Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-24@20:42:25 GMT

خسارت سیل اخیر به مردم پرداخت می شود

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۸۳۲۹۳

خسارت سیل اخیر به مردم پرداخت می شود

حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه در جلسه ستاد بحران خوزستان که شامگاه (۲۹ فروردین ماه) در استانداری برگزار شد، با اشاره به ارائه گزارش‌های مدیران اجرایی در رابطه با سیل، گفت: این گزارشات نشان از اقدامات در این راستا است؛ اگر چه سیل تلخی‌هایی به دنبال داشت و آسیب‌هایی به خانه، کاشانه و کشاورزی مردم وارد کرد و غم انگیز بود، اما حضور گروه‌های جهادی، طلاب، بسیجیان، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش جمهوری اسلامی، نیرو‌های انتظامی، مسئولین و مردم جلوه مثال زدنی از همدلی و همراهی و اخلاص جهت گره گشایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در حوزه امداد و نجات همراهی ارزشمندی انجام شد.

وی بیان داشت: رهبر مقام معظم رهبری در بدو حادثه دغدغه داشتند و وضعیت را مرتبا سوال می‌کردند و پیگیر وضعیت بودند و از حضور و تلاش همه تشکر کردند.

رییسی تصریح کرد: بخش بعدی موضوع مساله بازسازی، عادی شدن زندگی مردم و پرداخت خسارت‌های مردم است که در جلسه روسای سه قوه مطرح و نامه‌ای به رهبر ارسال شد تا این سیل مانند سال ۹۵ نباشد، زیرا برخی از سیل سال ۹۵ خاطره خوبی نداشتند که با وعده دولت و پیگیری مسئولین نگران نباشند و پیگیری خواهیم کرد تا خسارت‌های مردم پرداخت شود؛ البته طبیعتا همه خسارت‌ها قابل جبران نیست، اما تا جایی که ممکن است با امکانات موجود خسارت‌های مردم با سرعت پرداخت شود.

رئیس قوه قضائیه در ادامه افزود: مسئولان بازسازی و برگشت زندگی مردم به حالت عادی را دنبال خواهند کرد و فکر می‌کنم در برخی نقاط شرایط به گونه‌ای است که شاید به زودی شرایط عادی شود و مردم به زندگی عادی خود برگردند.

این مقام مسئول اذعان داشت: نکته قابل توجه است این است که در بحث مدیریت و کنترل حوادث و مدیریت بحران‌ها سوالی مطرح می‌شود اینکه با توجه به اینکه سیل طی سال‌های گذشته بی سابقه بوده آیا قابل پیش بینی یا پیشگیری بود یا خیر؟ آیا برخورد متناسب شد یا خیر؟

رئیس قوه قضائیه گفت: بعد از عبور از این مراحل و برگشت به وضعیت عادی باید مدیران بازنگاهی به شرایطی که ایجاد شد و اقداماتی که باید انجام می‌شد که بعد انجام شد داشته باشند. باید مشخص شود آیا می‌شد کار‌هایی کرد یا خیر؟

رئیسی ادامه داد: این نگاه به شرایط ما را برای آینده آماده می‌کند. حوادثی که در استان‌های مختلف رخ داد باید ما را برای شرایط بحرانی و برخورد با بحران‌ها در حوزه پیش بینی، پیشگیری و اقدامات متناسب و به موقع آماده کند.

رئیس قوه قضائیه گفت: در بازدید از برخی مناطق مردم عللی در رابطه با سیل مطرح می‌کردند و به برخی از علل اشاره می‌کردند که باید بررسی شوند. اینکه آیا در این زمینه قصور‌ها یا آسیب‌هایی بوده است یا خیر.

رئیسی با بیان اینکه آسیب شناسی کار همه است، تصریح کرد: در خوزستان برکات معنوی و مادی زیادی وجود دارد؛ رودخانه‌های عظیم، سد، تالاب‌های خوزستان و دریا وضعیت اکوسیستم خاصی دارد. بنایراین با این شرایط اگر لایروبی‌ها انجام می‌گرفت می‌شد شدت این حادثه را کاهش داد؟

وی افزود: رسوب گیری که مصوب مجمع تشخیص نظام است که به تصویب رهبر انقلاب رسید و در سال ۸۵ ابلاغ شده است. وظیفه دستگاه‌ها در توزیع عادلانه آب مشخص شده است. همچنین لایروبی بسیار مهم است.

رئیسی، قوه قضائیه با اشاره به اهمیت سرعت عمل در اقدامات، گفت: در سیل خوزستان تلفات جانی نداشتیم که جای شکر دارد. باید دولت و مدیران در بخش‌های مختلف بررسی‌ها را انجام دهند. بازنگاهی نسبت به آنچه انجام شده لازم است تا نسبت به حوادث آینده کنشگر فعال باشیم.

وی با بیان اینکه نگاه به خوزستان باید راهبردی باشد، عنوان کرد: اکنون در بین همه افراد درخصوص این حوادث حس خوبی وجود دارد، اما با گذشت زمان به دلیل بروز مسائل دیگر این حس کمتر می‌شود و حساسیت به تدریج از دستور کار خارج می‌شود که این مساله از اشکالات است؛ این حس باید جهت رفع مشکلات ادامه داشته باشد تا زمانی که مشاهده شود زیر ساخت‌های لازم برای بروز حوادث ایجاد شده است. اگر زیرساخت‌ها فراهم شود بارانی که رخ می‌دهد به برکات تبدیل می‌شود.

