Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیروت- ایرنا- پویش امدادرسانی اهل وفا در لبنان برای کمک به سیلزدگان در ایران عصر پنجشنبه طی مراسمی با حضور شماری از شخصیت های لبنانی ، فلسطینی و ایرانی راه اندازی شد.

به گزارش ایرنا، در این مراسم که در سالن اجتماعات شهرداری غیبری در جنوب لبنان برگزار شد، شیخ ماهر حمود رئیس اتحاد جهانی علمای مقاومت ، احمد حسینی کاردار جمهوری اسلامی ایران در لبنان، علی فیصل نویسنده فلسطینی و از فرماندهان جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین، محمد برجاوی مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) در لبنان و جواد فلاح نماینده جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در لبنان در ارتباط با ضرورت کمک به هموطنان سیل زده در ایران سخنرانی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



**ملت ایران این امتحان را نیز پشت سر خواهد گذاشت
شیخ ماهر حمود رئیس اتحاد جهانی علمای مقاومت در این جلسه در سخنانی گفت: ملت و دولت و رهبری ایران بعد از این حوادث استوار خواهند ماند همانگونه که در ده ها سال گذشته در مواجهه با امتحان ها و مصیبت های دیگر استوار ماندند.
وی ادامه داد: من به یاد دارم که در یک سفر با چند تن از شخصیت های لبنانی به ایران نزد امام خمینی (ره) رفتیم و هنگامی که سید فضل الله به او گفت شما یک شخصیت عظیم هستید وی با یک اعتماد به نفس عجیب پاسخ داد : من کاری نکردم بلکه مردم بودند که این انقلاب را به سرانجام رساندند.
شیخ ماهر تاکید کرد، ما اطمینان داریم که ملت ایران این امتحان سخت را پشت سر خواهد گذاشت.

**دشمنان ایران در حادثه سیل با انسانیت دشمنی کردند
احمد حسینی کاردار جمهوری اسلامی ایران در لبنان هم گفت: من از دست اندرکاران این پویش تشکر می کنم و از ملت و دولت لبنان هم برای همدردی و روحیه برادری آن ها تقدیر می کنیم.
وی ادامه داد: این فعالیت های انسانی در گذر زمان درخشان و جاویدان در صفحات تاریخ و در وجدان و حافظه ملت های ایران و لبنان باقی خواهد ماند.
حسینی خاطرنشان کرد: ایران از ده سال گذشته با کم آبی روبرو شده بود و حتی دشمنان ما از جمله نتانیاهو می خواستند با فریب مردم از این معضل سوءاستفاده کنند.
وی با اشاره به این که بعضی ها امید بسته بودند که مهاجرت های میلیونی از بعضی از مناطق ایران به مناطق دیگر شکل بگیرد، ادامه داد: این یک چالش بزرگ برای جمهوری اسلامی ایران بود و می خواستند ایران به همین بهانه از تولید محصولات کشاورزی در این کشور دست بکشد ولی به فضل خدا نقشه های آن ها نقش بر آب شد.
کاردار ایران در لبنان افزود: این سیلاب ها یک امتحان بزرگ برای ایران و برای دوستداران ایران بود و همه آن ها با سربلندی این امتحان بزرگ را پشت سر گذاشتند.
حسینی گفت: این حادثه همچنین یک امتحان برای دشمنان ما بود که موضع گیری های کینه توزانه و دشمنانه و ظالمانه اتخاذ کردند. این ها قبل از اینکه با ایران در خصوص این حوادث دشمنی کنند با انسانیت دشمنی کردند.
وی ادامه داد: دشمنان می خواستند که با سوءاستفاده از این رخداد طبیعی فتنه ای بین ملت ایران و دولت و حکومت ایران ایجاد کنند و با یاری مردم و همت مسئولان این فتنه متوقف شد.

