داشت.

دریادار طاهری نیروی دریایی ارتش را نیرویی وابسته به علوم روز دنیا و کاملاً تجهیزات محور اعلام کرد و ابراز داشت: طبق این تعاریف نیروی دریایی ارتش مستلزم برخورداری از دانش علمی و فکری بسیار بالایی است تا در زمینه ساخت و به‌کارگیری تجهیزات و با قطع وابستگی‌ها بتواند حضور خود را اثبات کند.

فرمانده ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه تهدیدات امروز تهدیداتی دریا محور هستند خاطرنشان کرد: با توجه به نوع تهدیدات امروز،‌ نیروی دریایی باید از تجهیزاتی پیشرفته و روزآمد استفاده کند تا قادر باشد فراتر از ساحل و آب‌های سرزمینی خود از کیان و اقتدار نظام و کشور حراست کند.

وی با تأکید بر اینکه نیروی دریایی گرایش بسیار زیادی به سمت تجهیزات،‌ دستگاه‌های الکترونیکی، سامانه‌های موشکی، یگان‌های شناور دریایی سنگین و یگان‌های سطحی دارد افزود: در سنوات گذشته زیردریایی فاتح به ناوگان نداجا ملحق شد که دارای بیش از 4 هزار دستگاه و تجهیزات خاص است.

فرمانده منطقه چهارم نیروی دریایی ارتش ساخت و به‌کارگیری زیردریایی فاتح با دستان توانمند متخصصان ارتش و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را متذکر شد و گفت: تمامی این تلاش‌ها و تجهیزات نوین و پیشرفته به نداجا کمک می‌کند تا در عرصه دریا به صورت کارآمدتری حضور پیدا کند.

فرمانده ناوگان شمال نداجا به کارگیری ناوشکن جماران در مجموعه نیروی دریایی ارتش را گامی بسیار مثبت در عرصه خودکفایی دانست و بیان داشت: نداجا قصد دارد ناوشکن‌های درگیری را نیز به نیروی دریایی ملحق کرده تا فراتر از آب‌های سرزمینی بتوانیم از حقوق کشورمان پاسداری و صیانت کنیم.

دریادار طاهری حضور فعال ناوگان شمال در مناطق سیل‌زده کشور نظیر استان گلستان و حتی در غرب کشور را مورد اشاره قرار داد و ابراز داشت: اعزام تیم‌های امداد و نجات،‌ اعزام 4 تیم غواصی با تجهیزات کامل و قایق‌های تندرو به مناطق مختلف سیل‌زده کشور در دستور نیروی دریایی قرار گرفته است.

فرمانده ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه نداجا پا به پای سایر نیروهای امدادی و کمک‌ رسان در مناطق سیل‌زده کشور حضور فعال دارد تصریح کرد: برپایی بیمارستان‌های صحرایی و داروخانه‌های سیار و درمان بیش از هزار نفر از مردم سیل‌زده کشور توسط واحدهای مختلف ارتش انجام شده است.

وی حرکت در مسیر تحقق و اجرایی ساختن بیانیه گام دوم انقلاب که توسط مقام معظم رهبری بیان شده است را از دیگر محورهای کاری نداجا اعلام کرد و افزود: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی تاکنون فراتر از اهداف چشم‌انداز 1404 عمل کرده و پیشرفت در تمام حوزه‌ها را به صورت روزآمد دنبال می‌کند.

انتهای پیام/ش

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۷۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پکن میزبان مقامات ارشد دریایی ۳۰ کشور

پکن نشست دوسالانه مقامات ارشد نیروی دریایی کشورهای خارجی را در بحبوحه تنش‌ها در دریای چین جنوبی آغاز کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، پکن نشست دوسالانه مقامات ارشد نیروی دریایی کشورهای خارجی را در شهر بندری کینگدائو و در بحبوحه تنش ها در دریای چین جنوبی آغاز کرد.

براساس این گزارش، این رویداد 4 روزه با حضور نمایندگان نیروی دریایی 30 کشور جهان در بحبوحه تنش های فزاینده در دریای چین جنوبی از امروز آغاز شده است، در حالی که مانیل به عنوان یکی از متحدان آمریکا در آسیا به طور فزاینده ای درگیر بن بست های پرفراز و نشیبی با پکن بر سر آب راه های استراتژیک است و همین موضوع تبدیل به یکی از عوامل تنش در روابط بین آمریکا و چین شده است.

یک منبع آگاه اعلام کرد ژنرال استفان کولر فرمانده ناوگان اقیانوس آرام ارتش آمریکا به نمایندگی از طرف ایالات متحده در این نشست حضور دارد. رسانه ها گزارش دادند نمایندگانی از دیگر کشورها شامل استرالیا، فرانسه، هند، کره جنوبی، روسیه و بریتانیا از دیگر حاضران در این نشست هستند.

