Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-03-28@09:25:49 GMT

کنترل دیابت با استفاده ازسنگ‌پا

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۸۳۳۹۲

یک متخصص طب سنتی گفت: استفاده از سنگ‌پا با بهبود جریان‌خون در کف پا، خون‌رسانی و عملکرد این قسمت از بدن را بهبود می‌بخشد. ناطقان: حسن اکبری متخصص طب سنتی درباره تاثیر استفاده از سنگ پا بر بهبود دیابت اظهار کرد: استفاده از سنگ پا یکی از روش‌های قدیمی است که فواید بسیاری برای بدن به همراه دارد؛ این ابزار به دلیل مالشی که در ناحیه پاشنه و کف پا ایجاد می‌کند، خون‌رسانی این ناحیه را بهبود خواهد بخشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: کف پا و کف دست دارای مناطقی هستند که از نظر طب فشاری، طب سوزنی و طب سنتی اعمال فشار و یا هر تغییر دیگری در آنها می‌تواند باعث اصلاح عملکرد قسمت‌های مختلفی از بدن شود.

این متخصص طب سنتی گفت: از جمله این مناطق حساس می‌توان به پانکراس اشاره کرد که وظیفه تولید انسولین و در پی آن  کنترل قند خون را بر عهده دارد؛ استفاده از سنگ پا و اعمال فشار به برخی از نقاط پا می‌تواند عملکرد این غده را بهبود بخشیده و در نتیجه شما را در کنترل قند خون همراهی کند.

اکبری اظهار کرد: این روش که از روش‌های قدیمی و متداول طب سنتی است تاثیری مناسب بر بهبود عملکرد بسیار از نقاط بدن دارد؛ سنگ پای سنتی که اغلب از سنگ‌های آتش فشانی که به اصطلاح سنگ آذرین نامیده می‌شود تهیه می‌شود؛ این سنگ‌ها که ساختاری متخلخل دارند می‌تواند به بهبود خون‌رسانی در کف پا و جلوگیری از ایجاد برخی از مشکلات بیماران دیابتی جلوگیری کند.

وی بیان کرد: یکی از شایع‌ترین مشکلات بیماران دیابتی اختلالات اعصاب محیطی به خصوص در پاست که با استفاده از سنگ پا می‌توان از بروز آنها جلوگیری کرد، همچنین این راه‌کار طب سنتی نه تنها بیماران دیابتی بلکه همه افراد را در امر کنترل قند خون همراهی کرده و به طور کلی وضعیت بدنی آن‌ها را بهبود می‌بخشد.
 
این متخصص طب سنتی تاکید کرد: توجه داشته باشید که سنگ پا باید کاملا شخصی باشد و هر شخص سنگ پای مخصوص به خود را داشته باشد تا از بروز برخی از مشکلات جلوگیری شود؛ سنگ پا نباید در محیط مرطوب نگهداری شود یا بدون شست و شو مورد استفاده قرار بگیرد چرا که می‌تواند به محل مناسبی برای شد میکروب‌ها تبدیل شود.
 
اکبری ادامه داد: این ماده مفید باید هر بار بعد از استفاده مورد شست و شو قرار بگیرد و از بقایای پوست پا پاک‌سازی شود؛ نگهداری نامناسب از این ابزار می‌تواند به ایجاد عفونت و یا ایجاد زخم‌های عفونی در دیابتی‌ها منجر شود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: دیابت ، سنگ پا ، بهبود

منبع: ناطقان

کلیدواژه: دیابت سنگ پا بهبود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۳۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتور‌های قلبی و عروقی دیابت نوع ۲

دیابت نوع ۲ کنترل نشده با هیپرگلیسمی، التهاب مزمن و دیس‌لیپیدمی همراه است و با گذر زمان می‌تواند منجر به عوارض میکروواسکولار مانند نفروپاتی، نوروپاتی و رتینوپاتی شود. همچنین دیابت نوع ۲ دارای عوارض ماکروواسکولار مانند تصلب شرایین و بیماری‌های قلبی و عروقی دارد.

«خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی» و «مرگ و میر ناشی از علل قلبی و عروقی» در میان افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نسبت به سایر افراد حدود ۲ برابر است. به طور قطع، اصلاح سبک زندگی مانند رژیم غذایی سالم، فعالیت بدنی و پرهیز از سیگار می‌تواند از دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی‌عروقی جلوگیری کند.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، سویا سرشار از پروتئین گیاهی، فیبر و فیتواستروژن است. نتایج برخی از مطالعات بیانگر این است که افزایش محصولات سویا بر افزایش مصرف سویا به منظور پیشگیری و مدیریت دیابت نوع ۲ تأکید می‌کند.

مصرف محصولات سویا مانند پروتئین سویا، لوبیای سویا و شیر سویا به طور قابل توجهی سبب کاهش تری گلیسرید، کلسترول تام، لیپوپروتئین کم‌کالری و پروتیئن واکنشی C در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می‌شود. همچنین مصرف مقادیر بالای سویا (بیش از ۳۰ گرم در روز) می‌تواند قند خون ناشتا را در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ به طور قابل توجهی کاهش دهد.

منبع : ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • خوراکی غنی از منیزیم و فیبر: مبارزه با دیابت و کلسترول بد
  • اما و اگر‌های روزه‌داری برای دیابتی‌ها
  • تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتور‌های قلبی و عروقی دیابت نوع ۲
  • اجرای پویش ملی سلامت در استان گلستان؛ غربالگری یک میلیون نفر
  • غربالگری یک میلیون و ۴۲ هزار و ۵۷۶ نفر در پویش ملی سلامت در گلستان
  • غربالگری یک میلیون و ۴۲ هزار و ۵۷۶ نفر در پویش ملی در گلستان
  • پیاده روی ساده و سبک بعد از هر وعده غذایی به این دلایل مهم توصیه می شود...
  • علت تشنگی زیاد چیست؟
  • علائم شایع ابتلا به دیابت را بشناسید
  • بهبود شایع‌ترین بیماری زنان به کمک طب سنتی