Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - گچساران- ايرنا- معاون مسکن اداره کل راه و شهرسازي کهگيلويه و بويراحمد گفت: دستگاه هاي اجرايي عضو ستاد بازآفريني شهري اين استان بايد تنها 30 درصد اعتبارات عمراني را به احيا و عمران بافت هاي ناکارآمد و فرسوده شهر دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران تخصيص دهند.

به گزارش ايرنا، نويد موسوي روز پنجشنبه در نشست کارگروه بازآفريني شهري گچساران اظهار داشت: 13 منطقه بافت فرسوده در شهرهاي ياسوج، دوگنبدان و دهدشت احيا مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: دستگاه هاي اجرايي کهگيلويه و بويراحمد مي توانند زمين ها و ساختمان هاي فرسوده خود را براي بررسي کارشناسي اجراي طرح هاي رفاهي عام المنفعه بافت هاي فرسوده معرفي کنند.
معاون مسکن اداره کل راه و شهرسازي کهگيلويه و بويراحمد بيان کرد: يکي از اولويت‌ هاي مهم کاري اداره کل راه و شهرسازي اين استان بازآفريني بافت هاي فرسوده و ناکارآمد شهري در استان است.
موسوي عنوان کرد: در راستاي توسعه شهري و مقاوم ‌سازي واحدهاي مسکوني در برابر بلاياي طبيعي نوسازي بافت هاي فرسوده در شهرهاي مختلف کهگيلويه و بويراحمد به ‌ويژه دوگنبدان و ياسوج يک اولويت است.
فرماندار گچساران نيز گفت: 58 ميليارد ريال اعتبار براي اجراي چهار طرح بازآفريني شهري در دوگنبدان در نظر گرفته شده است.
علي خوان پايه اظهار داشت: اين ميزان اعتبار براي جوارسازي، کف سازي و جدول گذاري محله هاي سادات هزينه خواهد شد.
وي افزود: تاکنون 130 ميليارد ريال براي اجراي طرح اتصال معابر بافت فرسوده شهر دوگنبدان هزينه شده است.
فرماندار گچساران بيان کرد: اين ميزان اعتبار براي خريد 174 واحد مسکوني و زيرسازي اين طرح هزينه شد.
خوان پايه عنوان کرد: 193 واحد مسکوني در مسير اجراي اين طرح قرار دارد که تاکنون 174 مورد آن خريداري شده است.
وي با اشاره به ساخت يک هزار و 300 واحد مسکوني در دوگنبدان، ابراز داشت: در برخي مناطق بافت فرسوده اين شهر شامل محله ‌هاي سادات و کوي اسلام آباد طرح احياي بافت فرسوده پيشرفت 90 درصدي دارد و بايد براي اجراي طرح ‌هاي بازآفريني در دست اقدام تلاش بيشتري شود.
خوان پايه گفت: مالکان 2 هزار واحد مسکوني مناطق مختلف بافت فرسوده شهر دوگنبدان تاکنون براي پيگيري تخريب و نوسازي ساختمان هاي خود مراجعه کرده ‌اند.
طرح احياي بافت فرسوده شهر دوگنبدان مصوب سال 1387 به مدت چند سال به دليل کمبود اعتبار راکد ماند اما در دولت يازدهم عمليات اجرايي آن آغاز شد.
25 هزار نفر در واحدهاي مسکوني بافت فرسوده شهر دوگنبدان ساکن هستند که آسيب‌ هاي فرهنگي و خطر بروز انواع بلاياي طبيعي و انسان ‌ساز همواره آنان را تهديد مي‌ کند.
شهر دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران با 100 هزار نفر جمعيت در 157 کيلومتري ياسوج مرکز کهگيلويه و بويراحمد قرار دارد.
2082/6110
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۰۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۳ همت از محل مسئولیت‌ اجتماعی وزارت نفت به کهگیلویه و بویراحمد

مدیر نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت‌خیز شرکت ملی نفت ایران از اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان (همت) از محل مسئولیت‌ اجتماعی وزارت نفت به استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و گفت: ۳۳۶ پروژه عمرانی و اقتصادی در این استان تعریف شده که از دو سال گذشته تاکنون ۲۳۸ مورد از این طرح‌ها به بهره‌برداری رسیده است.