**سیل در ایران موجب اتحاد شکوهمند شد
'علی فیصل' نویسنده فلسطینی و از فرماندهان جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین خاطرنشان کرد: اگر این اتفاق در یکی از ایالت های آمریکا روی داده بود، عملیات های جنایتکارانه و دزدی به راه می افتاد در حالی که ما شاهد یک اتحاد شکوهمند میان ملت، حکومت، ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بودیم.
وی تاکید کرد: این اتحاد فقط برای امداد رسانی به سیلزدگان شکل نگرفت بلکه برای حفظ کرامت آن ها و کرامت ملت ایران و همه آزادگان در این منطقه بود.

**کمیته امداد لبنان برای سیلزدگان کمک جمع آوری می کند
محمد برجاوی مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) در لبنان هم در سخنانی گفت که در دهه های گذشته هنگامی که مردم لبنان به دلیل نوسانات و مشکلات اقتصادی زندگی سختی را می گذراندند، مردم لبنان از امام خمینی (ره) درخواست کمک کردند.
وی ادامه داد: امام خمینی (ره) در یک فرمانی به موسسان کمیته امداد ایران دستور داد که برای کمک به مردم لبنان در این کشور نیز کمیته امداد تاسیس شود و این کمیته به کمک ایشان تاسیس شد.
برجاوی خاطرنشان کرد: کمیته امداد لبنان الان به مرحله ای رسیده است که کاملا به طور مستقل از ایران کمک های مالی به نیازمندان لبنانی را جمع آوری می کند.
وی افزود: الان کمیته امداد از مردم دعوت کرده تا در توان خود برای سیلزدگان ایران نیز کمک های مالی جمع آوری کند.

** ما از مشاهده آسیب دیدگان در ایران رنج می بریم
'عمرو ناصیف' از نویسندگان و روزنامه نگاران لبنانی نیز در این جلسه در سخنانی گفت : ما از مشاهده آسیب دیدگان در ایران رنج می بریم، به خصوص کودکانی که تاوان این فاجعه طبیعی و محاصره اقتصادی را می دهند،این محاصره حتی مانع از رسیدن کمک های انساندوستانه به این کودکان می شود.
وی ادامه داد: این پویش نه جنبه سیاسی و نه جنبه ایدئولوژیک دارد و اختلافات هیچ جایگاهی در آن ندارد و برای ما هیچ اهمیتی ندارد که کودکان آسیب دیده فارس باشند یا عرب، کرد باشند.
ناصیف افزود: برای ما فرقی نمی کند که آسیب دیدگان بلوچ ، مسیحی یا مسلمان باشند. شیعه ، سنی ، زرتشتی و یا ایزدی باشند . برای ما فقط انسان بودن آن ها اهمیت دارد و اینکه آن ها کودک هستند و اینکه این حادثه یک امتحان برای وجدان ما و انسانیت ما است.
وی خاطرنشان کرد: کمک های مالی که در این پویش جمع آوری می شوند، واکنش انسانی به محاصره وحشیانه آمریکا و هیاهوهای رسانه ای این کشور است و این یک پاسخ مناسب به کسانی است که از آسیب دیدن کودکان خوشحال می شوند.

