Web Analytics Made Easy - Statcounter

لندن – ایرنا – شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی در آستانه اجرایی شدن مقررات دولت انگلیس برای مبارزه با آنچه «مطالب زیان‌بار» خوانده می شود، گام هایی را برای حذف رد پای گروه های راست افراطی در فضای مجازی این کشور برداشته اند.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، شرکت فیس بوک با صدور بیانیه ای اعلام کرده است که حساب‌های متعلق به تعدادی از گروه های راست افراطی انگلیس از جمله بریتانیا اول، گروه ضد اسلامی لیگ دفاعی انگلیس و حزب سیاسی ملی بریتانیا (BNP) را مسدود کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این محدودیت براساس قانون «افراد و سازمان‌های خطرناک» اعمال ‌شده و در واقع فعالیت تمام گروه‌ها و افرادی که مروج خشونت هستند و مطالب هواداران آن ها را منع کرده است. شرکت اینستاگرام هم که زیر مجموعه فیس بوک به شمار می رود، همین سیاست را به اجرا گذاشته است.
تاکنون 12 حساب متعلق به سازمان‌ها و افراد افراطی شامل «نیک گریفین» دبیر حزب ملی بریتانیا، «پاول گولدینگ» و «جیدا فرنسن» به ترتیب رهبر و معاون گروه بریتانیا اول، «پاول ری» بنیان‌گذار لیگ دفاعی بریتانیا، «جیم داوسون» از سازمان بین‌المللی شوالیه‌های معبد، «تونی مارتین» رهبر جبهه ملی، «جک رنشاو» فعال مدنی و سخنگوی سابق سازمان تحریم شده‌ی «اقدام ملی» توسط فیس بوک مسدود شده است.
«جیدا فرنسن» از جمله چهره هایی است که به اذیت و آزار مسلمانان و برگزاری تجمعات اعتراضی روبروی مساجد شهرت دارد. او دو سال پیش ویدئوهایی از ضرب و شتم چند جوان و شکستن یک مجسمه مسیحی را در توئیتر خود منتشر و تلاش کرده بود این اقدامات را به مسلمانان نسبت دهد. دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا متعاقباً این توئیت ها را در حساب خود بازنشر داد که با موجی از انتقاد سیاستمداران انگلیسی مواجه گردید.
شرکت توئیتر به تازگی حساب فرنسن و رهبر گروه بریتانیا اول را به دلیل درج مطالب تحریک‌آمیز و رواج خشونت مسدود کرده و وعده داده است تا اقدام مشابهی را درباره سایر افراد و نهادهای راست افراطی صورت دهد.
تحولات حاضر درحالی رخ می دهد که دولت انگلیس قصد دارد تا به‌زودی مقررات جدیدی را در حوزه فضای سایبری وضع کند که براساس آن، تارنماهایی که زیراستانداردهای تعیین‌شده فعالیت و در مبارزه «مطالب زیان‌بار» کوتاهی می‌کنند فیلتر و یا جریمه شوند.
به این ترتیب تمام شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی، شبکه‌های اجتماعی، پیام‌رسان‌ها، اتاق‌های گفت‌وگو (چت) و جست‌وجوگرها به‌طور قانونی مسئول «مطالب زیانباری» خواهند بود که توسط کاربران، ثبت و به اشترک گذاشته می‌شود.
وزارت کشور و فرهنگ انگلیس که به‌صورت مشترک این طرح را دنبال می‌کنند، تعریف مشخصی را درباره مصادیق «مطالب زیان‌بار» ارائه نداده‌اند؛ با این‌حال، گفته می‌شود که ترویج خشونت، تروریسم، سوءاستفاده جنسی از کودکان و اخبار غلط از جمله مواردی است که به ‌احتمال ‌زیاد در این تعریف به آن پرداخته خواهد شد.
براساس این طرح، یک‌ نهاد ناظر بر اجرای مقررات دولت (رگلاتور) تعیین خواهد شد تا بر عملکرد شرکت‌ها در این ‌ارتباط نظارت کند. رگلاتور طبق قانون قادر خواهد بود حتی مقام ارشد شرکت متخلف را جریمه و علیه او شکایت کند.
'ساجد جاوید' وزیر کشور انگلیس می‌گوید: شرکت‌های اینترنتی به‌اندازه کافی فرصت داشتند تا دراین‌باره تدبیر و قوانینی را در داخل تبیین کنند اما در این رابطه اقدامی را صورت ندادند. جرمی رایت وزیر فرهنگ انگلیس نیز عنوان کرده است: دوره تبیین قوانین داخلی گذشته است. اقدامات داوطلبانه توسط شرکت‌های اینترنتی برای مقابله با مطالب زیان‌بار به‌اندازه کافی مؤثر و کارآمد نبوده است.
از سویی رئیس پلیس لندن پیش‌تر رواج خشونت در فضای مجازی را یکی اصلی‌ترین عوامل افزایش ناامنی در پایتخت انگلیس معرفی کرده بود. «کرسیدا دیک» گفته است که ارسال پیام‌های خشونت‌آمیز از سوی گروه‌های اراذل‌ و اوباش، سبب تحریک افراد و منجر به افزایش جرم و جنایت شده است.
«یووت کوپر» رئیس کمیته پارلمانی وزارت کشور می گوید که تصمیم دولت خیلی وقت پیش باید گرفته می‌شد. 'اینک گام اول برداشته‌شده اما باید مجازات‌های جداگانه علیه شرکت‌هایی که درزمینهٔ مقابله با مطالب غیرقانونی، افراطی و خشن کوتاهی می‌کنند به اجرا گذاشته شود. '
پس از رأی مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا در همه ‌پرسی سال 2016، فضای تنفر، بیگانه هراسی و اسلام ستیزی در این کشور به‌شدت افزایش داشته است.
تازه‌ ترین گزارش گروه فراحزبی پارلمانی «مسلمانان بریتانیا» نشان می‌دهد که رواج اسلام هراسی در انگلیس به تشدید شکاف در جامعه، افزایش جرائم مرتبط با تنفر و حملات تروریستی منجر شده است.
روزنامه گاردین هم چندی پیش در گزارشی از ابعاد گسترده و بی‌سابقه تبعیض نژادی در انگلیس علیه اقلیت‌های قومی پرده برداشت و عنوان کرد: این معضل بر روی زندگی 8.5 میلیون اقلیت‌های قومی ساکن انگلیس تأثیر منفی گذاشته است.
شبک**اروپام ** هـ ن **1392

