Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد برنامه ریزی برای ماه مبارک رمضان را ضروری دانست و گفت: ادارات و سازمان‌های متولی ارزاق عمومی نظیر سازمان صنعت معدن، تجارت و تعزیرات برنامه ریزی کنند که مردم در این ماه با مشکل کالاهای اساسی مواجه نشوند.

به گزارش ایسنا، اولین نشست پیشگیری از وقوع جرم با موضوع بررسی راهکارهای کاهش و جبران خسارات سیل و بررسی ایمن سازی حریم رودخانه‌ها و وضعیت ادارات و سازمان‌های خدمات رسان در جریان بارندگی‌های اخیر و اتخاذ تمهیدات لازم در ماه مبارک رمضان در استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام غلامرضا مزارعی رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست، برنامه ریزی برای ماه مبارک رمضان را ضروری دانست و افزود: ادارات و سازمان‌های متولی ارزاق عمومی نظیر سازمان صنعت معدن، تجارت و تعزیرات برنامه ریزی کنند که مردم در این ماه با مشکل کالاهای اساسی مواجه نشوند.

رییس دادگستری کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان بر نحوه عملکرد مدیران و سازمان‌های متولی ارزاق عمومی مردم در ماه مبارک رمضان نظارت می‌نمایند و از هیچ خطا و سهل انگاری چشم پوشی نخواهد کرد.

وی ضمن تشکر از صدا وسیما که گام به گام با مسئولین اطلاع رسانی می‌کند بیان کرد: معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و نیروی انتظامی با همراهی دادستان مرکز استان و سایرمسئولان برای رعایت حرمت این ماه برنامه ریزی کنند.

مزارعی از عملکرد نیروی انتظامی، راهداری و سپاه و سازمانهای مسئول در بارندگی‌های اخیر نیز تشکر کرد.

وی به خسارات سیل در استان نیز اشاره کرد و افزود: اشکالاتی که از قدیم رخ داده است باید حل شود، آب منطقه‌ای باید گزارش جامعی از عملکرد و وضعیت حریم و بستر رودخانه‌ها و طرح‌های ماهی و جابجایی آنها به دادستان و معاونت پیشگیری ارائه دهد.

این مقام قضایی عنوان کرد: اگر افرادی در جایی به علت سهل انگاری بستر و حریم رودخانه را تصرف کرده اند و خطری برای مردم منطقه ایجاد کرده اند برخورد شود.

رئیس کل دادگستری کهگیلویه وبویراحمد در خصوص صیانت از خاک و جنگل گفت: اداره منابع طبیعی اجازه ندهد حتی یک متر از این طبیعت تصرف شود، ابتدا جلوگیری نمایید و در همان ابتدا رفع تصرف شود و محیط زیست نیز باید گشت میدانی داشته باشد.

مزارعی بیان کرد: راه و شهرسازی درباره ترمیم اصولی جاده‌ها و مشکلاتی که ایجاد شده اند، نظارت دقیق بر کارهایی که انجام می‌شود داشته باشد تا دوباره دچار آسیب نشوند.

وی با هشدار به اینکه ما نمی‌خواهیم برای کسی پرونده قضایی تشکیل شود و مدیران باید جهادی و انقلابی عمل کنند، به راه‌های روستای در استان اشاره کرد و گفت: راه‌های روستایی در استان آسیب دیده‌اند و روستائیان چشم به راه مسئولین هستند تا راه‌های روستایی در اسرع وقت ترمیم و باز گشایی شوند در غیر اینصورت دادستان ورود خواهد کرد.

در ادامه این نشست مهرداد کرمی دادستان عمومی و انقلاب کهگیلویه و بویراحمد کمبود و فرسوده بودن امکانات در استان و شهر یاسوج را برای مقابله با خطرات احتمالی ناشی از سیل و یا هر حادثه دیگری را یادآور شد و افزود: استانداری استان وظیفه دارد امکانات را تهیه و در اختیار مدیریت بحران و منابع طبیعی برای جلوگیری از حوادث آتش سوزی در جنگل‌های استان قرار دهد.

وی لزوم توجه به بخش آبخیزداری در جلوگیری از فرسایش خاک و سیل را ضرورت امروز جنگل‌ها و منابع طبیعی استان دانست و تصریح کرد: ضرورت دارد اداره منابع طبیعی توجه جدی به آبخیز داری داشته باشد اگر آبخیز داری را بهتر و بیشتر جدی می‌گرفتیم در جریان سیلاب‌ها خیلی از تخریب‌ها را نداشتیم.

کرمی گفت: اگر در جایی هم بخاطر این مسئله موفق بودیم همه را مدیون آبخیزداری بالا دست بوده ایم.

دادستان مرکز استان وجود سازه‌های بدون مجوز را خطر جدی دیگری در سطح شهر یاسوج خواند و اظهار کرد: سازه‌های موقت بر اثر یک باد تخریب می‌شوند و این سازه‌ها در شهر یاسوج هیچ مجوزی نداشته واصول ایمنی اولیه در ساخت آنها بکار نرفته است، شهرداری مؤظف است سازه‌های موقت در شهر یاسوج را جمع آوری کند، چون با کوچک‌ترین طوفان مشکلات عدیده ای را خواهیم داشت.

