Web Analytics Made Easy - Statcounter

روسیه در پاسخ به تحریم‌های وضع شده از سوی کیف علیه مسکو، صادرات نفت و محصولات نفتی و برخی دیگر از کالا‌ها به اوکراین را ممنوع کرده و همچنین واردات برخی محصولات از این کشور را نیز قطع نمود.
به گزارش تابناک اقتصادی و به نقل از RT؛ علاوه بر نفت محدودیت‌های جدید شامل محصولات خاصی از جمله محصولات مهندسی، کالا‌های مصرفی و محصولات فلزی می‌شود که طبق گفته دیمیتری مدودف نخست وزیر روسیه در سال ۲۰۱۸ حدودا ۲۵۰ میلیون دلار ارزش داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
لیست کامل محصولات مشمول ممنوعیت واردات در روز پنجشنبه در وبسایت رسمی دولت روسیه منتشر شد. این تحریم‌های جدید که فوراً اجرایی می‌شوند شامل بلدوزر لوله و وسایل نصب و قرار دادن آن و موارد دیگر می‌شود.
این سند همچنین اعلام کرده که محموله‌های زغال سنگ، بنزین و گازوئیل نیز از ابتدای ماه ژوئن با محدودیت‌های جدید مواجه خواهند شد. طبق این محدودیت‌ها تامین این موارد تنها تحت ترتیبات ویژه دولت روسیه امکان پذیر خواهد بود.
تحریم‌های جدید صادرات برخی کالا‌ها از اوکراین را نیز ممنوع می‌کند؛ مواردی از قبیل: لباس، کفش، جوراب و ...
اقدامات اخیر دولت روسیه در پاسخ به تحریم وضع شده توسط کیف علیه مسکو در تاریخ ۱۰ آوریل به وقوع پیوسته است. دولت اوکراین طی این تحریم واردات بسیاری از محصولات روسی از جمله‌ی ظروف شیشه ای، فرمالین، تجهیزات الکترونیکی مورد نیاز برای زیر ساخت خط آهن و مواردی دیگر را ممنوع کرد.
این اولین بار نیست که این دو کشور محدودیت‌های اقتصادی علیه یکدیگر را افزایش داده اند، و معمولا اقدامات اولیه از سوی اوکراین بوده و روسیه با آن مقابله کرده است.   آخرین بار این گونه تقابل در دسامبر سال ۲۰۱۸ اتفاق افتاد که طی آن روسیه واردات بیش از ۵۰ محصول از اوکراین به ارزش حدود ۵۱۰ میلیون دلار را ممنوع کرد. این عمل روسیه بعد از آن اتفاق افتاد که اوکراین تحریم‌های خود بر محصولات غذایی روسیه (از جمله نان، شکلات، گوشت، ماهی، قهوه، چای سیاه و برخی نوشیدنی‌های الکلی) را تمدید کرد.
علی رغم این محدودیت‌های تجاری دو جانبه حجم معاملات بین این دو کشور در سال‌های اخیر همواره رو به افزایش بوده و همچنین روسیه سهم بسیار بیشتری از سود این مبادلات داشته است. همچنین علیرغم تحریم‌های متقابل وضع شده، روسیه کماکان بزرگترین شریک تجاری اوکراین در سال ۲۰۱۸ بوده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: تحریم روسیه اوکراین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۳۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین: کار زیادی پیش از نشست صلح اوکراین باید انجام شود

به دنبال اعلام سوئیس برای میزبانی از یک کنفرانس صلح در مورد اوکراین در ماه‌های آینده، پکن تاکید کرد که پیش از برگزاری نشست صلح کار زیادی باید انجام شود.

به گزارش مشرق، لین جیان سخنگوی وزارت خارجه چین امروز چهارشنبه اعلام کرد که شی جین‌پینگ رئیس جمهور این کشور از برگزاری یک نشست صلح بین‌المللی در زمان مقتضی و با مشارکت برابر همه طرف‌ها حمایت می‌کند.

لین اضافه کرد: پکن باور دارد که هر مناقشه‌ای باید در نهایت از طریق کانال‌های دیپلماتیک و مذاکره‌های سیاسی حل شود. تنها راه خروج از بحران اوکراین سر میز مذاکره است.

دولت سوئیس به تازگی اعلام کرده است که در نیمه ماه ژوئن (خرداد) میزبان کنفرانس صلح اوکراین با حضور مقام‌های بلندپایه خواهد بود، اما روسیه در آن شرکت نخواهد کرد.

اولاف شولتس، صدراعظم آلمان پس از گفتگوی این هفته با شی در پکن، گفت که دو طرف توافق کرده‌اند که «هماهنگی فشرده و مثبتی» برای ترویج این کنفرانس داشته باشند.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین از این بیانیه استقبال کرد و گفت که چین می‌تواند به ایجاد «صلح عادلانه» برای کشورش کمک کند.

چین و روسیه در سال‌های اخیر همکاری‌های اقتصادی و تماس‌های دیپلماتیک خود را افزایش داده‌اند و شراکت راهبردی آنها از زمان شروع جنگ اوکراین نزدیک‌تر شده است.

در حالی که چین می‌گوید یک کشور بی‌طرف در مناقشه اوکراین است و حتی به دنبال ایفای نقش میانجی در آن است، به دلیل امتناع از محکوم کردن حمله مسکو مورد انتقاد قرار گرفته است.

شولتس همچنین روز سه‌شنبه گفت که از شی جین‌پینگ خواسته است تا از اهرم‌های خود در رابطه با روسیه برای تحت فشار قرار دادن آن برای پایان دادن به جنگ «بی‌معنا» در اوکراین و خروج نیروهایش استفاده کند.

تلویزیون دولتی چین روز سه‌شنبه همچنین گفت که شی «چهار اصل برای جلوگیری از خارج شدن بحران اوکراین از کنترل و بازگرداندن صلح» را مطرح کرده است.

شی گفت که کشورها باید بر حفظ صلح و ثبات تمرکز کنند و از تلاش برای دستیابی به دستاوردهای خودخواهانه اجتناب کرده و آتش جنگ را شعله‌ور نکنند.

رئیس جمهور چین خاطرنشان کرد: ما باید شرایطی را برای بازگرداندن صلح ایجاد کنیم و از تشدید تنش‌ها خودداری کنیم.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • تحریم‌های جدید علیه نفت ایران در بسته کمک‌های مالی آمریکا به اسرائیل و اوکراین
  • تصویب چهاردهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه/ضربه دردناک به نیروی هوایی روسها
  • گروه ۷ کشور‌های همکاری کننده با روسیه را تهدید به تحریم کرد
  • گروه ۷ کشورهای همکاری کننده با روسیه را تهدید به تحریم کرد
  • حمله متقابل ایران به رژیم صهیونیستی عاقلانه و اخلاق‌مدارانه بود
  • اولین مصاحبه یولیا ناوالنایا همسر رهبر سابق مخالفان روسیه و انتقاد از غرب
  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه: حمله ایران {به رژیم اسرائیل} کاملاً ضروری بود چون ایران گزینه دیگری جز آن نداشت/ دفاع مشروع و اقدام متقابل و متناسب ایران پایان یافته/ باید رژیم اسرائیل وادار گردد از تکرار هرگونه ماجراجوئی نظامی علیه منافع ایران دست بردارد
  • روسیه خواستار بررسی تحریم اسرائیل در شورای امنیت شد
  • اوکراین: احساس می‌کنیم غرب ما را در جنگ تنها گذاشته است
  • چین: کار زیادی پیش از نشست صلح اوکراین باید انجام شود