Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا جزییات برگزاری جشنواره جوان سرباز و شرایط انتخاب سربازان برگزیده را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، سردار محسن فتحی زاده، در تشریح این جشنواره گفت: موضوع تکریم ارزش‌گذاری و منزلت خدمت سربازی و سربازان در دستور کار همه عزیزان در نیروهای مسلح قرار دارد چرا که کار مهم و تاثیرگذاری است و سربازان ما کار بسیار پر ارزشی را انجام می دهند که دو سال از جوانی خود را برای خدمت به میهن اسلامی صرف می کنند بنابراین باید بتوانیم قدردان این افراد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای اینکه بتوانیم منزلت کار سربازی را ارتقاء دهیم و به نوعی به خدمت سربازی هویت ببخشیم، از سال ۸۸ پیشنهادی برای برگزاری یک جشنواره در این راستا ارائه شد و از همان زمان این جشنواره برگزار شد. مناسبت این جشنواره نیز بسیار زیباست و همزمان با روز میلاد حضرت علی اکبر (ع) است.

سردار فتحی زاده با بیان اینکه دیروز یازدهمین مرحله از این جشنواره برگزار شد، افزود: این جشنواره به صورت سراسری برگزار می شود و دیروز در واقع اختتامیه این جشنواره بود که نیروی انتظامی به نیابت از ستاد کل نیروهای مسلح میزبان تمام دستگاه ها بود و این جشنواره را برگزار کرد، اما برگزاری این جشنواره ماه ها قبل برنامه ریزی می شود. سازمان های متفاوت نیروهای مسلح از لایه های پایین خود جشنواره ها را برگزار می کنند و پس از انتخاب سربازان برگزیده خود آن‌ها را در سطح کشوری و جشنواره پایانی معرفی می‌کنند که در سطح کشوری از سوی ستاد کل نیروی های مسلح و سازمان مجری اختتامیه که امسال نیروی انتظامی بود، کارگروهی تشکیل می شود و نخبگان و برگزیدگان طی آن انتخاب می‌شوند.

سردار فتحی زاده ادامه داد: برای انتخاب برگزیدگان ۱۰ محور را ملاک قرار دادیم، که این محورها از جمله دفاع و امنیت، ایثارگری و فداکاری، وظیفه شناسی، اقدام برجسته فرهنگی و هنری، خلاقیت و نوآوری، ورزش و تربیت بدنی، نظم و انضباط، مسئولیت پذیری، دینداری، سازندگی و تفکر بسیجی است.

وی با بیان اینکه بعضی از این محورها رقابت پذیر، بعضی محصول محور و بعضی رفتار محورند، گفت: برای مثال برای انتخاب برگزیدگان در بخش ورزش و تربیت بدنی برخی از منتخبین از سربازانی هستند که در مسابقات جهانی یا داخلی کسب رتبه کردند،  در بخش ‌های دیگر نیز برخی برگزیدگگان از سربازانی هستند که محصول یا کالایی را تولید کرده و خلاقیت و ابتکاری در این زمینه داشتند، برخی از برگزیدگان نیز ممکن است حافظ کل قرآن باشند.

وی با تاکید افزود: برگزیدگان دیگری از خانواده شهدا و ایثارگران هستند که از آن ها نیز تجلیل می‌شود.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا با بیان اینکه هر ساله از لایه‌های پایین تر سربازان برگزیده به لایه‌های بالا تر معرفی می‌شوند گفت: در تمام لایه ها سربازان خود را برای برگزیده شدن عرضه می کنند یا فرماندهانی که آن‌ها را می شناسند بهترین های مجموعه را برای داوری به لایه‌های بالاتر معرفی می کنند. تجلیل از سربازان در مرحله اختتامیه سهمیه مشخصی دارد، بنابراین با توجه به این محدودیت تنها بخشی از برگزیدگان در مرحله اختتامیه حضور پیدا می‌کنند به طوری که برای هر سازمانی سهمیه تعیین می‌شود. امسال نیز در مرحله اختتامیه حدود ٩٠ نفر تقدیر شدند.