وی ادامه داد: در صورت ایراد خسارت به این سازه‌ها، پرداخت خسارت مورد دستگاه قضایی نخواهد بود.

این مقام قضایی در خصوص پرداخت خسارت به دیگر آسیب دیدگان بارندگی‌های استان نیز اشاره کرد و گفت: شایسته است متولیان امر نسبت به نحوه‌ی تامین خسارات اقدام نمایند و مهمتریم نکته در این خصوص عدم تبعیض در پرداخت خسارت است و مد نظرشان باشد به کسانی که دچار خسارت شده اند، پرداخت شود.

کرمی اضافه کرد: به ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم رود خانه‌ها و هر جایی که غیرمجاز ساخت و ساز شده باشد، خسارت پرداخت نخواهد شد مگر اینکه مجوزها غیره قانونی باشد که آن موقع سراغ کسانی خواهیم رفت که مجوز غیره قانونی داده اند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد سیل ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۰۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رساندن منافع موقوفات به ۲۰ همت در سال دور از دسترس نیست


به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه امروز در افتتاحیه نمایشگاه دستاورد‌های وقف با اشاره به آیاتی از سوره مبارکه انفال، اظهار کرد: پس از عملیات وعده صادق دیپلماسی ما در جهان تفاوت کرده است. وعده صادق حرکتی بود که همگان آن را مشاهده کردند، اما بنا به نظر مقام معظم رهبری، اراده قوی ملت ایران برای پاسخگویی محکم به رژیم صهیونیستی مهمترین مسئله بود. وعده صادق ضربه کاری به صهیونیست‌ها بود آن هم رژیمی که هیچ کس جرأت حمله بدان را نداشت.

خاموشی ادامه داد: امروز جبهه اصلی دفاع از مظلومین، ایران اسلامی است. ایران پس از نزدیک به پنج دهه تحریم با دانش و توانمندی خود به تولیداتی دست پیدا کرد که در جهان بی‌نظیر است. امروز با صدای بلند اعلام می‌کنیم که انقلاب اسلامی درک کرده که حزب خدا پیروز است و در همین مسیر حرکت می‌کند. امروز جبهه مقاومت رژیم صهیونیستی را به چالش کشیده است و این ثمره درایت و رهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی است. باید باور کنیم که ایران نقش اساسی در ترسیم نقشه آینده جهان خواهد داشت.

وی تصریح کرد: سازمان اوقاف سازمانی است که تصدی اداره موقوفات مجهول‌التولیه و فاقد تولیت را برعهده دارد. اگر در وقف‌نامه متولی بتواند سلسله خود را ثابت کند، می‌تواند موقوفه خود را اداره و مدیریت کند؛ لذا وقف نهادی است که در حکومت اسلامی تعریف دارد. در این نمایشگاه موقوفاتی حضور دارند که متولی خاص خود را دارند و فعالیت‌های خود را ارائه می‌دهند.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: موقوفاتی که متولی ندارند و متصدی آنها سازمان اوقاف است نیز در این نمایشگاه حضور دارند و خدمات خود را ارائه داده‌اند. در دو سال اخیر بسیاری از موقوفات کشور دارای سند تک برگی شده‌اند و این مسئله، تداخل اسناد و مشکلات حقوقی موقوفات را کاهش چشمگیری داده است.

حجت الاسلام والمسلمین خاموشی اظهار کرد: موضوع بعدی بحث حقیقی مربوط به موقوفات است که برخی از آنها بایر بوده‌اند و امروز احیا شده‌اند. البته اجرای چنین برنامه‌ای دشواری‌های خاص خود را دارد. برای احیای موقوفات باید این کار را ادامه دهیم و سرمایه‌های موجود را حفظ کنیم و ارتقا دهیم؛ لذا حوزه حفظ‌العین موقوفات بسیار وسیع است و باید پیگیری شود.

وی ادامه داد: مسئله بعدی افزایش بهره‌وری موقوفات است. سال گذشته قراداد‌های زیادی برای احداث مراکز و املاک موقوفه منعقد شده است. البته اهم موقوفات، وقف‌های منفعتی است که باید به رشد درآمد متنابهی برسند تا همگان در جریان آن قرار گیرند.

رئیس سازمان اوقاف اضافه کرد: بنده رساندن منافع موقوفات به ۲۰ همت در سال را دور از دسترس نمی‌دانم. امروز این منافع به هفت همت رسیده و هر روز بیشتر می‌شود. امسال و با توجه به داده‌های سامانه اوقاف بیش از چهار هزار میلیارد تومان برای نیات واقفان هزینه شده تا این نیات به خوبی اجرایی شوند.

دیگر خبرها

  • رساندن منافع موقوفات به ۲۰ همت در سال دور از دسترس نیست
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • برنامه های حفظ تخصصی، عمومی و موضوعی قرآن تشریح می شود
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری روی میز شورای شهر تهران
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران رسید
  • اقدامات فرهنگی برای پیشگیری از اعتیاد در اولویت باشد
  • تورم سالانه قم پس از ۱۹ ماه به زیر ۴۰ درصد رسید
  • تقدیر از عوامل برنامه‌های قرآنی ماه رمضان
  • تصویر ایران در جهان اسلام درباره اهتمام به قرآن اصلاح شد
  • عوامل ویژه برنامه‌های قرآنی در ماه رمضان تجلیل شدند