Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشریه 'ایونینگ استاندارد' روز پنجشنبه گزارش داد که آژانس دولتی جرائم ملی انگلیس درصدد است تا دارایی‌های خواهرزاده بشار اسد را که برای تحصیل در لندن به سر می‌برد، مسدود کند.

به گزارش ایرنا به نقل از ایونینگ استاندارد، حساب بانکی 'انیسه شوکت' که موجودی آن در حدود 25 هزار پوند اعلام ‌شده، مسدود شده است تا آژانس جرائم ملی مراحل قضایی برای ضبط آن را طی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شوکت خواهرزاده بشار اسد، رئیس ‌جمهوری سوریه است که گفته می‌شود مدرک لیسانس خود را سال گذشته در زمینهٔ طراحی فضایی از دانشگاه هنر لندن کسب کرده و اینک مشغول تحصیل در مقطع فوق‌لیسانس است.

دادگاه بدوی رسیدگی به پرونده اموال او در لندن تشکیل‌شده و آژانس جرائم ملی انگلیس او را متهم کرده که هیچ منبع درآمد مشروعی در انگلیس ندارد. این نهاد دولتی انگلیس ادعا کرده که اعضاء خانواده شوکت در فهرست تحریم‌های بین‌المللی قرار دارند و احتمالاً دارایی او متعلق به دولت سوریه است.

ایونینگ استاندارد درباره مادر او «بشری» از تعبیر نشریه اکونومیست استفاده کرده و او را فردی حائز اعتبار در دمشق که روی بشار اسد نفوذ زیادی دارد توصیف کرده است.

به نوشته این نشریه انگلیسی، بشری در سال 2012 به اتهام وابستگی مالی به عناصر دولت سوریه در فهرست تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار گرفت. دو سال بعد دیوان دادگستری اروپا شکایت او علیه تحریم‌های اتحادیه اروپا را به این دلیل که او همچنان به لحاظ اقتصادی به دولت سوریه وابسته است نپذیرفت.
آصف شوکت پدر انیسه هم از افسران ارتش و معاون وزیر دفاع سوریه بود که در جریان عملیات انتحاری معارضین سوری در سال 2012 در دمشق به شهادت رسید.

ایونینگ استاندارد درباره تاریخ سفر شوکت به انگلیس توضیحی ارائه نداده و می‌افزاید که آدرس محل اقامت و تحصیل او هم از ترس مخالفان بشار اسد و هواداران داعش از سوی دادگاه اعلام‌ نشده است.
یک سخنگوی خانم شوکت گفت : او درحال حاضر مشغول تحصیل است و تمایلی به درگیر شدن در موضوعات سیاسی ندارد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بشار اسد انگلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۱۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حراج قرآن سرقتی از ایران این‌بار در ساتبیز لندن!

این قرآن‌پژوه و مترجم و نسخه‌شناس مصاحف قرآن، که حدود دو دهه پیگیر این قرآن مسروقه بوده و ورق‌های جداشدهٔ آن را تا کنون در موزه‌های لوور (پاریس)، لوور (ابوظبی)، متروپلیتن (نیویورک) و موزۀ هنر اسلامی (دوحه) و همچنین حراجی‌های ساتبیز، کریستیز و بُنهامز شناسایی کرده‌است، به تازگی تصاویری از ورق‌هایی از این قران را منتشر کرده و اطلاع داده است که «برای چندمین بار، تا یک هفتۀ دیگر، در چهارشنبه ۲۴ آوریل ۲۰۲۴ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) یک برگ دیگر از قرآن دزدیده‌شده به شمارۀ ۵۴۸ از موزۀ ملی پارس (شیراز) در حراج ساتبیز لندن به فروش خواهد رسید. این برگ شمارۀ ۴۲ از مجموع ۱۷۲ برگ نسخه بوده و حاوی آیات ۱۷ تا ۲۲ سورۀ حاقة است.»

به گزارش ایسنا، درحالی که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام کرده پیگیری برای استرداد ورق‌های شناسایی‌شده این قران سرقتی را آغاز کرده است، کریمی‌نیا تاکید کرد که «از وزارت میراث فرهنگی انتظار می‌رود چهار سال پس از افشای این سرقت و فروش برگ برگ آن در حراج‌های مختلف اروپا، اکنون برای افکار عمومی توضیح دهد دقیقاً کدام اقدام موثر و عملی را برای حفظ و بازگرداندن این میراث ایرانی انجام داده و نتایج آن چه بوده است.»

مدیرکل موزه‌ها در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پیش‌تر گفته بود که امیدوارند با اثبات مالکیت اوراق شناسایی‌شده در حراجی کریستیز، ورق‌های موجود در موزه لوور و دیگر مراکز و حراجی‌ها را هم پس بگیرند.

سرقت این قرآن خطی (کوفی) عصر روز چهارشنبه ۲۷ فروردین سال ۱۳۸۲ شمسی (۱۶ آوریل ۲۰۰۳ میلادی)، در ساعات پایانی وقت اداری انجام شد. چهار سارق مسلح با لباس مبدل وارد موزۀ ملی پارس در شیراز شدند و با شکستن یکی از ویترین‌های شیشه‌ای موزه، نسخه‌ای از قرآن به خط کوفی را از موزه به سرقت بردند. درباره سرنوشت آن دزد‌ها تا کنون خبری نشده است. نظر کریم‌نیا، پژوهشگر نسخ قرآنی بر این است که سارقان احتمالا قرآن کوفی را ورق ورق کرده و از ایران خارج کرده‌اند.

درباره این قرآن گفته شده است که یک نسخه منحصر به فرد از کتابت مصحف شریف و متعلق به قرن دوم یا سوم هجری است. نسخه‌ای که توسط کاتبان ایرانی به نگارش درآمده و به لحاظ نوع نوشتار و تذهیب، بی‌همتا معرفی شده است.

دیگر خبرها

  • ناکامی سارقان در یزد توسط عوامل گشت رضویون
  • حیدری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسرائیل درصدد اجماع سازی بین‌المللی علیه ماست/ ریزپرنده‌ها همیشه بوده‌اند
  • دانشگاه آزاد زرند درصدد ایجاد فضای فرهنگی در جوار مرقد شهداست
  • تولید انرژی با توربین‌های بادی خیابانی/ کربن‌زدایی لندن با بهره‌گیری از انرژی‌های پاک
  • شناسایی ۶۰۰ ملک مازاد دولتی در استان یزد
  • دستگیری زنی که دایی مرده خود را به بانک برای ضمانت برد + عکس | امضا کن خسته شدم!
  • رد پای قرآن سرقتی از ایران این‌بار در حراجی ساتبیز لندن
  • پیش‌بینی ونگر از تقابل امشب بایرن مونیخ و آرسنال
  • حراج قرآن سرقتی از ایران این‌بار در ساتبیز لندن!
  • آتش بازی ستاره عراقی سابق پرسپولیس در قطر