سردار فتحی زاده که در برنامه‌ای تلویزیونی صحبت می‌کرد با بیان اینکه امروزه تعداد سربازان تحصیلکرده بسیار زیادند گفت: امروز بسیاری از سربازان  مقالات پژوهشی و... ارائه می دهند یا در حوزه فنی و نوآوری محصولاتی را طراحی می‌کنند، این محصولات بررسی شده و به لایه های بالاتر اعلام می شود که بسته به نوع آن ارزش گذاری شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد. مراکز پژوهشی نیروهای مسلح نیز ارتباط مستقیمی با مراکز پژوهشی کشور دارد و اگر اطلاعاتی را بدست آوریم با یکدیگر تبادل می‌کنیم.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا در پایان گفت: خدمت سربازی بسیار ارزشمند است که جوانی دو سال را صرف خدمت می‌کند و بار اصلی نیروهای مسلح نیز بر دوش سربازان است بنابراین باید برای سربازان ارزش قائل شویم، این نگاه از بعد از انقلاب آغاز شد اما از سال‌های اخیر به منظور تاکیداتی که مقام معظم کل قوا در زمینه ایجاد تحول در این عرصه و ارزشگذاری ملموس تر در این زمینه داشتند، گام های جدی‌تری برداشته شد. تغییر نگاه به سرباز یکی از مسائلی است که باید به آن بپردازیم. به کارگیری سربازان در زمینه تخصص آن ها، خوشایند سازی محیط سربازی، تربیت دینی و اخلاقی و ارتقا مهارت‌های سربازان در همین راستا دستور کار نیروهای مسلح است و جشنواره جوان سرباز نیز به منظور منزلت دادن به سربازان برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سربازي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۸۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«با مهر انتخاب کنیم» دور دومی شد/جزییات برنامه‌ها برای 90 کاندیدا

خبرگزاری مهر - گرو، سیاست: همزمان با برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در دور اول، خبرگزاری مهر برای کمک به انتخاب شایسته و کارآمد، پویشی تحت عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته‌گزینی» راه‌اندازی کرد.

این پویش سراسری، با حضور «محمدتقی شاهچراغی» رئیس ستاد انتخابات کشور و «محمدمهدی رحمتی» مدیرعامل خبرگزاری مهر در حاشیه نمایشگاه رسانه‌های ایران رونمایی شد.

در این پویش که به همت خبرگزاری مهر و در آستانه آغاز تبلیغات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی انجام شد، همه نامزدها می‌توانستند از طریق یک لینک که با پیامکی برای آن‌ها ارسال می‌شد، مراحل ثبت نام خود را انجام داده و از تبلیغات رایگان در این پویش بهره ببرند.

از میان ١۶٧٩ نامزدی که به پویش خبرگزاری مهر پیوستند، ١۶ نفر در دور اول انتخابات، راهی مجلس شورای اسلامی شدند و کار ۵ نفر دیگر به دور دوم کشیده شد.

برنامه ویژه پویش خبرگزاری مهر برای دور دوم انتخابات

اکنون و در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، خبرگزاری مهر درصدد است در قالب «پویش با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته‌گزینی» با انجام مجموعه مصاحبه‌هایی با ۹۰ نفر راه‌یافته به دور دوم انتخابات، دیدگاه‌های آن‌ها برای بهبود عملکرد مجلس را در سطح گسترده بازتاب بدهد.

خبرگزاری مهر در راستای رسالت رسانه‌ای خود و به نمایندگی از مردم، برنامه راه‌یافتگان به دور دوم برای بهبود عملکرد مجلس و تسهیل خدمت‌رسانی را جویا خواهد شد و به سمع و نظر افکار عمومی می‌رساند.

در این میان، پویش تبلیغاتی خبرگزاری مهر برای ۵ نفر نامزدی که پیشتر به این پویش پیوسته بودند و به دور دوم راه یافته‌اند، برنامه ویژه دارد.

خبرگزاری مهر با دعوت از این ۵ نفر جهت حضور در خبرگزاری، با ایشان مصاحبه مکتوب و تصویری انجام خواهد داد و در سکوهای مجازی خبرگزاری به صورت گسترده منتشر می‌کند.

در این مصاحبه‌ها نامزدهای مدعو برنامه‌های عملی خود برای کارآمدی و ارتقای هر چه بیشتر مجلس آینده را مطرح خواهند کرد.