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي انگليس فيس بوك راست افراطي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۲۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین سایت آموزش فارکس کدام است؟

بهترین سایت آموزش فارکس کدام است و برای استفاده از مطالب آموزش رایگان فارکس یا دوره آموزش فارکس به صورت حرفه‌ای سراغ کدام سایت و کدام مجموعه باید برویم؟

بازار فارکس یک بازار بسیار حرفه‌ای برای انجام معامله است و کسانی که تجربه و مهارت کافی برای انجام معامله در این بازار را داشته باشند می‌توانند یک درآمد ثابت و پایدار ماهیانه آن هم به دلار برای خود رقم بزنند. اگر بخواهیم روش‌های رسیدن به درآمد دلاری در ایران را با هم مقایسه کنیم بازار فارکس بهترین گزینه برای کسانی است که مهارت کافی در تحلیل تکنیکال فارکس را دارند. اما چگونه و با استفاده از خدمات کدام سایت می‌توانیم به مهارت کافی برای معامله‌گری در بازار فارکس برسیم؟

 شاید در نظر اول این موضوع برای شما چندان اهمیت زیادی پیدا نکند اما واقعیت اینجاست که انتخاب بهترین سایت آموزش فارکس اهمیت بسیار زیادی در موفقیت در این بازار خواهد داشت و اگر شما در این انتخاب هرگونه سهل انگاری داشته باشید، احتمالاً باید قید موفقیت در بازار فارکس را برای همیشه بزنید. این موضوع وقتی جذاب‌تر می‌شود که بدانید اگر کسی آموزش‌های اولیه بازار فارکس را در یک مجموعه ضعیف پشت سر بگذراند، حتی در آینده با استفاده از خدمات آموزش حرفه‌ای در بهترین آموزشگاه فارکس و با استفاده از بهترین دوره آموزش حضوری فارکس هم نمی‌تواند موفقیت خود را تضمین شده بداند. آموزش‌های ضعیف و اشتباه گذشته ذهنیت معامله‌گران را به خود مشغول و امکان استفاده از روش‌های مدرن و بهتر برای ترید در بازار فارکس را از آنها سلب می‌کند. از این رو توصیه می‌کنیم که حتماً در این مقاله به دقت نکات مربوط به انتخاب بهترین سایت آموزش فارکس را مطالعه کرده و در این انتخاب بهترین عملکرد را از خود نشان دهید.

