Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-19@04:56:36 GMT

اولویت چین با پروژه ‌های تجدیدپذیر بدون یارانه

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۷۹۹۷۲

اولویت چین با پروژه ‌های تجدیدپذیر بدون یارانه

پس از افت سریع هزینه‌های تولید، چین میزان یارانه‌هایی که در اختیار سازندگان پروژه‌های انرژی تجدید پذیر قرار می‌دهد را به تدریج کاهش داده است. این کشور سال گذشته اعلام کرد اقداماتی را انجام خواهد داد که مطمئن شود ژنراتورهای بادی و خورشیدی به قیمت برابر با منابع انرژی سنتی مانند زغال سنگ برسند.

چین پس از این که افزایش ظرفیت نیروی تجدید پذیر، وزارت دارایی این کشور را با یارانه‌های معوقی بالغ بر حداقل ۱۲۰ میلیارد یوان (۱۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ میلیارد دلار) مواجه کرد، وعده داد که مجموعه پروژه‌های بادی و خورشیدی راه اندازی کند که بتواند برق را به قیمت مشابه نیروگاه‌های زغال سوز تولید کنند.

اکنون اداره ملی انرژی چین در مقررات جدیدی اعلام کرد: دفاتر انرژی منطقه‌ای پس از بررسی شرایط محلی باید به ساخت نیروگاه‌های بادی و خورشیدی با قیمت رقابت پذیر اولویت دهند و ابعاد پروژه‌های جدیدی که همچنان به یارانه نیاز دارند را کنترل کنند.

طبق طرح جدید این رگولاتور، پروژه‌هایی که به یارانه دولتی نیاز دارند، باید با یکدیگر در خصوص قیمت‌ها رقابت کنند. دولت به پروژه‌هایی اولویت خواهد داد که در کوتاه مدت نیازی به یارانه نخواهند داشت.

دولت مرکزی از مقامات محلی خواسته است در تصویب ظرفیت جدید به خصوص برای توسعه نیروی بادی فراساحلی، درایت به خرج دهند.

سازندگان پروژه‌های بادی باید اطمینان کسب کنند که قیمت پیشنهادی آنها بالاتر از قیمت‌های تعیین شده از سوی دولت برای تولید برق نیست و همچنین میزان اتلاف برق به دلیل مشکلات اتصال به شبکه باید پایین ۵ درصد حفظ شود.

رگولاتور انرژی چین همچنین پروژه‌های خورشیدی و بادی که پیش از این برای ساخت چراغ سبز دریافت کرده‌اند را تشویق می‌کند بدون یارانه فعالیت کنند.

بر اساس گزارش رویترز، مجموع یارانه برای پروژه‌های خورشیدی در سال میلادی جاری سه میلیارد یوان تعیین شده است که از این رقم، ۷۵۰ میلیون یوان به پروژه‌های خورشیدی سقفی به ظرفیت ۳.۵ گیگاوات اختصاص خواهد یافت و باقی به تاسیسات خورشیدی تعلق می‌گیرد.

چین در سال میلادی گذشته ۲۰.۵۹ گیگاوات ظرفیت بادی اضافه کرد و مجموع ظرفیت این کشور را به ۱۸۴ گیگاوات رساند با این حال هنوز با ظرفیت ۲۱۰ گیگاوات هدف گذاری شده برای سال ۲۰۲۰ فاصله دارد.

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۹۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۵ طرح اشتغالزایی خرد در شهرستان کاشان با حمایت بنیاد برکت

سرپرست معاونت طرح‌های اشتغالزایی اشتغال محور بنیاد برکت گفت: ۵ طرح اشتغالزایی خرد از جمله نانوایی تمام اتوماتیک، کارواش و قالیشویی، نیروگاه خورشیدی متمرکز و.. با ظرفیت ایجاد اشتغال برای ۵۸ نفر در شهرستان کاشان به بهره برداری رسید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا  عبدی سرپرست معاونت طرح‌های اشتغالزایی اشتغال محور بنیاد برکت در گفتگو با روابط عمومی بنیاد برکت با بیان اینکه  امسال در  استان اصفهان و در همه شهرستان‌های استان شعار سال مبنی بر جهش تولید همزمان با مشارکت‌های مردمی را در دستور کار خود قرار داده ایم گفت: استفاده از ظرفیت‌های مردم همواره در سال‌های گذشته  هم در اولویت برنامه‌های بنیاد برکت بوده و استفاده از شبکه تسهیلگری و مدل‌های مختلف مشارکتی و گروهی مبین این موضوع می‌باشد.

 وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت‌های مردمی در پروژه‌های زنجیره سبز و آبی از مهم‌ترین گام‌های بود که در این حوزه برداشته شد.

  سرپرست معاونت طرح‌های اشتغالزایی اشتغال محور بنیاد برکت اظهار کرد:  امسال با استفاده از ظرفیت‌های مردمی ۵ طرح خرد اشتغال از جمله  جمله نانوایی تمام اتوماتیک، کارواش و قالیشویی، نیروگاه خورشیدی متمرکز و... با تسهیلات بنیاد برکت  و در سال جهش تولید با مشارکت مردم در روستای ازوار از توابع شهرستان کاشان به بهره برداری رسید.

 عبدی با بیان اینکه  تمامی این طرح‌های اشتغال زایی خرد به مبلغ سرمایه گذاری بنیاد برکت و سرمایه گذاری متقاضیان انجام و به بهره برداری رسیده است گفت: با اجرای این ۵ طرح اشتغال زایی خرد ۵۸ نفر به صورت مستقیم مشغول به کار شده اند.

 وی همچنین بهره‌برداری از نخستین نیروگاه خورشیدی حمایتی کشور در کاشان  با حضور مدیرعامل بنیاد برکت اشاره کرد و گفت:  این پروژه خوشبختانه با همکاری مردم  و ۴۰ بانوی این روستا اجرا و هفته گذشته با حضور مدیرعامل بنیاد برکت به بهره برداری رسید.

 سرپرست معاونت طرح‌های اشتغالزایی اشتغال محور بنیاد برکت بیان کرد: امسال با هدف گذاری‌های انجام شده به طور قطع زنجیره سبز و آبی را بیش از گذشته و پر قدرت‌تر ادامه خواهیم داد و با توجه به تاکید مدیرعامل بنیاد برکت مبنی بر استفاده از ظرفیت‌های مزارع خورشیدی قطعا اجرای این طرح‌ها را بیش از گذشته در دستور کار قرار خواهیم داد.

 وی افزود: با توجه به تاکیدات انجام شده توسط مدیرعامل محترم بنیاد برکت مبنی بر اینکه ۵ تا ۱۰ درصد از منابع بنیاد برکت در شهرستان‌ها برای راه اندازی مزارع خورشیدی به کار گرفته شود قطعا اجرای این طرح در همه شهرستان‌های دارای ظرفیت در دستور کار قرار می‌گیرد.

 

 

دیگر خبرها

  • تخصیص ۴۵ میلیارد برای ساخت پنل خورشیدی در تنگستان
  • کدام کشورها ۱۰۰ درصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند؟
  • افزایش ۳ برابری ظرفیت تولید برق از انرژی بادی در بریتانیا
  • بهره‌برداری از طرح تکمیل آبرسانی به شهرستان گرمسار و نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی سمنان
  • شکست بزرگ‌ترین پروژه انرژی تجدیدپذیر تاریخ
  • سهم ۲۵ درصدی تجدیدپذیر‌ها از ظرفیت صادراتی برق کشور
  • اجرای ۵ طرح اشتغالزایی خُرد در کاشان به همت بنیاد برکت
  • کربن‌زدایی لندن با بهره‌گیری از انرژی‌های پاک
  • بهره برداری از ۵ طرح اشتغالزایی خرد در شهرستان کاشان با حمایت بنیاد برکت
  • شهرک نیروگاه خورشیدی در همدان ایجاد می‌شود