انتشار زندگی‌نامه این پنج نفر، دیگر برنامه تبلیغاتی خبرگزاری مهر خواهد بود.

تبلیغات انتخاباتی و دور دوم انتخابات مجلس چه زمانی انجام می‌شوند؟

بر اساس اعلام رسانه‌ها دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی قرار است روز ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار شود. این در حالیست که دور اول انتخابات مجلس، روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برای انتخاب ۲۹۰ نفر نماینده مجلس شورای اسلامی از ۲۰۸ حوزه انتخابیه برگزار شد.

حضور بیش از ۲۵ میلیون شرکت‌کننده، آمار مشارکت بیش از ۴۱ درصد در انتخابات را رقم زد. با این حال، کار انتخاب نهایی در ۲۱ حوزه به دور دوم کشیده شد تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده (از میان ۹۰ نفر) در مرحله دوم انتخابات مشخص شود.

امروز شنبه «محسن اسلامی» دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور در گفت‌وگویی با اشاره به حوزه‌های انتخابیه که به دور دوم کشیده شده‌اند، اظهار کرد: انتخابات در ۲۲ حوزه انتخابیه به دور دوم کشیده شد و حوزه‌های «تبریز، آذرشهر و اسکو»، «شبستر»، «میانه»، «پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز مغان»، «سمیرم»، «لنجان»، «کرج، اشتهارد و فردی»، «تهران، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس»، «بیرجند، درمیان و خوسف»، «مشهد و کلات»، «آبادان»، «رامهرمز و رامشیر»، «خدابنده»، «زنجان و طارم»، «شیراز و زرقان»، «مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد»، «کرمانشاه»، «گنبدکاووس»، «خرم‌آباد و چگنی»، «قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی»، «ملایر» و «ورامین» به این دور راه یافتند.

اسلامی افزود: در مجموعِ این ۲۲ حوزه، ۱۱۵۲۴ شعبه خواهیم داشت. انتخابات ۸ حوزه انتخابیه با هماهنگی و تأیید شورای نگهبان به‌صورت تمام‌مکانیزه خواهد بود؛ البته حوزه‌های ملایر و آبادان در مرحله اول هم به‌صورت تمام‌مکانیزه انتخابات داشتند. وی با اشاره به حوزه‌هایی که دور دوم انتخابات در آن‌ها به صورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد افزود: حوزه‌های «قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی»، «خرم‌آباد و چگنی»، «کرمانشاه»، «شیراز و زرقان»، «تهران، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس» و «تبریز، آذرشهر و اسکو» در این مرحله انتخابات تمام‌الکترونیک دارند.

اسلامی همچنین با اشاره به جدول زمان‌بندی تبلیغات انتخابات گفت: بر اساس جدول زمان‌بندی، تبلیغات از ساعت صفر بامداد روز ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و به‌مدت هفت روز تا ساعت ۸ صبح پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه خواهد داشت. ممنوعیت تبلیغات از ساعت ۸ صبح پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت تا آغاز انتخابات در روز جمعه را خواهیم داشت.

کد خبر 6083476

دیگر خبرها

  • زلنسکی: برای جنگ مدرن، به سربازان جوان تازه‌نفس نیاز داریم
  • «اقیانوس پشت پنجره» برگزیده جشنواره هندی شد
  • برگزیده شدن دو اثر ایرانی در جشنواره فیلم کودکان هند
  • اختصاص جایزه ۴ میلیارد تومانی برای طرح برگزیده «آسمانه هنر ایران»
  • اختصاص جایزه ۴ میلیاردی برای طرح برگزیده «آسمانه هنر ایران»
  • پژواک سوم به گوش می‌رسد
  • (ویدیو) مسن‌ترین مشمول سربازی به پادگان رفت
  • «با مهر انتخاب کنیم» دور دومی شد/جزییات برنامه‌ها برای ۹۰ کاندیدا
  • «با مهر انتخاب کنیم» دور دومی شد/جزییات برنامه‌ها برای 90 کاندیدا
  • اختتامیه جشنواره ملی فیلم شهرنما رفسنجان