سایت آموزش فارکس چیست؟

 قبل از هر چیزی باید تعریفی از سایت آموزش فارکس برای شما داشته باشیم و سایت‌های آموزشی مربوط به بازار فارکس را برای شما دسته‌بندی کنیم. آموزش فارکس یک آموزش بسیار حرفه‌ای است و برای منظور نیاز است حتماً اساتید حرفه‌ای و با تجربه در معاملات بازار فارکس فعال باشند. هرگز نباید آموزش فارکس را مانند آموزش یک نرم‌افزار یکی بدانید و شرایط انتخاب بهترین استاد آموزش فارکس برای شما دقیقاً مشابه با شرایط انتخاب بهترین استاد آموزش یک نرم‌افزار باشد.

کسی که خودش قبلاً در معاملات بازار فارکس به موفقیت نرسیده به هیچ وجه نمی‌تواند گزینه خوبی برای ارائه خدمات آموزشی مربوط به این بازار باشد. بر اساس این نکته سایت‌های آموزش فارکس را می‌توانیم به دو دسته سایت‌های آموزش تخصصی و سایت‌های آموزش عمومی تقسیم بندی کنیم. در سایت‌های آموزش عمومی عملاً مکان دسترسی به اساتید متخصص و با تجربه و موفق در معاملات بازار فارکس بسیار پایین‌تر است و شما باید دقت بیشتری در انتخاب این قبیل سایت‌ها برای آموزش رایگان فارکس و آموزش حرفه‌ای فارکس داشته باشید.

در آن سو در سایت‌های تخصصی معمولاً خدمات ویژه‌ای برای آموزش این بازار ارائه می‌شود که شما می‌توانید با استفاده از این خدمات شانس خود را برای موفقیت در معاملات بازار فارکس افزایش دهید. علاوه بر این سایت‌های آموزش فارکس مطالب آموزشی را در دو دسته مطالب آموزش رایگان و دوره آموزش حضوری فارکس ارائه می‌کنند. مطالعه مقالات آموزش رایگان فارکس جذابیت‌ها و اهمیت خاص خود را دارد اما فراموش نکنید که برای ترید در بازار حرفه‌ای و پرچالشی مانند فارکس، نیاز است تا حتماً آموزش‌های حرفه‌ای را نیز پشت سر بگذرانید. 

بهترین سایت آموزش فارکس کدام است؟

بر اساس اطلاعاتی که در بالا به آنها اشاره کردیم حالا نوبت به معرفی بهترین سایت آموزش فارکس می‌رسد. در ادامه تلاش ما بر این است که هم سایت‌هایی را به شما معرفی کنیم که استفاده از مطالب آنها برای آموزش رایگان فارکس در اختیار شما قرار می‌گیرد و همین که می‌توانید با استفاده از این سایت‌ها در بهترین دوره آموزش حضوری فارکس نیز شرکت کنید. بهترین روش برای یادگیری بازار فارکس این است که شما ابتدا با مطالب آموزشی رایگان به تسلط اولیه در این بازار رسیده و با یک شناخت اولیه یک دوره آموزشی حرفه‌ای را برای خود انتخاب نمایید.

 به همین دلیل وجود مقالات آموزشی رایگان پرکاربرد و جذاب هم یکی از ویژگی‌های مهمی است که شما در انتخاب بهترین سایت آموزش فارکس باید به آن دقت داشته باشید. صرف برگزاری بهترین دوره ترید یا بهترین دوره ترید فارکس به تنهایی نمی‌تواند تضمین کننده وجود یک سلسله مطالب آموزشی کامل و جامع در سایت آن مجموعه باشد. 

1- بیبی پیپس (Baby Pips)

اولین سایتی که برای آموزش فارکس باید به آن اشاره داشته باشیم یک سایت خارجی زبان است که البته سابقه بسیار طولانی در آموزش‌های مربوط به بازار فارکس داشته و بسیار معروف و مشهور است. سایت بیبی پیپس آموزش‌های مربوط به بازار فارکس را به صورت کاملاً رایگان و از مبتدی تا حرفه‌ای برای علاقه‌مندان در نظر گرفته است. حتی اگر کوچک‌ترین شناختی نسبت به بازار فارکس نداشته باشید می‌توانید با استفاده از مطالب و مقالات آموزش رایگان بیبی پیپس به شناخت کامل و جامعی از این بازار رسیده و حتی معاملات اولیه خود را در حساب دمو نیز آغاز کنید. 