** حضور لبنانی ها از اولین ساعت برای کمک به سیلزدگان ایران
دکتر جواد فلاح نماینده جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در لبنان نیز در این مراسم گفت: مردم لبنان و مهاجران فلسطینی در این کشور از اولین ساعات حادثه نسبت به وضع سیل زدگان در ایران ابراز همدلی و همدردی کردند.
وی افزود: آنان با وجود مشکلات موجود اقتصادی کمک های با ارزشی را از حیث ابراز محبت و برادری دو ملت به این نمایندگی هلال احمر در لبنان تحویل دادند که جای تشکر و قدردانی دارد.
در اثنای این برنامه نیز فیلم هایی در ارتباط با اظهارات برخی شخصیت های لبنانی ، عراقی ، فلسطینی ،سوری و الجزایری در ارتباط با کمک به سیلزدگان در ایران همراه با تصاویری از کودکان ایرانی سیل زده پخش شد.
تاکنون در دو مورد کمک رسانی مبلغ 30 هزار دلار جمع آوری و برای کمک به سیلزدگان ایران ارسال شده است.
در روزهای آینده نیز با توجه به حرکت ها و پویش های راه اندازی شده مقادیر دیگری کمک نقدی جمع آوری و به ایران ارسال می شود.
در همین حال برخی کمک های جنسی از قبیل پتو به میزان یک کانیتنر و مقادیر قابل توجهی لباس نیز در لبنان برای سیلزدگان ایران جمع آوری شده که در حال حاضر هماهنگی ها برای ارسال آنها به ایران با توجه به حجم آن در حال انجام است.
یکی از مشکلات ارسال کمک ها از لبنان به ایران تحریم های اقتصادی امریکا است که به همین خاطر کمک ها به صورت نقدی تحویل سفارت ایران در لبنان می شود.
در چند هفته اخیر نیز دو حساب بانکی یکی در شعب بانک صادرات در لبنان و دیگری در بانک قرض الحسن در این کشور برای جمع آوری کمک های مردم لبنان به سیلزدگان ایران اعلام شده است.
شبک**خاورم*1436**1392

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي لبنان سيل 98 ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۳۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش برابر مردم و مسوولان برای ماندگاری سینما در قوچان

خبرگزاری مهر گروه استان‌ها: حبیبه احسنی: راه‌اندازی موقت تنها سینمای قوچان با مشارکت آموزش‌وپرورش و ستاد اکران‌های مردمی عمار می‌تواند زمینه مناسبی برای فعالیت دائمی و ایجاد سینمایی استاندارد در این شهرستان باشد اما این بار استقبال مردم از فیلم‌های اکران شده در کنار لزوم همت مسؤولان برای جذب و تخصیص اعتبارات می‌تواند نقش بسزایی در ماندگاری سینما ایفا کند.

سینما به‌عنوان یک رسانه جمعی و هنر هفتم نقش مهمی در انتقال فرهنگ‌های ناب اجتماعی و فرهنگی دارد و می‌تواند به‌عنوان بستر مناسب در حوزه تفریح و سرگرمی و پر کردن اوقات فراغت مردم علی‌الخصوص جوانان نقش بسزایی داشته باشد.

این هنر هفتم نقش انکارناپذیری در ارتقای فرهنگ عمومی دارد به‌طوری‌که می‌تواند در ارتقای سواد و آگاهی فرهنگی و اخلاقی خانواده اثرگذاری ویژه‌ای داشته و حتی به دلیل استفاده از تکنولوژی پیشرفته صوت و تصویر نسبت به سایر رسانه‌ها قدرت بیشتری در انتقال پیام به مخاطب دارد.

سینما دانش قوچان به‌عنوان تنها سینمای این شهر از دهه ۶۰ توسط آموزش‌وپرورش قوچان راه‌اندازی شد و فعالیت خود را تا اواسط دهه ۷۰ ادامه داد اما به دلایل مختلف این سینما تعطیل و این تعطیلی تا سال ۹۴ ادامه پیدا کرد.

بخش خصوصی در سال ۹۴ باهدف ایجاد شور و نشاط اجتماعی و اهمیت سرمایه‌گذاری در حوزه اوقات فراغت بار دیگر این مجموعه فرهنگی را احیا کرد اما سال ۹۸ شیوع ویروس کرونا، سینما دانش قوچان را دوباره به تعطیلی کشاند و موجب شد درهای این سینما تا به امروز بسته بماند.

پخش خبری مبنی بر راه‌اندازی سینما دانش قوچان پس از سال‌ها تعطیلی آن‌هم در فضای مجازی بارقه امیدی در اذهان عمومی ایجاد کرد و لزوم فعالیت سینما به‌عنوان یکی از مراکز تفریحی فرهنگی، آن‌هم در شهری همچون قوچان که مراکز بسیار کمی در این زمینه دارد منجر به پیگیری اصل خبر از نهادهای ذی‌ربط آن شد.

