Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش، پژوهش وفناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه کارخانه‌های ‌نیشکر‌ دهخدا و سلمان فارسی زیر آب رفت، گفت: سیل تاکنون ‌۷ هزار میلیارد تومانی ‌به ۵ کشت و صنعت نیشکر‌ خسارت وارد کرده است. ۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۲ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، برات قبادیان امروز در حاشیه بازدید از کشت و صنعت های دعبل خزاعی،  سلمان فارسی و فارابی اظهار داشت: سیل تاکنون به بیش از 45 هزار هکتار از زمین‌های 5 کشت و صنعت شرکت توسعه نیشکر خسارات جدی وارد کرده و در کشت و صنعت‌های سلمان فارسی و دهخدا علاوه بر مزارع، تاسیسات و کارخانه‌ها خسارت جدی ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر برآورد دقیقی از میزان خسارت‌های سیلاب به کشت و صنعت های نیشکر ممکن نیست، گفت:  با توجه به گسترش لحظه‌ای سیلاب، میزان خسارت ها نیز روز به روز در حال افزایش است. 

قبادیان تصریح کرد: در کشت و صنعت نیشکر دهخدا تا چند روز قبل میزان خسارت‌ها کمتر بود، اما با نفوذ سیلاب ، میزان خسارت ها نیز افزایشی چند برابری پیدا کرد و به رقمی بین 1600 میلیارد تومان رسیده است. 

10 هزار هکتار از مزارع نیشکر خوزستان دچار آبگرفتگی شدکانال نیشکر امام به منظور انحراف آب از شهر گوریه منفجر می‌شودسیلاب وارد مزارع نیشکر شد+ فیلم

معاون آموزش، پژوهش وفناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: بخشی از خسارت‌های ایجاد شده در اثر سیلاب به کشت و صنعت‌های نیشکر در حال حاضر مشخص نیست و به دلیل آب گرفتگی وسیع پنهان مانده است، از این رو  باید منتظر ماند تا سیلاب فروکش کند تا بتوانیم میزان دقیق خسارت‌ها را برآورد کنیم. 

وی با بیان اینکه دارایی و سرمایه اصلی کشت و صنعت‌ها مزارع نیشکر است، تصریح کرد: سرمایه‌گذاری‌های کلانی برای تبدیل زمین‌های شوره زار به زمین کشاورزی صورت گرفته و اکنون سیل تمامی این  زیرساخت‌های کشاورزی را تخریب کرده است. 

 قبادیان با اشاره به نفوذ آب به تاسیسات و کارخانه‌های دو کشت و صنعت نیشکر گفت: در کشت و صنعت نیشکر دهخدا و سلمان فارسی، سیلاب علاوه بر خسارت به مزارع، تاسیسات و کارخانه‌ها را نیز در آب فرو برده و بخش صنعت نیز دچار خسارات زیادی شده است. در عین حال در کشت و صنعت حکیم فارابی نیز آب در  حال نفوذ به مزارع نیشکر است. 

وی اضافه کرد: با توجه به بازدیدهایی که از خسارت‌های وارده به کشت و صنعت‌های نیشکر انجام شد، تخمین شخصی من این است که بین 6 تا 7 هزار میلیارد تومان خسارت به پنج کشت و صنعت نیشکر خسارت وارد شده ‌و با توجه به اشتغال 20 هزار نفری در مجموعه شرکت توسعه نیشکر، باید به دنبال راه حلی برای کاهش خسارت ها در کمترین زمان باشیم.

 وی همچنین گفت: جبران خسارت‌های وارده بر اثر سیل به تنهایی از توان دولت خارج است و همه ارکان نظام باید کمک کنند تا این خسارت‌ها جبران شود و یا به حداقل برسد.

قبادیان ادامه داد:برای جبران خسارت‌های سیل نیاز به بودجه کلانی است ، که پس از فروکش کردن سیلاب در خوزستان باید میزان خسارت به صورت کارشناسی محاسبه شود.  تنها توصیه‌ای که دارم است که دانشگاه‌های کشور به کمک دولت بشتابند و راهکارهای علمی و عملی برای کاهش خسارت‌های سیل در کمترین زمان ارائه دهند.

به گزارش تسنیم، امروز معاون آموزش، پژوهش وفناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت به همراه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان از کشت و صنعت‌های دعبل خزاعی،  سلمان فارسی و فارابی که زیر آب ناشی از سیل قرار دارند، بازدید کردند.

انتهای پیام/ ش

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۱۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد

روح الله سرگزی اظهار کرد: بیشترین خسارت سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان به ترتیب به راه های ارتباطی، بخش کشاورزی، شبکه برق رسانی و آب اختصاص دارد.

وی تاکید کرد: همچنان تیم‌های ارزیاب ستاد بحران سیستان و بلوچستان با حضور در مناطق درگیر سیلاب در حال بررسی برآورد دقیق این خسارت‌ها هستند.

معاون ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: از مجموع ۳۲۹ راه روستایی بسته شده ناشی از سیلاب در جنوب استان با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تاکنون ۲۲۸ مسیر بازگشایی شده است.

وی توصیه کرد؛ شهروندان با توجه با تداوم بارندگی و برودت هوا در سیستان و بلوچستان شهروندان از سفرهای غیرضروری، فعالیت کوهنوردی، اسکان و تردد در حاشیه مسیل ها و رودخانه های فصلی خودداری کنند.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آمادگی مرکز هوش مصنوعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای پردازش داده‌های گستردۀ علمی
  • حدود ۶۰ هزار تن چغندرقند از مزارع خوزستان برداشت شد
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به کشاورزی خراسان جنوبی
  • خسارت ۶۸۰ میلیارد تومانی بارندگی درخراسان جنوبی
  • خسارت ۸۲ میلیارد تومانی بارش شدید باران و تگرگ در حاجی آباد
  • خسارت میلیاردی سیل به بخش کشاورزی سیستان‌وبلوچستان