به گزارش شانا، بابک دارابی در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: ۳۳۶ طرح مسئولیت‌ اجتماعی نفت در قالب مصوبه‌های دور دوم سفر سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری به کهگیلویه و بویراحمد با اعتباری بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در این استان آغاز شد که تاکنون ۲۳۸ طرح به بهره‌برداری رسیده است.

وی افزود: این طرح‌ها شامل ۱۳۸ طرح عمران روستایی (طرح هادی)، ۷۸ طرح ورزشی، ۵۲ طرح آموزشی، ۲۵ طرح آبرسانی، ۱۵ طرح حوزه راه، ۱۳ پروژه بهداشتی و ۱۵ پروژه در سایر بخش‌ها بوده است.

مدیر نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت‌خیز شرکت ملی نفت ایران با یادآوری اینکه سهم اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد امسال از محل مسئولیت‌ اجتماعی نفت ۳۰ هزار میلیارد ریال است که با برنامه‌ریزی به پروژه‌های مشخص‌شده تخصیص داده خواهد شد، اظهار کرد: اولویت تخصیص اعتبارات در حوزه، بهداشت، راه روستایی، ورزش و جوانان، طرح‌های آبرسانی و آموزش خواهد بود.

جهانگیر شاهینی، رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کهگیلویه و بویراحمد نیز در این جلسه با اشاره به اینکه این استان در دور دوم سفر ریاست‌جمهوری بیشترین سهم اعتباری را داشته است، گفت: در دور دوم سفر ریاست‌جمهوری ۸۵ هزار میلیارد ریال اعتبار برای کهگیلویه و بویراحمد مصوب شد.

وی تصریح کرد: از این مقدار ۲۱ هزار میلیارد ریال اعتبارات برنامه‌وبودجه و مابقی از محل مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت است. تاکنون بخش زیادی از اعتبارات دور دوم سفر رئیس‌جمهوری به پروژه‌های عمرانی تخصیص داده شد که پروژه‌های بخش راه، بهداشت و درمان، سلامت و آموزش در اولویت تخصیص اعتبارات است.

رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کهگیلویه و بویراحمد بر همکاری همه نهادها در عملیاتی‌ شدن پروژه و جذب اعتبارهای مشخص‌شده تأکید کرد و افزود: دستگاه‌های اجرایی تا ۳۱ تیرماه امسال باید برای جذب اعتبارهای مشخص‌شده اقدام‌های لازم را انجام دهند.

سیدعلی احمدزاده، استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم با اشاره به افزایش مناسب سهم اعتبارهای مسئولیت‌ اجتماعی وزارت نفت به این استان گفت: این استان با توجه به ظرفیت‌های نفتی و گازی، ظرفیت برای تخصیص اعتبارات بیشتر دارد.

وی اظهار کرد: کهگیلویه و بویراحمد در طول سال رقم قابل‌توجهی از صادرات و تولید نفت و گاز کشور را دارد و نیاز است در اعتبارهای مسئولیت اجتماعی، وزارت نفت به‌صورت ویژه دیده شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: با توجه به اینکه بخش زیادی از پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام استان از دولت گذشته به یادگار مانده است، افزود: این استان ظرفیت‌های مطلوبی برای حضور سرمایه‌گذاران در حوزه‌های مختلف به‌ویژه نفت و گاز دارد.

احمدزاده بر توجه و توسعه طرح گازی مختار از سوی وزارت نفت تأکید کرد و گفت: نیاز است با توجه به حساسیت موضوع و نقش محوری این طرح در توسعه اشتغال، وزارت نفت در حل مشکلات این طرح همکاری کند.

دیگر خبرها

  • وضعیت نامناسب بافت‌های فرسوده در شهرها
  • ۱۶۶ هزار هکتار از بافت‌های شهری فرسوده است
  • نحوه پرداخت عوارض آلایندگی به شهرهای استان بوشهر صحیح نیست
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت
  • ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد
  • تشکیل ۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • فقط ۳ درصد اعتبارات نوسازی مدارس استان به کبودراهنگ اختصاص یافت
  • ۸۰ درصد اعتبارات عمرانی به بخش عشایر دشتی اختصاص داده شده است
  • اختصاص ۳ همت از محل مسئولیت‌ اجتماعی وزارت نفت به کهگیلویه و بویراحمد
  • شناسایی ۱۶ هزار هکتار بافت ناکارآمد در خراسان رضوی