وی بیان داشت: با سدسازی احداث شده مشخص است که از ابتدای انقلاب دغدغه‌ها وجود داشت و مشاهده می‌کردند آب ورودی به استان چه میزان است. کار‌های خوبی در بحث زیرساخت‌ها شده، اما کافی نبوده است.

رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: اگر امروز علل این حوادث بررسی نشوند در آینده مجددا باید جلساتی تشکیل دهیم تا تصمیم گرفته شود که چه اقدامی کنیم تا خسارت‌ها کاهش یابد. همکاری با دستگاه‌های مختلف اجرایی، مجلس شورای اسلامی و دولت جزو محور‌های دستگاه قضائی جهت پیشرفت کار است.

رئیسی اذعان داشت: در خصوص آسیب شناسی به آقای سراج رئیس سازمان بازرسی کشور ماموریت داده شده است تا این کار را با جدیت دنبال کند.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه باید برنامه ریزی شود که کمک‌های مردم به سیل زدگان ساماندهی شود، گفت: این اقدامان پیامی مبنی بر اینکه در سختی‌ها در کنار هم هستیم را دارد.

وی افزود: همچنین پیامی برای دشمن دارد؛ در این روز‌ها که سپاه پاسداران را تروریست اعلام می‌کنند درحالی که سپاه پاسداران نیروی خدمت گزاری است که همه معترف هستند و در این سیل خط مقدم کمک به مردم بوده و ارتش و سپاه مانور خدمت را به نمایش گذاشتند. باید به دشمنان پیامی بدهیم که در همه سختی‌ها در کنار هم هستیم، اما در مشکلات و سختی‌ها اجازه نخواهیم داد کشور ما دچار آسیب و مشکل شود. شعار ما این است بدون اینکه کمکی از دشمنان بخواهیم می‌توانیم کشور را با اتکا به خداوند و اعتماد به نفس اداره کنیم.

وی افزود: تصور نشود اگر از کمک‌های مردمی جلوگیری شد کار ما مختل می‌شود. اخم و لبخند دشمن در ما تاثیرگذار نیست.

انتهای پیام/گ

پرداخت خسارت سیل

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۳۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیل به بیش از ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی در زرآباد

یونس نهنگی گفت: بیش از ۱۲۰ کیلومتر جاده بین مزارع کشاورزی تخریب و امکان تردد نیست، نیاز شدید ماشین آلات سنگین محسوس است تا مسیر‌ها بازگشایی شود و کشاورزان موتورپمپ‌های خود را درست کرده و وارد مدار کنند.

رئیس شورای اسلامی شهرستان زرآباد گفت: این مورد مرمت جاده دسترسی به اراضی کشاورزی خیلی ضروریست، چون اگر آب به محصول نرسد و رسوب برداشته نشود کشاورزی اندک بجا مانده نیز از بین می‌رود.

وی بیان کرد: همچنین بیش از ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی و موتور پمپ از بین رفته و خسارت جدی وارد شده است.

رییس شورای اسلامی شهرستان زرآباد تصریح کرد: زیرساخت آب و برق و راه و تلفن خساراتش سنگین هست و اینکه متاسفانه در محل شهرستان ادارات راهداری و ستاد بحران یکدستگاه سنگین لودر و بلدوزر ندارد و زرآباد در جزیره و محاصره‌ی آب قرار می‌گیرد و به هیچ کجا راهی جهت انتقال دستگاه نیست.

وی گفت: درخواست ماشین آلات راهسازی و تانکر آبرسانی داریم که در شهرستان مستقر شوند تا در مواقع بحران و غیربحران به مردم خدمات داده شود.

نهنگی ادامه داد: واقعا گناه این مردم در این شهرستان دور افتاده چیست که ماشین آلات برای خدمت رسانی وجود ندارد و از طرفی انتظار می‌رود در بارندگی ۴۰۹ میلیمتری زرآباد که در نیم قرن اخیر بی سابقه بوده و با توجه به خسارت‌های وارده به زیرساخت‌های معابر شهری و عمرانی و کشاورزی سطح شهرستان و همچنین سفر وزیر کشور اعتبارات ویژه‌ای برای برون رفت از مشکلات پیش اومده بیش از پیش نیاز هست.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • بارندگی های اخیر ۱۸۴ میلیارد ریال به بناهای تاریخی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • خسارت ۱۸۴ میلیارد ریالی بارندگی‌های اخیر به ۶۰ بنای تاریخی سیستان و بلوچستان
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • فرونشست زمین در میدان امام حسین(ع) یزد با بارش‌های اخیر
  • خسارت۸۵۰ میلیارد ریالی بارندگی اخیر به تاسیسات برق هرمزگان
  • خسارت سیل به بیش از ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی در زرآباد
  • خسارت گسترده سیلاب به کشاورزیِ جنوب سیستان و بلوچستان
  • خسارت به بیش از دوهزار واحدمسکونی وشهری سیستان و بلوچستان درسیلاب اخیر
  • اینتر با اینزاگی فقط برای قهرمانی‌ها می‌جنگد