شرکت کنندگان در این نشست، گفتگوهایی را پشت درهای بسته در زمینه چالش های امنیت دریایی برگزار می کنند. آنها همچنین درباره برخوردهای برنامه ریزی نشده در دریا، مجموعه ای از دستورالعمل های طرح ریزی شده در دهه قبل، ابزار کاهش تنش ها بین نیروهای دریایی در دریاها گفتگو خواهند کرد.

براساس گزارش رسانه ها، در جلسه مقدماتی این نشست نیز که در ماه ژانویه برگزار شد، درباره تشکیل یک گروه کاری برای جلوگیری از برخوردهای پهپادی در دریا صحبت شد.

این نشست با رزمایش های سالانه دریایی مشترک و گسترده آمریکا-فیلیپین که از روز دوشنبه آغاز می شود، همزمان است. رزمایش هایی که برای نخستین بار در خارج از آب های منطقه ای فیلیپین برگزار خواهد شد.

این در حالی است که تنش های فزاینده ای در اطراف جزایر توماس شال دوم در دریای چین جنوبی وجود دارد که در آن مانیل، پکن را متهم به آزار و اذیت هایی از جمله استفاده از توپ های دریایی علیه کشتی های فیلیپینی کرده است.

در همین راستا، آمریکا، ژاپن و فیلیپین هفته گذشته یک توافق جدید همکاری را در نشستی سه جانبه امضا کردند، جایی که رهبران کشورها نگرانی های خود را درباره خطرات و رفتارهای تهاجمی در دریای چین جنوبی، ابراز کردند.

چین در حالی میزبان این نشست چند جانبه برای نخستین بار از سال 2014 است، که روز سه شنبه 75 امین سالگرد نیروی دریایی آزادی بخش خلق چین برگزار می شود.

در همین حال، چند روز پیش لوید آستین وزیر دفاع آمریکا در گفتگو با همتای چینی خود برای نخستین بار در دو سال اخیر، بر ضرورت تقویت تماس های نظامی فی مابین در سطح بالا تاکید کرد در حالی که هر دو کشور خواستار بهبود مناسبات نظامی هستند. در همین ماه مقامات نظامی آمریکا و چین در شهر هاوایی با یکدیگر دیدار کردند.

 در حال حاضر یکی از تنش های اصلی بین چین و آمریکا بر سر موضوع تایوان است. تایوان از سال 1949 توسط دولت محلی اداره می‌شود، از آن زمان تایوان پرچم و برخی دیگر نشانه‌های جمهوری خلق چین را که در سرزمین اصلی چین وجود داشت، تا پیش از به قدرت رسیدن حزب کمونیست در چین حفظ کرده بود. پکن همواره این جزیره را به‌عنوان بخشی جدایی‌ناپذیر از سرزمین مادری چین می‌داند و این موضع مورد حمایت بسیاری از کشورها از جمله روسیه است.

چین همواره ادعا می‌کند که تایوان باید تحت حاکمیت این کشور باشد و از سه سال گذشته تاکنون با انجام عملیات‌های نظامی در نزدیکی این جزیره تلاش کرده است تایوان را تحت سلطه خود درآورد، اما دولت تایوان همواره اعلام کرده است که خود حاکمیت مستقل دارد و مردم این کشور خود باید برای سرنوشتشان تصمیم بگیرند.

آمریکا در سال 1979 درحالی که رسماً روابط دیپلماتیک با دولت چین برقرار کرد، روابط با تایوان را کنار گذاشت. درحالی که آمریکا بر سیاست "چین واحد" تأکید دارد، ادعای حاکمیت چین بر تایوان را تأیید نمی‌کند و حامی نظامی کلیدی تایپه باقی مانده است.

در همین حال پکن بارها از واشنگتن به عنوان بزرگترین تامین کننده تسلیحاتی تایوان خواسته تا به منظور کاهش تنش های فیمابین، از فروش و ارسال سلاح به این جزیره خودداری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار فرمانده سپاه تهران بزرگ با فرمانده نیروی زمینی ارتش
  • بازگشت تیم‌های قایقرانی ملوان نیروی دریایی ارتش و سکان تهران
  • تاکید فرماندهان سپاه تهران و نیروی زمینی ارتش بر تعامل در عرصه‌های مختلف
  • حمله اوکراین به قدیمی‌ترین کشتی جنگی روسیه که از جنگ جهانی اول و دوم جان به در برد
  • آغاز رزمایش دریایی آمریکا-فیلیپین با حضور ۱۷ هزار نیروی نظامی
  • تحرکات دشمنان در خلیج‌فارس رصد می‌شود
  • چهره‌های ایرانی که کابوس نتانیاهو شده‌اند + عکس
  • نیروی دریایی سپاه تمام تحرکات در خلیج‌ فارس را رصد می‌کند
  • پکن میزبان مقامات ارشد دریایی ۳۰ کشور
  • سقوط ۲ فروند بالگرد نیروی دریایی ژاپن