اصلی‌ترین ویژگی و مزیتی که در این سایت آموزشی می‌توانیم به آن اشاره داشته باشیم، ارائه مطالب به زبان کاملا ساده و جامع است و شما تک تک نکات مربوط به معامله‌گری در بازار فارکس را می‌توانید در این سایت در اختیار داشته باشید. البته نقطه ضعف اصلی این سایت برای کاربران ایرانی، انگلیسی بودن زبان مقالات است و همین موضوع برای کسانی که دانش انگلیسی کافی نداشته باشند تبدیل به یک چالش بزرگ خواهد شد. اگر دسترسی به ابزارهای ترجمه سایت دارید می‌توانید از مقالات آموزش رایگان بیبی پیپس استفاده کنید. همچنین لازم به توضیح است که این سایت به صورت کاملاً تخصصی در ارائه مطالب آموزشی مربوط به بازارهای مالی مانند بازار فارکس و ارز دیجیتال فعالیت دارد.

2- یودمی (Udemy)

دومین سایتی که برای آموزش فارکس باید به آن اشاره داشته باشیم سایت جامع و مشهور یودمی است. یودمی یک سایت آموزشی کامل و چند منظوره است و فقط مختص بازار‌های مالی مانند فارکس نیست و سایر مطالب آموزشی را نیز می‌توان در آن پیدا کرد. البته یودمی را نباید با سایر سایت‌های آموزشی همه جانبه یکی بدانید، زیرا این سایت بسیار مشهور بوده و آموزش دهندگان قدرتمندی در حال ارائه مطالب آموزشی مربوط به بازار فارکس در این سایت هستند.

کورس‌ها و جلسات آموزشی مربوط به بازار فارکس را می‌توانید به صورت پشت سر هم در این سایت پشت سر گذاشته و در نهایت به مهارت خوبی برای معامله‌گری در بازار فارکس برسید. چالش اصلی استفاده از آموزش‌های سایت یودمی نیز همان انگلیسی بودن مقالات آموزشی سایت است. 

3- کانون بورس

علاقمندان به کسب آموزش‌های حرفه‌ای هم به صورت آموزش رایگان و هم به صورت دوره‌های حضوری حرفه‌ای می‌توانند از سایت‌هایی مانند کانون بورس هم استفاده نمایند. کانون بورس یک سایت تخصصی در ارائه مطالب آموزشی مربوط به بازارهای مالی است که از صفر تا صد این بازارها را در دستور کار آموزشگاه خود قرار داده و شما می‌توانید از همان زمان مبتدی و بدون هیچگونه شناختی نسبت به بازارهای مالی از جمله فارکس، مطالب آموزشی این سایت را دنبال نمایید. شرکت در دوره فارکس کانون بورس می‌تواند از صفر تا صد مهارت‌های لازم برای معامله‌گری در این بازار را در اختیار شما قرار دهد. 

4- ایران بروکر

دیگر سایت فارسی زبانی که می‌توانیم در لیست سایت‌های آموزش فارکس به شما معرفی کنیم ایران بروکر است. این سایت نیز سابقه قابل توجهی در ارائه مطالب آموزشی مربوط به معاملات بازارهای مالی داشته و مقالات آموزشی رایگان خوبی را برای شروع معاملات بازار فارکس در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. البته هرچند برگزاری دوره‌های آموزشی حرفه‌ای مانند کانون بورس در دستور کار ایران بروکر قرار ندارد، اما به هر حال برای شروع یادگیری بازار فارکس سایت مناسبی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • بازداشت ۱۸ کلاهبردار کنکوری / فروش سوالات در ۲۰ کانال و گروه تلگرامی و صفحه اینستاگرامی
  • انگلیس ۱۶۰۰۰ سرباز و جنگنده در لهستان مستقر می‌کند
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس
  • درگیری عوامل جناح راست افراطی در لندن با پلیس
  • بهترین سایت آموزش فارکس کدام است؟
  • وعده انگلیس برای ارائه بزرگترین بسته کمکی به اوکراین
  • میکرو بمب‌افکن برای مقابله با تومور سرطانی ساخته شد
  • چین: با هر تحریکی در دریا مقابله خواهیم کرد
  • بازآفرینی تصویر عطار نیشابوری توسط عمار تفتی