Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-28@23:38:20 GMT

بخش خصوصی 2500 میلیارد ریال در خوی سرمایه گذاری می کند

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۸۲۴۳۵

بخش خصوصی 2500 میلیارد ریال در خوی سرمایه گذاری می کند

ارومیه - ایرنا - شهردارخوی گفت: قرارداد احداث پروژه بزرگ تجاری، خدماتی و درمانی سعدیه شهر با سرمایه گذاری مشارکتی 2 هزار و 500 میلیارد ریالی بخش خصوصی و شهرداری شهر به امضا رسید.

محرم اکبرزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، کم کردن بار ترافیکی مرکز شهر را علت اصلی احداث این پروژه عنوان کرد و افزود: با انتقال مراکز پزشکی و درمانی به این محل و همچنین واحدهای تجاری و اداری، ترافیک موجود کم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: پروژه سعدیه در 6 طبقه و فضایی به مساحت بیش از 16 هزار مترمربع احداث می شود.
شهردار خوی اظهار داشت: عرصه ملکی این پروژه بیش از 10هزار مترمربع و زیر بنای آن 60 هزار و 400 مترمربع بوده و برای اولین بار در تاریخ شهرداری پروانه ساخت برای چنین پروژه ای صادر می شود.
وی ادامه داد: این پروژه دارای 2 طبقه پارکینگ به وسعت بیش از 17هزار مترمربع بوده که برای پارک 600 خودرو احداث می شود.
شهردار خوی افزود: یکی از مولفه های دیگر این پروژه احداث طبقه درمانی است که با طراحی های صورت گرفته، خواهد توانست در رفع مشکلات درمانی و ساماندهی ساختمان پزشکان نقشی اساسی ایفا کند.
وی مدت زمان اجرای این پروژه را چهار سال اعلام کرد و گفت: در کنار این مجموعه عظیم خدماتی، درمانی، رفاهی و تجاری، ساختمان ایستگاه آتش نشانی شهرداری نیز در 2 طبقه به مساحت یکهزارمترمربع طی یکسال اول پس از عقد قرارداد احداث می شود.
شهردار خوی جذب توریسم درمانی را از مزایای دیگر این پروژه عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، شهرستان 385هزار نفری خوی درشمال استان و 135 کیلومتری مرکز استان واقع شده و دومین شهر پرجمعیت آذربایجان غربی است.
8135/ 3020

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد شهر خوي خوي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۲۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲۴ پروژه آموزشی در سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسید

میثم لک زایی  اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ با حمایت و توجه ویژه دولت و با هم افزایی ایجاد شده بین مسئولین استانی، نهادهای و مجموعه های انقلابی و خیریه ها و همچنین اجرای مسوولیت های اجتماعی شرکت ها، تعداد ۴۲۴ پروژه آموزشی در قالب یک هزار و ۵۰۳ کلاس درس استاندارد با اعتبار بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

وی با بیان اینکه در این مدت بیش از ۱۵۰ هزار مترمربع به فضاهای آموزشی سیستان و بلوچستان افزوده شده است، تصریح کرد: استان رتبه اول را در تعداد پروژه آموزشی و تحویل کلاس درس در کشور از آن خود کرده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان عنوان کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون یک هزار و ۲۰۰ پروژه آموزشی با تعداد چهار هزار و ۳۶۳ کلاس درس استاندارد و زیربنای ۳۷۸ هزار و ۶۱۸ مترمربع و اعتباری بیش از ۲۵ هزار میلیارد ریال احداث شده است.

وی خاطرنشان کرد: ۴۵۵ پروژه آموزشی با تعداد یک هزار و ۲۳۳ کلاس درس بصورت مردمی و ۵۰۳ پروژه آموزشی با تعداد ۲ هزار و ۱۰۹ کلاس درس بصورت مشارکتی و بقیه به صورت دولتی احداث و تکمیل شده است.

لک زائی در خصوص پروژه های در حال اجرا در سیستان و بلوچستان نیز افزود: تعداد یک‌هزار و ۶۳۷ کلاس درس در قالب ۳۴۴ پروژه آموزشی در استان در حال احداث است.

وی با قدردانی از حضور پررنگ و اثربخش خیرین مدرسه ساز در استان، گفت: تعهد خیرین نیک اندیش در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۴ هزار و ۴۵۷ میلیارد ریال بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ ، رشد سه برابری داشته است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: یش از ۲۱۰ هزار مترمربع از پشت بام مدارس سطح استان ایزوگام شد که در سیل اخیر جنوب استان یکی از مواردی که سبب شده آسیب کمتری به مدارس وارد شود، اقدامات پیشگیرانه نوسازی مدارس بوده است.

وی بیان کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۰، ۲۶۰ هزار مترمربع آسفالت محوطه مدارس در سطح استان انجام شده است.

لک زائی یکی دیگر از اقدامات مهم دولت سیزدهم را آغاز پروژه های طرح محرومیت زدائی دانست و بیان کرد: از این محل ۵۹ پروژه با تعداد ۴۳۸ کلاس درس در حال احداث است که در ماه های پایانی سال ۱۴۰۲ تعدادی از آنها به بهره برداری رسید.

وی به اشاره به احداث و اجرای شبکه موتورخانه مرکزی در مدارس جهت استاندارد سازی سیستم های سرمایشی و گرمایشی کلاس درس، اظهار داشت: علاوه بر آن، بیش از هفت هزار و ۵۰۰ دستگاه اسپیلیت و کولر گازی جهت نصب و راه اندازی در تمام نقاط استان از محل اعتبارات ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تا کنون تهیه و در کلاس درس نصب شده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستاند ر خصوص هنرستان ها و شبانه روزی ها نیز گفت: ۳۰۷ کلاس درس همسو با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و فراگیری حرفه و گسترش عدالت آموزشی در سطح استان در حال احداث است.

وی با اشاره به اینکه این اداره کل متناسب با برنامه های ابلاغی و در راستای شاداب سازی و نشاط دانش آموزان، سالن های ورزشی و استخر نیز ساخته است، بیان کرد: در حال حاضر ۳۵ سالن های ورزشی و استخرهای در دست ساخت داریم.

لک زایی در خصوص توزیع تجهیزات آموزشی، کمک آموزشی در بین مدارس نیز گفت: ۵۹ هزار نفر دانش آموز تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی با اعتباری بیش از یک‌هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تجهیزات در سال ۱۴۰۲ توزیع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • فرهنگسرای نگین در منطقه ۱۲ اصفهان احداث می‌شود
  • ۴۲۴ پروژه آموزشی در سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسید
  • قلع و قمع ۴ هزار متر مربع تغییر کاربری غیر مجاز در قائم شهر
  • ۱۵۰ هزار مترمربع به فضاهای آموزشی سیستان و بلوچستان افزوده شد
  • مسیر سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ریل گذاری می‌شود
  • پارکینگ طبقاتی شهدا به‌زودی در سنندج کلنگ‌زنی می‌شود
  • تسویه بیش از ۲۱ هزار میلیارد ریال از مطالبات مراکز درمانی
  • رشد اقتصاد در گرو اعتماد به سرمایه‌گذار بخش خصوصی است
  • ◄ منتقدترین فرد به خصوصی سازی صنعت ریلی هستم و معتقد ترین!
  • توسعه متوازن شهر و پایان پروژه‌های نیمه‌تمام، اولویت بودجه ۱۴۰۳ شهرداری زرین‌شهر