ارشاد قوچان از راه‌اندازی سینما در این شهر حمایت می‌کند

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قوچان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه یکی از اقداماتی که در سال‌های گذشته برای تنها سینمای این شهرستان انجام‌شده جلوگیری از ابطال مجوز سینمایی آن بوده است، گفت: رایزنی‌هایی برای جذب سرمایه‌گذار انجام گرفت اما تاکنون به دلایل مختلف نتیجه‌ای حاصل نشده است.

ابراهیم مطاعی بابیان اینکه اخذ فعالیت به نام سینما نیازمند طرح موضوع در کمیسیون استان است، افزود: با توجه به نیاز شهرستان و سرعت بخشیدن به فعالیت مجدد این سینما، مجموعه اکران‌های مردمی عمار در قوچان پای‌کار آمده و به دنبال احیای این مجموعه فرهنگی است که اداره ارشاد نیز از این عمل استقبال و حمایت می‌کند.

وی تأکید کرد: بازسازی و راه‌اندازی مجدد تنها سینمای این شهرستان بر اساس استانداردهای سینمایی کشور و پیگیری جذب اعتبارات از دستگاه‌های مرتبط نیازمند حمایت مردم از شرایط فعلی آن و استقبال گسترده در اکران فیلم‌ها بوده تا این نیاز فرهنگی در قوچان بهتر دیده شود.

استقبال مردم از اکران‌های سینمایی منجر به حمایت‌های مالی می‌شود

نماینده ستاد اکران‌های مردمی عمار در قوچان نیز بابیان اینکه شروع نمایش فیلم‌های این ستاد با اکران فیلم سینمایی منصور در این شهرستان بود، گفت: طرح احیای مجدد تنها سینما این شهرستان توسط این ستاد مطرح شد که مورد استقبال آموزش‌وپرورش به‌عنوان مالک سینما و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت.

رضا سیدالموسوی یادآور شد: بر اساس تفاهم‌نامه منعقدشده با اداره آموزش‌وپرورش مقررشده است این سینما به‌صورت آزمایشی به مدت یک ماه در اختیار ستاد اکران‌های مردمی عمار قرار گیرد تا پس از این مدت در خصوص نحوه چگونگی فعالیت سینما تصمیم‌گیری شود.

وی تأکید کرد: حمایت ستاد اکران‌های مردمی عمار و استقرار سرور نمایش فیلم به همراه اختصاص اعتبار برای بازسازی این سینما بر اساس استانداردهای سینمایی کشور منوط به استقبال مردمی در همین یک ماه فعالیت آزمایشی سینما در این شهرستان خواهد بود.

تجهیز سینما به‌صورت استاندارد نیازمند حمایت مسؤولان است

سرپرست اداره آموزش‌وپرورش قوچان هم با اشاره به این موضوع که تنهای سینمای این شهرستان در دهه ۶۰ و با هزینه گروه پرورشی این اداره راه‌اندازی شد، گفت: طی سال‌های گذشته سرمایه‌گذاران متعددی برای بازسازی و راه‌اندازی مجدد این سینما پای‌کارآمدند اما به دلیل برخی موانع قانونی تاکنون اقدام مؤثری در این خصوص رخ نداده است.

جواد واعظ بابیان اینکه مساله راه‌اندازی مجدد این سینما سال گذشته توسط ستاد اکران‌های مردمی عمار مطرح شد، افزود: تفاهم‌نامه‌ای برای راه‌اندازی موقت آن منعقدشده است که طی این تعهد، این ستاد موظف است در کنار اکران‌های عمومی، اکران ویژه مدارس نیز داشته باشد.

وی تصریح کرد: با توجه تعطیلی چندساله این سینما و بروز مشکلاتی همچون سلب امتیاز برق و … اقداماتی نظیر اخذ مجوز امتیاز برق و نصب کنتور، کابل‌کشی مجدد، رنگ‌آمیزی سالن‌ها، مرمت دیوار و… با همکاری ستاد اکران‌های مردمی انجام شد تا شرایط اولیه برای راه‌اندازی مجدد را داشته باشد.

سرپرست اداره آموزش‌وپرورش قوچان تأکید کرد: طی برآورد انجام‌شده در سال گذشته ۱۸۰ میلیون تومان برای تعویض ۳۰۰ صندلی این سینما نیاز بود که در حال حاضر این رقم به بالای ۲۵۰ میلیون تومان خواهد رسید و تجهیز کامل سینما اعم از صندلی، پرده نمایش، نور و … بر اساس استانداردهای سینمایی و در شأن مردم این شهرستان خارج توان آموزش‌وپرورش بوده و باید مسؤولین به دنبال جذب اعتبارات ویژه باشند.

۱۸۸ اکران سینمایی در ژانرهای مختلف دفاع مقدس، اجتماعی، طنز و کمدی، کودک و نوجوان و… توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قوچان با همکاری انجمن سینمای جوان استان و مجموعه اکران‌های مردمی عمار در سال گذشته و استقبال بیش از ۲۵ هزار شهروند قوچانی از این اکران‌ها، آن‌هم در سالن آمفی‌تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با کمترین امکانات نشان‌دهنده نیازمندی قوچان به سینمایی استاندارد برای پر شدن اوقات فراغت مردم این شهر است و کمبود مکان‌های تفریحی و فرهنگی در قوچان لزوم ایجاد و راه‌اندازی این بستر را نشان می‌دهد.

وجود فضایی فیزیکی با عنوان «سینما دانش» تحت مالکیت اداره آموزش‌وپرورش هرچند که فرسوده و بدون تجهیزات است می‌تواند اولین قدم برای فراهم کردن سینمایی مجهز و استاندارد را به وجود آورد و این موضوع نیازمند پیگیری‌های مجدانه مسئولین در جذب اعتبارات لازم برای بازسازی، مرمت و تجهیز آن بر اساس استانداردهای سینمایی است.

آنچه از تفاهم انجام‌شده فی‌مابین اداره آموزش‌وپرورش قوچان به‌عنوان متولی یا مالک سینما و ستاد اکران‌های مردمی عمار برداشت می‌شود نگاه مثبت این دو مجموعه در راستای راه‌اندازی مجدد آن است، پس تبدیل بازگشایی موقت این سینما برای مردم به سینمایی دائمی در ابتدای امر نیازمند استقبال و مشارکت مردم از اکران‌هاست تا ثابت شود نبود سینما به‌عنوان یک خلأ بزرگ فرهنگی در این شهرستان طی سال‌های گذشته مشهود بوده است.

استقبال مناسب مردمی در مدت یک‌ماهه بازگشایی موقت سینما شاید مسؤولان را به این فکر وادارد که قوچان نیز همچون دیگر شهرهای هم‌سطح نیازمند سینمایی استاندارد و درخور شأن مردم است و آن‌ها را ملزم کند تا پیگیری بیشتری نسبت به اخذ اعتبارات برای تجهیز و ساخت سینما داشته باشند.

کد خبر 6085107

دیگر خبرها

  • تجمع حمایت از مردم غزه در برابر دفتر آنروا در لبنان
  • پویش مشهد مهربان مشارکتی مردمی برای احیای زندگی آسیب‌دیدگان
  • راه اندازی پویش امروزِ من، بدون کیسه پلاستیکی
  • پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی بیمارستان شهدای ملکشاهی
  • برگزیدگان پویش همپای طوفان معرفی شدند
  • قطار محلی رامسر به ساری راه‌اندازی شود
  • راه‌اندازی پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی»
  • مسیریابی سعادت بشر با پویش زندگی با آیه‌ها
  • پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی» با ابتکار سازمان حفاظت محیط‌زیست راه‌اندازی شد
  • نقش برابر مردم و مسوولان برای ماندگاری سینما در قوچان